Opinie o Tabletki odkamieniające Jura - 9szt

  • Dwufazowe tabletki odkamieniające JURA nadają się do wszystkich modeli ekspresów automatycznych marki JURA. Jest to niezbędny detergent, który po wprowadzeniu rozpuszcza kamień znajdujący się na ściankach układu oraz modułu zaparzającego. Opakowanie: 9szt
Kod produktu: 7610917618484
Producent: JURA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 53 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Lublin
2021-01-11
Towar dostarczony, ekspres odkamieniony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Piotrków Tryb.
2021-01-10
Towar premium dobrze się, dzięki tym tabletkom ekspres działa bez problemu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Bydgoszcz
2021-01-08
Trzeba od czasu do czasu odkamienić systemy ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Toruń
2021-01-04
Jeśli chodzi o konserwację ekspresu, to tylko oryginalne artykuły - 5/5.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Tarnów
2020-12-29
Wszystko sprawnie, szybko i konkretnie. Plecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2020-12-21
5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, GORZKOWICE
2020-12-18
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Polkowice
2020-12-14
Jak zawsze wszystko ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Gliwice
2020-12-06
Sprawia swoją funkcje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Miłki
2020-11-28
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Suwałki
2020-11-19
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Mstów
2020-11-13
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Wrocław
2020-11-06
nie ma co się rozpisywać - Jura najwyższa jakość dedykowana do konkretnych urządzeń. A Sklep najlepszy ze wszystkich
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bursa Szkół Średnich Krystian, Kraków
2020-10-30
szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Promnice
2020-10-17
Tabletki bardzo dobrze spełniają funkcję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Mlawa
2020-10-16
bardzo skuteczne
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Stalowa Wola
2020-10-14
Super:-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesław, GRUSZCZYN
2020-10-12
Bardzo dobra obsługa, szybka realizacja. Pełna satysfakcja.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Wejherowo
2020-10-12
dobry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Żagań
2020-10-09
Jak zawsze szybko i zgodnie z zamówieniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Białystok
2020-09-15
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Dąbrowa Górnicza
2020-05-30
Polecam cena ok tabletki super efekt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Szczecin
2020-05-21
Polecam, użyłam raz, ale dobrze działają
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Gorzów Wielkopolski
2020-04-02
Pełna profesja.Oryginalne produkty dedykowane do sprzętu i potrzeb. Wszystko sprawnie i szybko.Polecam. Andrzej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2020-02-14
Profesjonalny sklep, wszystko szybko, sprawnie, produkt dobrej jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Giedlarowa
2019-11-25
Sprawna, szybka obsługa, polecam produkt,który jest niezbędny do prawidłowego funkcjonowania ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Krosno
2019-11-08
Wszystko ok.polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Pszów
2019-07-14
Wszystko ok. Szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Skórnice
2019-06-10
Mam w domu bardzo dobrą wodę. Ale dla spokoju sumienia wymieniam filtr i odkamieniam ekspres stąd zakup tabletek. Nie spodziewałem się, że do jednej czynności czyszczenia potrzeba aż 3 sztuk (nie wyczytałem w instrukcji). Sklep jak zawsze szybko i sprawnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Warszawa
2018-11-27
Nie wymieniłem na czas filtru i tabletki były niezbędne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2018-10-25
bardzo dobre tabletki odkamieniające, kupione w świetnym sklepie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Poznań
2017-09-04
Sprawna, szybka obsługa, polecam produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Wilkszyn
2016-12-23
Tabletki rekomendowane przez Jurę, oczywiście doskonale spełniają swoje zadanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, SIANÓW
2015-02-22
Sklep godny polecenia !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, WASILKÓW
2014-10-09
błyskawiczna realizacja zamówienia, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Banino
2014-09-24
robią swoje ekspres jest czysty W serwisie nie mieli żadnych zastrzeżeń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Filip, Drawsko Pomorskie
2014-09-02
Tabletki w dobrej cenie. Oryginalne. Bardzo szybko otrzymałem przesyłkę(na drugi dzień). Sklep jakich mało. Takiego podejścia do klienta powinny uczyć się inni. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Wołomin
2014-08-20
Polecam. Spisują się doskonale.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Gromnik
2014-06-13
Super środek ,najlepszy,polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łajski
2014-05-13
dobry środek, tylko takiego używam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Gdańsk
2014-05-12
Tabletki niezbędne przy użytkowaniu expresu. Wysyłka błyskawiczna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cezary, Włocławek
2014-01-19
Polecam wszystkim ten sklep! Bardzo szybka dostawa i super obsługa klienta.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Gdynia
2013-10-08
Polecam tabletki i sklep. Przesylka blyskawiczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Jadowniki
2013-10-04
Polecam.Dobry towar,blyskawiczna wysylka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JAROSŁAW, SUWAŁKI
2013-07-25
POLECAM towar a szczególnie sklep. Wzór do naśladowania dla innych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Mosina
2013-05-29
Polecam sklep, szybka dostawa, ceny dostępne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łubnice
2013-05-28
Polecam zarówno tabletki jak i sam sklep :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Solec Kujawski
2013-02-22
Świetny kontakt i szybka przesyłka. Serdecznie polecam !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Warszawa
2012-12-14
Tabletki jak tabletki. To sklep jest godny polecenia. Pełen profesjonalizm. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Wrocław
2012-11-23
Dobry towar :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Pruszcz Gdański
2012-11-05
POLECAM, jeżeli nie używa się filtra to trzeba stosować, wybrać co lepsze dla ekspresu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Piaseczno
2012-09-01
zdecydowanie polecam !!!
Opinia naszego klienta w
    pixel