Opinie o Kawiarka Bialetti Moka Express 6 filiżanek

  • Kawiarka Moka Express Bialetti wykonana z aluminium, której cechą charakterystyczną jest najpopularniejszy i niezmieniony od lat 30. XX wieku kształt, pozwala zaparzyć 6 filiżanek prawdziwego włoskiego espresso na kuchenkach gazowych i elektrycznych.
Kod produktu: 8006363011631
Producent: BIALETTI

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 73 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Poznań (Poznań-Wilda)
2022-09-12
Polecam sklep, szybka wysyłka produkt zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Siemiatycze
2022-09-11
Kawiarka zgodna z oczekiwaniami. Wysyłka i opakowanie beż zastrzeżeń.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Warszawa
2022-02-28
Bardzo dobry sprzęt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Latchorzew
2022-02-21
Bardzo dobra KAWIARKA, duża i łatwa w obsłudze. Mam nadzieję, że długo będzie mi służyć. Obsługa bardzo profesjonalna i szybka. Dziękuję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Rybnik
2022-01-06
Ładna. Bardzo dobre wykonanie, przyjemna w obsłudze. Kawa smaczna i aromatyczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2022-01-03
Doskonała! Dobra jakość, a kawa wyśmienita!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Choroszcz
2022-01-03
Wszystko zgodnie z opisem, szybko u przyjemnie. Polecam ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Slawomir, Zambrów
2021-12-20
Produkt oryginalny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, CHOJNICE
2021-12-16
godny polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Konstancin-Jeziorna
2021-09-03
Swietny produkt. To juz moj drugi zakup w tej firmie i wciaz jestem usatysfakcjonowany w kwestii obslugi jak rowniez produktow.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Warszawa
2021-09-02
Świetnie się sprawdza i prezentuje. Idealny na poranne spotkanie, jesteśmy zadowoleni. ☺️
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Laszki
2021-06-13
Klasyk, z którego nie można być niezadowolonym
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Stanisławów Pierwszy
2021-04-22
Bardzo dobra kawiarka, bardzo szybka wysyłka. Wszystko w porządku. Polecam Konesso :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edward, Siedlce
2021-04-18
Bardzo dobze sie sprawdza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edward, Siedlce
2021-04-18
Jest super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, KATOWICE
2021-04-02
Pyszna kawa, kawiarka sprawia wrażenie bardzo wysokiej jakości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Warszawa
2021-04-01
Towar zgodny z opisem, wszystko sprawnie na100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Twardogóra
2021-03-14
Całkiem ok. Dobra kawa z niej wychodzi. Trzeba jednak pamiętać, że ze słabej jakości ziaren nawet taka kawiarka nie da dobrego rezultatu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Węgorzyno
2021-03-08
Kawiarka idealna, kawa w niej zaparzana jest nieporównywalnie lepsza. Wielkość w sam raz, nie jest ani za mała, ani za duża. Wygodnie się myje i jest solidna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Siemianice
2021-03-04
Kawa o poranku przepyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Poznań
2021-02-18
Klasyczna jakość. Transakcja i wysyłka szybka, bez problemu. Polecam z czystym sumieniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Kobierzyce
2021-02-08
Bardzo dobry zakup, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Katowice
2021-02-08
Towar taki jak zamówiłam,
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Łódź
2021-01-29
Szybka obsługa i elegancki sprzęt. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Wysoka
2021-01-22
Zupełnie inna jakość niż dotychczas używana kawiarka marketowa. Bardzo trafiony zakup
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2021-01-15
Kawiarka zdaje egzamin każdego poranka - mąż bardzo zadowolony :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Bytom
2021-01-12
Świetna jakoś produktu. Szybka dostawa. Miła obsługa klienta. Serdecznie polecam ☺️
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2021-01-11
Produkt zgodny z opisem, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maja, Wrocław
2021-01-09
kawiarki bialetti to zawsze świetna sprawa - zawsze udana kawa, chyba najprzyjemniejszy w obsłudze zaparzacz do kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Michałowice
2021-01-07
Towar ok ale obsługa zamówienia, opakowanie, drobne słodkie upominki, próbki kawy to najwyższa jakość obsługi. Customer experience jakiego jeszcze nie widziałem. Brawo!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Szczecin
2021-01-05
To moja druga taka sama kawiarka , poprzednia posłużyła mi wiernie 6, 7 lat i odmówiła posłuszeństwa. Ta myślę posłuży przynajmniej tyle samo. Uważam, że to jedna z najlepszych kawiarek na rynku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Piastów
2021-01-04
super, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Tarnowskie Góry
2021-01-03
Towar dotarł bardzo szybko, bez uszkodzeń. Polecam firmę, myslę, że w przyszłości chętnie jeszcze nie raz dokonam zakupów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Biała Piska
2020-12-13
Kawa z tej kawiarki jest przepyszna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Szczecinek
2020-12-01
To już moja druga taka kawiarka.Wcześniej nabyłam i użytkowałam kawiarkę Bialetti Moka tz3.Mniejsza jest wykonana trochę staranniej.W tej większej przy podnoszeniu pokrywki obciera się rączka,ale nie jest to jakiś wielki mankament.Ogólnie bardzo polecam kawiarki Bialetti.Dla Italofila i smakosza kawy to super sprawa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożęna, Lublin
2020-11-29
Pyszna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BEATA, Osowiec
2020-11-28
Jestem bardzo zadowolona. Produkt wyglasa i dziala zgodnie z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Martyna, Warszawa
2020-11-27
Kawiarka została kupiona na prezent. Właściciel urządzenia jest bardzo zadowolony :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kraków
2020-11-23
Świetny produkt, solidnie wykonany.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emilia, Piastów
2020-11-20
zamówienie szybko zrealizowane. Towar zgodny z zamówieniem. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Grudziądz
2020-11-20
5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Lublin
2020-11-20
Kawiarka taka jak chciałam ☺️
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Kalisz
2020-11-08
100% Satysfakcji Serdecznie Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Wałbrzych
2020-11-02
Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Kawiarka jest wystarczająca na zrobienie 6 espresso albo do 3 kaw czarnych (americana) Jakość wykonania odpowiada jakości najlepszej marce w tej dziedzinie. Zdecydowanie polecam. Dobry stosunek jakości do ceny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lech, Katowice
2020-10-30
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Wrocław
2020-10-26
Bardzo porządna kawiarka :) korzystanie z niej to przyjemność
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Niemcz
2020-10-23
Cudowna włoska kawiarka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2020-10-18
Najlepsza kawiarka. Kawa z niej jest dla mnie smaczniejsza niż z ekspresu. Dzięki temu, że jest dość duża (6 filiżanek) można zrobić dość mocną kawę na dwa kubki jesdocześnie :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Warszawa
2020-10-02
Cudowna kawiarka!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Kraków
2020-10-01
Dobrej jakości kawiarka o klasycznym dizajnie. Zamówienie i jego realizacja przebiegła bardzo sprawnie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ABMF Aldona Stolz, Mikolow
2020-09-24
Super, szybko, sprawnie, bez problemów
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAGDALENA, Jelenia Góra
2020-09-20
To już moja kolejna kawiarka. Poprzednią kupiłam jako prezent ślubny. Piękna i solidnie wykonana. Must have każdego prawdziwego kawosza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Biała Piska
2020-09-20
Świetna kawiarka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Martyna, Gdynia
2020-09-18
Polecam, szybka wysyłka, uwielbiamy naszą nową kawiarkę! teraz poranki są bardziej do zniesienia :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Gdańsk
2020-09-10
Rewelacyjna jakość- wykonanie i materiał.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alina, Szczytniki
2020-08-14
Poprzednią kupiłam na 3 filiżanki i jest trochę za mała jak na 1 osobę lubiącą espresso natomiast ta na 6 filiżanek już za duża dla jednej osoby. Pasuje na dwie osoby pijące kawę w małej filiżance Ok 180 ml
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Stalowa Wola
2020-06-29
Kawiareczka extra, bardzo polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Kamionka
2020-06-07
Super produkt. Bezproblemowa obsługa. Wszystko na plus. Pierwsze i zarazem udane zakupy w sklepie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gdynia
2020-05-22
Kawiarka bardzo dobrze wykonana. Kawa w niej przygotowana mniam, mniam :) Przesyłka bardzo szybko do mnie dotarła. Polecam zarówno kawiarkę jak i Sklep :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Warszawa
2020-05-15
Wszystko w jak najlepszym porządku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Diana, Józefów
2020-05-03
Ogromne polecam! Kawa smakuje wyśmienicie i planuję już zakup kolejnej kawiarki :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Łódź
2020-04-01
Świetna sprawa z tą kawiarką! Nie jestem może jakimś koneserem kawy, ale.... kawa z kawiarki ma dużo intensywniejszy smak. Samo urządzenie jest bardzo proste w użyciu. Długo się zastanawiałam nad kupnem, teraz wiem, że to bardzo trafiony wybór! Polecam dla smakoszy i nowicjuszy :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Jelenia Góra
2020-03-08
kafeterka-klasyka-Super, sklep Konesso polecam-szybko i sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAGDALENA, KAMIONKI
2020-01-13
Kawiarka idealna, nic dodać nic ująć. Zakupy w sklepie Konesso również należą do bardzo przyjemnych, szybka wysyłka oraz dostawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Stalowa Wola
2020-01-07
Kawiarka rewelacyjna :) Kawka smakuje super, mniam, mniam! Gorąco polecam jeśli się ktoś zastanawia ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemek, Radzionków
2020-01-06
Wszystko w jak najlepszym porządku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Karski
2020-01-03
Świetna kawiarka. Dobrze wykonana.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAGDALENA, Jelenia Góra
2019-12-06
Kawiarka jest przepiękna i świetnie wykonana. Spora jak na 6 filiżanek. Polecam. Ja dostałam od przyjaciół wersję Allegra i z przykrością stwierdzam, ze jakość Moka jest o wiele lepsza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Skierniewice
2019-09-20
Produkt dobrze wykonany. Szybka i profesjonalna dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Kraków
2019-08-04
Kawiarka rewelacyjna! Wyglada lepiej niz na zdjeciach :) Towar przyszedl w blyskawicznym tempie! Wszystko bylo solidnie zapakowane.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Korczyna
2019-03-12
Ładna, dobrze wykonana kawiarka. Obsługa klienta jak zwykle na najwyższym poziomie. Bardzo szybka dostawa, polecam!
Opinia naszego klienta w
    pixel