Opinie o 3x Filtr do ekspresu Jura Claris Blue

3x Filtr do ekspresu Jura Claris Blue - opinie w konesso.pl
  • Filtr JURA Claris Blue przystosowany do wszystkich modeli linii ENA oraz do niektórych modeli linii IMPRESSA. Przed zakupem sprawdź czy w zbiorniku na wodę elementy mocujące filtr są w kolorze błękitnym.
Producent: JURA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 24Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Rzeszów
2019-03-02

Filtrów używam zawsze, są niezawodne, ekspres z nimi funkcjonuje prawidłowo już kilka lat.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Szczecin
2018-12-28

Filtry spelniaja swoja role Obsluga czas realizacji zamowienia i zgodnosc towaru z zamowieniem bezbledne

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Sopot
2018-11-27

Filtry w ładnym kolorze ;)

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Starachowice
2018-08-31
Zakupione filtry w pełni spełniają swoją rolę.Zakupy w sklepie Konesso to prawdziwa przyjemność.Zamawiasz i wiesz że nie spotka cię żadna przykra niespodzianka.Transakcja natychmiastowa.Miałam też okazję kilka razy rozmawiać telefonicznie z pracownikami sklepu.to mili i uprzejmi ludzie i co wazne profesjonalni.Serdecznie polecam .Jolanta.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gdańsk
2016-07-11
Produkt oryginalny, przesyłka dostarczona w terminie.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DOBIESŁAW, BIAŁYSTOK
2015-05-14
Polecam filtry konieczne do prawidłowego funkcjonowania "JURY". Sklep na 6-tkę !
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Zielona Góra
2014-10-23
Szybko, sprawnie i bezproblemowo !
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Kraków
2014-10-07
Kto ma ekspres wie, że filtr jest niezbędny do prawidłowej pracy urządzenia. Dostawa jak zwykle błyskawiczna, zakupy w Konesso to ogromna przyjemność:)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Julian, Wrocław
2014-10-03
Bardzo sprawna realizacja zamówienia, doskonałe filtry za dobra cenę
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Banino
2014-09-24
dobre filtry są wydajne ekspres jest czysty W serwisie nie mieli żadnych zastrzeżeń
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Częstochowa
2014-09-15
Filtry sprawiają, że nie ma śladu kamienia. Poza tym sklep bardzo profesjonalny!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Biestrzynnik
2014-08-20
Filtry te używam od lat. Świetnie się sprawują. Realizacja przebiegła imponująco szybko! Polecam ten sklep z przyjemnością.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Kraków
2014-07-30
Niezbędne w ekspresie. Sklep godny polecenia.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2014-07-12
Błyskawiczni!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daria, Żory
2014-07-09
Filtr potrzebny do prawidłowej i bezproblemowej pracy ekspresu. Nie trzeba odmieniać. Sklep super, szybka wysyłka. Tutaj kupuję filtry oraz inne akcesoria do Jury.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Gdańsk
2014-05-12
Filtry niezbędne przy użytkowaniu expresu. Wysyłka błyskawiczna. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łódź
2014-04-22
Filtr niezbedny do działania ekspresu, sprawdza się niezawodnie. Obsługa sklepu najwyższej jakości.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Poznań
2014-04-08
Bardzo dobry produkt. Sklep spisuje się znakomicie. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Jasło
2014-03-27
Filtry niezbędne do prawidłowego funkcjonowania ekspresu. Te i tylko te stosuję a od wczoraj tylko w tym sklepie będę kupować. Błyskawiczna dostawa :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Gorzów Wlkp
2014-03-24
Realizacja zamówień w tym sklepie błyskawiczna. Sklep godny polecenia.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Opole
2014-03-04
Kupowanie w tym sklepie to czysta przyjemność .
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Krosno
2014-02-26
sklep działa w sposób profesjonalny i należy do najlepszych w kraju.Wiem co piszę, gdyż z różnych źródeł zamawiałem towar.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aldona, Tczew
2013-12-22
Kupowanie w tym sklepie to czysta przyjemność, a towar pierwsza klasa.
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel