Opinie o Filiżanka ze spodkiem do kawy lub herbaty - Ameryka 250ml

  • Idealna filiżanka do kawy lub herbaty wykonana z dobrej jakości, grubej porcelany, zapewniającej długotrwałe utrzymanie ciepła. Elegancka, biała filiżanka o pojemności 250 ml wraz ze spodkiem, pozwoli podać ulubiony napój w dobrym stylu.
Producent: LUBIANA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 17 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Tarnobrzeg
2022-06-17
Witam.Jestem zadowolona z zakupu.Ze smakiem wypijam kazdego poranka łyk kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Remigiusz, Ostrów Mazowiecka
2022-03-25
Estetyczna. Jeżeli chcesz jej używać z drippem hario 01 to średnica filiżanki jest minimalnie za duża ale to raczej uwaga niż minus.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Zielona Góra
2022-03-04
Przepiękne filiżanki, używamy kilka razy dziennie. Cappuccino z serduszkiem ładniejsze i smaczniejsze niż w niejednej kawiarni :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Łódź
2021-09-10
Super filiżanki idealne do capuccino.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Bielsko-Biała
2021-06-28
Piękne filiżanki, szybka dostawa, przesyłka dobrze zabezpieczona. Bardzo polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Olsztyn
2021-06-27
Dziękuję bardzo , filiżaneczka przydatna .Pijąc kawkę w domu czuję się jakbym była w ulubionej kawiarence.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Luboń
2021-05-09
Obecnie to moja ulubiona filiżanka. Kawa z niej smakuje jeszcze lepiej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Dąbrowa
2021-04-22
Piękna filiżanka, kawa w niej od razu smakuje lepiej ☺️
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DOROTA, Busko-Zdrój
2021-03-03
Filizanki super takie o jakie mi chodziło idealne do cappuccino. Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Puck
2020-12-30
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Dębica
2020-10-24
Idealne kubki, idealna waga i pojemnosc, bardzo polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Legionowo
2020-10-06
Proste, ale eleganckie filiżanki nadające się idealnie do cappuccino. Grubość filiżanki jest odpowiednia, kolor biały. Polecam. :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Wrocław
2020-01-15
Klasyczny wzór. Bardzo dobra jakość. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Pabianice
2019-11-18
Super filiżanka. Dobry, gruby materiał.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Rzeszów
2018-03-23
Super do cappuccino :D Średnia wielkość sprawdza się idealnie :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Stalowa Wola
2015-07-28
Klasyczny wzór sprawdzający się przy każdej okazji.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Rzeszów
2015-05-20
ładna i duża filiżanka do cappu, polecam!
Opinia naszego klienta w
    pixel