Opinie o Czekolada na gorąco Monbana Tresor 1kg

  • Czekolada Tresor w proszku producenta Monbana o zawartości 33% kakao to gwarancja wysokiej jakości i najlepszego smaku. Po zmieszaniu z gorącym mlekiem powstaje gęsty i kremowy napój o pysznym czekoladowym smaku. Opakowanie zawiera 1kg czekolady w proszku
Kod produktu: 3474340089914
Producent: MONBANA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 13 Średnia ocena: 4.85
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kielce
2021-01-01
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Kraków
2020-12-30
Wyraźny smak czekolady, odpowiednia konsystencja. Długo szukałam czegoś odpowiedniego i gdy trafiłam na tę czekoladę, stwierdziłam, że o to chodziło. Oprócz czekolady na gorąco, bardzo lubię jako dodatek do kawy. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Koszalin
2020-12-29
Bardzo dobry.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Pilawa
2020-12-24
Smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Czarnów
2020-12-14
.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Leżajsk
2020-11-30
Wyśmienita czekolada.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Lubin
2020-11-25
Zgodna z opisem.jest ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Lublin
2020-06-29
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Kraków
2019-07-25
Czekolada bardzo dobra, dostawa ekspresowa. To były moje pierwsze zakupy w sklepie, ale z pewnością nie ostatnie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Gdańsk
2019-04-08
Bardzo dobra czekolada. Im więcej wsypiemy proszku tym gęstsza. Polecam sypać czubatą porcję :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Zbigniew, Bytom
2018-01-21
Ogólnie czekolada pyszna ale tańszy produkt jej też nie ustępuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor:
2017-04-13
Czekolada godna polecenia,ale już sklep niekoniecznie ze względu na problem z zachowaniem danych osobowych w tajemnicy.Po zakupie na skrzynce pojawiają się maile z firm trzecich powołujących się na zakup w sklepie. Odpowiedź sklepu: Szanowny kliencie. 3 kwietnia wysłaliśmy Panu wyjaśnienie dlaczego otrzymał Pan wiadomości z serwisu Trusted Shops. Po złożeniu zamówienia każdy klient ma możliwość bezpłatnego zabezpieczenia zakupu w Trusted Shops i to właśnie Pan uczynił akceptując przy tym regulamin Trusted Shops oraz firmy ubezpieczeniowej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Wojcieszków
2015-02-19
Czekolada pyszna, pełny, a jednocześnie delikatny smak. Przesyłka bardzo szybka. Na pewno jeszcze zamówię.
Opinia naszego klienta w
    pixel