Opinie o CHEMEX Coffee Maker CM-6A - 6 filiżanek

  • Chemex z eleganckim a zarazem poręcznym drewnianym uchwytem. Chemex jest wspaniałą alternatywą dla tradycyjnego zaparzania kawy. Dzbanek ma pojemność pozwalającą na przygotowanie 6 kaw na raz.
Kod produktu: 028068001012
Producent: CHEMEX

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 48 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Warszawa
2022-11-09
Bardzo ładne naczynie, zarówno do chemexa jak i dripa. Polecam na większe kawki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Warszawa
2022-11-06
Świetny do codziennego przygotowywania kawy przelewowej. Nie wyobrażam sobie poranka bez tego rytuału :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Katowice
2022-08-04
Polecam sklep ! Szybka wysyłka, towar dobrze zapakowany i w konkurencyjnej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Kalisz
2022-07-28
Oceniać coś co jest klasykiem i ma swoją pozycję na rynku - może nie jast konieczne. Mnie się ten swoisty gadżet kowowy bardzo podoba i smakuje mi kawa w nim zrobiona. Czy jest lepsza niz w popularnych zaparzaczach przelewowych, tego nie wiem. Dla mnie jest OK :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Gdańsk
2022-07-28
Idealna wielkość dzbanka, idealny kształt, idealny dzbanek. Kawa wychodzi delikatna, klarowna. Zdecydowanie jedna z przyjemniejszych metod alternatywnych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Poznań
2022-07-25
Bardzo elegancki zaparzacz. Umila przygotowanie i serwowanie kaw.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Kielce
2022-07-25
Produkt wart swojej ceny. Pięknie wykonany i funkcjonalny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Niewodnica Kościelna
2022-07-07
Wszystko super jak zawsze, bez zastrzeżeń. Szczerze polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2022-06-22
Prosty w użyciu i utrzymaniu, estetyczny wygląd.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Krapkowice
2022-06-09
Nasz służy już długo i bez zarzutu, ten kupiliśmy na prezent. Obdarowani też super zadowoleni!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Ożarów Mazowiecki
2022-04-30
Codzienne picie kawy stało się jeszcze większą przyjemnością , dostawa błyskawiczna :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Rokietnica
2022-04-27
Nie mam zastrzeżeń. Chemex prezentuje się świetnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kacper, Luboń
2022-02-09
Obsługa sklepu była na najwyższym poziomie, a samo zamówienie dotarło w ekspresowym czasie. Sam Chemex był bardzo dokładnie zapakowany. Urządzenie godne polecenia, ponieważ kawa przygotowana za jego pomocą wychodzi genialna. Must have dla każdego miłośnika kawy!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malwina, Ząbki
2022-01-24
Chemex jest niezawodny. To świetny ekspres, kawa wychodzi pyszna i jest bardzo prosty w obsłudze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Szczecin
2022-01-21
Piękny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Weronika, Katowice
2022-01-17
Kupiłam mojemu Chłopakowi jako prezent świąteczny - korzysta i jest bardzo zadowolony. A zakupy w Waszym sklepie to czysta przyjemność. Na pewno wrócę, choćby ze względu na atrakcyjne ceny, szybką przesyłkę czy duży wybór asortymentu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Błażej, Gdańsk
2022-01-14
Chemex świetna sprawa! Parzenie kawy zamieniło się w rytuał i nie ukrywam że sprawia mi to przyjemność. Polecam każdemu kto jeszcze się zastanawia. Poza tym szybka wysyłka, produkty dobrze zabezpieczone.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Krotoszyn
2022-01-06
tego sprzętu chyba nie trzeba reklamować i polecać smakoszom kawy. Rewelacyjny zaparzacz kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, WARSZAWA
2021-12-30
Chemex spełnił moje oczekiwania, kawa pyszna, jestem bardzo zadowolona z zakupu. Sklep Konesso zasługuje na medal
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KRZYSZTOF, Łódź
2021-12-27
Rewelacja! Wygląda w mojej kuchni równie świetnie jak w MOMA.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Warszawa
2021-12-22
Kawka z chemexa to inny poziom zaparzania, wychodzi delikatniejsza i można na nowo odkrywać kawki, które już wcześniej się piło
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Libertów
2021-10-28
Proces parzenia kawy w Chemex to sama przyjemność, a kawa zawsze wychodzi świetna, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Żywiec
2021-10-09
Oryginalny chemex najepszy na świecie! Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Pysznica
2021-06-29
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Łódź
2021-05-31
Kawa z dzbanka smakuje wyśmienicie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Wrocław
2021-05-30
Jestem zadowolona z produktu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Poznań
2021-05-30
Kawę parzy się przyjemnie. Klarowna wygląd kawy a samo naczynie prezentuje się z gracją na stole lub w kuchni. Może nie jest zbyt praktyczne jeżeli chodzi o mycie ze względu na zastosowanie innych materiałów niż szkło. Do zaakceptowanie kosztem designu w moim przypadku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zuzanna, Poznań
2021-05-13
Super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Warszawa
2021-05-01
Świetny produkt, pyszna kawa w alternatywnej do klasycznego espresso formie, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Strzelce Krajeńskie
2021-04-02
Świetnie się prezentuje. Idealny na prezent.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Suwałki
2021-04-01
Towar ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Tuchom
2021-03-27
Długo się zastanawiałem nad kupnem ale nie żałuje. Kawa wychodzi bardzo dobra, a naczynie ładnie się prezentuje na stole.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Kraków
2021-03-22
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Kielce
2021-03-13
Kawa bardzo smaczna. Piękne wykonanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Olsztyn
2021-01-21
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Brwinów
2021-01-17
Rewelacyjny i od momentu 1 zaparzenia niezastąpiony
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Toruń
2020-12-27
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Wojciechow
2020-12-04
Bardzo sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Miklos, Kleszczewo
2020-11-29
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Płock
2020-11-15
Genialny w swojej prostocie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Gdańsk
2020-11-10
Klasyk, idealny rozmiar dla 2-3 osób.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Przeworsk
2020-11-02
towar dobrej jakości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magda, Warszawa
2020-11-01
Chemex extra. Od teraz mój ulubiony sposób przyrządzania kawy. Moccamaster poszedł w odstawke
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Zabrze
2020-10-05
Zgrabny, łatwy do mycia. Może być wykorzystany również jako wazon, gdy właściciel po jakimś czasie zapragnie wymienić go np. na ekspres. Wielofunkcyjny i ładny no i ekologiczny. Lepiej jednak zrobić więcej kawy. Parzenie w małej ilości powoduje, że kawa wymaga podgrzania. Ja jestem bardzo zadowolona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Olsztyn
2020-06-30
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Wrocław
2019-10-11
Posiadam Chemex od kilku miesięcy i stał się to mój ulubiony sposób parzenia kawy. Chociaż nie jest to szybka sprawa, smak rekompensuje czas poświęcony temu kojącemu rytuałowi. Polecam każdemu pasjonatowi kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Jelenia Góra
2018-10-12
Jedno słowo - Idealny!
Opinia naszego klienta w
    pixel