Opinie o Saturator do wody gazowanej SodaStream Art - Czarny zestaw

  • SodaStream ART to designerski saturator do wody zaprojektowany w stylu retro. W zestawie z saturatorem znajduje się cylinder z gazem CO2 i butelka o pojemności 1 litra.
Kod produktu: 7290113764439
Producent: SODASTREAM

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 30 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, WOŁOMIN
2023-06-01
Jestem super zadowolona z zakupu Sodastream art (czarny) wygląda bosko w mojej kuchni jest bardzo elegancki i ma ponadczasowy design a przede wszystkim nie ma żadnych zbędnych kabli wiec można go postawić w każdym miejscu w kuchni :) Jeśli chodzi o " Bombe" sa super ze możemy sami je za pociągnięciem dźwigin zrobić... cos wspaniałego tzw. bombelkowe szaleństwo :) Woda smakuje super i polecam każdemu kto się jeszcze zastanawia nad zakupem. Dodatkowy plus że nie ma mnóstwo zbędnych butelek w domu także jeszcze dbamy o ekologie :) Polecam 100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Wudzynek
2023-05-31
Super sprzęt, dostawa błyskawiczna, polecam tą firmę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Luboń
2023-05-31
#Babelkoweorzezwienie Kupiłem w firmie Konesso saturator SodaStream ART. I to był strzał w dziesiątkę a w zasadzie strzały. Nie miałem wątpliwości co do wyboru marki urządzenia, ponieważ opinie na ten temat są takie, że lider w tym segmencie rynku jest jeden. SodaStream ma jednak różne saturatory. Wybrałem ART. Bo poza świetną wodą gazowaną jest po prostu ładny i pasuje mi do reszty sprzętów w kuchni. No i po rozpakowaniu stwierdzam, że warto było dołożyć. Wygląda ekstra, jest łatwy w obsłudze i przygotowuje super wodę z bąbelkami. W Konesso saturator był nie tylko w najlepszej cenie, ale można było kupić dodatkowo butelkę czy zapasowy cylinder z gazem. Na dodatek SodaStream co jakiś czas organizuje akcje promocyjne. #Babelkoweorzezwienie to dwie dodatkowe butelki do napełniania. Zamierzam skorzystać.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Warszawa
2023-05-31
Produkt funkcjonalny o odpowiadającym designe'nie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2023-05-30
Polecam, kupiliśmy żeby ograniczyć zużycie plastikowych butelek jednorazowych. Saturator łatwy w instalacji i obsłudze. Wybraliśmy ten model ze względu na design i dopasowanie do pozostałych sprzętów w kuchni.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: WITOLD, ŁÓDŹ
2023-05-28
Wszystko ok.Szybka wysyłka. Produkt spełnia moje oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Grzybowo
2023-05-24
#Bombelkoweorzezwienie Kupiliśmy SodaStream Art aby mieć wodę gazowaną w każdej chwili pod ręką. Obsługa urządzenia bardzo prosta,można łatwo dozować stopień zagazowania wody. Super możliwość zabrania butelki z wodą gazowaną np.na spacer. Saturator bardzo ładnie prezentuje się w naszej kuchni.jesteśmy zadowoleni z zakupu SodaStream Art i polecamy ten produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malgorzata, Piła
2023-05-22
Fajny produkt, szybko i sprawnie dostarczony.Jestem zadowolona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Siepraw
2023-05-22
SodaStream to fantastyczne urządzenie do domowego przygotowywania gazowanych napojów. Jestem pod wrażeniem jego prostoty obsługi i funkcjonalności. Dzięki niemu mogę cieszyć się świeżymi napojami gazowanymi w dowolnym momencie, bez konieczności kupowania butelek i puszek z napojami w sklepie. Dodatkowo, SodaStream jest przyjazna dla środowiska, ponieważ pozwala uniknąć tworzenia niepotrzebnych odpadów z plastiku. Woda z kranu zyskuje zupełnie nowy smak i orzeźwiające bąbelki, które można dopasować do swoich preferencji. Sodastream to inwestycja, która się opłaca i pozwala mi na oszczędność czasu i pieniędzy. Polecam każdemu, kto ceni sobie zdrowe i przyjemne napoje w zasięgu ręki.#babelkoweorzezwienie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Łomazy
2023-05-22
Bardzo ładnie się prezentuje na blacie. Wodę można nagazować według upodobań. I najważniejsze nie trzeba nosić butelek z wodą.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Goleniów
2023-05-19
Rewelacyjny produkt. W porównaniu do modelu Terra, z którego korzystałam ten zdecydowanie lepiej prezentuje się wizualnie. Dodatkowo montaż butelki wydaje mi się lepszy niż w poprzednim modelu. Ogólnie całe urządzenie na plus i warte swojej ceny. Dla smakoszy naprawdę mocno gazowanej wody. #Babelkoweorzezwienie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jaroslaw, Lębork
2023-05-16
Nowoczesny, delikatnie retro, smukły idealny do niedużej kuchni, świetny produkt, polecam do domowego przyrządzania wody gazowanej o różnym stopniu nasycenia bąbelkami. Woda o delikatnym i orzeźwiającym smaku. Nie tylko do domu, ale również do ogrodu. Łatwa obsługa, konserwacja oraz wymiana cylindrów z gazem CO2. Butelka idealna do pracy i szkoły. Bez plastikowych butelek w domu. Fantastyczne #Babelkoweorzezwienie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Pabianice
2023-05-12
Świetny sprzęt, dzięki któremu można zredukować zużycie plastiku. Bardzo estetycznie wyglądające urządzenie pasuje do każdej kuchni. Możliwość wyboru stopnia nagazowania to duży plus. Butelka idealna do wzięcia ze sobą do pracy, czy na trening:) #Babelkoweorzezwienie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Tychy
2023-05-12
Polecam, działa świetnie i ten wygląd - rewelacja. Trochę w stylu retro, ale mega. Bardzo łatwa obsługa. Najważniejsze, że gazujemy sobie wodę na taką, jaką lubimy. I nie dźwigamy plastikowych butelek z wodą ze sklepu. Jednym słowem bardzo atrakcyjny sprzęt dla miłośników wody gazowanej, prawdziwe #Babelkoweorzezwienie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jadwiga, Nowe Miasto Lubawskie
2023-04-17
Polecam, działa świetnie. Warto dokupić od razu drugą butelkę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Trzebnica
2023-04-17
Świetny sprzęt polecam każdemu, kto lubi gazowaną wodę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesław, Kościan
2023-04-08
działa , wygląd ma bardzo nowoczesny sprawuje się bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Rzepiennik Strzyżewski
2023-04-03
Super. Ekspresowa dostawa. Towar zgodny z opisem. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Tychy
2023-03-23
Wspaniałe urządzenie dziwię się że dopiero teraz je kupiłam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Florian, Sandomierz
2023-03-04
Produktu godny polecenia. Został staranie zapakowany. Profesjonaliści w swoim fachu. Zadowolenie z jakości i ceny. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: AGATA, KRAKOW
2023-03-02
ŚWIETNE URZĄDZENIE, DOSKONAŁY DOSTAWCA. EKSPRESOWA DOSTAWA POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Czerwieńsk
2023-02-08
Wszystko zgodnie z opisem. Towar dobrze zapakowany.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Kraków
2023-01-14
prezent pod choinkę, cała rodzinka bardzo zadowolona, koniec z kupowaniem plastiku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, CHOJNICE
2023-01-12
Sklep godny polecenia,obsługa profesjonalna,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Warszawa
2023-01-12
To drugi prezent zakupiony w Konesso i następny Saturator bardziej wypasiony dizajnersko od Terra bo z rączką do gazowania jak nazwa mówi Art, ale powiem tak przy nastolatkach Terra lepsza bo trzeba przycisk wcisnąć tu nacisnąć rączkę. Brat zadowolony zaskoczony bo ciężko dogodzić gadżeciarzowi. Polecam jeden i drugi, zbliżają się moje urodziny liczę że może ktoś wpadnie na zrobieniu prezentu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lech, Kielce
2022-11-14
Saturator prosty w obsłudze, możliwość nagazowania wody o różnym stopniu, brak plastikowych butelek, ekologia się kłania. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcelina, BRZEG DOLNY
2022-09-11
Produkt orginalny. Rewelacyjnie wygląda. Jest niewielkich rozmiarów i prosty w obsłudze. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Pasłęk
2022-08-12
Jestem bardzo zadowolona z produktu. Zawsze pod ręką,lekki , obsługują go nawet dzieci pijąc lekko gazowane napoje. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Warszawa
2022-08-11
Posiadałam starą wersję sodastream. Wersja art - zgodnie z moim oczekiwaniem - jest niesamowicie wygodna w obsłudze. Nie mam problemu z „wciskaniem” gazu. Wystarczy kilka pociągnięć wajchą. Wygodniejsze jest również podawanie butelki - nie trzeba jej wkręcać jak w poprzednich wersjach. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Ostrołęka
2022-05-28
Bardzo przydatne urządzenie proste w obsłudze i mniej plastiku w domu
Opinia naszego klienta w
    pixel