Opinie o Syrop FABBRI Mixybar Amaretto 1l

  • Syrop do kawy Fabbri Amaretto. W przypadku napojów kawowych takich jak latte macchiato lub cappuccino syrop Fabbri może zastąpić w zupełności cukier. Pojemność: 1000ml
Producent: FABBRI

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 18 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Kraśnik
2021-01-12
Bardzo wydajny i dobry syrop. Kawa z nim smakuje wybornie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Zgierz
2021-01-01
Kupuję ten produkt od kilkunastu lat i nie spotkałem w tym czasie nic lepszego
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Żelechów
2020-11-28
Bardzo dobry,niezastąpiony do ciast i deserów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Zgierz
2020-11-10
Od lat kupuję ten produkt (i nie tylko ten) od KONESSO i zawsze dostaję towar najwyższej jakości i w możliwie najszybszym terminie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Blachownia
2020-09-05
Bardzo aromatyczny ,pyszny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Borowa
2020-06-20
Ulubiony syrop mojej mamy, przetestowane zostały wszystkie dostępne na rynku i ten jest nieporównywalny w smaku i zapachu. Przez pewnien czas sprowadzałam z zza granicy, bo u nas był niedostępny. Stanął też w szranki z najlepszymi likierami i wygrał. Przesyłka pomimo pandemii błyskawiczna, spadła z ogrodzenia i nic się nie stało. Polecam produkt i sklep. Rewelacja!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Poznań
2017-03-30
Syrop jest doskonały, moje wnuki piją spienione mleko z odrobiną czekolady w proszku i właśnie z tym syropem. Rewelacja. Gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Stalowa Wola
2015-07-28
Smaczny syrop. Wydajne opakowanie. Ciekawy dodatek do urozmaicenia kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iza, Góra Kalwaria
2014-10-06
Pyszny syrop, który nadaje się nie tylko do kawy ale także do deserów, lodów itp. Sklep godny polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Garwolin
2014-10-02
Według mnie najlepszy z tu oferowanych syropów. W porównaniu z syropami innych firm ma dużo bardziej intensywny smak i zapach przez co jest wydajniejszy. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emil, Dobre Miasto
2014-04-17
Pyszny jak zawsze, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KAROLINA, WARSZAWA
2014-01-28
Syrop godny polecenia, smak amaretto w 100%.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Lublin
2013-09-19
Zdecydowanie polecam ten syrop. To już drugi z tej serii (inny smak poprzednio), ale równie trafny zakup. Sklep na 6!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Kielce
2013-05-31
Syrop jest dobry ale ma specyficzny smak. Piłem wcześmiej karmelowy i chyba dlatego do amaretto nie jestem przekonany.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Koziegłowy
2013-04-25
Pychotka!!! Mógłby być tańszy-kupowałabym częściej. Kawa z syropem jest wyśmienita i dlatego zamiast jednej porannej (dotychczas wypijanej), wypijam dwie i jeszcze mam ochotę na trzecią! Dziękuję za fantastyczną obsługę i pozdrawiam. Hanna C.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Strzelno
2013-02-27
Obsługa na najwyższy poziomie dostawa błyskawiczna, syrop OK.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Zgierz
2012-12-10
Szczerze polecam ten produkt ponieważ nie miałem jeszcze przyjemności pić kawy z lepszym dodatkiem niż ten syrop. Dodaje kawie duszy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Wrocław
2012-06-14
Wszystko dobrze, polecam!! Syrop doskonale spełnia rolę dodatku urozmaicającego kawę.
Opinia naszego klienta w
    pixel