Opinie o Bazzara - filiżanka ze spodkiem do kawy Espresso 70ml

Bazzara - filiżanka ze spodkiem do kawy Espresso 70ml - opinie w konesso.pl
  • Idealna filiżanka do kawy Espresso z logo producenta Bazzara. Filiżanka wykonana z wysokiej jakości porcelany, pojemność 70ml
Producent: BAZZARA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 34Średnia ocena: 4.82
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Sokołów Podlaski
2019-01-10

Filiżanka idealna do espresso. Bardzo dobre wykonanie. Sposób zapakowania i czas realizacji przesyłki na najwyższym poziomie ale to norma w Konesso. Gorąco polecam filiżanki i sklep!

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Józefów
2018-11-29

Bardzo dobre filiżanki, odpowiednia, gruba porcelana, świetnie trzymają ciepło, bardzo estetyczne. Obsługa szybka i profesjonalna. polecam.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Lublin
2018-11-12

bardzo sympatyczny gratis od ekspresu Jura D60 :)

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesława, Opole
2018-11-03

Idealna filiżanka do espresso, taką jak lubię - małą czarną. Kształt filiżanki klasyczny, porcelana bardzo gruba

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Krzemienica
2018-10-01

To moja ulubiona filiżanka. Gruba porcelana, trzyma dobrze ciepło. Idealna do espresso.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Pelplin
2018-09-26

Filiżanki dostałem w gratisie do ekspresu. Myślałem, że będzie to tania chińszczyzna, ale po raz kolejny przekonałem się, że takie "chwyty" w KONESSO nie mają miejsca. Porządna, gruba porcelana.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Gliwice
2018-07-13

Idealna filiżanka do espresso. Gruba porcelana, klasyczny kształt i bardzo wygodne ucho do trzymania

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PRZEMYSŁAW, RYDZYNA
2018-01-16
Świetne filiżanki, bardzo dobrej jakości! Dziękuję sklepowi Konesso za miły świąteczny prezent!
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2017-10-09
Bardzo ładna filiżanka do espresso ,bardzo ładnie się prezentuje. Porcelana jest wytrzymała produkt dobrej jakości.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, SIEDLCE
2017-08-07
Bardzo ładne, nieprzegadane, eleganckie. W dodatku jako przemiła niespodzianka od sklepu ! Historia opowiedziana tłumowi znajomych :) Dziękuję i pozdrawiam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Romek, Łódź
2017-06-06
Po obiedzie, na tarasie z żonką pijemy z nich kawkę, też z tego sklepu.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Lublin
2017-02-27
Super kawa i fajna filiżanka do espresso o grubych ściankach.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Rzeszów
2017-02-11
Super gratis ☺
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kasia, Rybnik
2017-01-16
Filiżanka wykonana z grubej porcelany, dzięki czemu długo utrzymuje temperaturę napoju. Bardzo elegancka, minimalistyczna, wygodna.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Osolin
2016-08-04
Idealna filiżanka do espresso, miły gratis. Dziękuje.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2016-07-23
miły dodatek do kawy. Warto mieć taką w domu ! :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2016-04-15
"Rasowa" filiżanka do espresso z grubymi ściankami. Bardzo ją lubię. Szkoda, że przestali ją dodawać do zamówień z kawą.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Katowice
2016-04-08
Idealna!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Białośliwie
2016-03-10
Akurat na poranne espresso.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łańcut
2016-03-07
Śliczna filiżaneczka, milo się w niej pije kawkę Małgorzata z Łańcuta
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Warszawa
2016-02-21
Baaaardzo fajna! Must have każdego espressowicza:-)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2016-02-16
Idealna do espresso. MIly dodatek do kawy
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Marta, Łajski
2016-02-07
Dostałam 2 szt. jedna niestety uszkodzona, nie reklamuję bo to gratis do kawy:(
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Zenon, Strzegom
2016-02-04
Raz kupiłem kawę z powodu filiżanki, w tym przypadku powodem zakupu była kawa...
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iza, Rędziny
2015-12-07
Filiżanka idealna do picia espresso, polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Warszawa
2015-09-23
Filiżanka wspaniała.Cała przyjemność pić w niej pyszną kawę zakupioną w Państwa firmie.Myślę że zakupię jeszcze więcej takich filiżanek
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Świnoujście
2015-01-16
zgrabna filiżanka super
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Ostrzeszów
2014-11-02
Kawa smakuje w niej wyśmienicie.Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Kraków
2013-12-19
Wreszcie mam z czego się napić espresso na dobry początek dnia :) Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2013-12-17
grube ścianki i bardzo dobre wykonanie. polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Koziegłowy
2013-12-16
super filiżanka, idealny rozmiar espresso, fajna, gruba porcelana!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Kielce
2013-12-13
Bardzo dobra filiżanka o grubych ściankach. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Slawomir, Warszawa
2013-11-29
Jakosc wykonania PERFEKCYJNA
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gosia, Krzyżanowice
2013-09-09
Śliczna, taka jak chciałam.
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel