Opinie o Odkamieniacz Scanpart do ekspresu Saeco / Philips - zamiennik

  • Uniwersalny odkamieniacz w płynie do ekspresów Saeco / Philips. Odkamieniacz usuwa osad wapienny powstający w wyniku podgrzewania wody. Nadaje się do większości ekspresów automatycznych oraz kolbowych. Opakowanie 250 ml
Kod produktu: 4012074000448
Producent: SCANPART

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 200 Średnia ocena: 4.99
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Sieradz
2021-09-10
Bardzo dobry produkt. Używany od samego początku po zakupie ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Warszawa
2021-08-20
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Kraków
2021-08-14
Wszystko OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Wołów
2021-07-30
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARIAN, POBIEDZISKA
2021-07-19
skuteczny środek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Łódź
2021-06-28
Ok. Dobry produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Poznań
2021-06-17
Polecam i pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Żarki
2021-06-15
wszystko OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Kraków
2021-06-15
Wszystko OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EWA, PŁOKI
2021-06-07
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Gliwice
2021-05-28
Jestem zadowolona z odkamieniacza do ekspresu. Spełnia swoje zadanie tak samo jak oryginalny produkt. A cena jest mniejsza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Byczyna
2021-05-24
Obsługa na 100%.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Kobyłka
2021-05-23
Bardzo skuteczny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Buczek
2021-05-21
Płyn dobrej jakości daje radę czyścić
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Gromadzice
2021-05-13
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Komańcza
2021-05-13
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Lublin
2021-05-11
Świetny produkt, idealnie niweluje kamien
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: TOMASZ, STARGARD
2021-05-09
POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Sieradz
2021-05-08
Odkamieniacz spełnia swoje zadanie. Nie różni się od oryginału..
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioleta, Łomianki
2021-04-25
Polecam serdecznie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Straszyn
2021-04-24
Polecsm
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2021-04-23
działa :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Bydgoszcz
2021-04-23
Produkt pełnowartościowy polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Siewierz
2021-04-11
Bardzo wszystko szybko i profesjonalnie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAGDALENA, Bogatynia
2021-04-09
produkt jest ok, kupuję go od dawna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Warszawa
2021-04-03
Bardzo dobry zamiennik. To już kolejny zakup s tym sklepie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, PABIANICE
2021-03-05
Sprawdza się super kupuję go w Konesso od wielu lat. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Stare Pole
2021-03-01
bardzo dobry odkamieniacz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Chorzów
2021-02-28
Super, działa :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Łódź
2021-02-26
Towar zgodny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata Radosław, Rzeszów
2021-02-25
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Ełk
2021-02-17
Szybka wysyks, produkt dobry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Wróblew
2021-02-15
Polecam. Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Skrzynki
2021-02-12
super odkamieniacz
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Skawina
2021-01-31
towar zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Pysznica
2021-01-21
Stosuję od lat - sprawdza się
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Bobrowniki
2021-01-19
Skuteczny, stosunkowo nie drogi
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Gliwice
2021-01-19
Produkt dobrej jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Jasło
2021-01-19
Polecam, bardzo dobry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, PŁOCK
2021-01-16
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Nysa
2021-01-15
Dobra jakość do ceny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Kędzierzyn-Koźle
2021-01-08
Super sklep , wszystko profeska, szczerze polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Gdańsk
2021-01-05
Produkt zgodny z oczekiwaniami.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Romuald, Poznań
2021-01-04
Skuteczny. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Mariusz, Kąty Wrocławskie
2021-01-02
Odkamieniacze trudno oceniać. Na pewno ekspres się nie zepsuł. Pozostaje wierzyć że skutecznie odkamienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Zabrze
2021-01-02
Jak zwykle szybko i profesjonalnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Oświęcim
2020-12-31
Wszystko super!!! Towar i sprzedawca godny polecenia wszystko na czas i jak w opisie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Nowy Sącz
2020-12-29
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Olga, Ciechanów
2020-12-21
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Wrocław
2020-12-21
Szybka wysyłka i w jak najlepszym porządku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Grudziądz
2020-12-20
Jestem zadowolona z produktu, który u Firmie Konesso zamawiam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Plewiska
2020-12-20
Profesjonalnie, miłe niespodzianki przy zakupie. Polecam :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Toruń
2020-12-19
Dobry sprawdzony zmiennik...polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Rybnik
2020-12-17
Realizacja zgodna z zamówieniem. Szybko i sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Lubin
2020-12-11
Bardzo dobry produkt, używam go już od kilku lat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Brzeźnica
2020-12-11
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Legionowo
2020-12-11
Bardzo dobry produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Łeba
2020-12-10
Jak zawsze super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Borzytuchom
2020-12-06
Polecam sprzedawcę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Olga, Ciechanów
2020-12-04
Bardzo dobry produkt. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Leżajsk
2020-11-30
Skuteczny i dobry dla mojego ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Kamieniec Ząbkowicki
2020-11-29
Towar 100% zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Chotomów
2020-11-25
Odkamieniacz spełnił moje oczekiwania. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Oświęcim
2020-11-23
Działanie szybkie i skuteczne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lech, Łódź
2020-11-22
Jestem zadowolony z zakupu, bez uwag.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Straszęcin
2020-11-21
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Łęczyca
2020-11-20
Zgodne z oczekiwaniami
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Wrocław
2020-11-20
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamila, Olkusz
2020-11-16
spełnia oczekiwania, sprawdza sie przy odkamienianiu Saeco
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Olga, Gdańsk
2020-11-15
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Białystok
2020-11-08
Dobra cena, szybka wysyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Radom
2020-11-06
Skuteczny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Sterkowiec
2020-11-03
ZAMIENNIK TEN SPRAWDZA SIĘ TAK SAMO JAK ORYGINAŁ WIĘC PO CO PRZEPŁACAĆ POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Pawel, Kraśnik
2020-10-31
Odkamieniacz spelnie swoją rolę znakomicie. Proces zakupu przebiegł wzorowo. Polecam....
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Wojkowice
2020-10-16
Dobrze spełnia swoją rolę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Bydgoszcz
2020-10-15
szybko sprawnie, a środek bez zarzutów
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Piotrkowice
2020-10-15
Rewelacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Kamieniec Ząbkowicki
2020-10-11
Produkt zgodny z opisem. Wysyłka szybka. Transakcja zorganizowana wzorowo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Turek
2020-10-10
Niedrogi i skuteczny preparat do czyszczenia ekspresu. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ilona, Milanówek
2020-10-02
Polecam - szybko, sprawnie, terminowo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Piaseczno
2020-10-02
bardzo dobry produkt, stosuje zamiennie z " odkamieniacz SAECO", nie widzę różnicy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lucyna, Iwkowa
2020-09-28
Wszystko Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Pruszków
2020-09-20
Szyba wysyłka świetna cena bardzo dobry towar.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Radzymin
2020-09-15
Produkt spełnia oczekiwania. Sprzedaż szybka sprawna i bezproblemowa. Polecam sprzedawce.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MICHAŁ, Warszawa
2020-09-05
Szybko i bardzo sprawnie. Sklep godny polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cezary, Warszawa
2020-08-20
Bardzo skutecznie odkamienia ekspres i przywraca mu oryginalną kondycję. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Lubrza
2020-08-16
Wszystko zgodne z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Bytom
2020-07-29
Bardzo polecam, szybka i profesjonalna obsługa i dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łucja, Tarnowskie Góry
2020-07-20
Szybka dostawa, bezproblemowa transakcja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Gliwice
2020-07-17
Produkt zgodny z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Irena, Zabrze
2020-05-31
Szybko, sprawnie, odkamieniacz nie odbiega od oryginału
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Bydgoszcz
2020-05-09
Bardzo dobry odkamieniacz, nie warto przepłacać i kupować oryginalny. Polecam w 100%!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Asia, Wrocław
2020-04-27
Tani i wydajny. Sprawdza się przy ekspresie z raven
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Pruszków
2020-04-26
Obsługa zamówienia i wysyłki-perfekcyjba.Polecam tą firmę. Odkamieniacz b.dobry i skuteczny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Włocławek
2020-04-20
Tani i mocny odkamieniacz, po użyciu w ekspresie odkamieniam jeszcze czajnik i daje radę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Szubin
2020-02-18
Polecam bardzo dobry odkamieniacz,szybka wysyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Dynów
2020-02-08
Polecam kupno odkamieniacza dobra cena świetny środek szybka wysyłka . Zakup w konesso czysta przyjemność .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Mielec
2020-01-29
Produkt w bardzo dobrej cenie, wydajny. Szybka wysyłka, sprawna obsługa. Pełen profesjonalizm!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Mrągowo
2020-01-03
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Luboń
2019-11-09
Bardzo dobry produkt, działanie identyczne z podobnym, a droższym firmy Saeco. Polecam:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Piła
2019-10-06
Odkamieniacz super Spełnia swoją rolę w 100 % A jak nie widać różnicy to po co przepłacać ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Lubin
2019-06-10
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Gdynia
2019-06-10
Bardzo dobry produkt. Sprawna dostawa i kontakt ze sprzedawcą. Dziękuję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosława, Opole Lubelskie
2019-06-09
Bardzo dobry odkamieniacz .Sklep i obsługa super,bardzo szybka dostawa.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Szczecin
2019-03-31
Super odkamieniacz niczym nie różni się od oryginału poleca!!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Zabrze
2019-03-10
Jak zwykle, szybko sprawnie i profesjonalnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Lubin
2019-02-20
Korzystna cena, profesjonalna obsługa i szybka wysyłka. Plecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jędrzej, Porąbka
2019-01-18
Bardzo miłe zaskoczony produktem, ceną oraz szybką obsługą
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Radlin
2019-01-10
bardzo dobry , polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, Piekary Śląskie
2018-12-17
Kolejny zakup. Towar sprawdzony. Działa bez zarzutu. Atrakcyjny cenowo. Polecam sklep i odkamieniacz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malgorzata, Poznań
2018-11-14
Jestem bardzo zadowolona z zamiennika. Szysci expres tak jak oryginał ale cenę ma niższą. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Gdańsk
2018-10-18
Dobra cena, szybka wysyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Szczecin
2018-10-05
Zamiennik odkamieniacza zamówiłam przez pomyłkę. Miałam zamiar zamówić oryginał. Ani trochę nie żałuję. Zamiennik jest rewelacyjny, spełnia swoje zadanie w 100%. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Kraków
2018-06-25
Szybka dostawa, dobra jakość, korzystna cena. Polecamy!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Nowa Sarzyna
2017-12-15
Dobra cena a wydaje się być skuteczny jak jego droższe wersje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kasia, Rybnik
2017-10-16
Odkamieniając nasz ekspres Saeco korzystamy tylko z tego produktu- sprawdza się świetnie i ma bardzo korzystną cenę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Potok Wielki
2017-10-09
towar zgodny z opisem bardzo dobry zamiennik za korzystną cenę ekspresowa wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Czechowice Dziedzice
2017-09-26
Produkt godny polecenia. Błyskawiczna i sprawna dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Poznań
2017-09-04
Sklep godny polecenia. Szybka wysyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwester, Przemyśl
2017-09-03
Realizacja zamówienia błyskawiczna. Odkamieniacz wykonał swoje zadanie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Warszawa
2017-09-01
Dobry produkt, po co przepłacać za "markowe"? A obsługa sklepu wzorcowa, naprawdę świetny kontakt i nastawienie na klienta. Tak trzymać! :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Bytom
2017-09-01
Świetny produkt. Nie ma różnicy między oryginałem, więc po co przepłacać :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2017-08-02
Bardzo dobry produkt. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Police
2017-07-14
Produkt jest skuteczny równie jak oryginał. Używam go od kilku lat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dagmara, Borkowo
2017-06-08
Bardzo dobry produkt, działa tak samo jak oryginał. Sam sklep i obsługę polecam każdemu. Jeszcze nigdy się nie zawiodłam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marlena, Warszawa
2017-02-16
sprawna transakcja. produkty zgodne z opisem. zamiennik równie skuteczny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Witkowo
2017-01-19
Odkamieniacz spełnił swoje zadanie. Realizacja zamówienia ekspresowa. Polecam zakupy w tym sklepie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Stalowa Wola
2017-01-02
Odkamieniacz spełnił swoją rolę. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Toruń
2016-11-24
Kupiłem gdy oryginalny Saeco nie był dostępny. Nie mam zastrzeżeń.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Szczerbice
2016-11-06
Odkamieniacz dobrej jakości w fajnej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Stalowa Wola
2016-10-19
Odkamieniacz dobrej jakości w fajnej cenie :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Agatówka
2016-10-15
Niczym nie różni się od oryginalnego środka... Poza atrakcyjną ceną
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, LUBIN
2016-10-08
Dobry produkt za przyzwoita cenę szybka dostawa polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusław, Chorzów
2016-10-07
Produkt zgodny z zamówieniem i w pełni skuteczny, bardzo szybka dostawa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magda, Wrocław
2016-09-26
Ekspresowa dostawa, towar w przystępnej cenie. Sama strona czytelna, przejrzysta, aż miło robić zakupy! Serdecznie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, NOWOGRÓDEK POMORSKI
2016-09-09
Wysoka jakość produktu w niskiej cenie. Szybka i fachowa obsługa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, 44-100 Gliwice
2016-08-29
Bardzo dobry pradukt-polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Rumia
2016-08-15
Odkamieniacz niczym nie odbiega jakością od oryginału. Bardzo dobrze spełnia swoje zadanie, express jest dokładnie oczyszczony. Polecam jak najbardziej produkt jak również sklep Konesso,pl.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Warszawa
2016-07-16
Bardzo dobry produkt.Niczym nie odbiega od oryginału
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: LUCYNA, DĄBROWA GÓRNICZA
2016-07-10
Szybka i sprawna dostawa. Produkt dobrej jakości. Polecam tę firmę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Łódź
2016-05-06
Produkt idealny. Szybka dostawa. POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Skarżysko-Kamienna
2016-04-18
Nie ma sensu przepłacać za oryginał. Zamiennik bardzo dobrej jakości. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2016-03-01
Świetny! Tani, ale bardzo dobry!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Nowy Dwór Mazowiecki
2016-02-29
polecam, świetny produkt do odkamieniania. Ja stosuję go do ekspresu Saeco i jestem, bardzo zadowolona. Jakością dorównuje oryginalnym odkamieniaczom, przy czym jest o wiele tańszy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Łódź
2016-02-05
Znakomity produkt, nie ustępuje oryginałowi. Polecam wszystkim zainteresowanym. Kupowanie w Sklepie Konesso.pl to prawdziwa przyjemnosć - wszystkim polecam i wszystkich zachęcam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Nowa Iwiczna
2016-01-03
Bardzo dobry produkt i w dobrej cenie. Spełnia swoje zadanie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Paczków
2015-12-26
Swietnie spełnia swoją funkcję a jest tańszy od oryginału. błyskawiczna dostawa. Gorąco polecam ten sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Oława
2015-09-20
Niezastąpiony zamiennik, bardzo dobra jakość i cena
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Osolin
2015-09-18
Idealnie spełnia swoją funkcję a jest tańszy od oryginału. Sklep rewelacyjny, błyskawiczna dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, ŁÓDŹ
2015-04-16
Świetny! Tani, ale bardzo dobry!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Angelika, Samborzec
2015-03-19
Towar otrzymałam jak zawsze szybko. Towar zgodny z opisem. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Kraków
2015-03-14
Bardzo dobry zamiennik w super cenie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Bielsko-Biała
2015-02-11
Dobry zamiennik firmowego odkamieniacza. Robi to, co ma robić, a prawie 10zł zostaje w kieszeni. Wart polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Solec Kujawski
2014-11-12
Niezbędny przy ekspresach, bardzo dobry, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Benedykt, Łódź
2014-10-14
Po raz kolejny nie zawiodłem się, godne polecenia!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Górowo Iławeckie
2014-10-06
Bardzo dobry zamiennik, stosuję od wielu miesięcy.Ekspresowa realizacja zamówienia. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Łomianki
2014-08-21
Standardowy produkt, Obsługa super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lucyna, Zabierzów
2014-07-25
Super obsługa, szybka wysyłka, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, PABIANICE
2014-03-31
Bardzo szybko, sprawnie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BARBARA, WODZISŁAW ŚL
2014-03-21
w dobrej cenie dobry produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Trawniki
2014-02-22
Działa bez zarzutu. Ekspres pięknie odkamieniony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, STRZELCE OPOLSKIE
2014-02-19
Polecam. Przesyłka expresowa, produkt sprawdzony
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANETA, STRASZYN
2014-02-18
Odkamieniacz w dobrej cenie spełnia swoje zadanie.Polecam :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Kraków
2014-01-28
Szybka dostawa, wszystko perfekcyjnie -POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Chudek
2014-01-06
Transakcja bez zarzutu, bardzo szybka wysyłka, polecam:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Raba Wyżna
2013-12-30
Szybka dostawa, dobra cena, zamiennik działa bez zarzutu, sklep godny polecenia !!! Dałbym 6 ale mogę tylko 5 ! :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Konstancin Jeziorna
2013-12-13
Szybka dostawa, dobra cena, zamiennik działa bez zarzutu a znacznie tańszy od oryginału Saeco, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwestra, Łódź
2013-11-27
dobra cena, dobry produkt,szybka przesyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Mszana Górna
2013-11-07
Dobry produkt szybka realizacja zamówienia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szczepan, Zabrze
2013-11-04
Bardzo dobry,rozsądna cena.Dostawa błyskawiczna.Polecam produkt i sklep. NICK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gniezno
2013-10-07
Cieszę się że udało mi sie kupić u państwa ten zamiennik odkamieniacza. Działa bez zarzutu. A dostawa bardzo szybka. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Pruszków
2013-10-02
Szybka dostawa, wszystko perfekcyjnie -POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Tarnów
2013-09-26
Bardzo dobry odkamieniacz, w dobrej cenie, sprawna obsługa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzanna, Lubrza
2013-09-24
dobra jakość za rozsądną cenę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gabriela, Skarszewy
2013-09-11
Produkt zgodny z opisem. Polecam do ekspresu Saeko i nie tylko. Super szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Irena, Chojnów
2013-09-11
Przesyłka błyskawiczna,sklep jak najbardziej ok:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Straszyn
2013-09-09
Odkamieniacz dobry spełnia swoje zadanie,super cena,polecam.Obsługa super,bardzo szybka wysyłka zamówionych produktów
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Busko-Zdrój
2013-08-28
Szybka dostawa, odkamieniacz zrobił co do niego należy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Kraków
2013-08-27
Bardzo szybka dostawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosława, Sieradz
2013-08-26
Szybka dostawa! Produkt w dobrej cenie. Po tym, co wypłynęło podczas oczyszczania, myślę, że skuteczny. Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Rokietnica
2013-08-26
Odkamieniacz ten sam od pewnego czasu, sprawdzony!, więc polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Małgorzata, Wrocław
2013-08-23
Transakcja bez zastrzeżeniem,jakość produktu ocenię po użyciu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Sulechów
2013-08-19
Szybka wysyłka :) mimo że zamiennik właściwości jak oryginał polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Sędziszów Małopolski
2013-08-04
Marek, Sędziszów Małopolski produkt zgodny z opisem, szybka dostawa -polecam ten sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Rąbień
2013-08-01
Sklep godny polecenia, szybka wysyłka dobry kontakt, produkt jeszcze nie wiem nie zdążyłem przetestować, trochę się naciąłem bo nie zauważyłem że to zamiennik a nie oryginalne SAECO, ale może okaże się lepsze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Lublin
2013-07-31
Zdecydowanie polecam produkt i sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOANNA, BYTOM
2013-07-23
Świetny produkt za dobrą cenę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Lubiszewo
2013-07-10
Szybka przesyłka i cena fajna:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Mrągowo
2013-07-08
Dobry i tani produkt , szybka dostawa . Zdecydowanie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Warszawa
2013-07-02
Bardzo skuteczny produkt w dobrej cenie. Szybka dostawa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2013-05-27
szybka dostawa, produkt zgodny z opisem. Ekspres odkamieniony i działa. Ponadto zwróciliśmy się z prośbą o pomoc z obsługą odkamieniacza - również szybka odp. polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Tychy
2013-05-06
Jakość produktu bez zarzutów, bardzo przystępna cena. Obsługa rewelacyjna, a przesyłka błyskawiczna. Gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Skawina
2013-04-29
dobry odkamieniacz w bardzo przystępnej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Nowy Targ
2013-04-26
W bardzo dobrej cenie i wysokiej jakości. Sklep super pewny!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Puławy
2013-04-24
Super szybka dostawa i produkty z najwyższej półki!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BOŻENA, FAŁKÓW
2013-04-24
taniej niz u konkurencji!! blyskawiczna przesylka!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Wałcz
2013-04-21
Dostawa ekspresowa firmę polecam, jakość produktu ujawni się po pewnym czasie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Łeba
2013-04-14
bardzo fachowa i szybka obsługa ,naprawdę firma godna polecenia
Opinia naszego klienta w
    pixel