Opinie o Bazzara - filiżanka ze spodkiem do kawy Cappuccino 160ml

Bazzara - filiżanka ze spodkiem do kawy Cappuccino 160ml  - opinie w konesso.pl
  • Idealna filiżanka do kawy Cappuccino z logo producenta Bazzara. Filiżanka wykonana z wysokiej jakości porcelany, pojemność 160ml.
Producent: BAZZARA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 51Średnia ocena: 4.84
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Rumia
2019-01-14

Rewelacyjna filiżanka. Bardzo podoba mi się kształt i grubość porcelany. Każda filiżanka świeżo zaparzonej kawy sprawia że czuje się jak w wykwintnej kawiarni (dzięki temu jak wygląda kawa przyrządzona w tej filiżance). Dobra kawa to nie wszystko. To właśnie wygląd nadaje kawie tego czegoś co sprawia że to już nie jest tylko zwykłe picie kawy a pewnego rodzaju celebracja. Polecam.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Nowy Sącz
2019-01-06

Jedna z najlepszych filiżanek jakie miałem. Nowoczesny, a zarazem prosty design, porządne wykonanie oraz wygoda picia sprawiają, że filiżanka spelni oczekiwania najbardziej wymagającego gościa.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesława, Opole
2018-11-03

Bardzo dobrej jakości, bardzo gruba porcelana, polecam filiżankę.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Pelplin
2018-09-26

Filiżanki dostałem w gratisie do ekspresu. Myślałem, że będzie to tania chińszczyzna, ale po raz kolejny przekonałem się, że takie "chwyty" w KONESSO nie mają miejsca. Porządna, gruba porcelana.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Rydułtowy
2018-08-21

Wielkość filiżanki idealna do małego cappuccino w moim domowym ekspresie. Jak zwykle bardzo dobra jakość wykonania- gruba porcelana, długo trzymająca ciepło. Poręczne uszko filiżanki zwiększa komfort użytkowania.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Gliwice
2018-07-13

Moja ulubiona filiżanka do podwójnego espresso. Gruba porcelana, klasyczny kształt i bardzo wygodne ucho do trzymania

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Stary Sącz
2018-06-04
Bardzo dobra filiżanka, zaletą jest gruba porcelana dzięki czemu kawa dłużej jest ciepła. Ucho filiżanki to kwestia gustu moim zdaniem trzyma się wygodnie.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwester, Przemyśl
2018-03-08
Skompletowaliśmy małą kolekcję filiżanek do espresso, więc teraz czas na filiżanki do cappuccino. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Harasiuki
2018-02-12
Super filiżanka
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Tarnobrzeg
2017-12-11
Gustowna filiżanka,gruba porcelana,wyglada na solidny wyrób.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Głogów
2017-10-18
Bardzo przyjemna filiżanka, idealna do cappuccino, polecam :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna Maria, Kraków
2017-08-07
Bardzo prosty, ale jak dla mnie, odpowiedni design. Filiżanki dobrze trzymają ciepło i kawa w nich smakuje jak należy. Jedyny minus to nieporęczny uchwyt (ucho).
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Kraków
2017-08-05
bardzo dobra
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2017-07-23
Filiżanki solidne i wygodne. Nie potrafię ocenić ich ceny. Moje zamówienie zostało wysłane do innej osoby, więc filiżanki dostałem w prezencie. Na pewno obsługa sklepu i kontakt z klientem zasługuje na 5 gwiazdek.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Lublin
2017-06-19
Rewelacja. Gruba długo trzymająca ciepło ceramika. Ucho w filiżance - dla b.szczupłych paluszków :).
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Warszawa
2017-05-25
Bardzo poręczna, z grubej porcelany. Kawa smakuje w niej wyśmienicie. Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Oktawia, Wąbrzeźno
2017-03-16
Filiżanka wykonana z grubej porcelany przez co jest bardzo stabilna i dłużej utrzymuje ciepło napoju. Jednak mimo tego jest na swój sposób zgrabna i wygodnie się z niej pije .
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Kielce
2017-02-09
Super wygląd, poręczna. Polecam w 100%
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Stalowa Wola
2017-01-20
Zgrabna, gustowna filiżanka wykonana z grubej porcelany. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kasia, Rybnik
2017-01-16
Filiżanka wykonana z grubej porcelany, dzięki czemu długo utrzymuje temperaturę napoju. Bardzo elegancka, minimalistyczna.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Wilkszyn
2016-12-23
Eleganckie filiżanki dla każdego konesera kawy. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Białystok
2016-12-18
Elegancka filiżanka ze spodkiem.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Lipno
2016-04-16
Filiżanka super, godna polecenia
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Zamość
2016-04-16
Polecam sklep w 100%, bardzo szybko, profesjonalnie, jestem dopieszczony. Jedno minimalne tycie zastrzeżenie to ilość przysyłanych maili po kupnie mogła by być o 90 % mniejsza :-)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Antoni, Kielce
2016-04-14
Bardzo stylowa i zgrabna filiżaneczka właśnie zamawiam drugą kawę do której jest taka filiżanka dołączona
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iza, Rędziny
2016-04-13
Filiżanka idealna do kawy, polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Rzeszotary
2016-03-21
Oryginalny kształt, filiżanka wykonana z grubej porcelany dobrze trzymającej ciepło. Dla mnie za mała do cappuccino, ale do doppio jest idealna.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Szczecin
2016-02-25
Gustowna o idealnej pojemności. Dość grube ścianki..piękna forma. Super filiżanki do codziennego picia kawy :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2016-02-21
filiżanka bardzo ładna ,pić kawę z niej sama przyjemność
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2016-02-13
Bardzo fajna filiżanka,poręczna
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Katowice
2015-12-26
Do codziennej porannej kawy polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Dąbrowa Górnicza
2015-12-18
Pojemność i funkcjonalność jak dla mnie idealne. Gruba porcelana długo trzyma ciepło. Używam codziennie.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Dęblin
2015-12-17
Bardzo ładna filiżanka. Obsługa sklepu wspaniała.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Lublin
2015-12-07
Polecam te filiżanki ponieważ ich idealne spasowanie ze spodkiem rzadko się zdarza. Niosąc filiżankę z kawą niemożliwe jest aby filiżanka na spodku się przesunęła jest bardzo stabilna.
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Kamil, Zielona Gora
2015-10-17
Filiżanka dość ciężka. Do powszedniego użytku OK.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Kraków
2015-10-08
Bardzo ładna filiżanka, polecam
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Mariusz, Poznań
2015-09-29
Filiżanka nieco toporna, ciężka... albo inaczej mówiąc - męska. Odpowiednia pojemność, łatwa w utrzymaniu czystości, dobra do codziennego użytku.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Łajski
2015-08-28
Filiżanki dyżurne na co dzień do osobistej kawy z mężem:0)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2015-08-15
Solidnie wykonana, otrzymałam ją do kawy Bazzara i polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Ostrzeszów
2015-04-27
Filiżaneczki piękne, o takie mi chodziło :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Janów Lubelski
2015-03-12
Bardzo fajna filiżanka!!!
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Mateusz, Rzeszów
2015-02-17
mogła by być trochę większa, ale polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Rzeszów
2015-02-10
Sklep w elegancki sposób rozstrzygnął pewien problem. Nie tylko na moje wątpliwości otrzymałam odpowiedź ale też w ramach dobrej współpracy otrzymałam w prezencie dwie filiżanki. Miły gest świadczący o profesjonalizmie i tym że każdy klient jest ważny. To ciągle rzadkość w sklepach internetowych - ale jakie miłe!!! Nie wiem jak się filiżanki sprawdzają - bo dałam je w prezencie wraz z zamówioną kawą.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Zlotoryja
2014-11-20
Bardzo ladne filizanki,odpowiednia pojemnosc-polecam. Swietny sklep-goraco polecam...Zlotoryja
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, ŁÓDŹ
2014-11-18
Piękna i elegancka filiżanka
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kołobrzeg
2014-07-04
Filiżanka toporna, o nieładnym odcieniu. Dla mnie - duże rozczarowanie.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Kraków
2013-12-19
Super! codziennie korzystam z niego
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Witaszyce
2013-12-17
Nareszcie mam swoją filiżankę do cappucino :) Jest super!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Człuchów
2013-12-10
Świetna filiżanka ,bardzo fajny profil brzegu filiżanki.Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Slawomir, Warszawa
2013-11-29
Rewelacyjna !!! polecam dla smakoszy kawy
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Czechowice-Dziedzice
2013-09-30
Przepiekna filizanka , picie z niej kawy to prawdziwa przyjemność gorąco polecam :)
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel