Opinie o Tabletki czyszczące Bosch 310575 + odkamieniacz w płynie 311138 - Zestaw

Kod produktu: zestaw-bosch
Producent: BOSCH

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 42 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, REGIEL
2020-12-28
Super produkty . Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Praszka
2020-12-14
Zamówione produkty spełniły oczekiwania,czas dostawy- bardzo szybko.Ogólnie nadal będę korzystać z usłu Konesso.Pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Milejów
2020-11-19
ok, bardzo dobre
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Wałbrzych
2020-11-06
To już kolejny zakup tego preparatu, w 100% spełnia moje oczekiwania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Kielce
2020-10-26
PRODUKTY NIEZBEDNE PRZY EKSPRESIE CIŚNIENIOWYM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Warszawa
2020-10-13
Towar oraz dostawa OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2020-09-11
Super profesjonalizm, dobre produkty, ekspresowa wysyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryka, Opole
2020-09-06
Transakcja przebiegła błyskawicznie . Bardzo polecam ten sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, REGIEL
2020-08-18
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Bogatynia
2020-08-17
Od kiedy kupiłam ekspres do kawy zawsze stosuję do serwisu te tabletki czyszczące i odkamieniacz - zdaje egzamin wie nie mam zamiaru zmieniać - polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Świerczyniec
2020-06-19
Pełen profesjonalizm, szybka wysyłka, polecam sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Puławy
2020-02-07
Używam tylko tych produktów i jestem z nich bardzo zadowolony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Poznań
2019-11-25
Bardzo dobre produkty - "od zawsze". Szybka i bezproblemowa dostawa. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BEATA, Sierakowice
2019-07-04
spełnia swoją funkcję,zastosowałam do ekspresu simens.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EWA, ŚWIECIE
2018-11-04
Szybko i sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Lipków
2018-06-11
Używam ich w ekspresie Bosh. Wydaje się, że są skuteczne - jak do tej pory nie miałem z ekspresem żanych problemów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Goczałkowice Zdrój
2017-12-29
Bardzo dobry produkt, w dobrej cenie, wysyłka szybka i bezproblemowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Opole
2017-05-30
Bardzo dobre produkty, szybka wysyłka i dobrze zabezpieczona przesyłka. Gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Miejska Górka
2017-05-21
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Ropczyce
2017-03-22
Produkty zgodne z opisem. Przesyłka dotarła bez żadnego problemu. Sklep godny polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Gdow
2017-02-13
Produkt jest polecany przez producenta mojego ekspresu. Gorąco polecam sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maja, Świebodzice
2015-07-06
Towar przesłany niezwłocznie, paczka porządnie zapakowana, informacje o zamówieniu przesyłane na bieżąco i błyskawicznie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2015-06-21
Dobre, niedrogie. Niezbędnik.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Ornontowice
2015-06-20
Odkamieniacz i tabletki spełniają swoją funkcję. Mój ekspres ciśnieniowy pracuje intensywnie już przez 4 lata
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Szczecin
2015-06-19
Serdecznie polecam, produkty pasują opisowi, szybka przesyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Żory
2015-06-09
Produkty bardzo dobre, przesyłka błyskawiczna, dobry kontakt. Polecam ten sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Gliwice
2015-03-24
Towar zgodny z opisem. Nasz ekspres wreszcie pracuje bez zastrzeżeń. Wysyłka błyskawiczna. Zamówienie złożyłam pod koniec pracy a zanim przeczytałam poranną pocztę paczka była na miejscu. SUPER. Naprawdę polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Mosina
2014-11-22
Obsługa super. Bardzo szybka dostawa.Produkty godne polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bernard, Brzeg Dolny
2014-11-02
Produkty ok. Bardzo szybka dostawa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elzbieta, Wieruszow
2014-08-13
Szybka wysyłka, polecam.Świetne produkty .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Sanok
2014-08-08
Bardzo dobre produkty. Szczerze polecam. W pakiecie jest taniej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Koźmin Wielkopolski
2014-07-30
Szybka wysyłka, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Sulików
2014-07-08
Wszystko ok. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BARBARA, SEROCK
2014-06-02
Świetne. Korzystam z nich od ponad roku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Gdynia
2014-04-17
Świetne produkty , w pakiecie tańsze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elena, Rawicz
2014-04-01
Wszystko ok. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Świebodzin
2014-04-01
Szybka wysyłka. Bardzo dobry przepływ informacji.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Krzeszów
2014-03-04
Brak zastrzeżeń :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Szamocin
2014-02-04
bardzo dobre produkty i tanie szybka wysyłka polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Starachowice
2014-01-20
Produkty godne polecenia. W pakiecie wychodzą taniej. Wysyłka ekspresowa. Gorąco polecam ten sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Kwaczała
2013-11-21
Bardzo dobre produkty. Szybka przesyłka. Szczerze polecam
Opinia naszego klienta w
    pixel