Opinie o Lavazza - szklanka do kawy Latte 350ml

Lavazza - szklanka do kawy Latte 350ml - opinie w konesso.pl
  • Szklanka do kawy latte z logo Lavazza. Pojemność: 350ml
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 28Średnia ocena: 4.93
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Lublin
2018-10-02

Mam już kilka takich szklanek, zastanawiające jest ich znikanie... muszą się podobać nie tylko mnie ;)

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2018-05-28
z tymi szklankami wiąże się ciekawa historia... zaginęły gdzieś bez wieści ale zakładam że są fantastyczne stąd 5 gwiazdek
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Wieliczka
2017-11-26
No w końcu ładna szklanka, w której mieści mi się latte i jednocześnie szklanka mieści się pod ekspresem.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Lublin
2017-11-07
Fajna szklanka o ponadczasowym kształcie. Idealna do latte.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Wałbrzych
2017-09-29
Świetna do latte macchiato! Polecam do zestawu łyżeczkę :)) Szkło dosyć grube, myślę w sporo wytrzyma. Myje w zmywarce i jest wsio okej;))
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lukasz, Bydgoszcz
2016-04-07
Jako zagorzały fan produktów spod znaku Lavazzy, nie mogę napisać nic innego: świetnie wykonana, przyciąga oko, praktyczna, eksponuje zawartość.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Stalowa Wola
2016-03-03
Produkt zgodny z opisem, nowoczesny i praktyczny.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Świnoujście
2015-04-02
Funkcjonalna bardzo fajna.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Lublin
2014-10-05
Bardzo fajne, ciekawe szklanki. Pomimo braku ucha świetnie się trzyma. A sklep jak zwykle na 6!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: SYLWIA, GOŚCIERADÓW
2014-05-14
Szklanka pięknie się prezentuje,fajnie się z niej pije ,polecam.Błyskawiczna wysyłka.Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie ja już kupuje produkty tego typu tylko w tym sklepie.Kawa Lavazza i herbatki Loyd są wyśmienite.Pozdrawiam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kołobrzeg
2014-03-31
Efektowana szklanka do latte. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Wrocław
2014-02-04
Ciekawa szklanka, ładnie się prezentuje.
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Ewelina, Zębowice
2013-12-19
Fajna,nowoczesna szklanka.Wysyłka ekspresowa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Wrocław
2013-11-11
Bardzo ładna w nowoczesnym stylu szkalnka. Nawet napis Lavazza się mocno nie wybija, jeśli by to komuś przeszkadzało. Idealnie wygląda w nim trójwarstwowe Latte. Wielkość rownież odpowiednia. Serdecznie polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Czechowice-Dziedzice
2013-10-30
bardzo ładna i funkcjonalna polecam :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Wrocław
2013-07-05
Bardzo ładna szklanka, zgodna z opisem. Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabella, Tychy
2013-06-24
Prostota i elegancja. Przesyłka jak zwykle błyskawiczna.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Zamość
2013-05-01
bardzo fajna szklaneczka. Wysyłka szybka i dobrze zapakowana :)
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: BOŻENA, FAŁKÓW
2013-03-20
ladne szklanki ale myslalam ze beda wieksze SKLEP POLECAM!!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Warszawa
2013-03-08
Szklanki ladne choc brakuje mi troche ucha w szklance
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MIROSŁAW, PIASECZNO
2013-02-26
Produkt zgodny z opisem bezpiecznie zapakowany.Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: IZABELA, BŁASZKI
2012-10-08
Błyskawiczna przesyłka, wszystko zgodnie z opisem.polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Kielce
2012-09-20
miła i bezproblemowa transakcja, błyskawiczna przesyłka, wszystko zgodnie z opisem!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2012-08-09
prosta i elegancka szklanka, polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Christine, Czestochowa
2012-03-29
Sklanka piękny prezentuje warstwy mleka, kawy i piany - na pewno imponujesz twoje gości!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Kraków
2012-03-03
Wreszcie szklanka do latte, która ma ponad 300ml. Nie muszę już ustawiać objętości w ekspresie na minimum. Poza tym świetnie się prezentuje.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JUSTYNA, OSTROŁĘKA
2012-03-02
bardzo ładna ,praktyczna, porządnie wykonana szklanka,wysyłka expresowa,pełen profesjonalizm obsługi klienta
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, WARSZAWA
2012-02-17
Nowoczesne wzornictwo, porządnie wykonane, błyskawiczna wysyłka i bardzo miły kontakt
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel