Opinie o Filtry papierowe kwadratowe CHEMEX FS-100 6, 8, 10 filiżanek - 100 sztuk

  • Papierowe filtry do zaparzaczy CHEMEX usuwają nawet najdrobniejsze cząsteczki i niepożądane olejki kawowe. Opakowanie 100 sztuk filtrów do zaparzaczy CHEMEX na 6, 8 i 10 filiżanek.
Kod produktu: 028068001074
Producent: CHEMEX

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 35 Średnia ocena: 4.97
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Warszawa
2022-08-04
Filtry nowe i oryginalne. Polecam wszystkim, są lepsze niż np. Hario.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Gdańsk
2022-07-28
Bardzo polecam te filtry. Grube, nie rozwijają się, dobrze układają.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Warszawa
2022-07-18
Filtry dobrej jakości, nie rwą się, brak posmaku papieru.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Warszawa
2022-06-28
Dobre filtry ,świetna kawa,krystalicznie czysta i smaczna, wygoda urzytkowania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2022-06-22
Zakupione filtry spełniają swoje zadanie idealnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Krapkowice
2022-06-09
Najwygodniejsze filtry papierowe i naszym zdaniem najlepsze :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Krapkowice
2022-05-23
Bardzo dobre filtry, dobrze wykonane, wygodne w użyciu , bo poskładane w przeciwieństwie do okrągłych :) Doskonale spełniają swoją rolę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Opole
2022-05-13
Duża paczka .Super filtry. Dobra jakosc. Cenowo Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Olsztyn
2022-04-14
z tych dostępnych do chemexa moje ulubione filtry, nie czuć papieru i wyglądają dobrze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Kraków
2022-02-21
superowo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Bielsko-Biała
2022-02-19
Cena idzie za jakością. Świetne filtry.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Włocławek
2022-02-09
Papierowe filtry doskonale filtrują napar, który aż chce się pić. Ich kwadratowy kształt sprawia łatwiejsze rozłożenie w Chemexie w przeciwieństwie do okrągłych filtrów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Weronika, Katowice
2022-01-17
Idealnie sprawdzają się, tak jak napisane w opisie do chemexa. Korzystam z Chłopakiem i jesteśmy bardzo zadowoleni.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Błażej, Gdańsk
2022-01-14
Wszystko okej, trochę drogie, ale takie lubię :).
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Elbląg
2022-01-06
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Krotoszyn
2022-01-06
bardzo dobrej jakości filtry :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, WARSZAWA
2021-12-30
filtry sprawdzają się doskonale, dobra jakość i wygoda w zaparzaniu kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Łuków
2021-12-28
Wszystko super!!! Szybko i zgodnie z opisem. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mikołaj, Kraków
2021-12-27
Filtruje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zdzisław, Poznań
2021-11-18
najlepsze filtry do CHEMEX 10 filiżanek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Denis, Warszawa
2021-09-14
Świetnie wygląda kwadratowy papier w Chemex'ie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartlomiej, Warszawa
2021-07-06
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Kartuzy
2021-03-30
Ekspresowa dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria Kraska, Stare Kurowo
2021-03-23
Jestem zadowolona z zamówionego towaru. Były to filtry papierowe. Przesyłka była wręcz ekspresowa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Kraków
2021-03-22
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Walendów
2021-01-10
Takie jak trzeba, wytrzymałe i filtrują.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Dariusz, Toruń
2020-12-27
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Łódź
2020-12-19
super opcja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Miklos, Kleszczewo
2020-11-29
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2020-11-22
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Stargard
2020-11-20
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w Sklepie Konesso. Szybka realizacja i wysokiej jakości zakupione artykuły. Bardzo dziękuję i pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2020-11-19
Dobra cena filtrów
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Płock
2020-11-15
Filtry wygodne w użyciu, rogi tworzą uszy do wyciągnięcia filtra po zaparzeniu. Jak cały Chemex, idealne w swojej prostocie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioleta, Warszawa
2020-11-14
Dziękuję. Bardzo szybka wysyłka filtrów Chemex oraz kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Wrocław
2019-10-11
Z łatwością można je złożyć i bez żadnych problemów szybko przystąpić do parzenia kawy.
Opinia naszego klienta w
    pixel