Opinie o Filtr do wody JURA Claris Blue

  • Filtr JURA Claris Blue przystosowany do wszystkich modeli ekspresów linii ENA oraz do niektórych modeli linii IMPRESSA. Użycie filtra Jura Claris Blue gwarantuje otrzymanie zawsze świeżej, smacznej wody do przygotowania kawy.
Producent: JURA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 85 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Bartoszyce
2023-01-27
Kolejny udany zakup. Sklep z profesjonalną obsługą, produkty oryginalne w dobrej cenie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartlomiej, Krakow
2022-10-28
Produkt spełnia oczekiwania w 100%. Oryginalny filtr z większą wydajnością niż zamienniki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Gruszczyn
2022-10-19
Dobra cena, sprawna wysyłka - Polecam !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Warszawa
2022-09-19
Produkt spełnia oczekiwania. Szybka wysyłka. Profesjonalna obsługa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Zgorzelec
2022-09-07
Produkt taki jaki zamawiałam .Szybka wysyłka.Wszystko OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Mińsk Mazowiecki
2022-08-05
Bardzo dobry, zamówienie zrealizowane bardzo szybko
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Torun
2022-08-05
spełnia wszystkie warunki dobrego wykorzystania wody do idealnej kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Lublin
2022-07-03
Spełnia swoją rolę. Polecam. Ponadto obsługa całego zamówienia szybka, sprawna i bezproblemowa. Będę korzystać z oferty tego sklepu w przyszłości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Siennica Nadolna
2022-06-30
zamówienie otrzymałem sprawnie w oczekiwanym terminie. Wszystko na 5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, łódź
2022-06-02
Filtr spełnia swoje zadanie. Express działa bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Parzeń-Janówek
2022-04-18
100% satysfakcji. Wszystko zgodnie z opisem. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2022-03-21
Szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, łódź
2022-01-27
Produkt, bez którego nie wyobrażam sobie użytkowania ekspresu. Przez wiele lat dzięki niemu nie osadził się kamień w moim urządzeniu. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Warszawa
2022-01-17
Jestem bardzo zadowolona z produktu i obsługi sklepu. Realizacja zamówienia bardzo szybka i pełne doradztwo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danka, Rabka Zdroj
2022-01-06
Polecam,bez tego filtra ani rusz
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARZENA, WROCŁAW
2022-01-05
znakomite filtry, obsługa profesjonalna - szybko, starannie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Torun
2021-11-12
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Torun
2021-09-14
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Pogorzelica
2021-08-31
produkt spełnia swoje przeznaczenie ,czyli właściwie filtruje wodę Sprzedawca spełnia oczekiwania ,czyli szybko przesyła własciwe zamówienia i
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Poznań
2021-08-26
wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosława, Brodnica
2021-05-20
Filtr spełnia swoją rolę kawa ma niepowtarzalny smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kraków
2021-05-14
Jestem bardxo zadowolona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, PRZEMKÓW
2021-05-03
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Torun
2021-04-17
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosława, Brodnica
2021-04-07
Bardzo przydatny do zaparzania kawy polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Warszawa
2021-03-27
Poleceń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Siemianowice Śląskie
2021-03-14
Spełnia swoją funkcje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Jarosław
2021-03-03
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Świdnik
2021-02-15
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Częstochowa
2020-12-27
Kupuję te filtry do ekspresu Jura. Uważam, że są bardzo przydatne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Grodzisk Wlkp
2020-12-13
Wszystko zgodnie z zamówieniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosława, Brodnica
2020-11-06
Filtr bardzo dobrze spełnia swoje zadanie polecam wszystkim
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Elbląg
2020-11-01
zgody z opisem, wysoka jakość
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Warszawa
2020-10-24
Dobrze filtruje wode. Podnosi smak kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Poznan
2020-10-02
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosława, Brodnica
2020-09-28
Filtr bardzo dobrze spełnia swoje zadanie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Brzezia Łąka
2020-09-04
Towar zgodny z opisem. Przesyłka została dostarczona bardzo szybko. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Warszawa
2020-08-16
Dobrze filtruje wodę, kawa jest smaczna i aromatyvzna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosława, Brodnica
2020-07-13
Szybko i sprawnie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Brzezia Łąka
2020-06-05
Szybko, sprawnie i bez żadnych problemów. Polecam Beata
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosława, Brodnica
2020-01-06
Towar zgodny z zamówieniem otrzymałam bardzo szybko polecam wszystkim sklep konesso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Odolanów
2019-03-01
Szybka przesyłka.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Warszawa
2018-11-27
Działają zgodnie z przeznaczeniem :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Kraków
2016-09-19
Niezbędne do ekspresu Jura.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Łódź
2016-06-06
Expressowa dostawa, produkt idealny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogumiła, Włocławek
2016-05-26
Przesyłka błyskawiczna, obsługa sklepu pomocna. Dzięki. Polecam. Bogumiła Włoclawek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Otwock
2016-05-05
towar zgodny z opisem błyskawiczna przesyłka z dnia na dzień polecam sklep i napewno to nie są ostatnie moje zakupy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, ŚWIEBODZICE
2016-02-17
Filtr wysokiej jakości rewelacyjnie utrzymuje ekspres w czystości Polecam sklep -pełen profesjonalizm...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Poznań
2016-01-14
Kupuję w tym sklepie od dwóch lat. Polecam. Bardzo sprawna obsługa, rewelacyjnie krótki czas realizacji. Ogólnie super :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Chorzów
2015-04-21
używamy od dawna i jesteśmy zadowoleni
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Krzyków
2015-04-06
Używam od lat, tj. od kiedy jestem posiadaczką Jury
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, GDAŃSK
2015-03-09
Bardzo szybka przesyłka, obsługa na piątkę. Polecam sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Zawidów
2015-03-05
Dla posiadaczy Jury niezbędnik. Szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, WASILKÓW
2014-10-09
błyskawiczna realizacja zamówienia, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Gdańsk
2014-07-30
Produkt oryginalny, zamawiam kolejny raz . Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Poznań
2014-07-24
Oryginalny filtr do ekspresu jura - błyskawicznie wysłany:) Polecam!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Tychy
2014-05-29
Z ogromną przyjemnością polecam Kawywłoskie. Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja oraz wysoka kultura sprawiły, że jeszcze nie raz dokonam zakupu :))
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Szczecinek
2014-03-20
To moje kolejne zamówienie w tym sklepie, produkty oryginalne, szybka, sprawna obsługa i błyskawiczna wysyłka. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Gdynia
2014-01-14
polecam, produkt oryginalny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Tarnowskie Góry
2013-12-09
Jestem bardzo zadowolony z zakupu, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, łódź
2013-09-24
Produkt oryginalny, wysyłka błyskawiczna, aż miło dokonuje się tu zakupów. Serdecznie Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Jadowniki
2013-07-29
Zdecydowanie polecam,kawa ma wspanialy smak.Obsluga sklepu blyskawiczna,tez polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2013-07-26
Filtr odpowiedniej jakości, spełnia swoją rolę, ale jego cena mocno zawyżona, jak wszystkich produktów Jura. Sklep natomiast na najwyższym poziomie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Prudnik
2013-06-02
Filtr niezbędny podczas użytkowania ekspresu. Wysyłka błyskawiczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łubnice
2013-05-28
Z tym filtrem i świeżą wodą kawa smakuje wyśmienicie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Stargard Szczeciński
2013-04-09
Filtr niezbędny do właściwego funkcjonowania ekspresu. Polecam sklep. Fachowa obsługa i szybka wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogumiła, Rzeszów
2013-03-24
Polecam zakupy w tym sklepie. Obsługa na piątkę z plusem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Solec Kujawski
2013-02-22
Szybka przesyłka i rewelacyjny kontakt. Super sklep!!! Polecam !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Krotoszyn
2013-02-06
Sklep bez zastrzeżeń,dostawa expresowa,polecam Robert
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Chorzów
2012-12-14
Procedura zakupu przebiegła rewelacyjnie. Serdecznie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Opole
2012-12-06
Polecam, dobre filtry, dobre tabletki czyszczące, dobra cena, wygodna i szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Banino
2012-11-08
Smaczna kawa a i Ekspres Bezpieczny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Pruszcz Gdański
2012-11-05
Sprawdza się, szybka dostawa, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Gdynia
2012-10-25
produkt oryginalny, dotarł bardzo dobrze zapakowany nastepnego dnia po zlozeniu zamowienia. polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ALEKSANDRA, BYDGOSZCZ
2012-10-19
Pełen profesjonalizm
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Oława
2012-10-12
Stosuję się do zaleceń producenta, dlatego kupuję filtr, z obsługi sklepu jestem zadowolona. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Grabówka
2012-09-08
Szybka dostawa. Produkt dobrze zapakowany.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Piaseczno
2012-09-01
zdecydowanie polecam, ekspresowa dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Nowa Iwiczna
2012-08-31
Przystępna cena, ekspresowa dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Kraków
2012-07-08
Produkt oryginalny bardzo dobrej jakości .Polecam Sklep super kontakt błyskawiczna dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Słupsk
2012-05-29
Dobra cena, produkt 100% oryginalny. Polecam SKLEP!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Pionki
2012-04-15
Doskonale spełnia swoją funkcje, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Szczecin
2012-03-08
warto używać tego filtru do ochrony ekspresu i dla smaczniejszej kawy, dobra cena
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Bielsko-Biała
2012-02-21
dobra jakość,przystępna cena
Opinia naszego klienta w
    pixel