Opinie o Kawiarka Bialetti Moka Express 4 filiżanki

  • Kawiarka Moka Express Bialetti wykonana z aluminium, której cechą charakterystyczną jest najpopularniejszy i niezmieniony od lat 30. XX wieku kształt, pozwala zaparzyć 4 filiżanki prawdziwego włoskiego espresso na kuchenkach elektrycznych i gazowych.
Kod produktu: 8006363011648
Producent: BIALETTI

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 46 Średnia ocena: 4.98
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Pyzdry
2022-09-10
Szybka i profesjonalna obsługa. Zdecydowanie można polecić.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dagmara, Morąg
2022-08-16
Kawiarka bardzo dobrej jakości, jedyny mankament to niewielka trudność w odkręcaniu górnej części od dolnej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2022-07-30
Towar zgodny z opisem. Polecam .Idealna na pyszne espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Tychy
2022-05-31
bardzo szybka dostawa, towar idealny, taki jaki potrzebowałam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Pruszków
2022-04-03
Kawiarka sprawdza się super. Kawa mocna, aromatyczna. Jest styl!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Milanówek
2022-03-18
Klasyka w najlepszym wydaniu, idealny rozmiar na 1 klasyczny kubek ok 250ml
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Basia, Zielona Góra
2022-03-14
Zdecydowanie polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Krakow
2022-02-24
Uwielbiam tą kawiarke. To już moja druga. Tym razem zamówiłam trochę większa. W sam raz na jedna lub dwie kawy. Może to zabrzmi śmiesznie ale kawa zaparzona w tej kawiarce naprawdę smakuje lepiej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Legnica
2022-02-12
Wszystko ok, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kielce
2022-01-03
Kawiarka sprawuje się doskonale! Przesyłka dotarła bardzo szybko, starannie zapakowana. Polecam :) Z pewnością to nie ostatni zakup w sklepie konesso!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Sokółka
2021-12-16
Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Tychy
2021-10-23
Bialetti klasa sama w sobie. Tu nawet nie ma co wybierać. Nawet nie myślcie o zakupie kawiarek z sieciówek. Bialetti najlepsze i bezpieczne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lidia, Polkowice
2021-09-24
Kawiarka godna polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eryk, Zduńska Wola
2021-08-23
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Kraków
2021-08-15
100% polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Bielsko Biała
2021-05-01
Polecam bardzo. Wspaniała kawa, zupełnie inny sposób parzenia. Świetne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Warszawa
2021-04-22
Pol9sklep. Szybko sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Warszawa
2021-04-17
Wszystko ok :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, GNIEZNO
2021-03-12
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Katowice
2021-03-01
Spełnia wszystkie wymogi - perfekcyjna.moze jeden minus...wzrasta zapotrzebowanie na kawę bo pijesz ja cały czas! 5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Osieczna
2021-02-20
Ilość spożywanej kawy wzrosła. To dlatego, że za dobra kawa wychodzi z tej kawiarki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Głogów Małopolski
2021-02-20
Wszystko w porządku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Svitlana, Krakow
2021-02-13
Jest super!!szkoda że wcześniej nie kupilam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Sędziszów Młp.
2021-02-11
Produkt bardzo dobrej jakości za dobrą cenę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, KONSTANTYNÓW ŁÓDZKI
2021-02-01
Doskonała. Genialna w prostocie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Aleksandrow Lodzki
2021-01-31
Super zakup
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Radom
2021-01-19
Kawiarka sprawiła radość obdarowanej osobie. Działa bez zarzutu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Warszawa
2021-01-19
Bardzo sprawnie, wszystko się zgadza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Klaudyn
2021-01-13
Świetna kawiarka, bardzo szybka wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Warszawa
2021-01-05
Swietna kawiarka!!! Bardzo wygodna, szybko sie parzy w niej kawe, latwa do czyszczenia. Warto bylo ja kupic
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jagoda, Łódź
2020-12-28
Bardzo szybka wysyłka, kawiarka na miarę moich potrzeb
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Poznań
2020-12-28
To już druga moja kawiarka tej firmy. Wszystko OK :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Zamienie
2020-12-26
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Julia, Wrocław
2020-12-23
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogumił, Warszawa
2020-11-25
Mercedes wśród expressów! Bardzo chwalę sobie ten produkt/model - zarówno komfort użytkowania jak i funkcjonalność...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Kraków
2020-11-23
Dobrze działa. Do kawy, którą pije moja rodzinka zbyt mała (jak dla mnie to tylko na 2kawy).
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2020-11-17
Kawiarka mistrzostwo !!!! Idealny rozmiar !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Warszawa
2020-11-16
Możemy nie lubić Włochów za ich gadatliwość, temperament, ale za wymyślenie kawiarki powinno ich się nosić na rękach. Jest genialna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Tomaszów Mazowiecki
2020-11-10
Bardzo dobra kawa jak z ekspeesu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Miłomłyn
2020-11-08
Barzdo szybka i profesjonalna obsługa. Towar super jakości. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Świętochłowice
2020-11-05
towar wysokiej jakości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Głogów
2020-10-23
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Tomasz, Maków Podhalański
2020-10-22
Początkowo kawiarka została dostarczona bez jednej części, lecz zaraz po zgłoszeniu błędu brakująca część została dosłania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamila, Jasienica
2020-10-13
Super jakoś i cena!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Chrzanów
2020-09-07
Bardzo jestem zadowolona z zakupów, kawiarka super, szybka dostawa paczki,polecam.
Opinia naszego klienta w
    pixel