Opinie o Filtry papierowe Misarashi do dripa Hario V60-02 - Brązowe 100 sztuk kartonik

  • 100 sztuk filtrów papierowych do dripa o rozmiarze V60-02 producenta Hario. Są to naturalne i jednorazowe filtry o stożkowym kształcie, dzięki któremu w wygodny sposób można zaparzyć dobrą kawę w alternatywach takich jak Dripp czy Chemex.
Kod produktu: 4977642723818
Producent: HARIO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 10 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Łódź
2022-07-23
Wysokogatunkowy produkt. Idealnie się sprawdza do jednorazowego parzenia. Kawa smakuje jak z ekspresu. I najważniejsze, żadnych fusów w kubeczku! SUPER
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2022-06-23
W mojej opinii najlepsze filtry. Ich istotną zaletą jest fakt, że nie są chemicznie wybielane, co zmniejsza obciążenie dla środowiska podczas procesu produkcji.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Taco GRANDE Seb, Szczecin
2022-06-07
Kolejne zakupy, kolejny raz szybko, sprawnie i bezproblemowo. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Wrocław
2022-05-23
Filtr w naturalnym kolorze. Bardzo dobra jakość. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Wrocław
2022-05-09
Są w porządku. Na początku je namaczałam, nawyk z parzenia w aeropressie. No i nie polecam tej metody, bo się rozwalają. Ale teraz tego nie robię i też nie czuję papieru, więc ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Sosnowiec
2022-01-03
Wszystko zgodne z opisem. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Poznań
2021-12-13
Chyba najlepsze filtry pod Hario V60. Z racji na swoją grubość opóźniają procesu zaparzania, przez co nie mamy konieczności z kombinowaniem z kolejnymi clickami na młynku czy samą grubością mielenia. Napar wychodzi taki jaki powinien być.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zdzisław, Poznań
2021-11-18
polecam oryginalne
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Wrocław
2021-10-17
Wszystko w porządku zakupione do decanter hario
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Warszawa
2021-09-03
bezawaryjne filtry, wygodne w użytku, bez papierowego posmaku
Opinia naszego klienta w
    pixel