Opinie o Tabletki czyszczące Jura - 6szt

  • Tabletki czyszczące JURA nadają się do wszystkich modeli ekspresów automatycznych marki JURA, są niezbędnym detergentem, który po wprowadzeniu rozpuszcza olejki kawowe znajdujące się na ściankach układu oraz modułu zaparzającego. Opakowanie: 6szt
Kod produktu: 7610917627158
Producent: JURA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 89 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Wejherowo
2020-10-12
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Żagań
2020-10-09
Jak zawsze szybko i zgodnie z zamówieniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Świdnik
2020-09-29
Serdecznie polecam sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Borne Sulinowo
2020-09-18
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Częstochowa
2020-09-14
Polecam sklep w 100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryka, Otwock
2020-09-10
Ocena 5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: OLGA, Trzebnica
2020-09-04
Dobry i skuteczny produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Opatów
2020-06-05
bardzo szybka wysyłka - dosłownie z dziś na jutro. Polecam, od dawna korzystam z tego sklepu a jak moge kupic moją kawusię Musetti to super. Kiedyś nie było Musetti ,ale już jest , jestem zadowolona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2020-05-21
Jestem bardzo zadowolona zarówno z obsługi sklepu jak i z zakupionych produktów. To moje ulubione miejsce do "kawowych zakupów
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Warszawa
2020-04-27
Czas dostawy, jakość towaru, obsługa wszystko na najwyższym poziomie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Polkowice
2020-03-26
Wszystko ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hieronim, Poznań
2020-02-29
Szybka realizacja zamówienia. Polecam zakupy w tym sklepie internetowym.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2020-02-14
Jak zwykle wszystko szybko, sprawnie, produkt dobrej jakosci.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zdzislaw, SKOCZÓW
2020-01-21
Jest bardzo dobrze.Kupuje Lata i jest O>K
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Krzeszowice
2020-01-07
Zawsze szybko.Sklep do polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Leżajsk
2019-11-25
Produkt niezbędny do czyszczeniu expresu . Przesyłka szybka produkt oryginalny polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Skórnice
2019-06-10
Zakup z konieczności :) dla posiadaczy ekspresów. Wysyłka szybka i sprawna, polecam sklep jak zawsze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Olena, Wroclaw
2019-04-11
Супер доставка и качество. Super obsługa i jakość
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Rzeszów
2019-03-02
Kolejny raz kupuję tabletki, których systematycznie używam do czyszczenia mojej Jury. Sprawdzają się znakomicie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Odolanów
2019-03-01
szybka realizacja zamowienia.produkt orginalny,zapakowanie estetyczne
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danka, Rabka Zdroj
2019-02-10
oryginalny produkt,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Łódż
2018-10-18
Podstawowy element przy czyszczeniu expresu . Przesyłka szybka produkt oryginalny polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Dzierżoniów
2018-03-23
Podstawa do czyszczenia ekspresu. Wysyłka ekspresowa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Racibórz
2018-01-30
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Gdynia
2017-12-24
Produkt oryginalny. Szybka realizacja, sklep godny polecenia. Jerzy, Gdynia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Rawicz
2016-11-28
Ewa, Rawicz Bardzo wygodny i skuteczny produkt. Używam tych tabletek od samego początku. Produkt niezbędny przy pielęgnacji ekspresu. Obsługa sklepu jak zwykle na 6+
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Wrocław
2016-11-23
Co tu oceniać? Ekspres Jura mam od roku i zużyłem już 7-8 tabletek. Po wrzuceniu tabletki to ekspresu, burczy i chrobocze i wypuszcza mlecznobiałą wodę z pianą. Mam nadzieję, że to nie efekty specjalne, tylko rzeczywiście czyści. Póki co, odpukać, nie mam problemów z urządzeniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Włodawa
2016-10-20
Spełniają swoją rolę.Za parę lat dowiem się czy są śietne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Otwock
2016-10-17
Polecam do czyszczenia ekspresu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gdańsk
2016-06-10
Produkt oryginalny. Polecam zakup.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogumiła, Włocławek
2016-05-26
Produkt oryginalny. Obsługa kulturalna i pomocna. Przesyłka błyskawiczna. Polecam Bogumiła Włocławek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Łódź
2016-05-06
Doskonały sklep pod każdym względem. Produkt najwyższej jakości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Gorzów Wlkp
2016-01-04
Tabletki niezbędne do ekspresów Jura. Dostawa jak zwykle bardzo szybka. Sklep na medal.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemyslaw, Warszawa
2015-12-15
Co tu powiedzieć o tabletkach czyszczących?:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DOBIESŁAW, BIAŁYSTOK
2015-05-14
Zdecydowanie polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Lublin
2015-04-01
Polecam ten produkt ponieważ te tabletki w widoczny sposób czyszczą i przez pewien czas zapobiegają osadzaniu się osadu kawowego
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Zawidów
2015-03-05
Dla posiadaczy Jury niezbędnik. Szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Gdynia
2014-11-19
Produkt oryginalny, Wysylka blyskawiczna. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Szczecin
2014-11-18
Bardzo szybka dostawa. Produkt spełnia swoje zadanie. Polecam sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Dęblin
2014-10-06
Tabletki są bardzo dobre, a obsługa sklepu znakomita, ekspresowa wysyłka, wiele razy zamawiałam w tym sklepie i zawsze towar otrzymuje błyskawicznie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Julian, Wrocław
2014-10-03
Oryginalny produkt, b. szybka dostawa, znakomita obsługa zamówienia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łubnice
2014-10-03
Tabletki jak i ekspres tej marki - znakomite. Sklep może być tylko wzorem do naśladowania :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Banino
2014-09-24
robią swoje ekspres jest czysty W serwisie nie mieli żadnych zastrzeżeń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Wołomin
2014-08-20
Polecam. Spisują się doskonale.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Bielsko-Biała
2014-08-02
Wszystko OK.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Kraków
2014-07-30
Niezbędne do utrzymania ekspresu w czystości. Sklep - jak zawsze - bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daria, Żory
2014-07-09
Niezbędne tabletki do czyszczenia przy użytkowaniu ekspresu Jura. Jedyny minus - cena mogłaby być niższa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Gromnik
2014-06-13
Bardzo dobry produkt .Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Gdańsk
2014-05-12
Tabletki niezbędne przy użytkowaniu expresu. Wysyłka błyskawiczna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cezary, Włocławek
2014-05-07
Tabletki jak to tabletki,bardzo dobre.Po 43 godzinach od kupna miałem je w domu.Polecam ten sklep:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Poznań
2014-04-08
Towar bardzo dobry. Dostarczony bardzo szybko. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Starogard Gdański
2014-03-31
Profesjonalny środek czyszczący pozwalający delektować się niepowtarzalnym smakiem kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Jasło
2014-03-27
Tabletki niezbędne do prawidłowego funkcjonowania ekspresu. Te i tylko te stosuję a od wczoraj tylko w tym sklepie będę kupować. Błyskawiczna dostawa :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Jaworzno
2014-03-27
Dostawa perfekcyjna, na piątkę. Tabletki godne polecenia, a w sklepie Kawywłoskie.pl w dobrej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafael, Dębica
2014-03-12
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Kraków
2014-01-21
Polecam ten produkt. Tabletki znakomicie sie sprawdzają!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Poznań
2013-10-30
produkt oryginalny, blyskawiczna wysyłka polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2013-07-26
Tabletki czyszczące odpowiedniej jakości, spełniają swoją role, ale ich cena mocno zawyżona, jak wszystkich produktów Jura. Sklep natomiast na najwyższym poziomie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JAROSŁAW, SUWAŁKI
2013-07-25
POLECAM towar a szczególnie sklep. Wzór do naśladowania dla innych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Prudnik
2013-07-04
Tabletki niezbędne przy użytkowaniu expresu. Wysyłka błyskawiczna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Ostrzeszów
2013-07-01
produkt super , sprawna obsługa polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Krotoszyn
2013-02-27
Produkt niezbędny,dostawa jak zwykle b dobra,polecam sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Bartoszyce
2013-02-22
Korzystanie z oryginalnych przedmiotów konserwacyjnych podczas eksploatacji ekspresu, zwłaszcza "Jura" znacznie przedłuża żywotność urządzenia.Cieszy mnie bardzo, że sklep ma bardzo profesjonalną obsługę i rozsądne ceny. Dziękuję i polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Solec Kujawski
2013-02-22
Kolejny udany zakup. Serdecznie polecam wszystkim ten sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Warszawa
2012-12-14
Tabletki jak tabletki. To sklep jest godny polecenia. Pełen profesjonalizm. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Krasne
2012-12-10
Kontakt i szybkość realizacji - pełny profesjonalizm. Cena ok . Mozliwość odbioru osobistego - bez dodatkowych kosztów !. ZDECYDOWANIE POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Opole
2012-12-06
Szybka dostawa a same tabletki w bardzo konkurencyjnej cenie. Dobry wybór.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Szczecin
2012-12-01
Produkt oryginalny, dobra cena.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Kobierzyce
2012-11-19
Ppolecamsklep. Dobra cena, szybka przesyłka, towar dotarł w całosci. Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gracjan, Warszawa
2012-11-16
Tabletki jakie są, każdy widzi. A to, że warto z nich korzystać, wie każdy kto skorzystał. Krótko mówiąc kawa jest smaczniejsza...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Kraków
2012-11-09
Tabletki koniecznie trzeba używać, aby ekspres służył nam długie lata i aby jakość kawy była wyśmienita. Wiemy o tym bardzo dobrze, gdyż nie chcemy podać naszym gościom niesmacznej kawy. Dostawa szybka, kontakt bez zastrzeżeń.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Pruszcz Gdański
2012-11-05
Skuteczne, działają, szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Łajski
2012-10-30
Produkt godny polecenia, zawsze taki stosuję. Sprawna obsługa i błyskawiczna dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Węgierska Górka
2012-10-22
Tabletki bardzo potrzebna rzecz... a w sklepie Kawywloskie.pl dodatkowo w bardzo dobrej cenie! Polecam serdecznie!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Świdnica
2012-10-19
Produkt niezbędny do eksploatacji ekspresu. Dostawa towaru zgodnie z umowa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Niechanowo
2012-10-15
Dostawa jak zwykle ekspresowa, wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam produkt jak najbardziej. Skuteczny i w dobrej cenie. Sprzedawca rzetelny, każdemu polecę:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aldona, Tczew
2012-10-11
Dostawa jak zwykle błyskawiczna, a tabletek koniecznie należy używać, aby ekspres służył nam długie lata i aby jakość kawy była wyśmienita.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Grabówka
2012-09-08
Aby ekspres zawsze był czysty. Szybka dostawa. Dostępna do Paczkomatu super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Piaseczno
2012-09-01
niezastąpione do konserwacji ekspresu. polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Żórawina
2012-08-27
Oryginalny i sprawdzony produkt, dobra cena, idealna obsługa klienta! Zdecydowanie polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Żary
2012-07-23
Tabletki bardzo przydatne, lepsze od zamienników. Obsługa sklepu bardzo miła, dostawa błyskawiczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Pionki
2012-06-11
Niezbędny do pielęgnacji ekspresu, a przez to lepsza kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Pruszcz Gdański
2012-06-01
Tabletki czyszczące wspomagają konserwację ekspresu . Super sprawa. Odnośnie zakupów miły kontakt, błyskawiczna wysyłka. Profesjonalne podejście do klienta
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Słupsk
2012-05-29
Tabletki czyszczące oryginalne w dobrej cenie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Katowice
2012-05-27
Polecam do pielęgnacji ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Bogatynia
2012-05-15
Bardzo dobra rzecz pomagająca dbać o jakość zaparzanej kawy
Opinia naszego klienta w
    pixel