Opinie o Czekolada na gorąco Monbana Supreme - saszetka 25g

  • Saszetka czekolady Supreme w proszku producenta Monbana to najlepszej jakości, zmielone ziarna kakao, które wystarczy zalać gorącym mlekiem, aby powstał gęsty napój o typowym włoskim smaku. Saszetka zawiera czekolade w proszku o 32% zawartości kakao.
Producent: MONBANA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 127 Średnia ocena: 4.88
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Dabrowa Górnicza
2022-08-17
Słodka przyjemność, godna polecenia ;) A do tego szybka realizacja zamówienia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Koszalin
2022-07-02
Dobra czekolada. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Lusówko
2022-07-02
Zdecydowanie jedna z lepszych czekolad w tym sklepie. Jej smak jest obłędny a kolor iście czekoladowy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Bydgoszcz
2022-05-28
smaczna odmiana kakao na chłodne dni, wieczory i poranki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Ząbki
2022-03-15
Supet
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Martyna, Płock
2022-03-12
Dobra czekolada
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kołobrzeg
2022-03-10
Gęsta, słodka, idealna na chandrowe dni.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kołobrzeg
2022-03-01
Gęsta, diabelnie słodka czekolada.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mallika, Wałbrzych
2022-02-20
Czekolada dobrze smakuje i ma fajna konsystencje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kołobrzeg
2022-01-17
Polecam czekoladę tym, którzy kochają gęstą słodkość serwowaną chłodną, wieczorową porą.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Myszków
2022-01-14
Bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Poznań
2022-01-10
dość gęsta, niezła
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Zuzanna, Gdańsk
2022-01-10
smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Kraków
2022-01-09
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOLANTA, Kłoda
2022-01-08
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Wrocław
2022-01-08
Świetna czekolada!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, Golęczewo
2022-01-08
Bardzo smaczna, szczególnie z mlekiem sojowym :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Jędrzejów
2022-01-08
Do zamówionej kawy dołączono próbkę czekolady na gorąco ,która mi bardzo smakowała .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Lipnik
2022-01-07
czekolada na piątkę !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kasia, Nowogard
2022-01-07
Jestem bardzo zadowolona ,szybka realizacja kawa wyśmienita polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Biała
2022-01-07
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Olsztyn
2022-01-07
Bardzo dobry zakup, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EWA, Poznań
2022-01-07
Bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kołobrzeg
2022-01-07
Wspaniała, gęsta, słodka czekolada. Idealnie pasuje na chłodne wieczory pita w filiżance.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Poznań
2022-01-06
Smaczna. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: PAWEŁ, GDYNIA
2022-01-06
ocena na 4, czekolade wsypć do gorącgo mleka i szybki dobry napój. Trochę brakuje złożoności smaku ale jest po prostu na średnim poziomie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Dabrowa Górnicza
2022-01-06
Słodziutka chwilka relaksu. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zdzislawa, Katowice
2022-01-06
Genislny smak. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Lublin
2022-01-05
pyszna czekolada
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Stanislav, Kluczbork
2022-01-05
Dobry smak, ale nie rozpuszcza się do końca:(
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maja, Marki
2021-12-27
smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Brzeziny
2021-12-23
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Filip, Tęgoborze
2021-12-17
Pyszna czekoladka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Agata, Kraków
2021-12-16
Smakuje dokładnie jak budyń czekoladowy, tylko rzadszy. Spodziewałam się czegoś bliższego prawdziwej gorącej czekoladzie, ale jest to bardziej zagęszczone kakao.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Poznań
2021-12-15
Posypuję proszkiem zrobioną kawę, jest ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Wrocław
2021-11-22
Czekolada pyszna z mlekiem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Warszawa
2021-11-21
fajna konsystencja, smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zdzisław, Poznań
2021-11-18
nr1 bardzo gęsta
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Gdańsk
2021-11-18
Póki co moja ulubiona czekolada pitna, gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Poznań
2021-10-31
Pyszna czekolada, polecam na chłodniejsze dni
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Toruń
2021-09-23
Dobra czekolada :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cezary, Olsztyn
2021-09-20
przyzwoity smak ale oczekiwałem czegoś bardziej wyraźnego
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusław, Poznań
2021-08-21
Swietna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Lublin
2021-08-10
Nie spróbowałam jeszcze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOLANTA, WROCŁAW
2021-07-01
PYSZNA POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Rydułtowy
2021-07-01
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Żagań
2021-06-21
Rewelacyjna czekoladka :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2021-06-21
Polecam, dobra czekolada.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Lipno
2021-06-04
Dzieci zadowolone
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Mateusz, Warszawa
2021-05-31
Dobry smak czekolady :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maja, Ksawerów
2021-05-30
Bardzo smaczna czekolada.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Toruń
2021-05-25
Pyszna, naprawdę polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jagoda, Tomkowice
2021-05-21
Czekolada naprawdę dobra w smaku jednak jak dla mnie zbyt gęsta. Jej czerwony odpowiednik znacznie lepszy. Ta robi się jak budyń. Zaznaczam że daje odpowiednią ilość mleka do jej przygotowania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Gdańsk
2021-04-11
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Brzeg
2021-04-08
Pyszna, kremowa. Polecam w takiej formie na spróbowanie, czy zasmakuje zanim zakupi się duże opakowanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anita, Nowa Sól
2021-03-25
Czekolada słodka, gęsta i aromatyczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Warszawa
2021-03-18
Ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Zgorzelec
2021-03-12
Przepyszna czekolada
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Perlejewo
2021-03-02
Bardzo dobra czekolada
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Murowana Goślina
2021-02-25
Pyszna i gęsta. Polecam na poprawę nastroju.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Skarżysko-Kamienna
2021-02-20
Czekolada bardzo dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Patrycja, Warszawa
2021-02-15
Liczyłam na nieco lepszą konsystencję. Jest całkiem dobra, bardzo słodka - z tego powodu raczej po nią już nie sięgnę, ale jeśli ktoś lubi słodkie - będzie zadowolony. :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Środa Wielkopolska
2021-02-13
Wszystko super - jak zwykle
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Julia, Tomaszów Maz.
2021-01-14
przepyszna!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ADAM, SZCZECIN
2021-01-13
Aksamitna czekolada
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Toruń
2021-01-12
Przepyszna, dość gęsta.. polecam ✌️
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Sylwia, Warszawa
2021-01-11
Czekoladę trzeba gotować w mleku - jak dla mnie trwa to za długo, mleko się przypala. Czekolada wychodzi gęsta, jest wyczuwalny proszek, smak nie zachwyca.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Brzóza Królewska
2021-01-11
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Łapy
2021-01-10
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emilia, Warszawa
2021-01-09
Wszystko super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kielce
2021-01-01
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Gostyń
2020-12-26
Smaczne, tak ma smakować prawdziwa czekolada.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Regina, Rzemień
2020-12-19
Smaczna. Dzieci zadowolone. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Zajezierze
2020-12-07
Bardzo smaczna, gęsta. polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Zakopane
2020-11-29
Dobre ale za drogie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Warszawa
2020-11-28
Aromatyczna, smakowita czekolada.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Wrocław
2020-11-26
Pychotka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Angelika, Warszawa
2020-11-15
Bardzo słodka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Kraków
2020-10-31
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Gdańsk
2020-10-24
niebo w ustach
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Koronowo
2020-09-14
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Igor, Iwanowice
2020-05-26
Produkt bardzo dobry, gęsty , prawdopodobnie poprzez dodanie mąki kukurydzianej, ale przyjemny w smaku, 5\5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Warszawa
2020-05-16
Bardzo dobra czekolada: gęsta, słodkości w sam raz nie "skleja" buzi :).
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Poznan
2020-05-12
dobra, ale po opiniach spodziewalam sie czegos naprawde dobrego, jakos gesta tez nie byla .... choc przyznaje na pewno nie jest to produkt typu napoj kakaowy, moze musze kupic jeszcze raz zeby ponowic testy ;))
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Katowice
2020-04-06
Pyszna czekolada. Wszystkim w domu smakuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Suchy Dwór
2020-03-31
ulubiona czekolada wnuczki, to wystarczy!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Częstochowa
2020-02-23
Pyszna polecam !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Wrocław
2020-01-11
Ciekawa, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Gdańsk
2020-01-10
Wszystko ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Szczecin
2020-01-08
Bardzo aromatyczna - pyszna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Gabriela, Bielsko-Biała
2020-01-04
Dużo lepsza od zwykłego kakao dla dzieci :) ale to nadal nie jest prawdziwa czekolada na gorąco
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor:
2019-12-20
Bardzo dobra cała linia czekolad na gorąco:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Rzeszów
2019-12-07
Najwyższa jakość, idealny proces realizacji zamówienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Daleszyce
2019-10-18
Nie jestem fanem gorących czekolad ale tą warto spróbować, bardzo przyjemna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Legnica
2019-06-15
Pyszna czekolada, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EWA, ŁÓDŹ
2019-03-11
moje dzieci zadowolone, chociaż trochę za mocna jak dla nich.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Juliusz, Zielona Góra
2019-01-11
Bardzo dobra czekolada, właśnie takiej szukałem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KAROLINA, PUŁAWY
2019-01-08
jedna z moich ulubionych czekolad ;-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, Piekary Śląskie
2018-12-17
Pyszna i aromatyczna. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2018-11-05
Bardzo dobra czekolada ,jest gęsta i posiada aksamitną konsystencje. Najlepsza jaką piłem do tej pory
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Gdańsk
2018-07-29
Pyszna, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Bezrzecze
2018-03-22
Wspaniała, warto
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Góra Kalwaria
2018-03-04
przepyszna, gesta, aromatyczna czekolada. Idealna na chłodne wieczory
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Harasiuki
2018-02-12
Smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Lublin
2017-09-22
Bardzo smaczna, gęsta, dość słodka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2017-08-02
Doskonała czekolada
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Katowice, Pow. Katowice
2017-02-10
Pyszna czekolada polecam z pewnością jeszcze ja zakupie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Bogatynia
2017-01-20
Czekolada pyszna, w wygodnych saszetkach, łatwa w przygotowaniu, nie za słodka - godna polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Domaniów
2017-01-17
Pycha !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Szczecin
2016-10-18
Super smak polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Szubin
2016-10-06
Bardzo dobra i aromatyczna czekolada, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusław, Opole
2016-04-22
Bardzo dobra....
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, MOGILNO
2016-03-02
super czekolada, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Poznań
2015-09-29
Czekolada mało słodka, intensywna, gęsta - idealna! Jeżeli chodzi o zaparzanie to mam swój sposób ponieważ zalewanie gorącym mlekiem się u mnie nie sprawdziło - najpierw mieszam z mlekiem przy użyciu blendera a dopiero później podgrzewam (na płycie elektrycznej lub w mikrofali), efekt? Żadnych grudek, doskonała konsystencja i lekkie spienienie... Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jarosław, Jaworzno
2015-09-08
Dobra - polecam ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2015-08-15
Pyszna czekolada, bardzo długo musiałam ją mieszać aby całkowicie się rozpuściła, gęsta.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, JANÓW LUBELSKI
2015-06-10
Świetna czekolada
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Kraków
2015-03-18
Świetna gęsta czekolada/
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2015-03-13
Dobra, gęsta czekolada. Bez nadmiaru słodyczy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Warszawa
2015-01-25
Dobra, gęsta czekolada. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor:
2015-01-20
Bardzo smaczna czekolada, polecam takze sklep!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, ŁÓDŹ
2015-01-11
Pyszna kawa, gęsta i o cudownym smaku !!!! Rewelacja!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GABRIELA, Gdańsk
2014-12-07
Czekolada rzeczywiście pyszna, przy tym czas przygotowania jest błyskawiczny. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Wrocław
2014-10-22
Pyszna, gęsta czekolada. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kołobrzeg
2014-10-03
Czekolada z nieznacznym posmakiem kwaskowości, gęsta, pod warunkiem, że zalejesz odpowiednią ilością mleka. Cudnie relaksująca.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Czerwonak
2014-09-16
pyszna, gęsta czekolada w stylu włoskim, naprawdę polecam
Opinia naszego klienta w
    pixel