Opinie o Bazzara - filiżanka ze spodkiem do kawy Espresso 70ml

  • Idealna filiżanka do kawy Espresso z logo producenta Bazzara. Filiżanka wykonana z wysokiej jakości porcelany, pojemność 70ml
Producent: BAZZARA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 66 Średnia ocena: 4.91
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, WROCŁAW
2022-09-11
Z mojej winy finalizacja nie doszła do skutku, to jednak polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Żmigród
2022-08-26
Świetna jakość, bardzo dobrze pije się kawę z ekspresu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusław, Malbork
2022-08-20
Jestem zadowolony. Wszystko zgodnie z opisem. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusława, Jastrzębie-Zdrój
2022-08-20
świetne filiżanki, gruba porcelana. Naprawdę konkret
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Walentyna, Dąbrowa Górnicza
2021-07-16
Świetna filizaneczka, tylko pojemność jest 60 ml a nie 70 ml jak w opisie. Ale dla mnie w sam raz .Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Rumia
2021-05-20
Bardzo fajna filiżanka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Wrocław
2021-04-30
Doskonała na małe poranne espresso!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAREK, Bydgoszcz
2021-04-25
Wspaniał filiżanka do małej espresso, dzięki grubym ściankom bardzo dobrze trzymająca ciepło.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, WARSZAWA
2021-04-18
Super filiżanka do espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Stara Iwiczna
2021-04-08
Piękne filiżanki idealne do espresso, gruba porcelana, świetna cena Polecam;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Jaworzno
2021-04-02
Fajna filiżanka, ale palec przez ucho nie przejdzie ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Kalisz
2021-03-22
Filiżanka bardzo fajna, idealna do espresso, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Siedlce
2021-02-27
Bardzo fajna i poręczna, o grubych ściankach.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Lisków
2021-02-11
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Pszczyna
2021-01-30
Konkret, dokładnie i takie mi chodziło. Bardzo fajny profil uchwyty i rzeczywiście gruba porcelana.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Świebodzin
2021-01-29
Jedna z moich ulubionych filiżanek naprawdę ładna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Wrocław
2021-01-17
Szybka dostawa, bardzo bezpieczne zapakowanie i gratisy w paczce. Gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Zabrze
2021-01-07
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Toruń
2020-12-19
Kolejny produkt na którym się nie zawiodłem super wykonanie (gruba ładnie wyglądająca porcelana) daje z czystym sumieniem 5 gwiazdek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Zielona Góra
2020-12-19
Dokupiłem bo są super do espresso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Zielona Góra
2020-11-08
Idealna filiżanka do espresso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakubowski, Radom
2020-11-07
Taka jak trzeba do espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, Warszawa
2020-11-06
Idealna do porannego espresso :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Stalowa Wola
2020-10-14
Super:-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Kraków
2020-10-07
Bardzo fajna filiżanka z grubymi ściankami.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Józefów
2020-09-07
Fajne filiżanki do espresso a że pijam Bazzare będą w sam raz
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Wleń
2020-06-15
Dobrze trzyma ciepło, dosyć grube ścianki. Filiżanka jest nieco szersza niż większość.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Siemianowice Śląskie
2019-09-09
Świetna filiżanka, kształt i wykonanie na duzy plus. Jedna z moich ulubionych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, SKARŻYSKO-KAMIENNA
2019-08-26
gruba porcelana, klasa produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Szczecin
2019-06-25
Dobra jakość i ciekawy wzór.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Świdnik
2019-05-13
Zdecydowanie te filiżanki zachęcają do tego żeby częściej pić espresso. Idealna wielkość i grubość - dobrze trzymają ciepło.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Legnica
2019-04-21
Świetne filiżanki, super wykonanie, rewelacyjny wygląd, espresso smakuje w nich jeszcze lepiej
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Sokołów Podlaski
2019-01-10
Filiżanka idealna do espresso. Bardzo dobre wykonanie. Sposób zapakowania i czas realizacji przesyłki na najwyższym poziomie ale to norma w Konesso. Gorąco polecam filiżanki i sklep!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Józefów
2018-11-29
Bardzo dobre filiżanki, odpowiednia, gruba porcelana, świetnie trzymają ciepło, bardzo estetyczne. Obsługa szybka i profesjonalna. polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Lublin
2018-11-12
bardzo sympatyczny gratis od ekspresu Jura D60 :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesława, Opole
2018-11-03
Idealna filiżanka do espresso, taką jak lubię - małą czarną. Kształt filiżanki klasyczny, porcelana bardzo gruba
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Krzemienica
2018-10-01
To moja ulubiona filiżanka. Gruba porcelana, trzyma dobrze ciepło. Idealna do espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Świecie
2018-09-26
Filiżanki dostałem w gratisie do ekspresu. Myślałem, że będzie to tania chińszczyzna, ale po raz kolejny przekonałem się, że takie "chwyty" w KONESSO nie mają miejsca. Porządna, gruba porcelana.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Gliwice
2018-07-13
Idealna filiżanka do espresso. Gruba porcelana, klasyczny kształt i bardzo wygodne ucho do trzymania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PRZEMYSŁAW, RYDZYNA
2018-01-16
Świetne filiżanki, bardzo dobrej jakości! Dziękuję sklepowi Konesso za miły świąteczny prezent!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2017-10-09
Bardzo ładna filiżanka do espresso ,bardzo ładnie się prezentuje. Porcelana jest wytrzymała produkt dobrej jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Siedlce
2017-08-07
Bardzo ładne, nieprzegadane, eleganckie. W dodatku jako przemiła niespodzianka od sklepu ! Historia opowiedziana tłumowi znajomych :) Dziękuję i pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Romek, Łódź
2017-06-06
Po obiedzie, na tarasie z żonką pijemy z nich kawkę, też z tego sklepu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Lublin
2017-02-27
Super kawa i fajna filiżanka do espresso o grubych ściankach.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Rzeszów
2017-02-11
Super gratis ☺
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kasia, Rybnik
2017-01-16
Filiżanka wykonana z grubej porcelany, dzięki czemu długo utrzymuje temperaturę napoju. Bardzo elegancka, minimalistyczna, wygodna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Osolin
2016-08-04
Idealna filiżanka do espresso, miły gratis. Dziękuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2016-07-23
miły dodatek do kawy. Warto mieć taką w domu ! :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2016-04-15
"Rasowa" filiżanka do espresso z grubymi ściankami. Bardzo ją lubię. Szkoda, że przestali ją dodawać do zamówień z kawą.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Gliwice
2016-04-08
Idealna!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Białośliwie
2016-03-10
Akurat na poranne espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łańcut
2016-03-07
Śliczna filiżaneczka, milo się w niej pije kawkę Małgorzata z Łańcuta
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Warszawa
2016-02-21
Baaaardzo fajna! Must have każdego espressowicza:-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2016-02-16
Idealna do espresso. MIly dodatek do kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Michał, Łajski
2016-02-07
Dostałam 2 szt. jedna niestety uszkodzona, nie reklamuję bo to gratis do kawy:(
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Zenon, Strzegom
2016-02-04
Raz kupiłem kawę z powodu filiżanki, w tym przypadku powodem zakupu była kawa...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iza, Łódź
2015-12-07
Filiżanka idealna do picia espresso, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Warszawa
2015-09-23
Filiżanka wspaniała.Cała przyjemność pić w niej pyszną kawę zakupioną w Państwa firmie.Myślę że zakupię jeszcze więcej takich filiżanek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Świnoujście
2015-01-16
zgrabna filiżanka super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Ostrzeszów
2014-11-02
Kawa smakuje w niej wyśmienicie.Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Kraków
2013-12-19
Wreszcie mam z czego się napić espresso na dobry początek dnia :) Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, ŁÓDŹ
2013-12-17
grube ścianki i bardzo dobre wykonanie. polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Czerwonak
2013-12-16
super filiżanka, idealny rozmiar espresso, fajna, gruba porcelana!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Kielce
2013-12-13
Bardzo dobra filiżanka o grubych ściankach. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Slawomir, Warszawa
2013-11-29
Jakosc wykonania PERFEKCYJNA
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gosia, Krzyżanowice
2013-09-09
Śliczna, taka jak chciałam.
Opinia naszego klienta w
    pixel