Opinie o Tabletki odkamieniające Jura - 36szt

  • Tabletki do odkamieniania producenta JURA nadają się do wszystkich dostępnych na rynku automatycznych ekspresów do kawy. Regularne odwapnianie ekspresu zdecydowanie przedłuża żywotność oraz poprawia smak parzonej kawy. Opakowanie: 36szt
Kod produktu: 7610917707515
Producent: JURA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 46 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Szczecin
2022-09-11
Wszystko sprawnie, szybko i bezproblemowo. Z czystą przyjemnością polecam Sprzedawcę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Gowino
2022-07-18
Ok, tabletki odkamieniajace sprawdzają się. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wacław, Kraków
2022-07-14
Mam ekspres Jura, który wymaga takich tabletek do czyszczenia, stwierdzam, że po czyszczeniu kawa lepiej smakuje!.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Józef, Zwonowice
2022-07-02
Suuuper.Polecam innym i sam sobie baaaaardzo chwalę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Martyna, Warszawa
2022-06-28
POLECAM. JAK WSZYSTKIE PRODUKTY JURY TABLETKI BARDZO DOBRE.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Łomża
2022-04-19
Towar sprawdzony, sklep również. Szybko i profesjonalnie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Ożarów Mazowiecki
2022-02-28
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Wełtyń
2022-02-24
Jak zawsze perfekcja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Bielsko-Biała
2022-02-16
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Warszawa
2021-12-29
Po prostu świetny produkt Jury
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2021-12-27
ŚWIETNY PRODUKT. POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Katowice
2021-11-08
Wszystko w najlepszym porządku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2021-10-18
Super produkt! Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Wałbrzych
2021-09-24
Uwielbiam kupować w Konesso. Super doradztwo odnośnie produktów, szybka, uprzejma i sprawna obsługa. Produkt rewelacyjny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Warszawa
2021-09-16
Git
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JACEK, Wrocław
2021-08-31
Bardzo dobry produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Czesław, PRUSZKÓW
2021-07-31
Dobra jakość. Ze względu na ilość cena jednostkowa niższa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2021-06-13
Dobry produkt, świetna obsługa sklepu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ilona, Pabianice
2021-06-10
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Łomża
2021-06-08
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BARBARA, NAMYSŁÓW
2021-06-05
Extra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Tomaszów MAZ
2021-04-19
Jestem zadowolony, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Wylezin
2021-03-22
Jak zawsze PK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Gdańsk
2021-03-22
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Bydgoszcz
2021-03-08
W przypadku twardszej wody bardzo przydatne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jagoda, Krobia
2021-03-07
Używane do Jury. Uratowały firmowy ekspres po roku zaniedbań.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Głowno
2021-01-17
Dzięki dużemu opakowaniu na długo mogę zapomnieć o zakupie odkamieniacza. Super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirka, Margonin
2021-01-05
Potrzebne więc kupuję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2021-01-04
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, MIERZYN
2020-12-31
Oryginały z Konesso, szybko jak zawsze !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zdzisław, Marysin
2020-12-27
Spełniają swoją rolę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Grabów Nad Prosną
2020-11-28
Robią robotę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Czosnów
2020-11-09
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Zielona Góra
2020-09-26
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Dąbrowa Górnicza
2020-04-29
Tabletki max przydatne 0 kamienia i expres ,,zdrowy,, kawka OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Świecie
2018-10-28
Produkt godny polecenia. Sklep również. Rewelacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Poznan
2018-05-04
Polecam sklep po kilku zamówieniach różnych produktów. Bardzo szybka realizacja, bezproblemowe zamówienie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Warszawa
2017-05-24
Od czasu do czasu ekspress trzeba odkamienić, te tabletki spełniają swoje zadanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Rudns
2017-05-15
Serdecznie polecam, dobra cena, ekspresowa przesyłka. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Basia, Dębica
2013-12-16
dobra cena dobry towar świetna obsługa ekspresowa wysyłka szczerze polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Warszawa
2013-10-10
dzięki tym tabletkom skończyło się regularne serwisowanie ekspresu: polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łajski
2013-05-14
Szybka dostawa, produkt zgodny z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Bartoszyce
2013-02-22
Korzystanie z oryginalnych przedmiotów konserwacyjnych podczas eksploatacji ekspresu, zwłaszcza "Jura" znacznie przedłuża żywotność urządzenia.Cieszy mnie bardzo, że sklep ma bardzo profesjonalną obsługę i rozsądne ceny. Dziękuję i polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Kobierzyce
2012-11-19
Polecam sklep. Dobra cena, szybka przesyłka, towar został dostarczony w całosci. Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Juszkowo
2012-11-12
Serdecznie polecam, dobra cena, szybka przesyłka. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Warszawa
2012-08-24
Tabletki spełniają dobrze swoją funkcję i mają korzystną cenę. Sam sklep również znakomity, ekspresowa wysyłka i bardzo dobry kontakt. Polecam!
Opinia naszego klienta w
    pixel