Opinie o Tabletki czyszczące Jura - 6szt

  • Tabletki czyszczące JURA nadają się do wszystkich modeli ekspresów automatycznych marki JURA, są niezbędnym detergentem, który po wprowadzeniu rozpuszcza olejki kawowe znajdujące się na ściankach układu oraz modułu zaparzającego. Opakowanie: 6szt
Kod produktu: 7610917242252
Producent: JURA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 235 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Krotoszyn
2022-09-11
Spełniają swoje zadanie i moje Oczekiwania, jestem zadowolony
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Wałbrzych
2022-09-08
Profesjonalna miła obsługa, expres jak najbardziej spełnia oczekiwania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Strzelce Opolskie
2022-09-02
Niezbędne przy użytkowaniu ekspresu Jura. Co jakiś czas należy ich używać , aby ekspres bezproblemowo działał. Obsługa w Konesso na 5.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Lubin
2022-08-31
Jak zawsze wszystko na najwyższym poziomie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2022-08-29
Bardzo dobry środek,skuteczny.Błyskawiczna dostawa.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Chajęty Gm. Dąbrówka
2022-08-25
Szybko i sprawnie, produkt spełnił moje oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Załom
2022-08-24
dobry produkt niezbędny do prawidłowego funkcjonowania expresu do kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Piotrków Trybunalski
2022-08-05
Wszystko odbyło się tak jak odbyć powinno. Dziękuję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Gdańsk
2022-08-05
bez zastrzeżeń, szybkie i łatwe w użyciu, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAGDALENA, SZCZECIN
2022-07-14
Produkt jest mi znany, używam go od lat i spełnia moje oczekiwania. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesław, Chodzież
2022-07-11
Terminowo i solidnie,towar dobrej jakości,polecam i zachęca,
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Szczecin
2022-07-07
Chyba, nie ma z czym porównywać gdyż producent Jura zastrzega używanie produktów Jura :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Racibórz
2022-07-04
Tabletki spełniają oczekiwania czyszczące, łatwa obsługa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Puńców
2022-06-30
Oryginalne tabletki, dzięki którym utrzymujemy ekspres w czystości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Józef, Puławy
2022-06-14
wszystko zgodne z opisem, zamówienie dostarczone bardzo szybko.POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Pruszków
2022-06-10
Produkty dotarły, jestem bardzo zadowolony z Waszej obsługi
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominik, Warszawa
2022-05-31
Oryginalny produkt zgodny z opisem. Szybka i sprawna wysyłka. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Zgłobice
2022-05-25
Wszystko ok. Towar zgodny z opisem. Szybka dostawa, bardzo dobry kontakt. Produkt najwyższej jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ariel, HAŃSK PIERWSZY
2022-05-23
tabletki jak tabletki, cena zbyt wysoka jak na taki produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Buczkowice
2022-04-21
:) Dopiero raz użyłam ale fajnie że odrazu przy zakupie zaproponowano :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alina, Grudziądz
2022-04-11
Produkt zgodnie z zamówieniem, dostawa szybka. Sklep godny polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Krosno
2022-04-09
Wszystko ok.Pasuje idealnie.Ekspres musi być czyszczony więc trzeba o niego zadbać co jakiś czas
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lucjan, Gdynia
2022-04-07
Dostawa i komunikacja bez zastrzeżeń. Towar firmowy OK.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Zambrów
2022-04-06
Używam od dwóch lat, sprawdziły się. Świetnie dbają o czystość ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Kalej
2022-04-03
Towar I klasa, spełnia swoją rolę w 100%, przystępna cena
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Dziekanów Polski
2022-03-25
5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Bytom Odrzański
2022-03-21
Tabletki robią swoją robotę, expres używany od lat bez problemu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Goleniów
2022-03-20
Wszystko w porządku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARIUSZ, GRYFICE
2022-03-20
Towar zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Pozowice
2022-03-14
Polecam. Żadnych problemów. Towar zgodny z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, WROCŁAW
2022-03-11
polecam!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Lublin
2022-03-06
Filtr to niezbędna część każdego ekspresu. Uzdatnia wodę i pozwala pic pyszna kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Lubin
2022-02-27
Bardzo skuteczne w czyszczeniu i utrzymaniu mojego ekspresu Jura w dobrym stanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mieczysław, OLSZTYN
2022-02-27
Bez uwag
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Września
2022-02-26
Towar dostarczony został w bardzo krótkim Terminie...Polecam sklep Konesso..
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Olsztyn
2022-02-22
Szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Brzezia Łąka
2022-02-16
Towar najwyższej jakości, dostarczony bardzo szybko i bez żadnych komplikacji.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Rogalin
2022-02-12
Dostawa błyskawiczna ,zgodna z zamówieniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Międzybrodzie Bialskie
2022-02-11
znakomicie czyszcza ekspres
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Radom
2022-02-09
Produkt dobrej jakości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Częstochowa
2022-02-06
Wszystko ok. Przesyłka dostarczona szybko i bez żadnych uwag.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Pabianice
2022-02-02
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Słubice
2022-02-02
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Warszawa
2022-01-31
Udany zakup.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Władysław, Kalisz
2022-01-28
Są OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Mysłowice
2022-01-20
wyrób ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bolesław, Gdynia
2022-01-17
Bez uwag
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Kostrzyn Wlkp
2022-01-12
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Julianów
2022-01-07
Produkt godny polecenia oraz zgodny z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Babice
2022-01-06
Realizacja zamówienia - szybko i sprawnie Produkt spełnia moje oczekiwania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Warszawa
2021-12-30
sprawdzają się
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Myślenice
2021-12-18
*****
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mieczysław, OLSZTYN
2021-12-17
Bez uwag, gdyż trudno cokolwiek skomentować tabletki do czyszczenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Lipno
2021-12-13
5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Krosno
2021-12-10
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Giedlarowa
2021-12-08
Bardzo dobre, korzystam z nich cały czas . Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarek, Bielawa
2021-12-06
Tabletki ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EWA, Katowice
2021-12-06
Świetny produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Szczecin
2021-12-03
Szybka dostawa, dobra cena. Jak zwykle perfekcyjnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Zolwin
2021-11-23
chyba dobre
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gdańsk
2021-11-17
Odkamieniam ekspres co 2 miesiące,także nie jest tak źle.Bardzo łatwo się odkamienia ekspres.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Głogowo
2021-11-12
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Milena, Torun
2021-11-12
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Lubin
2021-11-07
Jak najbardziej polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Sztum
2021-11-04
Świetny produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Tomaszów Maz
2021-11-03
Szybko sprawnie i bezproblemowo. Gorąco polecam !!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lucyna, Racławice Wielkie
2021-10-25
do czyszczenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Częstochowa
2021-10-21
100% zadowolenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alina, Grudziądz
2021-10-18
Zgodnie z zamówieniem oraz szybka realizacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Kąty Wrocławskie
2021-10-17
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Bychawa
2021-10-16
tabletki jak tabletki bardzo potrzebne do czyszczenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, RAWA MAZOWIECKA
2021-10-16
Idealne tabletki czyszczące. 100% skuteczności.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zdzisława, Nowa Sól
2021-10-15
wydaje się, że produkt ma dobrą skuteczność, bowiem ekspres aktualny, jak i poprzedni funkcjonują dobrze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Olena, Wroclaw
2021-10-12
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Przeźmierowo
2021-10-11
Zadowolenie w 100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Bolesławiec
2021-10-09
wszystko super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Września
2021-10-02
Super produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Szczecin
2021-10-02
Towar zgodny z opisem, szybka dostawa dzięki czemu mogę dbać o mój ekspres.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Częstochowa
2021-09-16
Zawsze trzeba czyścić EKSPRES jeśli tylko system zgłasza, tylko dedykowane tabletki do czyszczenia gwarantują długą i niezawodną pracę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aga, Jaworzno
2021-09-16
5!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Łagiewniki
2021-09-05
Rewelacyjna obsługa, szybkość dostawy, bogaty asortyment. Na pewno będę klientką.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Łobez
2021-07-05
polecane
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2021-07-03
Wszystko sprawnie i szybko a tabletki jak tabletki robią co maja robić i tyle
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Mińsk Mazowiecki
2021-06-26
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Częstochowa
2021-06-22
idealne do ekspresu Jura, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JANUSZ, POZNAŃ
2021-06-19
Tabletki czyszczące jura spełniają zadanie do którego są przewidziane
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Olsztyn
2021-06-17
Wszystko sprawnie, bardzo szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Donata, Gniezno
2021-06-15
5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Wrocław
2021-06-13
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Julianów
2021-06-02
Produkt godny polecenia!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesława, Piaseczno
2021-05-30
Wszystko zgodne z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Kielce
2021-05-15
Szybko i sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Smętowo Graniczne
2021-05-14
SUPER ŚRODEK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Warszawa
2021-05-14
bardzo sprawni, super tak trzymajcie dalej
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Winnica
2021-05-07
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Kielce
2021-05-02
Zamówienie przyszło w dobrym stanie - żadnych problemów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DIANA, LUBLIN
2021-04-26
Polecam sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Narol
2021-04-23
Dobra obsługa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Głogów
2021-04-22
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, BRZEŚCE
2021-04-12
Spełniają swoja rolę. Wiadomo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Bydgoszcz
2021-04-10
Tabletki bardzo dobre, używając wiem, że sprzęt jest odpowiednio czysty.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Bydgoszcz
2021-04-06
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zdzisław, Skoczów
2021-04-03
Korzystam parę lat jest o.k
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bolesław, Gdynia
2021-04-02
Bez uwag
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Bełchatów
2021-03-18
Wszystko w porządku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Suchy Bór
2021-03-14
Dobre
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Wilczęta
2021-03-13
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARIUSZ, GRYFICE
2021-03-12
Szczerze polecam. Profesjonalna obsługa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Lębork
2021-03-08
Towar zgodny z zamówieniem, dostawa szybka i sprawna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, WROCŁAW
2021-02-28
Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Polkowice
2021-02-26
spełnia swojąw rolę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Warszawa
2021-02-22
Jakościowo ok.Dostawa błyskawiczna. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Świdnik
2021-02-15
Do ekpressu Jura tylko tabletki Jura
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Wrocław
2021-02-13
Mój express to łyka ;-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabella, Koziegłowy
2021-02-12
wszystko jest fantastytczne !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosława, Racibórz
2021-02-07
Super tabletki do czyszczenia, dobrze się rozpieszczają. Towar zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Dębica
2021-02-01
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Czarnków
2021-01-19
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Głowno
2021-01-17
Najlepsza rzecz na świecie :) Taka kula do kąpieli dla bloku zaparzającego..wkładasz kiedy czuje się brudny i sam się myje. Nie woła do szorowania plecków ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Rudno
2021-01-12
Czyszczenie ekspresów Jura jest przyjemnością :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Lublin
2021-01-11
Czyścimy jak trzeba i kawa jest lepsza. Trzeba pamiętać o odkamienianiu i czyszczeniu systemu spieniania mleka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Krosno
2021-01-11
Super, polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Bydgoszcz
2021-01-08
Są przydatne do utrzymania urządzenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Lipno
2021-01-04
Jeśli chodzi o konserwację ekspresu, to tylko oryginalne artykuły - 5/5.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JANUSZ, POZNAŃ
2021-01-02
Tabletki zgodnie z opisem producenta oczyszczają służą do oczyszczania ekspresu do kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Tarnów
2020-12-29
Wszystko sprawnie, szybko i konkretnie. Plecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Jasienica
2020-12-24
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2020-12-21
5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Ruda Śląska
2020-12-20
Świetnie czyszczą ekspres do kawy, dzięki czemu kawa jest aromatyczna i dobra. Szybka dostawa. Brawo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, GORZKOWICE
2020-12-18
Wszystko w najlepszym porządku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Polkowice
2020-12-14
Jak zawsze wszystko ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Wrocław
2020-12-11
Produkty Jura cechują się najwyższą jakością, są niezbedędnym elementem prawidłowej eksploracji ekspresów tej marki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Gdynia
2020-12-06
Bardzo wysoka jakość produktu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Czesław, Pruszków
2020-12-03
Dostawa szybka. Transakcja udana. Polecam sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Gdańsk
2020-11-29
Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Miłki
2020-11-28
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Rychwał
2020-11-26
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Tarnowskie Góry
2020-11-24
Jestem bardzo zadowolona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Suwałki
2020-11-19
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Siedlce
2020-11-13
Spełnia swoje rolę czyści świetnie używam do ekspresu Jura J6 Piano
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Gorlice
2020-11-07
Wszystko ok.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Piotrków Trybunalski
2020-11-06
szybko i sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Elbląg
2020-11-01
zgodne z opisem, jakość
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bursa Szkół Średnich Krystian, Kraków
2020-10-30
dobry sposób
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesław, Wrocław
2020-10-22
Bez zastrzeżeń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Wejherowo
2020-10-12
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Żagań
2020-10-09
Jak zawsze szybko i zgodnie z zamówieniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Świdnik
2020-09-29
Serdecznie polecam sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Borne Sulinowo
2020-09-18
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Częstochowa
2020-09-14
Polecam sklep w 100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryka, Otwock
2020-09-10
Ocena 5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: OLGA, Trzebnica
2020-09-04
Dobry i skuteczny produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Opatów
2020-06-05
bardzo szybka wysyłka - dosłownie z dziś na jutro. Polecam, od dawna korzystam z tego sklepu a jak moge kupic moją kawusię Musetti to super. Kiedyś nie było Musetti ,ale już jest , jestem zadowolona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2020-05-21
Jestem bardzo zadowolona zarówno z obsługi sklepu jak i z zakupionych produktów. To moje ulubione miejsce do "kawowych zakupów
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Warszawa
2020-04-27
Czas dostawy, jakość towaru, obsługa wszystko na najwyższym poziomie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Polkowice
2020-03-26
Wszystko ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hieronim, Poznań
2020-02-29
Szybka realizacja zamówienia. Polecam zakupy w tym sklepie internetowym.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2020-02-14
Jak zwykle wszystko szybko, sprawnie, produkt dobrej jakosci.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zdzislaw, SKOCZÓW
2020-01-21
Jest bardzo dobrze.Kupuje Lata i jest O>K
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Krzeszowice
2020-01-07
Zawsze szybko.Sklep do polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Giedlarowa
2019-11-25
Produkt niezbędny do czyszczeniu expresu . Przesyłka szybka produkt oryginalny polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Skórnice
2019-06-10
Zakup z konieczności :) dla posiadaczy ekspresów. Wysyłka szybka i sprawna, polecam sklep jak zawsze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Olena, Wroclaw
2019-04-11
Супер доставка и качество. Super obsługa i jakość
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Rzeszów
2019-03-02
Kolejny raz kupuję tabletki, których systematycznie używam do czyszczenia mojej Jury. Sprawdzają się znakomicie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Odolanów
2019-03-01
szybka realizacja zamowienia.produkt orginalny,zapakowanie estetyczne
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danka, Rabka Zdroj
2019-02-10
oryginalny produkt,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Łódż
2018-10-18
Podstawowy element przy czyszczeniu expresu . Przesyłka szybka produkt oryginalny polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Dzierżoniów
2018-03-23
Podstawa do czyszczenia ekspresu. Wysyłka ekspresowa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Racibórz
2018-01-30
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Gdynia
2017-12-24
Produkt oryginalny. Szybka realizacja, sklep godny polecenia. Jerzy, Gdynia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Rawicz
2016-11-28
Ewa, Rawicz Bardzo wygodny i skuteczny produkt. Używam tych tabletek od samego początku. Produkt niezbędny przy pielęgnacji ekspresu. Obsługa sklepu jak zwykle na 6+
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Wrocław
2016-11-23
Co tu oceniać? Ekspres Jura mam od roku i zużyłem już 7-8 tabletek. Po wrzuceniu tabletki to ekspresu, burczy i chrobocze i wypuszcza mlecznobiałą wodę z pianą. Mam nadzieję, że to nie efekty specjalne, tylko rzeczywiście czyści. Póki co, odpukać, nie mam problemów z urządzeniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Włodawa
2016-10-20
Spełniają swoją rolę.Za parę lat dowiem się czy są śietne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Otwock
2016-10-17
Polecam do czyszczenia ekspresu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gdańsk
2016-06-10
Produkt oryginalny. Polecam zakup.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogumiła, Włocławek
2016-05-26
Produkt oryginalny. Obsługa kulturalna i pomocna. Przesyłka błyskawiczna. Polecam Bogumiła Włocławek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Łódź
2016-05-06
Doskonały sklep pod każdym względem. Produkt najwyższej jakości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Gorzów Wlkp
2016-01-04
Tabletki niezbędne do ekspresów Jura. Dostawa jak zwykle bardzo szybka. Sklep na medal.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemyslaw, Warszawa
2015-12-15
Co tu powiedzieć o tabletkach czyszczących?:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DOBIESŁAW, BIAŁYSTOK
2015-05-14
Zdecydowanie polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Lublin
2015-04-01
Polecam ten produkt ponieważ te tabletki w widoczny sposób czyszczą i przez pewien czas zapobiegają osadzaniu się osadu kawowego
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Zawidów
2015-03-05
Dla posiadaczy Jury niezbędnik. Szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Gdynia
2014-11-19
Produkt oryginalny, Wysylka blyskawiczna. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Szczecin
2014-11-18
Bardzo szybka dostawa. Produkt spełnia swoje zadanie. Polecam sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Dęblin
2014-10-06
Tabletki są bardzo dobre, a obsługa sklepu znakomita, ekspresowa wysyłka, wiele razy zamawiałam w tym sklepie i zawsze towar otrzymuje błyskawicznie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Julian, Wrocław
2014-10-03
Oryginalny produkt, b. szybka dostawa, znakomita obsługa zamówienia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łubnice
2014-10-03
Tabletki jak i ekspres tej marki - znakomite. Sklep może być tylko wzorem do naśladowania :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Banino
2014-09-24
robią swoje ekspres jest czysty W serwisie nie mieli żadnych zastrzeżeń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Wołomin
2014-08-20
Polecam. Spisują się doskonale.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Bielsko-Biała
2014-08-02
Wszystko OK.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Kraków
2014-07-30
Niezbędne do utrzymania ekspresu w czystości. Sklep - jak zawsze - bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daria, Żory
2014-07-09
Niezbędne tabletki do czyszczenia przy użytkowaniu ekspresu Jura. Jedyny minus - cena mogłaby być niższa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Gromnik
2014-06-13
Bardzo dobry produkt .Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Gdańsk
2014-05-12
Tabletki niezbędne przy użytkowaniu expresu. Wysyłka błyskawiczna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cezary, Włocławek
2014-05-07
Tabletki jak to tabletki,bardzo dobre.Po 43 godzinach od kupna miałem je w domu.Polecam ten sklep:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Poznań
2014-04-08
Towar bardzo dobry. Dostarczony bardzo szybko. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Starogard Gdański
2014-03-31
Profesjonalny środek czyszczący pozwalający delektować się niepowtarzalnym smakiem kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Jasło
2014-03-27
Tabletki niezbędne do prawidłowego funkcjonowania ekspresu. Te i tylko te stosuję a od wczoraj tylko w tym sklepie będę kupować. Błyskawiczna dostawa :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Jaworzno
2014-03-27
Dostawa perfekcyjna, na piątkę. Tabletki godne polecenia, a w sklepie Kawywłoskie.pl w dobrej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafael, Dębica
2014-03-12
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Kraków
2014-01-21
Polecam ten produkt. Tabletki znakomicie sie sprawdzają!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Poznań
2013-10-30
produkt oryginalny, blyskawiczna wysyłka polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2013-07-26
Tabletki czyszczące odpowiedniej jakości, spełniają swoją role, ale ich cena mocno zawyżona, jak wszystkich produktów Jura. Sklep natomiast na najwyższym poziomie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JAROSŁAW, SUWAŁKI
2013-07-25
POLECAM towar a szczególnie sklep. Wzór do naśladowania dla innych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Prudnik
2013-07-04
Tabletki niezbędne przy użytkowaniu expresu. Wysyłka błyskawiczna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Ostrzeszów
2013-07-01
produkt super , sprawna obsługa polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Krotoszyn
2013-02-27
Produkt niezbędny,dostawa jak zwykle b dobra,polecam sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Bartoszyce
2013-02-22
Korzystanie z oryginalnych przedmiotów konserwacyjnych podczas eksploatacji ekspresu, zwłaszcza "Jura" znacznie przedłuża żywotność urządzenia.Cieszy mnie bardzo, że sklep ma bardzo profesjonalną obsługę i rozsądne ceny. Dziękuję i polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Solec Kujawski
2013-02-22
Kolejny udany zakup. Serdecznie polecam wszystkim ten sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Warszawa
2012-12-14
Tabletki jak tabletki. To sklep jest godny polecenia. Pełen profesjonalizm. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Krasne
2012-12-10
Kontakt i szybkość realizacji - pełny profesjonalizm. Cena ok . Mozliwość odbioru osobistego - bez dodatkowych kosztów !. ZDECYDOWANIE POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Opole
2012-12-06
Szybka dostawa a same tabletki w bardzo konkurencyjnej cenie. Dobry wybór.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Szczecin
2012-12-01
Produkt oryginalny, dobra cena.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Kobierzyce
2012-11-19
Ppolecamsklep. Dobra cena, szybka przesyłka, towar dotarł w całosci. Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gracjan, Warszawa
2012-11-16
Tabletki jakie są, każdy widzi. A to, że warto z nich korzystać, wie każdy kto skorzystał. Krótko mówiąc kawa jest smaczniejsza...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Kraków
2012-11-09
Tabletki koniecznie trzeba używać, aby ekspres służył nam długie lata i aby jakość kawy była wyśmienita. Wiemy o tym bardzo dobrze, gdyż nie chcemy podać naszym gościom niesmacznej kawy. Dostawa szybka, kontakt bez zastrzeżeń.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Pruszcz Gdański
2012-11-05
Skuteczne, działają, szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łajski
2012-10-30
Produkt godny polecenia, zawsze taki stosuję. Sprawna obsługa i błyskawiczna dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Węgierska Górka
2012-10-22
Tabletki bardzo potrzebna rzecz... a w sklepie Kawywloskie.pl dodatkowo w bardzo dobrej cenie! Polecam serdecznie!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Świdnica
2012-10-19
Produkt niezbędny do eksploatacji ekspresu. Dostawa towaru zgodnie z umowa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Niechanowo
2012-10-15
Dostawa jak zwykle ekspresowa, wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam produkt jak najbardziej. Skuteczny i w dobrej cenie. Sprzedawca rzetelny, każdemu polecę:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aldona, Tczew
2012-10-11
Dostawa jak zwykle błyskawiczna, a tabletek koniecznie należy używać, aby ekspres służył nam długie lata i aby jakość kawy była wyśmienita.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Grabówka
2012-09-08
Aby ekspres zawsze był czysty. Szybka dostawa. Dostępna do Paczkomatu super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Piaseczno
2012-09-01
niezastąpione do konserwacji ekspresu. polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Żórawina
2012-08-27
Oryginalny i sprawdzony produkt, dobra cena, idealna obsługa klienta! Zdecydowanie polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Żary
2012-07-23
Tabletki bardzo przydatne, lepsze od zamienników. Obsługa sklepu bardzo miła, dostawa błyskawiczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Pionki
2012-06-11
Niezbędny do pielęgnacji ekspresu, a przez to lepsza kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Pruszcz Gdański
2012-06-01
Tabletki czyszczące wspomagają konserwację ekspresu . Super sprawa. Odnośnie zakupów miły kontakt, błyskawiczna wysyłka. Profesjonalne podejście do klienta
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Słupsk
2012-05-29
Tabletki czyszczące oryginalne w dobrej cenie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Katowice
2012-05-27
Polecam do pielęgnacji ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Bogatynia
2012-05-15
Bardzo dobra rzecz pomagająca dbać o jakość zaparzanej kawy
Opinia naszego klienta w
    pixel