Opinie o Lavazza - filiżanka ze spodkiem do kawy Espresso 70ml

Lavazza - filiżanka ze spodkiem do kawy Espresso 70ml - opinie w konesso.pl
  • Filiżanka do kawy espresso z logo Lavazza. Pojemność: 70ml
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 23Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Kobylanka
2018-09-14

Piękna filiżanka, którą kupiłam koleżance w prezencie, ale tak mi się spodobała, że zostawiłam dla siebie a koleżanka dostała coś innego :)

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Zalasewo
2018-05-28
Filiżanka ładna, zgrabna... Kawa fajnie w niej smakuje... No, idealna na chwilę przerwy w pracy, czy kawkę na "jednej nodze". ;-))))
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eryk, Kalisz
2017-12-29
Super wykonanie! Bardzo estetyczne filiżanki. Wygodnie się pije kawiana z rana ;) Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Oświęcim
2017-09-25
Bardzo ładne filiżanki, praktyczne, bardzo dobra jakość. Niestety biel ma to do siebie, że po pewnym czasie robi się trudno zmywalny osad z kawy. Ale wystarczy podgrzać wodę z dodatkiem octu i umyć filiżanki i te osady z kawy schodzą bez problemu.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAREK, BYDGOSZCZ
2016-07-20
Piękne, stylowe i firmowe filiżanki Lavazza nadają piciu tej kawy dodatkowej klasy. Dostawa szybka i doskonale zabezpieczona. Bardzo polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, ŚWIEBODZICE
2016-02-17
Produkt Bardzo ładny i bardzo dobrej jakości a sklep rewelacyjny polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Białośliwie
2016-01-03
Prosta, ale elegancka filiżanka, espresso z dobrej kawy i ...nic dodać, nic ująć.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Świnoujście
2015-07-03
Bardzo ładna,zgrabna filiżanka.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Gdańsk
2015-06-01
filiżanka doskonała, dostawa ekspressowa :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Ostrzeszów
2014-11-02
Bardzo ładne i zgrabne filiżaneczki :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Radom
2014-09-22
Doskonała filiżanka do espresso, grubsza porcelana dobrze trzyma ciepło. Przesyłka super szybka.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Czesław, Tychy
2014-06-17
Filiżanki ładne i zgrabne. Jedyny minus to krzywe sa lekko podstawki gdzie bezpośrednio stoi filiżanka, podstawa samej filiżanki jest idealnie płaska.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Przeworsk
2014-01-20
super !!!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Katowice
2013-11-06
Do espresso idealna.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Warszawa
2013-10-10
ładna, poręczna, udany zakup! :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesław, Zgierz
2013-10-03
Filiżanki ładne ale co ważne z grubej porcelany ,pijąc czujesz ustami wyraźną krągłą krawędź
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabella, Tychy
2013-04-23
Gustowna, prosta filiżanka. Idealna do espresso. Dobrze zapakowana. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Mrągowo
2013-02-19
Solidnie zapakowane, błyskawiczna przesyłka a same filiżanki super.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, łódź
2012-11-09
Miła dla oka kiedy możemy się delektować samodzielnie zmieloną kawą, zaparzoną w domowym ekspresie i pitą w małej eleganckiej filiżance. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Rybnik
2012-10-18
Doskonałe.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Kadzidło
2012-09-22
Zawsze taką chciałem! :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lukasz, Bydgoszcz
2012-07-09
Znakomite!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Katowice
2012-04-06
Super filiżanki do kawy.Polecam.
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel