Opinie o Owocowa herbata Ronnefeldt Leaf Cup Winter Harmony 15x3,2g

  • Herbata Winter Harmony marki Ronnefeldt to kompozycja liści krzewu Rooibos z dodatkiem owoców, które po zaparzeniu dają niesamowity napar o aromatycznym smaku migdałów i cynamonu. W opakowniu znajduje się 15 eleganckich saszetek z tą wspaniała herbatą.
Kod produktu: 4006465136908
Producent: RONNEFELDT

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 18 Średnia ocena: 4.94
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maryla, Stalowa Wola
2022-04-28
Herbata przepyszna. Mimo, że jest WINTER to piję ją cały rok:). Polecam wszystkim lubiącym herbaty owocowe!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Bydgoszcz
2022-03-18
Ciekawy smak. Mocno wyczuwalny migdał. Zdecydowanie na zimowe wieczory.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: ANNA, OLSZTYN
2022-03-04
3 gwiazdki za herbatę -smak może ciekawy ale niekoniecznie dla mnie. 5 gwiazdek za obsługę i dostawę .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gosia, Chorzów
2022-01-06
Fantastyczne herbata . Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Warszawa
2021-12-18
Herbata super jak wszystkie z tej serii. Sklep na piątkę bardzo szybka dostawa. Gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, SOPOT
2021-11-09
Wyśminenita herbata owocowa , ciekawy smak i aromat.Polecam dla smakoszy herbat owocowych
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Wilkanowo
2021-04-11
Pyszna, rozgrzewająca herbatka na zimowe dni.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Olsztyn
2021-02-28
Mocno owocowa bardzo dobra w smalu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Wargowo
2020-11-17
Super miły kontakt szybka wysyłka jestem zadowolona już niebawem złożę kolejne zamówienie ♥️
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Inowrocław
2020-11-02
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Katowice
2020-11-01
Jedna z moich ulubionych
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2020-10-24
Doskonała!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAREK, JAWOR
2020-04-23
Bardzo dobra jakość oferowanych herbat. Aromat i ich smak sprawia, że dzień jest milszy i przyjemniejszy. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Wrocław
2019-11-02
Godna polecenia, można w zimowy wieczór dolać rumu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Warszawa
2018-01-06
Smakowita herbata godna polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Jaworze
2017-02-25
Świetna aromatyczna rozgrzewająca herbata, bogaty smak i aromat. Bardzo polecam. Nie jest kwaśna!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Stalowa Wola
2017-01-10
Smak migdałów z cynamonem w herbacie Winter Harmony ma w sobie kojące, relaksujące działanie. Dodatkowo smak , którego nie sposób zapomnieć. Ach, te migdały...Polecam każdemu!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Warszawa
2016-05-01
Herbata bardzo smaczna o wyraźnym smaku cynamonu i migdałów. Nie jest z tych kwaśnych herbat z hibiskusem, nie trzeba jej słodzić, ale dodatek soku malinowego lub miodu potęguje jej walory. Bardzo dobra do deserów lub jako napój w ciągu dnia.Bardzo polecam herbaty tej firmy, bo są naprawdę w ciekawych smakach i rzeczywiście tak smakują jak w opisie.
Opinia naszego klienta w
    pixel