Opinie o Płyn czyszczący system Cappuccino Jura 1l - NIEDOSTĘPNY

  • Płyn czyszczący dysze producenta JURA nadaje się do wszystkich ekspresów znajdujących się na rynku, posiadających system cappuccino, z możliwością samoczynnego zasysania mleka. Pojemność: 1000ml
Kod produktu: 7010917625369

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 130 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Elbląg
2022-04-23
płyn do czyszczenia systemów mlecznych, dość wydajny, brak zamienników
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Buczkowice
2022-04-21
Bardzo dobry produkt,butelka spora więc starczy na trochę :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Grybów
2022-04-20
super płyn czyszczacy, oryginalny to się liczy, warty kupna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Łomża
2022-04-19
Towar sprawdzony, sklep również. Szybko i profesjonalnie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Leżajsk
2022-04-11
Bardzo dobry płyn czyszczący do układu mlecznego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Grzybiany
2022-04-10
Produkty doszły szybko, są zgodne z opisem, wszystko przebiegło prawidłowo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ARKADIUSZ, Stare Drzewce
2022-03-21
BARDZO DOBRY PRODUKT, SZYBKA PRZESYŁKA , 100% ZADOWOLENIA.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Violetta, Kalisz
2022-03-13
Produkt spełnia swoją funkcję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Szczyrk
2022-03-10
dobry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mieczysław, OLSZTYN
2022-02-27
Bez uwag
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Września
2022-02-26
Towar dostarczony został w bardzo krótkim Terminie...Polecam sklep Konesso..
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Nowe Miasteczko
2022-02-21
Towar zgodny z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Gdansk
2022-02-17
Super POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Bielsko-Biała
2022-02-16
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzenna, Stalowa Wola
2022-02-13
Wydajny, najbardziej opłacalny produkt. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Międzybrodzie Bialskie
2022-02-11
Ten płyn jest nieodzowny w codziennij pracy ekspresu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Julianów
2022-02-11
Polecam wszystkim posiadaczom ekspresu firmy Jura!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zuzanna, Piaseczno
2022-02-11
Całość przesyłki profesjonalnie zapakowana, dodatkowo właściciele dodali gratisy związane z marką. Serdecznie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Nowy Dwór Mazowiecki
2022-02-10
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Korzenna
2022-02-01
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, łódź
2022-01-27
Produkt spełniający oczekiwania. Czyści i jest łatwy w użyciu. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Donata, Gniezno
2022-01-17
Towar zgodny z zamówieniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Janowiec
2022-01-07
po tym płynie super spienia mleko
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Babice
2022-01-06
Realizacja zamówienia - szybko i sprawnie Produkt spełnia moje oczekiwania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabella, Koziegłowy
2022-01-03
Super produkt , polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kraków
2021-12-27
Płyn jest świetny, zapewnia czystość ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2021-12-27
ŚWIETNY PRODUKT. POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Banino
2021-12-20
Dobry preparat. Mój ekspres dziękuje za dobrą eksploatację.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Lipno
2021-12-13
5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Samsonów
2021-12-12
idealny do czyszczenia systemu mlecznego w ekspresie Jura
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Stalowa Wola
2021-12-09
Niezbędny i efektywny płyn
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Andrychów
2021-12-03
Super się sprawdza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Białystok
2021-12-01
Jest to niezbędny płyn żeby wypłukać system mleczny, w opakowaniu litrowym jest bardziej ekonomiczne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2021-12-01
Odkąd zacząłem używać regularnie - brak problemów ze spienianiem mleka. Obsługa sklepu perfekcyjna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Warszawa
2021-11-25
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesław, Jastrzębie-zdrój
2021-11-20
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Pisz
2021-11-12
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Maliszów
2021-11-02
Uwielbiam kawę z pianką - cappuccino, więc płyn czyszczący ten system jest potrzebny, by ekspres do kawy był czysty.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Strzyżów
2021-10-28
Produkt dobry, spełnia oczekiwania, zgodnie z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2021-10-18
Super produkt! Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, RAWA MAZOWIECKA
2021-10-16
Dzięki regularnemu stosowaniu płynu czyszczącego wężyk do mleka nie żółknie a urządzenie nie domaga się ponownego czyszczenia . Żywotność urządzenia się wydłuża.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zdzisława, Nowa Sól
2021-10-15
stosuję już od dawna, skuteczność dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabella, Koziegłowy
2021-10-11
świetny !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Donata, Gniezno
2021-10-11
Produkt zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Bełchatów
2021-07-31
Spełnia wymagania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Wilkowice
2021-07-26
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrianna, Poznań
2021-07-23
Produkt zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2021-07-16
Produkt premium, obsługa sklepu - profi :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Elbląg
2021-07-16
spełnia oczekiwania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Franciszek, SŁUPCA
2021-07-02
Konieczne
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Winnica
2021-07-01
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, GORZÓW WIELKOPOLSKI
2021-06-18
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Łomża
2021-06-08
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANDRZEJ, Krasiejów
2021-06-04
Wszystko przebiegło perfekcyjnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcela, Goleniów
2021-05-31
Produkt zgodny z opisem, dobrze zapakowany, szybka wysyłka. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Niekanin
2021-05-29
Jak zwykle wszystko OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Bielsko-Biała
2021-05-28
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, MACIEJOWICE
2021-05-28
Wszystko było ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Skawina
2021-05-25
produkt ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Łódź
2021-05-20
:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Kielce
2021-05-15
Szybko i sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Antoni, Warszawa
2021-05-13
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ISPL Iwona Mazu, Sztum
2021-04-24
wszystko super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Warszawa
2021-04-20
Super produkt, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Ożarów Mazowiecki
2021-03-29
Polecma
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Września
2021-03-25
Płyn bardzo wysokiej jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Julianów
2021-03-19
Produkt zgodny z opisem! Polecam :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Bełchatów
2021-03-18
Wszystko w porządku :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Toruń
2021-03-18
Uzywam tylko akcesoriow jura wiec razem z promocja duper cena.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOLANTA, BYCHAWA
2021-03-15
jESTEM ZADOWOLONA Z ZAKUPU
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Zgorzelec
2021-03-12
Bardzo dobry produkt, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Turośń Kościelna
2021-03-09
Wszystko OK, szybka dostawa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Bydgoszcz
2021-03-08
Płyn bardzo przydatny!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Opole
2021-03-06
Spełnia swoją funkcję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Opole
2021-03-05
Spełnia swoje zadanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Polkowice
2021-02-26
spełnia swoją rolę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Mlawa
2021-02-21
produkt bardzo przydatny zwłaszcza gdy się robi dużo kaw z mlekiem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Koszalin
2021-02-18
Oryginalne lecz drogie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Lublin
2021-02-14
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Wilkowice
2021-02-11
super produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Głowno
2021-01-17
Ponieważ piję kawę ze śmietanką, jeszcze nie miałam okazji skorzystać, ale na pewno niebawem się przyda gdy pojawią się goście.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Leżajsk
2021-01-15
bardzo dobry płyn do czyszczenia systemu mlecznego
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Bydgoszcz
2021-01-14
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Rudno
2021-01-12
Czyszczenie ekspresów Jura jest niezwykle proste
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Lipno
2021-01-04
Jeśli chodzi o konserwację ekspresu, to tylko oryginalne artykuły - 5/5.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Strzyżów
2020-12-30
Wszystko poszło bez zarzutów. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Gorzów Wielkopolski
2020-12-24
Szybko i sprawnie , jaz zawsze :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, GORZKOWICE
2020-12-18
Wszystko w najlepszym porządku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Przęsocin
2020-12-16
Płyn do spieniacza mleka oryginalny w dobrej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Polkowice
2020-12-14
Wszystko ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Poznań
2020-11-19
Duże wydajne
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DAKO, Nowy Sącz
2020-11-17
Zamówienie szybki zrealizowane. Obsługa sklepu bardzo pomocna. Polecam. Lidia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Czosnów
2020-11-09
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Elbląg
2020-11-01
wysoka jakość zgodna z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Promnice
2020-10-17
Bez zarzutu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Mlawa
2020-10-16
bardzo skuteczny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Gdynia
2020-10-01
Oryginał więc spełnia swoje zadanie idealnie ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kurów
2020-06-28
Duże opakowanie-opłaca się i spokój na wiele tygodni.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, SZCZECIN
2020-05-21
Produkt konieczny przy ekspresie Jura, przydatny. Wydajność zależy od częstotliwości picia kaw mlecznych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Elbląg
2020-02-18
produkt firmy Jura zalecany przez producenta, spełnia wymagania niestety nie ma zamienników
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Giedlarowa
2019-11-25
Zakup z konieczności, ale niezbędny do utrzymania czystości. Wydajny. Sklep super polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Skórnice
2019-06-10
Zakup z konieczności posiadając ekspres. Płyn sprawdza się i jest wydajny. Wysyłka szybka i wszystko bardzo sprawnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Odolanów
2019-03-01
Bardzo prztdatnt srodek do czyszczenia systemu mleka.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Września
2019-02-26
Znakomity produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosława, Dąbrowa Górnicza
2019-01-28
Przede wszystkim polecam sklep. Szybko, produkty oryginalne i cena atrakcyjna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Warszawa
2018-11-27
Działa zgodnie z przeznaczeniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2018-10-30
Bardzo dobry produkt, przydatny. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Świecie
2018-10-28
Produkt godny polecenia. Sklep również. Rewelacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Warszawa
2018-09-07
Bardzo dobry produkt. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Siemianowice Śląskie
2018-06-13
Płyn doskonale czyści przewody mleczne w ekspresie. Jest doskonały,chociaż moim zdaniem jest za drogi. Sklep polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANDRZEJ, RADOM
2017-05-25
Płyn super,bardzo dobry środek czyszczący.polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Warszawa
2017-05-24
Rzecz niezbędna dla posiadaczy ekspresów z funkcją spieniania mleka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Wilkszyn
2016-12-23
Niezbędny środek do czyszczenia systemu mlecznego. Doskonale się sprawdza w ekspresie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, ŚWIEBODZICE
2016-02-17
Polecam płyn pozwala utrzymywać system w czystości Sklep jak zawsze rewelacyjny...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Częstochowa
2014-09-15
Dzięki płynowi mój "system mleka" (a pije wyłącznie kawy mleczne) działa bez zarzutu!.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emil, Dobre Miasto
2014-04-17
Działa rewelacyjnie, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Siedlce
2013-08-14
Płyn bardzo dobry. Poleca!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2013-07-26
Płyn do czyszczenia spełnia swoją role, ale jego cena mocno zawyżona. Sklep natomiast na najwyższym poziomie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, łódź
2013-05-06
Dobry środek do dezynfekcji po przygotowaniu kaw mlecznych, w 100% spełnia swoje zadanie. Sklep godny polecenia, błyskawiczna dostawa i doskonały kontakt. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Stargard Szczeciński
2013-04-09
Bardzo dobry środek czyszczący, niezbędny do czyszczenia systemu cappucino. Szybka i fachowa obsługa. Ekspresowa wysyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Gorzów Wlkp
2013-02-27
Bardzo dobry płyn. Sklep rewelacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Juszkowo
2012-11-12
Serdecznie polecam, dobra cena, szybka przesyłka. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Włocławek
2012-11-10
Środek czyszczący używam od dawna i nie szukam innego -doskonale spełnia swoje zadanie. Polecam sklep !!! -szybko,sprawnie .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Warszawa
2012-08-24
Bardzo dobry płyn do systemu cappucino. Sam sklep również znakomity, ekspresowa wysyłka i bardzo dobry kontakt. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Skawina
2012-08-16
Używałem dotąd innego płynu, ale ten okazał się równie dobry. Spełnia swoje zadanie, a do tego ma bardzo korzystną cenę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Lubania
2012-08-07
Sklep na szóstkę .Płyn spełnia swoje zadanie używam go dopiero od kilku tygodni.Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Pietrzykowice
2012-07-12
Polecam sklep. Ekspresowa wysyłka. Wszystko OK.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Pyskowice
2012-06-28
Polecam płyn do systemu cappucino. Od 2 lat go używam w Jura Ena 5. Polecam również sklep, ekspresowa wysyłka i bardzo dobry kontakt. POZDRAWIAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Wrocław
2012-06-14
Wszystko dobrze, polecam!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Pruszcz Gdański
2012-06-01
Bardzo dobry środek czyszczący do systemu cappucino.Posiadam ekspres Jura 4 lata i systemu cappucino jeszcze nie wymieniałam. Odnośnie zakupów miły kontakt, błyskawiczna wysyłka. Profesjonalne podejście do klienta
Opinia naszego klienta w
    pixel