Opinie o Łyżeczka do kawy Lavazza 11 cm

  • Łyżeczka do kawy z logo Lavazza. Długość: 13cm
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 40 Średnia ocena: 4.83
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Gdów
2023-08-23
ŚWIETNE ŁYŻECZKI W SAM RAZ DO MAŁEGO LATTE!!!!UWIELBIAM TEN SKLEP!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Gliwice
2022-01-06
Ciekawy kształt - wygodna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Dęblin
2022-01-03
Brawo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Bytom
2021-11-21
Jest w porządku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Dąbrowa Górnicza
2021-11-12
ładne łyżeczki, szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Ustka
2021-11-12
Super fikuśna łyżeczka, nawet nie wiedziałem że są takie. Teraz tylko jej używam, czy to do słodzenia czy mieszania. Bardzo przydatny drobiazg, pomysłowo zrobiony, wykonanie 1 pierwsza klasa Jka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Gdów
2021-08-26
dziękuję za profesjonalne załatwienie sprawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, KRAKÓW
2021-06-15
Ciekawy kształt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Wrocław
2021-04-30
Fajna w dziwacznym krztałcir
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, KRAKÓW
2021-03-05
Uwielbiam te łyżeczki za ciekawy kształt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Honorata, Częstochowa
2021-01-17
Szczerze polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, KRAKÓW
2021-01-11
Minimalistyczna o ciekawym kształtcie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Kraków
2020-12-21
Urocza !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Zielona Góra
2020-11-10
Towar dostarczony szybko, łyżeczki w porządku :) Nie ma się co czepiać
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Rzeszów
2020-11-02
Łyżeczka jest oryginalna i elegancka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Nieczulice
2020-10-12
Fajna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Legionowo
2020-10-06
Nietuzinkowy kształt łyżeczki stwarza wrażanie podczas jej używania do kawy, że pijemy niebanalna kawkę :) Normalna długość jak tzw. "łyżeczko do herbaty", jest idealna do cappuccino :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Biłgoraj
2020-07-28
bardzo fajna łyżeczka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, ZAMBRÓW
2017-04-17
super łyżeczka,bardzo zgrabna i wykonana bardzo dobrze..jestem bardzo zadowolona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Łódź
2016-07-04
Mała , zgrabna, efektowa :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Stalowa Wola
2016-01-04
Prosta, elegancka łyżeczka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Radom
2014-09-22
Klasyczna łyżeczka, eleganckie wykonanie, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, ŁÓDŹ
2014-09-03
Łyżeczka ładna, zgrabna. Pięknie się prezentuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Katowice
2014-08-05
Bardzo fajne lyzeczki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GABRIELA, Gdańsk
2014-05-15
Łyżeczki bardzo estetycznie wykonane a przy tym jak podaję kawę w filiżankach Lavazza i do tego podam łyżeczkę tej samej firmy to wygląda to bardzo elegancko.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Wrocław
2013-10-28
Bardzo ładna, klasyczna łyżeczka. Idealnie nadaje się do kawy czarnej, espresso i cappuccino. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Nysa
2013-08-21
łyżeczka bardzo malutka niestety tylko do espresso którego nie pijam często ale.. ładna i lekka mam 4 dokupię dwie do kompletu dla znajomych . polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Jaworzno
2013-06-20
Stylowa, elegancka łyżeczka :) Realizacja zamówienia jak zwykle wzorowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Monika, Bydgoszcz
2013-05-16
Lyżeczka mała i lekka, pasuje tylko do espresso. Do cappuccino muszę kupić inne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MIROSŁAW, PIASECZNO
2013-05-13
Bardzo ładna z logo Lavazza.Błyskawiczna wysyłka.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Lodz
2013-04-22
lyzeczka mala zgrabna pasuje mi do filizanki do espresso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 1 / 5 )
Autor: Alina, Złotów
2013-02-14
Łyżeczka nie jest taka jak się spodziewałam, zdjęcie jest niewyraźne...oczekiwałam czegoś delikatniejszego przy podanej długości, tym bardziej, ze mam już o wiele ładniejszą...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Rzeszów
2013-02-08
Elegancki towar,szybka przesyłka.Sklep i towar godny polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Dębno
2012-12-13
Łyżeczka świetnie sie prezentuje . Wysyłka błyskawiczna . Kontakt super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Bydgoszcz
2012-11-01
Świetne wykonanie, estetyczny wygląd, rozmiar idealny do filiżanek do espresso. Znakomicie wyglądają w komplecie z ceramiką Lavazza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Kadzidło
2012-09-22
Zgodnie z opisem! Idealna do filiżanek espresso! :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Kielce
2012-09-20
miła i bezproblemowa transakcja, błyskawiczna przesyłka, wszystko zgodnie z opisem! Czegoż chcieć więcej, tylko polecić, więc :::P:::::O:::::L::::E:::C::::::A::::::M::: :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, WARSZAWA
2012-02-17
Klasyczna łyżeczka, ładne logo, błyskawiczna wysyłka i bardzo miły kontakt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Rafał, Warszawa
2012-02-04
Prosta elegancka łyżeczka, a cena nie jest wygórowana
Opinia naszego klienta w
    pixel