Opinie o Czekolada na gorąco Monbana Supreme - saszetka 25g

  • Saszetka czekolady Supreme w proszku producenta Monbana to najlepszej jakości, zmielone ziarna kakao, które wystarczy zalać gorącym mlekiem, aby powstał gęsty napój o typowym włoskim smaku. Saszetka zawiera czekolade w proszku o 32% zawartości kakao.
Producent: MONBANA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 63 Średnia ocena: 4.89
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Julia, Tomaszów Maz.
2021-01-14
przepyszna!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ADAM, SZCZECIN
2021-01-13
Aksamitna czekolada
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Toruń
2021-01-12
Przepyszna, dość gęsta.. polecam ✌️
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Sylwia, Warszawa
2021-01-11
Czekoladę trzeba gotować w mleku - jak dla mnie trwa to za długo, mleko się przypala. Czekolada wychodzi gęsta, jest wyczuwalny proszek, smak nie zachwyca.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Brzóza Królewska
2021-01-11
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Łapy
2021-01-10
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emilia, Warszawa
2021-01-09
Wszystko super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kielce
2021-01-01
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Gostyń
2020-12-26
Smaczne, tak ma smakować prawdziwa czekolada.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Regina, Rzemień
2020-12-19
Smaczna. Dzieci zadowolone. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Zajezierze
2020-12-07
Bardzo smaczna, gęsta. polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Zakopane
2020-11-29
Dobre ale za drogie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Warszawa
2020-11-28
Aromatyczna, smakowita czekolada.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Wrocław
2020-11-26
Pychotka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Angelika, Warszawa
2020-11-15
Bardzo słodka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Kraków
2020-10-31
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Gdańsk
2020-10-24
niebo w ustach
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Koronowo
2020-09-14
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Igor, Iwanowice
2020-05-26
Produkt bardzo dobry, gęsty , prawdopodobnie poprzez dodanie mąki kukurydzianej, ale przyjemny w smaku, 5\5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Warszawa
2020-05-16
Bardzo dobra czekolada: gęsta, słodkości w sam raz nie "skleja" buzi :).
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Poznan
2020-05-12
dobra, ale po opiniach spodziewalam sie czegos naprawde dobrego, jakos gesta tez nie byla .... choc przyznaje na pewno nie jest to produkt typu napoj kakaowy, moze musze kupic jeszcze raz zeby ponowic testy ;))
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Katowice
2020-04-06
Pyszna czekolada. Wszystkim w domu smakuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Suchy Dwór
2020-03-31
ulubiona czekolada wnuczki, to wystarczy!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Częstochowa
2020-02-23
Pyszna polecam !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Wrocław
2020-01-11
Ciekawa, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Gdańsk
2020-01-10
Wszystko ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Szczecin
2020-01-08
Bardzo aromatyczna - pyszna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Gabriela, Bielsko-Biała
2020-01-04
Dużo lepsza od zwykłego kakao dla dzieci :) ale to nadal nie jest prawdziwa czekolada na gorąco
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Bydgoszcz
2019-12-20
Bardzo dobra cała linia czekolad na gorąco:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Rzeszów
2019-12-07
Najwyższa jakość, idealny proces realizacji zamówienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Daleszyce
2019-10-18
Nie jestem fanem gorących czekolad ale tą warto spróbować, bardzo przyjemna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Legnica
2019-06-15
Pyszna czekolada, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EWA, ŁÓDŹ
2019-03-11
moje dzieci zadowolone, chociaż trochę za mocna jak dla nich.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Juliusz, Zielona Góra
2019-01-11
Bardzo dobra czekolada, właśnie takiej szukałem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KAROLINA, PUŁAWY
2019-01-08
jedna z moich ulubionych czekolad ;-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, Piekary Śląskie
2018-12-17
Pyszna i aromatyczna. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2018-11-05
Bardzo dobra czekolada ,jest gęsta i posiada aksamitną konsystencje. Najlepsza jaką piłem do tej pory
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Gdańsk
2018-07-29
Pyszna, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Bezrzecze
2018-03-22
Wspaniała, warto
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Góra Kalwaria
2018-03-04
przepyszna, gesta, aromatyczna czekolada. Idealna na chłodne wieczory
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Harasiuki
2018-02-12
Smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Lublin
2017-09-22
Bardzo smaczna, gęsta, dość słodka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2017-08-02
Doskonała czekolada
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Katowice, Pow. Katowice
2017-02-10
Pyszna czekolada polecam z pewnością jeszcze ja zakupie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Bogatynia
2017-01-20
Czekolada pyszna, w wygodnych saszetkach, łatwa w przygotowaniu, nie za słodka - godna polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Domaniów
2017-01-17
Pycha !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Szczecin
2016-10-18
Super smak polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Szubin
2016-10-06
Bardzo dobra i aromatyczna czekolada, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusław, Opole
2016-04-22
Bardzo dobra....
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, MOGILNO
2016-03-02
super czekolada, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Poznań
2015-09-29
Czekolada mało słodka, intensywna, gęsta - idealna! Jeżeli chodzi o zaparzanie to mam swój sposób ponieważ zalewanie gorącym mlekiem się u mnie nie sprawdziło - najpierw mieszam z mlekiem przy użyciu blendera a dopiero później podgrzewam (na płycie elektrycznej lub w mikrofali), efekt? Żadnych grudek, doskonała konsystencja i lekkie spienienie... Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jarosław, Jaworzno
2015-09-08
Dobra - polecam ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2015-08-15
Pyszna czekolada, bardzo długo musiałam ją mieszać aby całkowicie się rozpuściła, gęsta.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARIA, Chrzanów
2015-06-10
Świetna czekolada
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Kraków
2015-03-18
Świetna gęsta czekolada/
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2015-03-13
Dobra, gęsta czekolada. Bez nadmiaru słodyczy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Warszawa
2015-01-25
Dobra, gęsta czekolada. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław Tomasz, Luboń
2015-01-20
Bardzo smaczna czekolada, polecam takze sklep!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, ŁÓDŹ
2015-01-11
Pyszna kawa, gęsta i o cudownym smaku !!!! Rewelacja!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GABRIELA, Gdańsk
2014-12-07
Czekolada rzeczywiście pyszna, przy tym czas przygotowania jest błyskawiczny. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Wrocław
2014-10-22
Pyszna, gęsta czekolada. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kołobrzeg
2014-10-03
Czekolada z nieznacznym posmakiem kwaskowości, gęsta, pod warunkiem, że zalejesz odpowiednią ilością mleka. Cudnie relaksująca.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Czerwonak
2014-09-16
pyszna, gęsta czekolada w stylu włoskim, naprawdę polecam
Opinia naszego klienta w
    pixel