Opinie o Ekspres przelewowy Melitta® AromaFresh II + GRATIS filtry i 250g kawy

  • Nowa odsłona kultowego ekspresu Melitta - AromaFresh II prowadzi nas w świat znakomitej, świeżo zmielonej kawy. Ekspres wyróżnia nowoczesne wzornictwo i nowy młynek ceramiczny.
Kod produktu: 4006508225477
Producent: MELITTA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 9 Średnia ocena: 4.56
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bolesław, Rzeszów
2024-01-12
Rewelacja,kawa smaczna z tego ekspresu.zobaczymy z czasem czy utrzyma parametry.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Zamość
2023-12-29
Profesjonalna szybka obsługa . Dostawca godny polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 1 / 5 )
Autor: Marcin, Andrychów
2023-12-29
PORAŻKA! Zdecydowanie odradzam każdemu zakup tego ekspresu. Melitta zrobiła taką fuszerkę, że nie jestem w stanie tego pojąć. Młynek stalowy z pierwszej wersji zastąpiono ceramicznym, co drastycznie obniżyło jakość mielenia. Na najdrobniejszym mieleniu ogromne płaty kawy. Na najgrubszym - jak spod moździerza. Natomiast na OGROMNY PLUS obsługa sklepu konesso.pl! Bardzo wyrozumiali, starali się znaleźć wyjście z sytuacji, więc tutaj jestem bardzo zadowolony i na pewno będę częściej kupował w tym sklepie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Piaseczno
2023-11-13
To niesamowite. Bardzo brakowało mi tego aromatu, kiedy przygotowywałem kawę w ekspresie automatycznym. Kawa tak pachnie że czuć na schodach.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Pawel, Olsztyn
2023-10-29
Bardzo dobra jakość sprzętu. Mały gabaryt to jego ogromny plus. Jak dla nas, rewelacja! Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Tarnobrzeg
2023-10-17
Bardzo szybka dostawa, sam ekspres super. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Kraków
2023-10-16
Wszystko super, poranny przelew bajka. Polecam z całego serca.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Kraków
2023-10-16
Godny następca I, fajne kształty, równie dobra praca jak pierwszej wersji. Jeśli ktoś chce fajny przelew to gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Lublin
2023-10-02
Moja opinia jest bardzo pozytywna. Ten ekspres do kawy to prawdziwa perełka dla miłośników kawy. Jego możliwość zaparzania świeżej kawy o pełnym aromacie jest niesamowita. Dodatkowo, możliwość dostosowania intensywności zaparzania i wielkości filtra sprawia, że każda kubek kawy jest idealnie dopasowany do moich preferencji. Design urządzenia jest również bardzo estetyczny i elegancki, co pięknie komponuje się w kuchni.
Opinia naszego klienta w
    pixel