Opinie o Tabletki odkamieniające Jura - 36szt

Tabletki odkamieniające Jura - 36szt - opinie w konesso.pl
  • Tabletki do odkamieniania producenta JURA nadają się do wszystkich dostępnych na rynku automatycznych ekspresów do kawy. Regularne odwapnianie ekspresu zdecydowanie przedłuża żywotność oraz poprawia smak parzonej kawy. Opakowanie: 36szt
Kod produktu: 7610917707515
Producent: JURA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 11Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Pelplin
2018-10-28

Produkt godny polecenia. Sklep również. Rewelacja

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Poznan
2018-05-04
Polecam sklep po kilku zamówieniach różnych produktów. Bardzo szybka realizacja, bezproblemowe zamówienie.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Warszawa
2017-05-24
Od czasu do czasu ekspress trzeba odkamienić, te tabletki spełniają swoje zadanie.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Rudns
2017-05-15
Serdecznie polecam, dobra cena, ekspresowa przesyłka. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Basia, Dębica
2013-12-16
dobra cena dobry towar świetna obsługa ekspresowa wysyłka szczerze polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Warszawa
2013-10-10
dzięki tym tabletkom skończyło się regularne serwisowanie ekspresu: polecam!!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Łajski
2013-05-14
Szybka dostawa, produkt zgodny z opisem.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Bartoszyce
2013-02-22
Korzystanie z oryginalnych przedmiotów konserwacyjnych podczas eksploatacji ekspresu, zwłaszcza "Jura" znacznie przedłuża żywotność urządzenia.Cieszy mnie bardzo, że sklep ma bardzo profesjonalną obsługę i rozsądne ceny. Dziękuję i polecam !
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Kobierzyce
2012-11-19
Polecam sklep. Dobra cena, szybka przesyłka, towar został dostarczony w całosci. Polecam!!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Juszkowo
2012-11-12
Serdecznie polecam, dobra cena, szybka przesyłka. Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Warszawa
2012-08-24
Tabletki spełniają dobrze swoją funkcję i mają korzystną cenę. Sam sklep również znakomity, ekspresowa wysyłka i bardzo dobry kontakt. Polecam!
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel