Opinie o Zestaw kawowy Konesso Monin 3x250 ml - karmel, czekolada, wanilia

  • Zestaw 3 syropów smakowych Monin, które sprawdzą się jako dodatek to kaw mlecznych. W zestawie znajdują się syropy o smaku waniliowym, czekoladowym i karmelowym o pojemności 250 ml.
Kod produktu: 5902768948127
Producent: MONIN

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 29 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Siedliska
2022-10-03
Wszystko jest w porządku. Wysyłka bardzo sprawna, a same syropy przepyszne i idealnie pasujące do wielu rodzaju kaw. Serdecznie polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Marynino
2022-10-01
Bardzo dobre zestawienie smaków, każdy znajdzie coś dla siebie, po dodaniu syropu mamy pyszną kawę, taką jak w kawiarni
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Miętne
2022-09-12
bardzo smaczne syropy, mnie i mojej rodzinie najbardziej odpowiada karmelowy, słodkie więc wystarczy niewielka ilość
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sara, Reda
2022-07-29
Świetne syropy. Kupiłam na spróbowanie i to był idealny zestaw by się przekonać, który smak jest dla mnie. W przyszłości wrócę po ich większe wersje :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Drężewo
2022-07-12
Towar dobrej jakości, zgodny z zamówieniem. Szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, SZCZAWNICA
2022-04-18
Zestaw kawowy jest dobry na lato i zimę Polecam..
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrianna, Rabka-Zdrój
2022-04-11
Syropy okazały się być strzałem w dziesiątkę! Odmieniają smak kawy (najlepiej smakuje mi karmel, najmniej wanilia - ale to kwestia gustu, ponieważ jakościowo wszystko jest w porządku). Super, że można używać syropów zarówno na gorąco, jak i na zimno. Starczają na długo, dlatego że już odrobina nadaje kawie nowego smaku. Myślę, że skuszę się na inne smaki. Polecam - to fajny, niecodzienny dodatek do różnego rodzaju kaw.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bolesław, Sosnowiec
2022-02-11
ŁADNIE ZAPAKOWANE I DOBRE PRODUKTY
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Krosno
2022-02-02
Sprawna i szybka dostawa. Syropy extra. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARIANNA, ŚRODA WIELKOPOLSKA
2022-01-29
Zestaw kawowy świetny! Sklep i przesyłka w ekspresowym tempie i to przed świętami. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Winnica
2022-01-21
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Częstochowa
2022-01-13
Polecam syropy do kawy i deserów. Estetyczne opakowanie, więc może być też prezentem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Toruń
2022-01-04
świetny zestaw
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Wrocław
2021-12-29
Szybka wysyłka, produkt zgodny z opisem, super cena
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Lubin
2021-12-23
Dobre
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gorzów Wielkopolski
2021-12-14
Jestem zadowolona z zamówionego produkty. Bardzo dobrze zapakowany. Poza tym szybka wysyłka. Same plusy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Poznań
2021-11-24
Świetne dobrze wpływają na kreatywność serwującego kawę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Gdańsk
2021-11-08
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Warszawa (Bemowo)
2021-11-02
bardzo fajny zestaw
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Władysławowo
2021-07-15
Smaki cudowne. Wystarczy mała ilość i już mamy pyszną, słodką kawę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Luboń
2021-07-15
Kupione na próbę. całkiem niezłe do kaw i deserów
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Namysłów
2021-05-17
Wszystko zgodnie z opisem szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Żyrardów
2021-04-29
Dobry produkt dla osób, które lubią różnorodność, jeśli chodzi o smak kawy - codziennie można wypić z innym syropem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Wasilków
2021-04-08
Pol dam zakupy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Luboń
2021-02-14
Bardzo smaczne, genialne do latte. Zamówienie dotarło szybko i bez problemów!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Głogówek
2021-01-30
Przepyszne syropy, kawa smakuje wyśmienicie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Jaworzno
2021-01-19
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Kraków
2021-01-11
Towar taki jak zamówiłem, godny polecenia, spełnia oczekiwania, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anastazja, Goleniów
2021-01-09
Bardzo polecam, pięknie zapakowane
Opinia naszego klienta w
    pixel