Opinie o Wkład, Filtr wody Brita MAXTRA, Dafi Unimax 4 szt - zamiennik

  • Filtr wody FILTER LOGIC do dzbanków Brita, Laica, Dafi, Anna, Zelmer, Bosch oraz Aquaphor - 4szt
Producent: FILTER LOGIC

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 73 Średnia ocena: 4.99
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lucja, Pułtusk
2021-01-17
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Warszawa
2021-01-09
Dobrze filtruja wodę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Jaworzno
2021-01-03
Wszystko zgodnie z opisem.Polecam na 100%.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Trzebinia
2021-01-01
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Słupsk
2020-12-30
Wszystko w jak najlepszym porządku. Zamówione, wysłanne, dostarczone.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Bedoń Przykościelny
2020-12-18
Super towar
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alekandra, Gdańsk
2020-12-11
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, GNIEZNO
2020-11-15
Zamówienie zawsze dostarczone na czas
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Kraków
2020-06-01
Super zamiennik! Woda z nich jest pyszna :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Szczecin
2020-05-23
Bardzo dobrej jakości zamienniki i szybka wysyłka. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Mierzyn
2020-05-18
Świetny zamiennik lecz początkowo przelewały wodę powoli, to mineło po 3 użyciu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Lublin
2020-04-01
Jakość obsługi i szybkość dostawy jak zawsze na najwyższym poziomie. Jednak jakość filtrów mnie rozczarowała. W herbacie i kawie zaparzonej po filtrowaniu wodą tymi filtrami widoczny jest osad no i jak dla mnie smak wody jest po prostu gorszy. Wracam więc do oryginalnych filtrów Dafi :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Zielona Góra
2020-02-28
Wszystko ok. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: STANISLAW, LODZ
2020-02-14
Jak zawsze - na Konesso można polegać! Zakupione zamiennikinie różnią się od oryginałów - otrzymujemy filtrowaną wodę znakomitą w smaku i bez wszelkich zanieczyszczeń. Poza tym sklep konesso.pl. utrzymuje wysoką renomę - zakupy przyszły w terminie, doskonale zabezpieczone na czas transportu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Sosnowiec
2019-10-18
Używałam oryginalne i zamienniki. Uważam że woda tak samo smakuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, CHOCZEWO
2019-09-27
Spełniają swoje zadanie znakomicie. Świetny stosunek jakość/cena! Gorąco polecam. Nie ma sensu wydawać kilka razy więcej na oryginalne filtry skoro istnieją Filter Logic. :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Gorzów Wielkopolski
2019-09-09
Super produkt! U mnie się sprawdza!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAŁGORZATA, Żabno
2019-08-18
Polecam, pasuje do mojej Brity, cena promocyjna, sklep gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Radom
2019-07-16
Filtry naprawdę godne polecenia. Wg mnie smak wody jest taki sam jak z oryginałów Brita Maxtra+. Moja małżonka i tak dalej twierdzi, że "dla niej to i tak zwykła kranówa". Jednak to samo mówiła po zakupie nowego czajnika z wkładami Maxtra+. Do tej pory piłem głównie wodę niegazowana w dużych ilościach. W przeliczeniu taniej mnie wychodzi zakup tego zamiennika. Co do wysyłki i kontaktu? Daje 5+ :-( POLECAM ZAKUP WSZYSTKIM NIEZDECYDOWANYM.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Hrubieszów
2019-06-11
super produkty i firma
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gabriela, Czeladź
2019-04-27
Filtry kupuje od dawna ,jestem bardzo zadowolona ,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KRYSTYNA, OSTRZESZÓW
2019-04-05
Już kolejny raz dokonuję zakupów. Filtry dobrej jakości. Zakup i dostawa bez zastrzeżeń. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Kowalewo
2019-02-11
Filtr dobrze spełnia swoje zadanie, pasuje do Brita Maxtra - polecam. Polecam też zakupy w tym sklepie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Łaziska
2018-12-25
Towar spełnia moje oczekiwania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Czarek, Wełtyń
2018-09-21
Wszystko zgodnie z umową. Zarówno zamówione produkty jak i dostawa OK.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Jelenia Góra
2018-08-06
Zarówno sklep jak i filtr godny polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Wągrowiec
2018-05-06
GODNY ZAMIENNIK !!! TEST wykonałem sam - PRZECZYTAJ I ZADECYDUJ CO KUPIĆ !!! Porównanie przewodności elektrolitycznej wody, czyli powszechnie oznacza to przybliżoną ocenę mineralizacji i stopnia zanieczyszczenia wody, jednostka to μS/cm (= mikro-Siemens/cm), im mniej tym mniej zanieczyszczona woda, pomiar przy stałej temperaturze wody 23 stopnie Celcjusza: filtr odwróconej osmozy RO3 - 8 μS filter logic FL402H - 384 μS brita maxtra - 386 μS woda przegotowana - 486 μS cisowianka niegazowana - 795 μS woda kranowa - 841 μS
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOLANTA, GOWARZEWO
2018-04-20
Filtr dobrze spełnia swoje zadanie. Pasuje do Brita Maxtra. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Katowice
2018-03-06
Polecam. Szybko sprawnie :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Oleksandr, Świetochłowice
2018-01-17
Pasują do dzbanków Brita idealnie. Filtrują na wysokim poziomie. Bardzo dobra alternatywa dla oryginału. Polecam. Mega szybka wysyłka, nawet przez weekend wysyłka towaru.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Poznań
2017-07-11
Poraz kolejny korzystam z usług tego sklepu i jestem bardzo zadowolony. Wysyłka oraz jakość produktu są rewelacyjne,szczerze polecam zakupy w tym sklepie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Limanowa
2017-05-27
Bardzo dobre filtry. Polecam, z resztą jak inni ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gdańsk
2017-04-21
Zamiennik się sprawdził.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Kalisz
2017-04-13
Polecam serdecznie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Leszno
2017-04-13
Filtry bardzo dobre,w 100% zastępują oryginał a są o wiele tańsze.Szybka wysyłka.Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Roland, Lusówko
2017-04-10
Spełniają swoją role, ale mam wrażenie, że są odrobinę większe od oryginału i ciężej wchodzą w dzbanek. Wydaje mi się również, że wolniej przepływa przez nie woda, a może to kwestia danego egzemplarza. Jednak mogę polecić ze względu na bardzo dobrą cenę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ADAM, ZAMOŚĆ
2017-01-27
Błyskawiczna wysyłka . Dobra cena.Polecam sklep i produkt!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Wróblik Szlachecki
2016-12-18
Pierwszy raz używam tych filtrów,zawsze używałam dafi,ale te też są spoko.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Grudziądz
2016-12-04
Filtr spełnia wszystkie wymagania i co najważniejsze jest o połowę tańszy od oryginału, także nie ma o czym pisać.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Zduńska Wola
2016-12-02
Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Kołczyn
2016-10-29
kupuję zamiennik filtra brita bo nie widzę różnicy w ich działaniu więc po co przepłacać/kupuję je od kilku miesięcy i są sprawdzone dobrze/.Filtry są zawsze szybko przesyłane i mogę polecić ten sklep każdemu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Wrocław
2016-10-21
Filtry zamiennik do Brity dobra jakość a nie wiem czy nie taka sama jak oryginał. Trzeba Powiedzieć że wszyscy płacimy za logo czy nazwę. Produkt w dobrej Cenie szybko, łatwo i bez żadnych nie potrzebnych problemów. Coraz częstsze są zakupy w KONESSO. Dzięki za dobrą obsługę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Ogrodzieniec
2016-10-07
Bardzo szybka dostawa, niskie ceny. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Szczecin
2016-09-17
Kupuje tylko zamienniki, a od pewnego czasu dokładnie tego producenta. Nie widzę potrzeby przepłacania za Britę. Sklep, kontakt i dostawa oczywiście niezmiennie na najwyższym poziomie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Bielany Wrocławskie
2016-08-11
Jak zwykle, szybka dostawa, profesjonalna obsługa. Odkamieniacz do ekspresu Saeco - zamiennik też bardzo dobry. No i ceny super. Będę nadal korzystać. Dziękuję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Świdnica
2016-07-04
To nie pierwszy zakup.Towar i sklep ok. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łańcut
2016-05-06
Jak zawsze szybka wysyłka, dobra cena - sklep wart polecenia wszystkim. Filtry ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Izabelin
2016-03-09
Filtry ok. Pasują do Britty. Szybka wysyłka. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Kraków
2016-02-12
Jak dla mnie jest to bardzo dobry odpowiednik (zamiennik) dla Brity. Używam od miesiąca i nie widzę różnicy pomiędzy nim a Britą Maxtra. Jeżeli ktoś nie chce przepłacać za Britę, to ten produkt spełnia wszystkie kryteria tzw. bardzo dobrego zamiennika.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cezary, Włocławek
2016-01-21
Filtry dają radę na pewno kupię jeszcze raz.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Paczków
2016-01-02
Filtr pasuje do dzbanka Brita i dokładnie filtrują, woda ma dobry smak. Polecam, szybko sprawnie i bez problemów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Elbląg
2015-06-28
Produkt godny polecenia. Bardzo szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Trębaczew
2015-06-25
Wszystko przebiegło mega szybko i sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Nowy Dwor Mazowiecki
2015-06-16
Serdecznie polecam, pasują idealnie do Brity a kosztują 45% ceny oryginałów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa Halada, Kraków
2015-05-08
Filtr pasuje do dzbanka Brita .Szybka wysyłka ,polecam produkt.Dobra cena.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Śrem
2015-04-20
To już drugi zestaw filtrów - będą kolejne. POLECAM!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Opolno Zdrój
2015-02-28
Polecam, szybko i dokładnie filtrują, woda ma dobry smak. Szybka wysyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JAROSŁAW, BIERUŃ
2015-02-26
Błyskawiczna wysyłka , towar najwyższej jakości , serdecznie polecam korzystanie z tego sklepu !!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosława, Dąbrowa Górnicza
2015-02-03
Błyskawiczna wysyłka, a filtr godnie zastępuje oryginał:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Rzeszów
2015-01-16
Filtr zgodny z opisem .Przesyłka dotarła w ekspresowym tempie ,gorąco polecam filtr a jeszcze bardziej sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Nowy Tomyśl
2014-12-11
Filtr zgodny z opisem. Pasuje do dzbanka BRITA. Na temat szybkości dokonanej transacji dodam tylko tyle, że jak zwykle samochodowa formuła 1. Filtr otrzymałem następnego dnia po złożeniu zamówienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Wieliczka
2014-12-11
Błyskawiczna wysyłka . Dobra cena.Polecam produkt i sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Zawady
2014-11-30
Bardzo szybka przesyłka. Filtry pasują do dzbanków Brita Maxtra. Super wszystko, gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grazyna, Ostrowiec Św
2014-10-18
Filtr pasuje do dzbanka Brita .Szybka wysylka ,polecam produkt.Dobra cena.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, LUBIN
2014-10-02
Wysyłka szybka, filtr pasuje do dzbanka Laica.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elzbieta, Wieruszow
2014-08-13
Błyskawiczna wysyłka . Dobra cena.Polecam produkt i sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Warszawa
2014-07-21
Błyskawiczna wysyłka - to chyba najsilniejszy punkt w działalności sklepu. POLECAM - TAK TO WŁAŚNIE POWINNO WYGLĄDAĆ; SUPER !!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: AGNIESZKA, NOWOGARD
2014-07-09
jestem zadowolona dobra cena szybka wysyłka produkt ok polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Wrocław
2014-07-06
Jak zawsze szybka wysyłka, dobra cena - sklep wart polecenia wszystkim bez wyjątku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Limanowa
2014-03-03
szybka przesyłka.filtry godne polecenia,sklep również polecam bo jest ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Brwinów
2014-01-17
Transakcja przebiegła pomyślnie. Szybka wysyłka. Sklep godny polecenia. Filtrów jeszcze nie użyłam wiec na ten temat się nie wypowiem.
Opinia naszego klienta w
    pixel