Opinie o SCANPART - Uniwersalne tabletki czyszczące 10szt

  • Uniwersalne tabletki do czyszczenia ekspresów do kawy - 10x1g. Stosowanie tabletek pozwala na ochronę ekspresu, przedłużenie czasu eksploatacji naszej maszyny i utrzymanie jakości parzonej kawy na równym, wysokim poziomie.
Kod produktu: 4012074031268
Producent: SCANPART

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 23 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ARTUR, BYDGOSZCZ
2020-12-07
jesteśmy w pełni zadowoleni z tych tabletek czyszczących
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malgorzata, Poznań
2020-11-19
Bardzo dobry produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alina, Sławno
2020-09-28
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Warszwa
2020-09-28
OK!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Wałbrzych
2020-09-21
Polecam !!!!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Warszawa
2020-09-08
spełnia swoje zadanie - bardzo dobry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Ostrołęka
2020-05-31
Towar dostarczono szybko. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daria, Rogoźno
2020-05-05
Tabletki robią co mają robić, dobra cena.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, MOGILNO
2020-02-10
Doskonałe, w bardzo dobrej cenie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Piątnica Poduchowna
2020-01-31
Produkt spełnia wszelkie oczekiwania po wyczyszczeniu ekspresu kawa jest jak z nowego
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Ostrowiec Świętokrzyski
2019-10-24
Tabletki dobrze czyszczą ekspres i są w przystępnej cenie. Warto.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malgorzata, Poznań
2018-11-14
Działają doskonale a cena jest przystępna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Korytnica
2018-04-20
Wszystko jak najbardziej w porządku. Polecam ten sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Żywiec
2017-10-10
Bardzo dobra jakość za przystępną cenę. Tabletki spełniają swoje zadanie. Obsługa sklepu jak zawsze perfekcyjna. POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Remigiusz, Bytom
2017-04-07
Pisze dopiero teraz po użyciu bo ciężko coś napisać po dostawie a chodzi o produkt czy jest dobry wiec potwierdzam używany już 2 razy expres i tacka. Sprawdza się działa i oczywiście dostawa Expresowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Rzeszów
2016-12-23
Jesteśmy zadowoleni. Tanie a doskonale spełniają swoja role. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Bielsko-Biała
2015-02-11
Wartość tego zakupu można docenić dopiero z upływem czasu. Ekspres (Saeco Royal) w naszej firmowej "kawiarni" ma przebieg ponad 26000 kaw (kilka tysięcy rocznie), a po zastosowaniu tych tabletek - kawa jak z nowego. Warto stosować w okolicy odkamieniania / wymiany filtra wody.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Wieliczka
2014-12-11
Szybka dostawa i bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Poznań
2014-12-03
Szybka dostawa i bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Katowice
2014-08-06
Produkt dobrej jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Oleśnica
2014-04-07
w porządku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Kwaczała
2014-02-13
Bardzo dobry produkt. Szybka wysyłka. Polecam sklep i produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Trzebinia
2013-08-13
Tabletki to drugi zakupiony w tym sklepie produkt i też jest super. Przesyłka dostarczona błyskawicznie. Cena też bardzo dobra. Robienie zakupów w tym sklepie to sama przyjemność. Polecam. Na pewno jeszcze skorzystam.
Opinia naszego klienta w
    pixel