Opinie o Lavazza - Łyżeczka do kawy Latte 21cm

  • Łyżeczka do kawy latte z logo Lavazza. Długość: 21cm
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 38 Średnia ocena: 4.95
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Rzeszów
2020-11-02
Łóżeczka jest oryginalna i bardzo ładna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Legionowo
2020-10-06
Nietuzinkowy kształt łyżeczki stwarza wrażanie podczas jej używania do kawy, że pijemy niebanalna kawkę :) Długa i idealna do cafe latte :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lena, Zbydniów
2020-06-22
Piękna łyżeczka, ciekawy kształt, eleganckie wykończenie, przyciąga wzrok. Zamówiona łyżeczka co prawda częściowo różni się kształtem od tej oferowanej, ale według mnie zdecydowanie na plus.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Poznan
2020-05-12
eleganckie, dobrej jakosci wykonanie, fikuśne łyżeczki do kawy ; na pewno nie zostana niezauważone przez gości;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Skierniewice
2020-02-11
gustowna lyzeczka, chociaz uwazam, ze moglaby byc wieksza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, SKARŻYSKO-KAMIENNA
2019-08-25
Estetyczne, każdemu się podobają
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Wałbrzych
2017-09-29
Łyżeczka świetna, wykonanie perfekcyjne, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Harasiuki
2017-04-11
Super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Łódź
2016-07-04
Łyżeczka pięknie współgra z naszymi filiżankami.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Świnoujście
2015-04-02
Bardzo ładna i praktyczna łyżeczka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafal, Łajski
2015-01-29
polecam, fajnie ze można kupic za punkty
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Grzmucin
2014-12-27
ładna efektowna łyżeczka polecam podobają mi się
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Białystok
2014-12-11
Efektowne,długie łyżeczki z logo Lavazza,dobrze trzymają się w dłoni i są dość lekkie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Lublin
2014-11-05
Bardzo ładne, zgrabne i delikatne łyżeczki takie jakie potrzebuję :) MEGA POZYTYW dla sklepu :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Niepołomice
2014-09-12
Ładne i praktyczne.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Katowice
2014-08-05
Bardzo fajne lyzeczki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Tomasz, Warszawa
2014-07-04
Bardzo fajny kształt. Boki wzdłuż krawędzi trochę "kostropate". Za taką cenę spodziewałem się czegoś lepszego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gniezno
2014-02-06
Łyżeczki bardzo ładne i praktyczne. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Angelika, Samborzec
2013-09-09
Ładne i przydatne łyżeczki do latte, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MIROSŁAW, PIASECZNO
2013-05-13
Bardzo ładna z logo Lavazza.Błyskawiczna wysyłka.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Koziegłowy
2013-04-25
Kolejny udany zakup w tym sklepie! Używamy do kawy, deserów i do majonezu w wysokich słoikach! Gorąco polecam! Hanna C.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Ostrów Maz
2013-03-25
Bardzo eleganckie łyżeczki, dyskretne logo Lavazza, świetne do latte w wysokich szklankach.SKLEP POLECAM JAK NAJBARDZIEJ!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BOŻENA, FAŁKÓW
2013-03-20
bardzo ladne gustowne lyzeczki SKLEP POLECAM JAK NAJBARDZIEJ!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Nowy Sącz
2013-03-15
Eleganckie łyżeczki, wspaniale nadające się do Latte - od razu kawka inaczej smakuje :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Wrocław
2013-03-07
Bardzo ładne, eleganckie łyżeczki, dyskretne logo, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Limanowa
2013-02-22
bardzo ładne szybka wysyłka.polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Warszawa
2012-09-27
Stylowe, eleganckie, idealne do wysokich szklanek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, LUBLIN
2012-09-21
Rewelacyjny prodykt, rewelacyjnie załatwione zamówienie. Jak zwykle na 5-kę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Kielce
2012-09-20
miła i bezproblemowa transakcja, błyskawiczna przesyłka, wszystko zgodnie z opisem! Czegoż chcieć więcej, tylko polecić, więc :::P:::::O:::::L::::E:::C::::::A::::::M::: :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maja, Gdynia
2012-08-15
Bardzo ładnie wykonane łyżeczki, idealnie nadają się min. do deserów w wysokich pucharkach. Subtelne ,choć troszkę zbyt giętkie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stefan, Lubin
2012-08-10
Bardzo ładnie prezentują sie w wysokich szklankach, pzyjemnie się nimi słodzi i miesza kawę. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2012-08-09
łyżeczki badzo mi się podobają, ładnie się prezentują
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: L., Kozienice
2012-08-02
Łyżeczka super,uchwyt wyprofilowany i przyjemnie się miesza,cieszy mnie też logo Lavazza , bo lobię tą kawę :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2012-07-02
Elegancka i bardzo przydatna łyżeczka do latte. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Rzeszów
2012-06-14
Bardzo ładne. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, WARSZAWA
2012-03-26
Produkt zgodny z opisem, bardzo ładny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łódź
2012-03-24
Bardzo eleganckie łyżeczki, dyskretne logo Lavazza, świetne do latte w wysokich szklankach.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Skarżysko-Kamienna
2012-03-01
Łyżeczki ładne, małe logo firmowe- przydatne do Latte w wysokich szklankach.
Opinia naszego klienta w
    pixel