Opinie o 3x Filtr do ekspresu Jura Claris Blue

  • Filtr JURA Claris Blue przystosowany do wszystkich modeli linii ENA oraz do niektórych modeli linii IMPRESSA. Przed zakupem sprawdź czy w zbiorniku na wodę elementy mocujące filtr są w kolorze błękitnym.
Producent: JURA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 66 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAGDALENA, SZCZECIN
2022-07-14
Bez zarzutu, zamówione towary sprawnie i szybko zostały doręczone. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alina, Grudziądz
2022-04-11
Produkt zgodnie z zamówieniem, szybka dostawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Sopot
2022-03-05
Produkt super.Dostawa jak zawsze ekspresowa.Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Elbląg
2022-02-28
Filtry dobrej jakości, działają bez zarzutu. Polecam zakupy z tej strony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Lubin
2022-02-27
Jak zawsze, spełnia swoją rolę znakomicie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mieczysław, OLSZTYN
2022-02-27
Zakup błędny. Ten filtr nie działa w Jura ENP8. Wyrzuciłem do kosza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Brzezia Łąka
2022-02-16
Towar najwyższej jakości, dostarczony bardzo szybko i bez żadnych komplikacji.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kraków
2022-02-09
Filtr powoduje,że ekspres się nie zakamienia i kawa jest pyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EWA, Katowice
2021-12-06
Dobry odpowiedni towar
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Tomaszów Maz
2021-11-03
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Piława Górna
2021-10-27
super sklep. szybka dostawa. Towar dobrej jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alina, Grudziądz
2021-10-18
Towar zgodny z zamówieniem, szybka realizacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Sopot
2021-10-14
Polecam!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Skawina
2021-10-08
Wszystko super pełen profesjonalizm
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kraków
2021-09-30
Zakupy w Konradowi są bardzo wygodne
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Sopot
2021-08-13
Poraz kolejny super dostawa.Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Zabrze
2021-07-25
Jakość bardzo dobra stosuję od lat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Warszawa
2021-07-03
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Piława Górna
2021-06-13
Bardzo fajna rzecz.Utrzymuje zbiornik na wodę w idealnym porządku.Kamień nie osiada
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Skawina
2021-04-16
filtry do mojego expresu są ok super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Sopot
2021-04-10
Nieustannie pilecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Zabrze
2021-03-09
Używam od wielu lat i jestem bardzo zadowolony ze skuteczności filtra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Bydgoszcz
2021-03-08
Filtry niezbędne dla ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Katowice
2021-03-07
Jak zwykle... Fachowo, na czas, bez problemów. Niech inni się uczą!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Wejherowo
2021-03-01
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, WROCŁAW
2021-02-28
Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Rawicz
2021-02-18
Sprawdzony, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Żyrardów
2021-02-04
Sprawna realizacja, wszystkie art. zgodnie z zamówieniem, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Brzezia Łąka
2021-01-09
Bardzo dobre filtry, gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Gliwice
2021-01-05
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Nisko
2021-01-04
bardzo dobra firma , rzetelna i profesjonalna obsługa , b.dobrej jakości towar , dlatego jestem klientem na kawę kubki filtry i środki czyszczące oraz ekspresy zarówno do domu jak i do usługi od ponad 12lat .*****
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Ludwikowo
2021-01-04
Towar bez żadnych zastrzeżeń, przesyłka błyskawiczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2020-12-21
5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Skawina
2020-12-12
Towar ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tymoteusz, Józefosław
2020-10-02
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Julita, Zielona Góra
2020-09-22
Sklep bezproblemowy.Szybka dostawa .Wystawiam najwyższą ocenę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Lubin
2020-09-21
filtry robią swoją pracę :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alina, Grudziądz
2020-09-21
Towar zgodnie z zamówieniem. Szybka realizacja zamówienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Skawina
2020-09-12
Wszystko super szybko izgodnie z opisem polecam serdecznie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Wejherowo
2020-08-19
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Kielce
2020-05-18
Bardzo szybka wysyłka. Wszystko OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Sopot
2020-04-14
Filtr ok.Cale zamowienie zgodne z opisem:szybko i sprawnie.POLECAM!!Rowniez kontakt z konsultantem super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Rzeszów
2019-03-02
Filtrów używam zawsze, są niezawodne, ekspres z nimi funkcjonuje prawidłowo już kilka lat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Szczecin
2018-12-28
Filtry spelniaja swoja role Obsluga czas realizacji zamowienia i zgodnosc towaru z zamowieniem bezbledne
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Warszawa
2018-11-27
Filtry w ładnym kolorze ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Kraków
2018-08-31
Zakupione filtry w pełni spełniają swoją rolę.Zakupy w sklepie Konesso to prawdziwa przyjemność.Zamawiasz i wiesz że nie spotka cię żadna przykra niespodzianka.Transakcja natychmiastowa.Miałam też okazję kilka razy rozmawiać telefonicznie z pracownikami sklepu.to mili i uprzejmi ludzie i co wazne profesjonalni.Serdecznie polecam .Jolanta.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gdańsk
2016-07-11
Produkt oryginalny, przesyłka dostarczona w terminie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DOBIESŁAW, BIAŁYSTOK
2015-05-14
Polecam filtry konieczne do prawidłowego funkcjonowania "JURY". Sklep na 6-tkę !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Zielona Góra
2014-10-23
Szybko, sprawnie i bezproblemowo !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Kraków
2014-10-07
Kto ma ekspres wie, że filtr jest niezbędny do prawidłowej pracy urządzenia. Dostawa jak zwykle błyskawiczna, zakupy w Konesso to ogromna przyjemność:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Julian, Wrocław
2014-10-03
Bardzo sprawna realizacja zamówienia, doskonałe filtry za dobra cenę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Banino
2014-09-24
dobre filtry są wydajne ekspres jest czysty W serwisie nie mieli żadnych zastrzeżeń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Częstochowa
2014-09-15
Filtry sprawiają, że nie ma śladu kamienia. Poza tym sklep bardzo profesjonalny!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Biestrzynnik
2014-08-20
Filtry te używam od lat. Świetnie się sprawują. Realizacja przebiegła imponująco szybko! Polecam ten sklep z przyjemnością.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Kraków
2014-07-30
Niezbędne w ekspresie. Sklep godny polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2014-07-12
Błyskawiczni!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daria, Żory
2014-07-09
Filtr potrzebny do prawidłowej i bezproblemowej pracy ekspresu. Nie trzeba odmieniać. Sklep super, szybka wysyłka. Tutaj kupuję filtry oraz inne akcesoria do Jury.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Gdańsk
2014-05-12
Filtry niezbędne przy użytkowaniu expresu. Wysyłka błyskawiczna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łódź
2014-04-22
Filtr niezbedny do działania ekspresu, sprawdza się niezawodnie. Obsługa sklepu najwyższej jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Poznań
2014-04-08
Bardzo dobry produkt. Sklep spisuje się znakomicie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Jasło
2014-03-27
Filtry niezbędne do prawidłowego funkcjonowania ekspresu. Te i tylko te stosuję a od wczoraj tylko w tym sklepie będę kupować. Błyskawiczna dostawa :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Gorzów Wlkp
2014-03-24
Realizacja zamówień w tym sklepie błyskawiczna. Sklep godny polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Opole
2014-03-04
Kupowanie w tym sklepie to czysta przyjemność .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Krosno
2014-02-26
sklep działa w sposób profesjonalny i należy do najlepszych w kraju.Wiem co piszę, gdyż z różnych źródeł zamawiałem towar.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aldona, Tczew
2013-12-22
Kupowanie w tym sklepie to czysta przyjemność, a towar pierwsza klasa.
Opinia naszego klienta w
    pixel