Opinie o Lavazza - Łyżeczka do kawy Latte 21cm

Lavazza - Łyżeczka do kawy Latte 21cm - opinie w konesso.pl
  • Łyżeczka do kawy latte z logo Lavazza. Długość: 21cm
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 32Średnia ocena: 4.94
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Wałbrzych
2017-09-29
Łyżeczka świetna, wykonanie perfekcyjne, polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Harasiuki
2017-04-11
Super!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Łódź
2016-07-04
Łyżeczka pięknie współgra z naszymi filiżankami.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Świnoujście
2015-04-02
Bardzo ładna i praktyczna łyżeczka.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafal, Łajski
2015-01-29
polecam, fajnie ze można kupic za punkty
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Grzmucin
2014-12-27
ładna efektowna łyżeczka polecam podobają mi się
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Białystok
2014-12-11
Efektowne,długie łyżeczki z logo Lavazza,dobrze trzymają się w dłoni i są dość lekkie.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Lublin
2014-11-05
Bardzo ładne, zgrabne i delikatne łyżeczki takie jakie potrzebuję :) MEGA POZYTYW dla sklepu :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Niepołomice
2014-09-12
Ładne i praktyczne.Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Katowice
2014-08-05
Bardzo fajne lyzeczki.
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Tomasz, Warszawa
2014-07-04
Bardzo fajny kształt. Boki wzdłuż krawędzi trochę "kostropate". Za taką cenę spodziewałem się czegoś lepszego.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gniezno
2014-02-06
Łyżeczki bardzo ładne i praktyczne. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Angelika, Samborzec
2013-09-09
Ładne i przydatne łyżeczki do latte, polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MIROSŁAW, PIASECZNO
2013-05-13
Bardzo ładna z logo Lavazza.Błyskawiczna wysyłka.Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Koziegłowy
2013-04-25
Kolejny udany zakup w tym sklepie! Używamy do kawy, deserów i do majonezu w wysokich słoikach! Gorąco polecam! Hanna C.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Ostrów Maz
2013-03-25
Bardzo eleganckie łyżeczki, dyskretne logo Lavazza, świetne do latte w wysokich szklankach.SKLEP POLECAM JAK NAJBARDZIEJ!!!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BOŻENA, FAŁKÓW
2013-03-20
bardzo ladne gustowne lyzeczki SKLEP POLECAM JAK NAJBARDZIEJ!!!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Nowy Sącz
2013-03-15
Eleganckie łyżeczki, wspaniale nadające się do Latte - od razu kawka inaczej smakuje :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Wrocław
2013-03-07
Bardzo ładne, eleganckie łyżeczki, dyskretne logo, polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Limanowa
2013-02-22
bardzo ładne szybka wysyłka.polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Warszawa
2012-09-27
Stylowe, eleganckie, idealne do wysokich szklanek
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, LUBLIN
2012-09-21
Rewelacyjny prodykt, rewelacyjnie załatwione zamówienie. Jak zwykle na 5-kę.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Kielce
2012-09-20
miła i bezproblemowa transakcja, błyskawiczna przesyłka, wszystko zgodnie z opisem! Czegoż chcieć więcej, tylko polecić, więc :::P:::::O:::::L::::E:::C::::::A::::::M::: :-)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maja, Gdynia
2012-08-15
Bardzo ładnie wykonane łyżeczki, idealnie nadają się min. do deserów w wysokich pucharkach. Subtelne ,choć troszkę zbyt giętkie.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stefan, Lubin
2012-08-10
Bardzo ładnie prezentują sie w wysokich szklankach, pzyjemnie się nimi słodzi i miesza kawę. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2012-08-09
łyżeczki badzo mi się podobają, ładnie się prezentują
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: L., Kozienice
2012-08-02
Łyżeczka super,uchwyt wyprofilowany i przyjemnie się miesza,cieszy mnie też logo Lavazza , bo lobię tą kawę :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2012-07-02
Elegancka i bardzo przydatna łyżeczka do latte. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Rzeszów
2012-06-14
Bardzo ładne. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, WARSZAWA
2012-03-26
Produkt zgodny z opisem, bardzo ładny.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łódź
2012-03-24
Bardzo eleganckie łyżeczki, dyskretne logo Lavazza, świetne do latte w wysokich szklankach.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Skarżysko-Kamienna
2012-03-01
Łyżeczki ładne, małe logo firmowe- przydatne do Latte w wysokich szklankach.
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel