Opinie o Tabletki czyszczące Jura - 6szt

Tabletki czyszczące Jura - 6szt - opinie w konesso.pl
  • Tabletki czyszczące JURA nadają się do wszystkich modeli ekspresów automatycznych marki JURA, są niezbędnym detergentem, który po wprowadzeniu rozpuszcza olejki kawowe znajdujące się na ściankach układu oraz modułu zaparzającego. Opakowanie: 6szt
Kod produktu: 7610917627158
Producent: JURA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 67Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Łódż
2018-10-18

Podstawowy element przy czyszczeniu expresu . Przesyłka szybka produkt oryginalny polecam.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Dzierżoniów
2018-03-23
Podstawa do czyszczenia ekspresu. Wysyłka ekspresowa
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Racibórz
2018-01-30
Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Gdynia
2017-12-24
Produkt oryginalny. Szybka realizacja, sklep godny polecenia. Jerzy, Gdynia
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Rawicz
2016-11-28
Ewa, Rawicz Bardzo wygodny i skuteczny produkt. Używam tych tabletek od samego początku. Produkt niezbędny przy pielęgnacji ekspresu. Obsługa sklepu jak zwykle na 6+
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Wrocław
2016-11-23
Co tu oceniać? Ekspres Jura mam od roku i zużyłem już 7-8 tabletek. Po wrzuceniu tabletki to ekspresu, burczy i chrobocze i wypuszcza mlecznobiałą wodę z pianą. Mam nadzieję, że to nie efekty specjalne, tylko rzeczywiście czyści. Póki co, odpukać, nie mam problemów z urządzeniem.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Włodawa
2016-10-20
Spełniają swoją rolę.Za parę lat dowiem się czy są śietne.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Otwock
2016-10-17
Polecam do czyszczenia ekspresu
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gdańsk
2016-06-10
Produkt oryginalny. Polecam zakup.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogumiła, Włocławek
2016-05-26
Produkt oryginalny. Obsługa kulturalna i pomocna. Przesyłka błyskawiczna. Polecam Bogumiła Włocławek
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Łódź
2016-05-06
Doskonały sklep pod każdym względem. Produkt najwyższej jakości
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Gorzów Wlkp
2016-01-04
Tabletki niezbędne do ekspresów Jura. Dostawa jak zwykle bardzo szybka. Sklep na medal.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemyslaw, Warszawa
2015-12-15
Co tu powiedzieć o tabletkach czyszczących?:)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DOBIESŁAW, BIAŁYSTOK
2015-05-14
Zdecydowanie polecam !
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Lublin
2015-04-01
Polecam ten produkt ponieważ te tabletki w widoczny sposób czyszczą i przez pewien czas zapobiegają osadzaniu się osadu kawowego
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Zawidów
2015-03-05
Dla posiadaczy Jury niezbędnik. Szybka dostawa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Wejherowo
2014-11-19
Produkt oryginalny, Wysylka blyskawiczna. Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Szczecin
2014-11-18
Bardzo szybka dostawa. Produkt spełnia swoje zadanie. Polecam sklep.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Dęblin
2014-10-06
Tabletki są bardzo dobre, a obsługa sklepu znakomita, ekspresowa wysyłka, wiele razy zamawiałam w tym sklepie i zawsze towar otrzymuje błyskawicznie.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Julian, Wrocław
2014-10-03
Oryginalny produkt, b. szybka dostawa, znakomita obsługa zamówienia
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łubnice
2014-10-03
Tabletki jak i ekspres tej marki - znakomite. Sklep może być tylko wzorem do naśladowania :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Banino
2014-09-24
robią swoje ekspres jest czysty W serwisie nie mieli żadnych zastrzeżeń
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Wołomin
2014-08-20
Polecam. Spisują się doskonale.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Bielsko-Biała
2014-08-02
Wszystko OK.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Kraków
2014-07-30
Niezbędne do utrzymania ekspresu w czystości. Sklep - jak zawsze - bez zarzutu.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daria, Żory
2014-07-09
Niezbędne tabletki do czyszczenia przy użytkowaniu ekspresu Jura. Jedyny minus - cena mogłaby być niższa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Gromnik
2014-06-13
Bardzo dobry produkt .Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Gdańsk
2014-05-12
Tabletki niezbędne przy użytkowaniu expresu. Wysyłka błyskawiczna. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cezary, Włocławek
2014-05-07
Tabletki jak to tabletki,bardzo dobre.Po 43 godzinach od kupna miałem je w domu.Polecam ten sklep:)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Poznań
2014-04-08
Towar bardzo dobry. Dostarczony bardzo szybko. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Starogard Gdański
2014-03-31
Profesjonalny środek czyszczący pozwalający delektować się niepowtarzalnym smakiem kawy.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Jasło
2014-03-27
Tabletki niezbędne do prawidłowego funkcjonowania ekspresu. Te i tylko te stosuję a od wczoraj tylko w tym sklepie będę kupować. Błyskawiczna dostawa :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Jaworzno
2014-03-27
Dostawa perfekcyjna, na piątkę. Tabletki godne polecenia, a w sklepie Kawywłoskie.pl w dobrej cenie.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafael, Dębica
2014-03-12
Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Kraków
2014-01-21
Polecam ten produkt. Tabletki znakomicie sie sprawdzają!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Poznań
2013-10-30
produkt oryginalny, blyskawiczna wysyłka polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2013-07-26
Tabletki czyszczące odpowiedniej jakości, spełniają swoją role, ale ich cena mocno zawyżona, jak wszystkich produktów Jura. Sklep natomiast na najwyższym poziomie. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JAROSŁAW, SUWAŁKI
2013-07-25
POLECAM towar a szczególnie sklep. Wzór do naśladowania dla innych.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Prudnik
2013-07-04
Tabletki niezbędne przy użytkowaniu expresu. Wysyłka błyskawiczna. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Ostrzeszów
2013-07-01
produkt super , sprawna obsługa polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Krotoszyn
2013-02-27
Produkt niezbędny,dostawa jak zwykle b dobra,polecam sklep.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Bartoszyce
2013-02-22
Korzystanie z oryginalnych przedmiotów konserwacyjnych podczas eksploatacji ekspresu, zwłaszcza "Jura" znacznie przedłuża żywotność urządzenia.Cieszy mnie bardzo, że sklep ma bardzo profesjonalną obsługę i rozsądne ceny. Dziękuję i polecam !
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Solec Kujawski
2013-02-22
Kolejny udany zakup. Serdecznie polecam wszystkim ten sklep.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Warszawa
2012-12-14
Tabletki jak tabletki. To sklep jest godny polecenia. Pełen profesjonalizm. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Krasne
2012-12-10
Kontakt i szybkość realizacji - pełny profesjonalizm. Cena ok . Mozliwość odbioru osobistego - bez dodatkowych kosztów !. ZDECYDOWANIE POLECAM
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Opole
2012-12-06
Szybka dostawa a same tabletki w bardzo konkurencyjnej cenie. Dobry wybór.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Szczecin
2012-12-01
Produkt oryginalny, dobra cena.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Kobierzyce
2012-11-19
Ppolecamsklep. Dobra cena, szybka przesyłka, towar dotarł w całosci. Polecam!!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gracjan, Warszawa
2012-11-16
Tabletki jakie są, każdy widzi. A to, że warto z nich korzystać, wie każdy kto skorzystał. Krótko mówiąc kawa jest smaczniejsza...
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Kraków
2012-11-09
Tabletki koniecznie trzeba używać, aby ekspres służył nam długie lata i aby jakość kawy była wyśmienita. Wiemy o tym bardzo dobrze, gdyż nie chcemy podać naszym gościom niesmacznej kawy. Dostawa szybka, kontakt bez zastrzeżeń.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Pruszcz Gdański
2012-11-05
Skuteczne, działają, szybka dostawa
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Łajski
2012-10-30
Produkt godny polecenia, zawsze taki stosuję. Sprawna obsługa i błyskawiczna dostawa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Węgierska Górka
2012-10-22
Tabletki bardzo potrzebna rzecz... a w sklepie Kawywloskie.pl dodatkowo w bardzo dobrej cenie! Polecam serdecznie!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Świdnica
2012-10-19
Produkt niezbędny do eksploatacji ekspresu. Dostawa towaru zgodnie z umowa. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Niechanowo
2012-10-15
Dostawa jak zwykle ekspresowa, wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam produkt jak najbardziej. Skuteczny i w dobrej cenie. Sprzedawca rzetelny, każdemu polecę:)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aldona, Tczew
2012-10-11
Dostawa jak zwykle błyskawiczna, a tabletek koniecznie należy używać, aby ekspres służył nam długie lata i aby jakość kawy była wyśmienita.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Grabówka
2012-09-08
Aby ekspres zawsze był czysty. Szybka dostawa. Dostępna do Paczkomatu super!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Piaseczno
2012-09-01
niezastąpione do konserwacji ekspresu. polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Żórawina
2012-08-27
Oryginalny i sprawdzony produkt, dobra cena, idealna obsługa klienta! Zdecydowanie polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Żary
2012-07-23
Tabletki bardzo przydatne, lepsze od zamienników. Obsługa sklepu bardzo miła, dostawa błyskawiczna.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Pionki
2012-06-11
Niezbędny do pielęgnacji ekspresu, a przez to lepsza kawa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Pruszcz Gdański
2012-06-01
Tabletki czyszczące wspomagają konserwację ekspresu . Super sprawa. Odnośnie zakupów miły kontakt, błyskawiczna wysyłka. Profesjonalne podejście do klienta
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Słupsk
2012-05-29
Tabletki czyszczące oryginalne w dobrej cenie. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Katowice
2012-05-27
Polecam do pielęgnacji ekspresu.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Bogatynia
2012-05-15
Bardzo dobra rzecz pomagająca dbać o jakość zaparzanej kawy
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel