Opinie o Lavazza - filiżanka ze spodkiem do kawy Espresso 70ml

  • Filiżanka do kawy espresso z logo Lavazza. Pojemność: 70ml
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 71 Średnia ocena: 4.96
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Poznań
2022-09-09
filiżanka bardzo ładna i zgodna z ofertą, bardzo szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, RADOM
2022-07-29
Jestem pełen uznania dla obsługi/pracowników/ firmy Konesso. Zakupione produkty były zgodne z ofertą. Transakcja odbyła się sprawnie,w ekspresowym tempie. Filiżanki zapakowane były fachowo i bezpiecznie.Niestety jeden spodek popękał. Firma na swój koszt dostarczyła nowy. Ich obsługa jest niewiarygodnie profesjonalna. Będę korzystał i polecał innym
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2022-07-25
Piękna filiżanka z grubej porcelany, wygodny uchwyt - idealna do espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Warszawa
2022-07-20
Klasyka w śród filiżanek do kawy. Wygodny uchwyt, gruba porcelana, filiżanka stabilna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2022-07-14
Produkt najwyższej jakości. Dostawa bardzo szybka. Polecam sklep i produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Kielce
2022-06-05
Super filiżanka. Nie czuje się jak w restauracji, bo sam skromnie powiedziawszy parzę smaczniejsza kawe :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Knurów
2022-05-02
Idealna pojemność do espresso. Filiżanka gruba, dobrze się nagrzewa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Knurów
2022-04-21
Bardzo praktyczne filiżanki. Grube, fajnie się nagrzewaja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Knurów
2022-04-03
Świetne filiżanki, grube, nie ma się do czego przyczepić.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Kraków
2022-03-16
w sam raz na fajna kawkę, ani za mała ani za duża, grube ścianki zapewniają na długo utrzymanie napoju w odpowiedniej temperaturze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Marcin, Zamość
2022-03-02
Fajny kształt. Jakość wykonania taka sobie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kozienice
2022-02-20
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Sztum
2022-02-02
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bata, Mielec
2022-02-01
Idealne maleństwo,estetycznie wykonane!Małe, a cieszy! P*O*L*E*C*A*M!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: STANISŁAW, RZESZÓW
2022-01-21
Przyjemnie się pije kawę w tych filiżankach
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PRZEMYSŁAW, OSTRORÓG
2022-01-12
zakupiony towar wysokiej jakości,polecam sprzedawcę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daria, Rąbień
2021-12-30
Polecam szybka przesyłka jedna filiżanka przyszła uszkodzona szybka wymiana.Wszystko super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Włocławek
2021-12-06
Wygodny uchwyt,dobra do espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radek, Warszawa
2021-10-25
Filiżanki super - eleganckie i funkcjonalne. Dostawa szybka i bezproblemowa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, Gdańsk
2021-09-20
Filiżanka spełnia swoje zadanie. Ścianki mogłyby być trochę grubsze ale i tak jestem bardzo zadowolona:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Krapkowice
2021-07-05
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PIOTR, Warszawa
2021-06-19
Dyskretnie ladne i dobrze spisuja sie w zmywarce
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Warszawa
2021-05-31
Dobrze podana kawa smakuje lepiej ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Wieliczka
2021-05-09
Perfekto
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Warszawa
2021-04-29
5/5 SUPER!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edward, Siedlce
2021-04-18
Filizanka jest OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, WARSZAWA
2021-04-18
Znana firma znana jakość.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edward, Siedlce
2021-04-18
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Gliwice
2021-03-08
Wszystko zgodnie z opisem, bardzo szybka przesyłka:) Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesław, Oświęcim
2021-02-18
Szybka dostawa , produkty super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Wrocław
2021-02-08
Wszystko ok, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Honorata, Częstochowa
2021-01-17
Szczerze polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Białystok
2021-01-15
Porządna filiżanka, długo trzyma temperaturę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Antoni, Chmielnik Rzeszowski
2021-01-12
wszystko ok, dobrze trzyma temp.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Murowaniec
2021-01-10
Świetny kształt, super filiżanka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, GOSTYNIN
2021-01-09
Filizanki bardzo ładne. Bardzo przyjemnie pije się rano espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2021-01-03
Filiżanki świetnie się prezentują. Paczka została wysłana ekspresowo i była bardzo dobrze zabezpieczona. Polecam sklep Konesso!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lilla, Słupsk
2021-01-01
Dobra jakość i szybka realizacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Białystok
2020-12-20
Sklep godny uwagi. Bardzo szybka dostawa, dobra cena.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Lubsko
2020-12-20
Filiżanki piekne
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Pyskowice
2020-12-17
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Żórawina
2020-11-26
Najwyższa jakość. Przesyłka bardzo solidnie zabezpieczona. Z całego serca polecam tu zakupy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Katowice
2020-11-20
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Murowaniec
2020-10-27
Filiżanki są naprawdę piękne, takie jakie powinny być do espresso. Kawa wypita w nich nabiera wyjątkowego smaku i sprawia że czujemy się w danej chwili wyjątkowo rozpieszczeni.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Opole
2020-08-16
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Wleń
2020-06-18
Kupiona dla logo. Gorzej trzyma temperaturę niż produkty konkurencji, ponieważ ma odrobinę cieńsze ścianki. Można używać.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Krosno
2020-04-20
Filiżanka bardzo ładna, zakup udany :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Kraków
2020-01-11
Bardzo ładny zestaw, filiżanka z grubej porcelany długo utrzymuje temperaturę. Bardzo udany prezent, łatwy zakup, terminowa dostawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Kobylanka
2018-09-14
Piękna filiżanka, którą kupiłam koleżance w prezencie, ale tak mi się spodobała, że zostawiłam dla siebie a koleżanka dostała coś innego :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Zalasewo
2018-05-28
Filiżanka ładna, zgrabna... Kawa fajnie w niej smakuje... No, idealna na chwilę przerwy w pracy, czy kawkę na "jednej nodze". ;-))))
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eryk, Kalisz
2017-12-29
Super wykonanie! Bardzo estetyczne filiżanki. Wygodnie się pije kawiana z rana ;) Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Oświęcim
2017-09-25
Bardzo ładne filiżanki, praktyczne, bardzo dobra jakość. Niestety biel ma to do siebie, że po pewnym czasie robi się trudno zmywalny osad z kawy. Ale wystarczy podgrzać wodę z dodatkiem octu i umyć filiżanki i te osady z kawy schodzą bez problemu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAREK, Bydgoszcz
2016-07-20
Piękne, stylowe i firmowe filiżanki Lavazza nadają piciu tej kawy dodatkowej klasy. Dostawa szybka i doskonale zabezpieczona. Bardzo polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, ŚWIEBODZICE
2016-02-17
Produkt Bardzo ładny i bardzo dobrej jakości a sklep rewelacyjny polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Białośliwie
2016-01-03
Prosta, ale elegancka filiżanka, espresso z dobrej kawy i ...nic dodać, nic ująć.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Świnoujście
2015-07-03
Bardzo ładna,zgrabna filiżanka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Gdańsk
2015-06-01
filiżanka doskonała, dostawa ekspressowa :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Ostrzeszów
2014-11-02
Bardzo ładne i zgrabne filiżaneczki :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Radom
2014-09-22
Doskonała filiżanka do espresso, grubsza porcelana dobrze trzyma ciepło. Przesyłka super szybka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Czesław, Tychy
2014-06-17
Filiżanki ładne i zgrabne. Jedyny minus to krzywe sa lekko podstawki gdzie bezpośrednio stoi filiżanka, podstawa samej filiżanki jest idealnie płaska.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Przeworsk
2014-01-20
super !!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Gliwice
2013-11-06
Do espresso idealna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Warszawa
2013-10-10
ładna, poręczna, udany zakup! :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesław, Zgierz
2013-10-03
Filiżanki ładne ale co ważne z grubej porcelany ,pijąc czujesz ustami wyraźną krągłą krawędź
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabella, Tychy
2013-04-23
Gustowna, prosta filiżanka. Idealna do espresso. Dobrze zapakowana. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Mrągowo
2013-02-19
Solidnie zapakowane, błyskawiczna przesyłka a same filiżanki super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Warszawa
2012-11-09
Miła dla oka kiedy możemy się delektować samodzielnie zmieloną kawą, zaparzoną w domowym ekspresie i pitą w małej eleganckiej filiżance. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Rybnik
2012-10-18
Doskonałe.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Kadzidło
2012-09-22
Zawsze taką chciałem! :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Bydgoszcz
2012-07-09
Znakomite!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Katowice
2012-04-06
Super filiżanki do kawy.Polecam.
Opinia naszego klienta w
    pixel