Opinie o Kawiarka Bialetti New Venus 2 filiżanki

  • Odświeżona wersja popularnej kawiarki Bialetti Venus, która posiada nowy kształt i grubszy dolny zbiornik na wodę. Bialetti New Venus pozwala zaparzyć 2 filiżanki kawy i nie jest przeznaczona do płyt indukcyjnych.
Kod produktu: 8006363028875
Producent: BIALETTI

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 24 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Opole
2022-09-05
Korzystałem wcześniej z taniej kawiarki kupionej w markecie za 30 zł. Ponwielu wypitych kawach, próbach i edukacji doszedłem do wniosku, że nie da się zrobić w tym urządzeniu zbyt dobrej kawy. Jako, że wciąż znajdowałem masę pochlebnych opinii o kawiarkach jako odpowiedniku espresso, postanowiłem dać szansę Bialetti. Od tej pory, mój kawowy świat się zmienił, a przyrządzanie naparu w domu znowu stało się przyjemnością. Nauczyłem się nawet robić cappuccino na wspólne śniadania z ukochaną (ku mojemu zaskoczeniu,smakuje porównywalnie do tych z kawiarni). Nie sądziłem, że doznam tak dużego skoku jakości i smaku. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Poznań
2022-07-08
Jestem bardzo zadowolona. Wielkość to akurat dwa espresso lub espresso doppio. Dobra robota od BIaletti.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Pruszków
2022-06-10
Znakomity towar jak w opisie, szybka dostawa.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Małkinia Górna
2022-04-09
Bardzo dobry sprzęt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Nela, Warszawa
2022-03-19
Fajna kawiarka.Szybka dostawa. Solidny sprzedawca. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Nolan, Warszawa
2022-02-13
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Słupca
2022-01-14
Kawiarka bardzo dobrze wykonana, jakość pierwsza klasa! W sam raz na dwa małe espresso. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: LECH, SOSNOWIEC
2022-01-03
Bardzo dobra!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Bibice
2021-12-23
Super obsługa Konesso. Kilka krówek mimo niewielkiego zakupu ;) Dziękuję. A kawiarka ? Robi to co ma robić, a tego wygląda i daje wrażenie o niebo lepszej niż tanie hipermarketowe kawiarki. Mała niepewność dotyczy samej indukcji. Momentami na najmniejszym palniku nie "łapie" jej. Tzn... na 100% korzystania 5% nie łapie. Być może to wina płyty indukcyjnej, ale czasami muszę posiłkować się przejściówką. Ale ocena 5/5 bo na to zasługuje i sklep i kawiarka ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Radłów
2021-12-15
Kawiarka świetna, jakość wykonania na najwyższym poziomie. Bialetti to klasa sama w sobie dbałość o szczegóły i design. Z kawiarki wychodzą dwie naprawdę małe espresso, jeśli ktoś lubi większy łyk kawy to dla dwóch osób polecam ten sam model ale 4öz. Ja mam właśnie te dwa modele i jak idę w góry sam to biorę tą mniejszą a w domu z żoną używam tej większej na 4filiżanki. Warto pamiętać że 2öz nie nadaje się na indukcję ale 4öz już tak. Moim zdaniem modele news Venus mają wygodniejszą rączkę niż zwykły Venus. Sklep też super, szybka wysyłka i miła obsługę. Mają dobre ceny i rabaty na kolejne zakupy, ogólnie polecam. Janusz P.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Łask
2021-12-11
Rewelacyjna kawiarka. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Września
2021-12-01
Moja pierwsza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2021-11-30
Jako kawiarka działa bez zarzutu, chociaż trochę trudno napełnia się zbiornik i koszyczek ze względu na maleńkie rozmiary. Solidna jakość wykonania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bohdan, Suwałki
2021-11-15
Wszystko OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Dąbrowa Górnicza
2021-11-07
Super kawiarka!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Kraków (Kraków-Krowodrza)
2021-09-19
dobry produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mikołaj, Warszawa
2021-07-16
Fajny materiał, wysoka jakość, działa jak trzeba, kawa ok (ale to nie tylko kwestia kawiarki). Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Olimpia, Gdańsk
2021-07-05
Kawiarka wspaniała, prosta w obsłudze, nie wymagająca dużego nakładu pracy. Nareszcie piję kawę we właściwej dawce, dającą dobre samopoczucie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JUSTYNA, LIPA
2021-06-06
Kawiarka 2 filiżanki doskonale sprawdza się dla jednej osoby, wcześniej kupiłam na 6 filiżanek- pijemy jak jest więcej osób, nam starcza dla czterech. A że czasem mam ochotę wypić pyszną kawę a nie mam wokół siebie współtowarzysza,wtedy kawiarka na 2jest rewelacyjnym rozwiązaniem. Kawa pysznie smakuje zarówno z jednej jak i z drugiej kawiarki. Praca ze sprzedawcą rewelacja, szybko ,milo - dziękuję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zdzisław, Sułkowice
2021-05-11
Kawiarka rewelacyjna. Super towar za małe pieniądze. Kawa z kawiarki w niczym nie ustępuje kawie z ekspresu. Polecam. Zdzisław
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Konin
2021-05-10
Po prostu PRIMA!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Jarosław
2021-04-13
Zgodnie z oczekiwaniami. Super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Olkusz
2021-04-12
Wszystko ik
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Łódź
2021-04-12
Polecam sklep i oferowane produkty. Szybka realizacja zamówienia.
Opinia naszego klienta w
    pixel