Opinie o Lavazza - szklanka do kawy Latte 350ml

  • Szklanka do kawy latte z logo Lavazza. Pojemność: 350ml
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 48 Średnia ocena: 4.96
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Kroczyce
2022-09-02
Szklanki w porządku, bez zastrzeżeń. Polecam produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Nowy Targ
2022-08-22
Szybko i sprawnie, jestem zadowolony z zakupu, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Szczecin
2022-07-25
Zgrabne szklanki do latte w dobrej cenie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesława, Szczecin
2022-05-21
Szklanki bardzo dobrze wykonane,świetne do latte.Bardzo jestem zadowolona.Polecam. Wiesia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Koszalin
2022-05-12
Dobra szklanka, jeszcze smaczniejsza kawa w niej
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Bytów
2022-04-27
Szklanka jest dokładnie taka, jaką chciałam mieć. Do tego można myć w zmywarce. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Wolsztyn
2022-04-17
Szklanka bardzo ładna.Kawa latte bardzo ładnie się w niej prezentuje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Zamość
2022-03-02
Fajna szklanka do latte.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Warszawa
2022-01-29
starannie wykonana, szło przejrzyste
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Szczawa
2022-01-10
POZYTYWNA
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Dąbrowa Górnicza
2021-11-12
dobrze wykonane szklanki, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbyszek, Toruń
2021-11-06
Świetne szkło na latte
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Dąbrowa Górnicza
2021-10-29
Dobrze wykonane szklanki. Polecam. Szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Białystok
2021-09-19
Szklanka elegancka, idealna na dużą kawę że spienionym mlekiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Bydgoszcz
2021-08-12
W mojej kuchni można zobaczyć wiele produktów tego producenta — od łyżeczek w różnych rozmiarach, poprzez filiżanki, na szklankach właśnie kończąc. Powód jest prosty — produkty Lavazza są trwałe i estetyczne. Ta szklanka nie jest wyjątkiem. Duża pojemność, świetne wykonanie, przydaje się nie tylko do kawy. ;-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Kroczyce
2020-09-28
Wszystko super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bolesław, Gliwice
2020-07-13
Jestem bardzo zadowolony. Towar zgodny z opisem i dobrze opakowany dotarł do mnie szybko i bezpiecznie. Szklanka estetyczna, dobrze prezentuje się na stole. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Poznan
2020-05-12
bardzo łądna szklanka, choć uzywam ja na razie do zimych napojów, gdyż filiżanki lavazza polecam do kawki..... ; z ciekawoscia wypróbowałam umycie jej w zmywarce czy nie zejdzie napis, bo w opisie nie ma chyba takiej informacji i na razie jest ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAŁGORZATA, Żabno
2019-08-18
Szklanki są świetne, eleganckie, pasują idealnie do expresu "de longhi". Pyszne cappuccino i extra podane.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOLANTA, WROCŁAW
2019-01-23
Szklanka idealnie mieści się w ekspresie De longin. A kawa latte - wygląda w niej jak z najlepszej kawiarni.Jestem pod dużym wrażeniem profesjonalizmu firmy, szybkości i jakości obsługi. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Lublin
2018-10-02
Mam już kilka takich szklanek, zastanawiające jest ich znikanie... muszą się podobać nie tylko mnie ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2018-05-28
z tymi szklankami wiąże się ciekawa historia... zaginęły gdzieś bez wieści ale zakładam że są fantastyczne stąd 5 gwiazdek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Wieliczka
2017-11-26
No w końcu ładna szklanka, w której mieści mi się latte i jednocześnie szklanka mieści się pod ekspresem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Lublin
2017-11-07
Fajna szklanka o ponadczasowym kształcie. Idealna do latte.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Wałbrzych
2017-09-29
Świetna do latte macchiato! Polecam do zestawu łyżeczkę :)) Szkło dosyć grube, myślę w sporo wytrzyma. Myje w zmywarce i jest wsio okej;))
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Bydgoszcz
2016-04-07
Jako zagorzały fan produktów spod znaku Lavazzy, nie mogę napisać nic innego: świetnie wykonana, przyciąga oko, praktyczna, eksponuje zawartość.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Stalowa Wola
2016-03-03
Produkt zgodny z opisem, nowoczesny i praktyczny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Świnoujście
2015-04-02
Funkcjonalna bardzo fajna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Lublin
2014-10-05
Bardzo fajne, ciekawe szklanki. Pomimo braku ucha świetnie się trzyma. A sklep jak zwykle na 6!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: SYLWIA, GOŚCIERADÓW
2014-05-14
Szklanka pięknie się prezentuje,fajnie się z niej pije ,polecam.Błyskawiczna wysyłka.Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie ja już kupuje produkty tego typu tylko w tym sklepie.Kawa Lavazza i herbatki Loyd są wyśmienite.Pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kołobrzeg
2014-03-31
Efektowana szklanka do latte. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Wrocław
2014-02-04
Ciekawa szklanka, ładnie się prezentuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Ewelina, Zębowice
2013-12-19
Fajna,nowoczesna szklanka.Wysyłka ekspresowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Wrocław
2013-11-11
Bardzo ładna w nowoczesnym stylu szkalnka. Nawet napis Lavazza się mocno nie wybija, jeśli by to komuś przeszkadzało. Idealnie wygląda w nim trójwarstwowe Latte. Wielkość rownież odpowiednia. Serdecznie polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Czechowice-Dziedzice
2013-10-30
bardzo ładna i funkcjonalna polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Wrocław
2013-07-05
Bardzo ładna szklanka, zgodna z opisem. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabella, Tychy
2013-06-24
Prostota i elegancja. Przesyłka jak zwykle błyskawiczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Zamość
2013-05-01
bardzo fajna szklaneczka. Wysyłka szybka i dobrze zapakowana :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: BOŻENA, FAŁKÓW
2013-03-20
ladne szklanki ale myslalam ze beda wieksze SKLEP POLECAM!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Warszawa
2013-03-08
Szklanki ladne choc brakuje mi troche ucha w szklance
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MIROSŁAW, PIASECZNO
2013-02-26
Produkt zgodny z opisem bezpiecznie zapakowany.Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: IZABELA, BŁASZKI
2012-10-08
Błyskawiczna przesyłka, wszystko zgodnie z opisem.polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Kielce
2012-09-20
miła i bezproblemowa transakcja, błyskawiczna przesyłka, wszystko zgodnie z opisem!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2012-08-09
prosta i elegancka szklanka, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Christine, Czestochowa
2012-03-29
Sklanka piękny prezentuje warstwy mleka, kawy i piany - na pewno imponujesz twoje gości!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Kraków
2012-03-03
Wreszcie szklanka do latte, która ma ponad 300ml. Nie muszę już ustawiać objętości w ekspresie na minimum. Poza tym świetnie się prezentuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JUSTYNA, OSTROŁĘKA
2012-03-02
bardzo ładna ,praktyczna, porządnie wykonana szklanka,wysyłka expresowa,pełen profesjonalizm obsługi klienta
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, WARSZAWA
2012-02-17
Nowoczesne wzornictwo, porządnie wykonane, błyskawiczna wysyłka i bardzo miły kontakt
Opinia naszego klienta w
    pixel