Opinie o Kawiarka Bialetti Moka Express 9 filiżanek

  • Kawiarka Moka Express Bialetti wykonana z aluminium, której cechą charakterystyczną jest najpopularniejszy i niezmieniony od lat 30. XX wieku kształt, pozwala zaparzyć 9 filiżanek prawdziwego włoskiego espresso na kuchenkach gazowych i elektrycznych.
Kod produktu: 8006363011655
Producent: BIALETTI

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 31 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Żyrzyn
2022-05-02
Najlepsza kawa jest parzona w kawiarce włoskiej, od kilkudziesięciu lat piję kawę tak właśnie parzoną. KAWIARKA BIALETTIspełnia moje wymagania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łochów
2022-04-20
Kawiarki używam od 1975r. kiedy przywiozłem pierwszy egzemplarz w Włoch i tak do r.2020 kiedy już nie wyjadę do Włoch kupiłem o Państwa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Pław
2021-12-26
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łódź
2021-12-21
Wszystko zgodnie z opisem. Jestem bardzo zadowolona!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anastazja, Łódź
2021-12-01
Bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Szamotuły
2021-11-29
Doskonała kawiarka, kawka wychodzi przepyszna. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Warszawa
2021-11-28
Gorąco polecam. Kawa wspaniałą z kawiarki. Aromatyczna. Lepsza niż z ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Toruń
2021-07-08
wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisława, Oświęcim
2021-06-25
spełnia moje oczekiwania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Wodzisław Śląski
2021-05-30
Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Bardzo dobre wykonanie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, ŁAZISKA GÓRNE
2021-05-16
Szybko sprawnie i bardzo dobrej jakości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Mosina
2021-05-09
Włoska elegancja, długo trzyma ciepło, na dwa kubki idealna. Prosta w utrzymaniu czystości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Bielsko-Biała
2021-04-19
Fajne kawiarka. Polecam niezdecydowanym.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Pawłowice
2021-04-18
Jak kazda mokka wymaga wprawy, ale jak wie się jak ja wykorzystać (polecam youtube) parzy doskonala kawę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Stanisławów Pierwszy
2021-03-15
Bardzo dobra :-)Działa dokładnie tak, jak powinna. Błyskawiczna przesyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ania, Poznań
2021-02-12
pieknie zapakowana paczka, kafeterka służy!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Wrocław
2021-01-19
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Julia, Rzgów
2021-01-13
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Kawa wychodzi naprawdę pyszna. Polecam i sklep i produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2020-12-19
Bardzo dobra kawiarka. Starczy na cztery filiżanki kawy. Dla nas idealnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Radzyń Podlaski
2020-11-05
Super, pyszna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Warszawa
2020-10-26
używam już ok miesiąc i jestem bardzo zadowolona. Kawiarka działa bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Wrocław
2020-10-13
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Kielce
2020-09-16
WSZYSTKO W JAK NAJLEPSZYM PORZĄDKU
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa (Mokotów)
2020-09-15
Bardzo dziękuje za szybką i sprawną transakcję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zuzanna, Radom
2020-09-14
Świetna kawiarka i bardzo szybka dostawa. Jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Wrocław
2020-09-07
pyszna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marlena, Kowala
2020-07-01
Kawiarka super, wydobywa prawdziwy smak kawy, której picie od teraz jest prawdziwą ucztą. Polecam gorąco.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiktoria, Łupowo
2020-06-22
Kawiarka fantastyczna i pojemna, profesjonalne wykonanie że stali nierdzewnej. Marka i tym razem mnie nie zawiodła. Super się prezentuje na kuchence, a kawa...mmm rewelacja!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Gdańsk
2018-09-18
Naprawdę duża kawiarka. Po rozpakowaniu robi kosmiczne wrażenie, szczególnie w porównaniu z maluszkiem na 2 filiżanki :D Dla mnie super, bo wolę większą ilość kawy za jednym razem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Krowiarki
2017-09-26
Mamy taką w domu, po wielu poprzednich ta jest naprawdę rewelacyjna; tym razem kupiliśmy na prezent - obdarowany jest zachwycony!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Warszawa
2016-03-02
Polecam. Kawiarka bardzo fajna, kompaktowa. Wolałam wziąć większą bo piję kawę w kubku a nie w filiżance. Kawa sporządzona w tej sposób ma zupełnie inny smak i aromat, bardziej intensywny
Opinia naszego klienta w
    pixel