Opinie o Tabletki odkamieniające Jura - 9szt

  • Dwufazowe tabletki odkamieniające JURA nadają się do wszystkich modeli ekspresów automatycznych marki JURA. Jest to niezbędny detergent, który po wprowadzeniu rozpuszcza kamień znajdujący się na ściankach układu oraz modułu zaparzającego. Opakowanie: 9szt
Kod produktu: 7610917618484
Producent: JURA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 100 Średnia ocena: 4.96
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Głogowo
2021-11-12
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Pisz
2021-11-12
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Józef, Zwonowice
2021-11-02
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Polkowice
2021-10-31
Jak zawsze spełniają swoją funkcję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Warszawa
2021-10-29
Ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lucyna, Racławice Wielkie
2021-10-25
do czszczenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2021-10-18
Świetny produkt, doskonała realizacja zamówienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Stęszewko
2021-10-16
Bardzo dobra 5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, RAWA MAZOWIECKA
2021-10-16
Tabletki odkamieniające spełniają moje oczekiwania. Wygodne w użyciu i skuteczne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 1 / 5 )
Autor: Magdalena, Sopot
2021-10-14
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Tomice
2021-10-02
wszystko OK.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Szczecin
2021-10-02
Towar zgodny z opisem, szybka dostawa dzięki czemu mogę dbać o mój ekspres.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Częstochowa
2021-09-16
Znakomite tabletki dedykowane do ekspresu JURA
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Żywiec
2021-09-13
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Bychawa
2021-08-16
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojtek, Zachowice
2021-08-11
Towar zgodny z opisem, błyskawiczna dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Dąbrowa Górnicza
2021-07-22
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2021-07-16
Produkt premium, obsługa sklepu - profi :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gdańsk
2021-07-13
Tabletki dobrej jakości. Oryginalne. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Liliana, Wiry
2021-07-08
Bardzo dobre
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Łobez
2021-07-05
polecane
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Robakowo
2021-07-03
Ok. Obsługa sklepu wzorowa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Franciszek, SŁUPCA
2021-07-02
Potrzebne
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Lubin
2021-06-14
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Wrocław
2021-06-13
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kosma, Wrocław
2021-06-04
odkamieniają jak przypuszczam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Wrocław
2021-05-20
Super szybka dostawa i wszystko ok!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Wrocław
2021-05-17
Wszystko OK!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Polkowice
2021-05-16
Tabletek używam od dawna, więc tu się nic nie zmienia. Spełniają swoją rolę. Sklep jak zawsze bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Smętowo Graniczne
2021-05-14
NIEZAWODNE
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Przeworsk
2021-05-11
szybko i sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2021-04-13
Bardzo dobrze wyczyściło, zero problemów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Łódź
2021-04-11
OK. Wszystko zgodne z opisem. Profesjonalna obsługa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Ożarów Mazowiecki
2021-03-29
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Bełchatów
2021-03-18
Wszystko w porządku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jurek, Odrzywół
2021-03-13
Bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Kielce
2021-03-07
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Zduny
2021-03-03
Express realizacja, cena adekwatna do jakości towaru.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Samsonów
2021-03-01
Konieczny, dobry produkt do konserwacji ekspresu Jura
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Polkowice
2021-02-26
spełnia swoją rolę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Szczecin
2021-02-25
Sklep polecam towar dobrej jakości obsługa miła i profesjonalna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Mlawa
2021-02-21
perfekcyjny sprzedawca
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rajmund, Nowe Bielice
2021-02-19
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosława, Racibórz
2021-02-07
Towar zgodny z opisem. Najwyższa jakość.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Robakowo
2021-02-07
Ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Jakubowice Konińskie Kol.
2021-01-30
super działają
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Lublin
2021-01-11
Towar dostarczony, ekspres odkamieniony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Piotrków Tryb.
2021-01-10
Towar premium dobrze się, dzięki tym tabletkom ekspres działa bez problemu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Bydgoszcz
2021-01-08
Trzeba od czasu do czasu odkamienić systemy ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Toruń
2021-01-04
Jeśli chodzi o konserwację ekspresu, to tylko oryginalne artykuły - 5/5.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Tarnów
2020-12-29
Wszystko sprawnie, szybko i konkretnie. Plecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2020-12-21
5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, GORZKOWICE
2020-12-18
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Polkowice
2020-12-14
Jak zawsze wszystko ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Gliwice
2020-12-06
Sprawia swoją funkcje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Miłki
2020-11-28
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Suwałki
2020-11-19
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Mstów
2020-11-13
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Wrocław
2020-11-06
nie ma co się rozpisywać - Jura najwyższa jakość dedykowana do konkretnych urządzeń. A Sklep najlepszy ze wszystkich
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bursa Szkół Średnich Krystian, Kraków
2020-10-30
szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Promnice
2020-10-17
Tabletki bardzo dobrze spełniają funkcję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Mlawa
2020-10-16
bardzo skuteczne
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Stalowa Wola
2020-10-14
Super:-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesław, GRUSZCZYN
2020-10-12
Bardzo dobra obsługa, szybka realizacja. Pełna satysfakcja.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Wejherowo
2020-10-12
dobry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Żagań
2020-10-09
Jak zawsze szybko i zgodnie z zamówieniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Białystok
2020-09-15
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Dąbrowa Górnicza
2020-05-30
Polecam cena ok tabletki super efekt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Szczecin
2020-05-21
Polecam, użyłam raz, ale dobrze działają
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Gorzów Wielkopolski
2020-04-02
Pełna profesja.Oryginalne produkty dedykowane do sprzętu i potrzeb. Wszystko sprawnie i szybko.Polecam. Andrzej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2020-02-14
Profesjonalny sklep, wszystko szybko, sprawnie, produkt dobrej jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Giedlarowa
2019-11-25
Sprawna, szybka obsługa, polecam produkt,który jest niezbędny do prawidłowego funkcjonowania ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Krosno
2019-11-08
Wszystko ok.polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Pszów
2019-07-14
Wszystko ok. Szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Skórnice
2019-06-10
Mam w domu bardzo dobrą wodę. Ale dla spokoju sumienia wymieniam filtr i odkamieniam ekspres stąd zakup tabletek. Nie spodziewałem się, że do jednej czynności czyszczenia potrzeba aż 3 sztuk (nie wyczytałem w instrukcji). Sklep jak zawsze szybko i sprawnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Warszawa
2018-11-27
Nie wymieniłem na czas filtru i tabletki były niezbędne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2018-10-25
bardzo dobre tabletki odkamieniające, kupione w świetnym sklepie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Poznań
2017-09-04
Sprawna, szybka obsługa, polecam produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Wilkszyn
2016-12-23
Tabletki rekomendowane przez Jurę, oczywiście doskonale spełniają swoje zadanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, SIANÓW
2015-02-22
Sklep godny polecenia !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, WASILKÓW
2014-10-09
błyskawiczna realizacja zamówienia, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Banino
2014-09-24
robią swoje ekspres jest czysty W serwisie nie mieli żadnych zastrzeżeń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Filip, Rokietnica
2014-09-02
Tabletki w dobrej cenie. Oryginalne. Bardzo szybko otrzymałem przesyłkę(na drugi dzień). Sklep jakich mało. Takiego podejścia do klienta powinny uczyć się inni. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Wołomin
2014-08-20
Polecam. Spisują się doskonale.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Gromnik
2014-06-13
Super środek ,najlepszy,polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łajski
2014-05-13
dobry środek, tylko takiego używam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Gdańsk
2014-05-12
Tabletki niezbędne przy użytkowaniu expresu. Wysyłka błyskawiczna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cezary, Włocławek
2014-01-19
Polecam wszystkim ten sklep! Bardzo szybka dostawa i super obsługa klienta.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Gdynia
2013-10-08
Polecam tabletki i sklep. Przesylka blyskawiczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Jadowniki
2013-10-04
Polecam.Dobry towar,blyskawiczna wysylka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JAROSŁAW, SUWAŁKI
2013-07-25
POLECAM towar a szczególnie sklep. Wzór do naśladowania dla innych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Mosina
2013-05-29
Polecam sklep, szybka dostawa, ceny dostępne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łubnice
2013-05-28
Polecam zarówno tabletki jak i sam sklep :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Solec Kujawski
2013-02-22
Świetny kontakt i szybka przesyłka. Serdecznie polecam !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Warszawa
2012-12-14
Tabletki jak tabletki. To sklep jest godny polecenia. Pełen profesjonalizm. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Wrocław
2012-11-23
Dobry towar :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Pruszcz Gdański
2012-11-05
POLECAM, jeżeli nie używa się filtra to trzeba stosować, wybrać co lepsze dla ekspresu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Piaseczno
2012-09-01
zdecydowanie polecam !!!
Opinia naszego klienta w
    pixel