Opinie o Tabletki czyszczące Bosch 310575 + odkamieniacz w płynie 311138 - Zestaw

Tabletki czyszczące Bosch 310575 + odkamieniacz w płynie 311138 - Zestaw - opinie w konesso.pl
Kod produktu: zestaw-bosch
Producent: BOSCH

    Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

    Ilość opinii: 28Średnia ocena: 5.00
    Sortuj:
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: EWA, ŚWIECIE
    2018-11-04

    Szybko i sprawnie

    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Aleksander, Lipków
    2018-06-11
    Używam ich w ekspresie Bosh. Wydaje się, że są skuteczne - jak do tej pory nie miałem z ekspresem żanych problemów.
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Joanna, Goczałkowice Zdrój
    2017-12-29
    Bardzo dobry produkt, w dobrej cenie, wysyłka szybka i bezproblemowa.
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Paweł, Opole
    2017-05-30
    Bardzo dobre produkty, szybka wysyłka i dobrze zabezpieczona przesyłka. Gorąco polecam
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Grzegorz, Miejska Górka
    2017-05-21
    Polecam
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Sebastian, Ropczyce
    2017-03-22
    Produkty zgodne z opisem. Przesyłka dotarła bez żadnego problemu. Sklep godny polecenia.
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Karolina, Gdow
    2017-02-13
    Produkt jest polecany przez producenta mojego ekspresu. Gorąco polecam sklep
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Maja, Świebodzice
    2015-07-06
    Towar przesłany niezwłocznie, paczka porządnie zapakowana, informacje o zamówieniu przesyłane na bieżąco i błyskawicznie. Polecam.
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Krzysztof, Warszawa
    2015-06-21
    Dobre, niedrogie. Niezbędnik.
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Mirosław, Ornontowice
    2015-06-20
    Odkamieniacz i tabletki spełniają swoją funkcję. Mój ekspres ciśnieniowy pracuje intensywnie już przez 4 lata
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Grzegorz, Szczecin
    2015-06-19
    Serdecznie polecam, produkty pasują opisowi, szybka przesyłka.
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Henryk, Żory
    2015-06-09
    Produkty bardzo dobre, przesyłka błyskawiczna, dobry kontakt. Polecam ten sklep.
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Ewa, Gliwice
    2015-03-24
    Towar zgodny z opisem. Nasz ekspres wreszcie pracuje bez zastrzeżeń. Wysyłka błyskawiczna. Zamówienie złożyłam pod koniec pracy a zanim przeczytałam poranną pocztę paczka była na miejscu. SUPER. Naprawdę polecam
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Iwona, Mosina
    2014-11-22
    Obsługa super. Bardzo szybka dostawa.Produkty godne polecenia.
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Bernard, Brzeg Dolny
    2014-11-02
    Produkty ok. Bardzo szybka dostawa. Polecam.
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Elzbieta, Wieruszow
    2014-08-13
    Szybka wysyłka, polecam.Świetne produkty .
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Edyta, Sanok
    2014-08-08
    Bardzo dobre produkty. Szczerze polecam. W pakiecie jest taniej.
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Przemysław, Koźmin Wielkopolski
    2014-07-30
    Szybka wysyłka, polecam
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Mariusz, Sulików
    2014-07-08
    Wszystko ok. Polecam
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: BARBARA, SEROCK
    2014-06-02
    Świetne. Korzystam z nich od ponad roku
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Maria, Gdynia
    2014-04-17
    Świetne produkty , w pakiecie tańsze.
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Elena, Rawicz
    2014-04-01
    Wszystko ok. Polecam
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Justyna, Świebodzin
    2014-04-01
    Szybka wysyłka. Bardzo dobry przepływ informacji.Polecam
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Grzegorz, Krzeszów
    2014-03-04
    Brak zastrzeżeń :)
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Henryk, Szamocin
    2014-02-04
    bardzo dobre produkty i tanie szybka wysyłka polecam
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Jolanta, Starachowice
    2014-01-20
    Produkty godne polecenia. W pakiecie wychodzą taniej. Wysyłka ekspresowa. Gorąco polecam ten sklep.
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Joanna, Kwaczała
    2013-11-21
    Bardzo dobre produkty. Szybka przesyłka. Szczerze polecam
      Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
      Zamknij
      pixel