Opinie o Tabletki czyszczące Bosch 310575 + odkamieniacz w płynie 311138 - Zestaw

Kod produktu: zestaw-bosch
Producent: BOSCH
  • Liczba sztuk w opakowaniu: 10
  • Pojemność: 500 ml

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 85 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Warszawa
2022-09-05
bardzo dobry produkt odpowiada opisowi ,szybki czas doręczenia.miła obsługa sklepu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Rzuchowa
2022-08-18
Szybka realizacja towar zgodny z opisem polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zuzanna, Szczecin
2022-07-27
super, działa a to jest najważniejsze. Ekspres czysty
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Laskowice
2022-07-10
Kupuję od dawna i jestem zawsze zadowolony. Polecm
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Wrocław (Wrocław-Psie Pole)
2022-07-04
szybka dostawa, zgodna z zamówieniem. Firma godna polecenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Suchy Las
2022-06-24
Produkty zgodne z opisem. sprawna wysyłka polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: AGNIESZKA, Rzeszów
2022-06-13
Preparaty bardzo dobrej jakości - w zestawie taniej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Zwoleń
2022-06-07
Używam tych produktów od kilku lat. Są dobre i łatwe w uzyciu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Pysznica
2022-05-09
Polecam . Zamówienie szybko zrealizowane i pięknie zapakowane
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ., Poznań
2022-03-21
Szybko i sprawnie - super cena - Polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Puławy
2022-03-21
Używam od lat tylko tego zestawu do czyszczenia i odkamieniania swojego ekspresu Bosch. Spisuje się rewelacyjnie. Ekspres służy już blisko 10 lat. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Warszawa
2022-03-04
bardzo dobry produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Kutno
2022-02-26
Bardzo dobra obsługa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Sławków
2022-02-25
Bardzo polecam wszystkim szybka dostawa towar zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Cerekwica
2022-01-17
Bardzo szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Lubomierz
2022-01-11
Atrakcyjna cena, na pewno, na miejsce na czas
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Wrocław
2022-01-04
Zamówienie zrealizowane szybko, sprawnie i zgodnie. Oferta dodatkowa warta uwagi. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jadwiga, Szczecin
2021-12-30
Mój ekspres do kawy BOSCH - choĆ staruszek - kocha odświeżanie właściwymi materiałami i za to się odwdzięcza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: AGNIESZKAfn, Bolków
2021-12-29
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: SERWIS AGD, KRAKÓW
2021-12-27
wszystko bardzo dobrze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Łódź
2021-12-20
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: IWONA, KŁOBUCK
2021-12-01
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elwira, Katowice
2021-11-27
Produkt zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ernest, Szczecinek
2021-11-11
Najwyższa jakość, szybka dostwa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARIA, Brzeg
2021-10-24
Szybko, sprawnie, bezproblemowo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, REGIEL
2021-10-05
Produkty super polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Warszawa
2021-10-04
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: SERWIS AGD, KRAKÓW
2021-09-09
Przedmiot zgodny z opisem. Wszystko dobrze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Warszawa
2021-08-31
zgodne z zamowieniem, bez uszkodzeń w transporcie, wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Czechowice-Dziedzice
2021-08-30
spełniają moje oczekiwania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Zwoleń
2021-07-30
Towar zgodny z zamówieniem.Szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Czeladź
2021-07-16
Jak zawsze profesjonalne akcesoria do dobrych ekspresów. Polecam sklep i towar
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Rogoźno
2021-07-15
Skuteczne produkty
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Kraków
2021-07-15
Wszystko zgodne z zamówieniem, na czas, na miejsce, na pewno!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata Anna, Chełm
2021-07-08
Bardzo skuteczne środki w zwalczaniu kamienia i udrażniania przewodów. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Poznań
2021-06-23
Szybka i sprawna wysyłka. TOWAR zgodny z opisem Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Poświętne
2021-06-22
Wszystko ok polecam zakupy w tym sklepie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Warszawa
2021-06-21
Towar zgodny z zamowieniem, dostawa terminowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Gdynia
2021-06-08
Jestem bardzo zadowołona.Zakupione produkty sprawdzają się w 100 procentach. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, REGIEL
2021-06-06
Super polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Niepolomice
2021-04-13
Zgodnie z oferta szybko i sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Osjaków
2021-04-09
wzystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Nowy Sącz
2021-02-13
Idealny zestaw w rozsądnej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, REGIEL
2020-12-28
Super produkty . Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Praszka
2020-12-14
Zamówione produkty spełniły oczekiwania,czas dostawy- bardzo szybko.Ogólnie nadal będę korzystać z usłu Konesso.Pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Milejów
2020-11-19
ok, bardzo dobre
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Wałbrzych
2020-11-06
To już kolejny zakup tego preparatu, w 100% spełnia moje oczekiwania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Kielce
2020-10-26
PRODUKTY NIEZBEDNE PRZY EKSPRESIE CIŚNIENIOWYM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Warszawa
2020-10-13
Towar oraz dostawa OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2020-09-11
Super profesjonalizm, dobre produkty, ekspresowa wysyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryka, Opole
2020-09-06
Transakcja przebiegła błyskawicznie . Bardzo polecam ten sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, REGIEL
2020-08-18
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Bogatynia
2020-08-17
Od kiedy kupiłam ekspres do kawy zawsze stosuję do serwisu te tabletki czyszczące i odkamieniacz - zdaje egzamin wie nie mam zamiaru zmieniać - polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Świerczyniec
2020-06-19
Pełen profesjonalizm, szybka wysyłka, polecam sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Puławy
2020-02-07
Używam tylko tych produktów i jestem z nich bardzo zadowolony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Poznań
2019-11-25
Bardzo dobre produkty - "od zawsze". Szybka i bezproblemowa dostawa. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BEATA, Sierakowice
2019-07-04
spełnia swoją funkcję,zastosowałam do ekspresu simens.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EWA, ŚWIECIE
2018-11-04
Szybko i sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Lipków
2018-06-11
Używam ich w ekspresie Bosh. Wydaje się, że są skuteczne - jak do tej pory nie miałem z ekspresem żanych problemów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Goczałkowice-Zdrój
2017-12-29
Bardzo dobry produkt, w dobrej cenie, wysyłka szybka i bezproblemowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Opole
2017-05-30
Bardzo dobre produkty, szybka wysyłka i dobrze zabezpieczona przesyłka. Gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Miejska Górka
2017-05-21
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Ropczyce
2017-03-22
Produkty zgodne z opisem. Przesyłka dotarła bez żadnego problemu. Sklep godny polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Gdow
2017-02-13
Produkt jest polecany przez producenta mojego ekspresu. Gorąco polecam sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maja, Świebodzice
2015-07-06
Towar przesłany niezwłocznie, paczka porządnie zapakowana, informacje o zamówieniu przesyłane na bieżąco i błyskawicznie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2015-06-21
Dobre, niedrogie. Niezbędnik.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Ornontowice
2015-06-20
Odkamieniacz i tabletki spełniają swoją funkcję. Mój ekspres ciśnieniowy pracuje intensywnie już przez 4 lata
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Szczecin
2015-06-19
Serdecznie polecam, produkty pasują opisowi, szybka przesyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Żory
2015-06-09
Produkty bardzo dobre, przesyłka błyskawiczna, dobry kontakt. Polecam ten sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Gliwice
2015-03-24
Towar zgodny z opisem. Nasz ekspres wreszcie pracuje bez zastrzeżeń. Wysyłka błyskawiczna. Zamówienie złożyłam pod koniec pracy a zanim przeczytałam poranną pocztę paczka była na miejscu. SUPER. Naprawdę polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Mosina
2014-11-22
Obsługa super. Bardzo szybka dostawa.Produkty godne polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bernard, Brzeg Dolny
2014-11-02
Produkty ok. Bardzo szybka dostawa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elzbieta, Wieruszow
2014-08-13
Szybka wysyłka, polecam.Świetne produkty .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Sanok
2014-08-08
Bardzo dobre produkty. Szczerze polecam. W pakiecie jest taniej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Koźmin Wielkopolski
2014-07-30
Szybka wysyłka, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Sulików
2014-07-08
Wszystko ok. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BARBARA, SEROCK
2014-06-02
Świetne. Korzystam z nich od ponad roku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Gdynia
2014-04-17
Świetne produkty , w pakiecie tańsze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elena, Rawicz
2014-04-01
Wszystko ok. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Świebodzin
2014-04-01
Szybka wysyłka. Bardzo dobry przepływ informacji.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Krzeszów
2014-03-04
Brak zastrzeżeń :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Szamocin
2014-02-04
bardzo dobre produkty i tanie szybka wysyłka polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Starachowice
2014-01-20
Produkty godne polecenia. W pakiecie wychodzą taniej. Wysyłka ekspresowa. Gorąco polecam ten sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Kwaczała
2013-11-21
Bardzo dobre produkty. Szybka przesyłka. Szczerze polecam
Opinia naszego klienta w
    pixel