Opinie o AeroPress - zaparzacz do kawy + pokrowiec

  • Zestaw zawierający standardowe wyposażenie zaparzacza do kawy AeroPress oraz dodatkowy pokrowiec pozwalający na wygodne przechowywanie zaparzacza.
Kod produktu: 085276000824
Producent: AEROBIE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 55 Średnia ocena: 4.98
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Wilcze Tułowskie 5
2022-09-16
Zamówiłam z polecenia i jestem bardzo zadowolona. Niesamowite jak wiele pysznych naparów można wycisnąć z tego prostego urządzenia. Szybka wysyłka i wciąż atrakcyjna cena,intuicyjny proces całego zamówienia. Szczerze polecam zakupy w Konesso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Kraków
2022-09-08
Miło poznać nową metodę parzenia kawy. Sprawia się rewelacyjnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Milanówek
2022-09-08
Wow, nie wiedziałem.jaka to dobrą kawę robi. Super zakup, stosunek ceny do jakości kawy, przy relatywnej łatwości przyrządzenia jest nie do pobicia. Polecam każdemu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Kraków
2022-09-08
Moim zdaniem najlepsza wersja aeropressu ze względu na pojemność. A samo użytkowanie to przyjemność przez wzgląd na uniwersalność, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Gdańsk
2022-09-03
Po pierwszym wypróbowaniu nie rozstaje się z nim nawet na jeden dzień. Pełnia możliwości i różnorodność przepisów, a pokrowiec idealnie przydaje się na wycieczki i wypady w teren.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: L, Skarżysko-Kamienna
2022-09-02
Bardzo funkcjonalny zestaw. Pokrowiec mimo wszystko przydatny(zmieniono materiał, z którego jest wykonany - na plus)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Warszawa
2022-08-29
Kupowałam to dla córki - jest bardzo zadowolona. Na tyle, że namówiła również kolegę na zakup podobnego :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Warszawa
2022-08-27
Biłam się z myślami, czy warto kupić kolejny gadżet, ale cieszę się że jednak się zdecydowałam. Kawa smaczniejsza niż z kawiarki, szybka w przygotowaniu, a zaparzacz łatwy w umyciu. Same plusy. Sklep też bez zarzutu, szybka przesyłka, bez problemu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Częstochowa
2022-07-23
Mile zaskoczony jestem jak fajna kawa wychodzi z tego prostego urządzenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Warszawa
2022-07-21
Aeropress kupiony głównie do użytku podczas wyjazdów i tu znakomicie się sprawdza, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2022-07-04
strzykawka. dobra w domu. dobra w plener. łatwa, prosta i przyjemna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Bezrzecze
2022-06-28
Rewelacja, pyszna kawa dostępna w każdym miejscu, zaparzacz w wygodnym pokrowcu. Łatwy w obsłudze i czyszczeniu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Dąbrowa Górnicza
2022-06-23
Jestem zadowolona, bardzo szybki sposób na kawę :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kacper, Wrocław
2022-06-13
Aeropress oczywiście wypada zgodnie z oczekiwaniami. Przesyłka była zapakowana dobrze, a wysyłka szybka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, Wrocław
2022-04-15
Kolega bardzo zadowolony. Korzysta. To był prezent.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Oliwia, Wejherowo
2022-03-21
Super urządzenie do parzenia kawy. Wszystko zgodne z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Białystok
2022-03-08
Wszystko ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Gorzów Wielkopolski
2022-03-04
Aeropress robi robotę, kto używał, ten wie. Jeśli ktoś preferuje małą kawę, to lepiej według mnie sprawdzi się u Niego wersja GO. Tu natomiast przez to, że jest pokrowiec, można ze sobą zabrać cały komplet razem z młynkiem (jeśli ma się odpowiedni rozmiarowo) i kawą w ziarnach.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Zamość
2022-03-02
Bardzo fajny zaparzacz. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Kraków
2022-02-26
Bardzo dobry produkt, który sprawdza się do zrobienia pysznej kawy, w prosty sposób :).
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Wrocław
2022-01-30
Bardzo dobre urządzenie. Kawa świetna. Planuję zakup Fellow Prismo - nakładki do Aeropressu, aby jeszcze bardziej cieszyć się dobrą kawą na wyjazdach.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Wołów
2022-01-24
Jestem w 100% zadowolona. Gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Lublin
2022-01-22
Polecam warto
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Kraków
2022-01-20
Sprzęt działa okey. Kawa wychodzi bardzo dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Gdansk
2022-01-18
wszystko OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Kraków
2022-01-18
Wszytko ok zgodne z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Lubliniec
2022-01-17
Polecsm
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Zielona Góra
2022-01-16
Aeropress jest super .Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Mokrzyska
2022-01-15
Rewelacyjne urządzenie. Kawa wybornie smakuje. W pierwszych krokach zachęcam do obejżenia filmów, w jaki sposób zrobić kawę, a następnie już tylko eksperymentować z różnymi rodzajami kaw, stopniami znielenia ziaren kawy, temperaturą wody użytą do przygotowania kawy. Urządzenie daje wiele możliwości. Ponadto uzyskuje się niesamowity aromat kawy, a smak jest niepowtarzalny. Świetnym urządzeniem do mielenia ziaren do Aeropress jest młynek Hario Mini Mill Slim Plus do ręcznego muelenia kawy. Polecam AE każdemu smakoszowi kawy!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adriana, Dębica
2022-01-13
Aeropress zakupiony jako prezent. Podobno sprawdza się rewelacyjnie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Radom
2022-01-11
Super urządzenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Ząbki
2022-01-06
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karina, Rabka Zdrój
2022-01-05
Świetny produkt, szybka obsługa polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Suchy Bór
2021-12-30
Urządzenie znane na rynku już od kilkunastu lat. Wysoka jakość wykonania. Starczy na baaardzo długie lata.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Olszyna
2021-12-13
piękna sprawa, kawa marzenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Przemyśl
2021-10-03
Aeropress super sprawa. Same plusy, żadnych minusów. Pokrowiec przydatny, aczkolwiek nosząc ze sobą także młynek ciężko wszystko zmieścić.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kuba, Kajetany
2021-08-30
Aeropress posiada staranne oklejenia, które póki co się nie starły. Pokrowiec prosty i schludny, nie mieści jednak wszystkich elementów!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Wrocław
2021-07-16
Super! Szczególnie w podróży!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Tomaszów Mazowiecki
2021-07-12
Sprzęt, który zdecydowanie zmienia jakość życia. Łatwy do umycia, mały, wszędzie się zmieści. Kawa przepyszna, starcza akurat na dwie osoby.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kleosin
2021-07-08
Świetnie działa, bardzo dobra kawa. W porównaniu np. z kawiarką, nie pozostawia żadnych, nawet małych fusów. Czysta kawa. Sam produkt kompletny, bez ubytków.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, SOSNOWIEC
2021-07-05
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Dobroń
2021-07-03
Świetny zaparzacz do kawy,otrzymujemy z niego bardzo dobrą kawę(pierwszy raz nie muszę dodawać do kawy cukru ani mleka) Bardzo łatwe i szybkie czyszczenie. Ocena 5/5 Tak samo oceniam sklep,wysyłka dostarczona bardzo szybko,dobrze zapakowana. Ocena 5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Kraków
2021-07-01
Cudowna alternatywa zwłaszcza na podróż - mega prosta metoda z wieloma możliwościami - wszystko zależy od nas i naszej techniki :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Kraków
2021-05-28
Zamówiony aeropress dotarł szybko, jesteśmy bardzo zadowoleni, powoli odkrywamy jego możliwości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mikołaj, Wrocław
2021-05-20
Bardzo wygodne w użytkowaniu, szybki sposób na przygotowanie pysznej kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Wrocław
2021-04-23
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Serock
2021-04-11
Aeropress daje spore możliwości. Producent ikona, cóż można napisać. Wszystko w należytym porządku. Do tego experience z rozpakowywania jak w Apple, to już zasługa Konesso. Fajnie, że taka jakość usługi na naprawdę światowym poziomie trafia się w polskiej firmie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kielce
2021-04-03
Super sprzęt, polecam każdemu niłośnikowi kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Zaborze
2021-02-17
Totalny must have dla każdego smakosza dobrej kawy!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Wrocław
2021-01-22
W porównaniu z dripem czy chemexem wymaga większej organizacji przy parzeniu kawy - łatwo narobić bałaganu. Myślałem, że nie polubię tej metody, właśnie ze względu na trochę więcej zachodu i większy bałagan przy metodzie odwróconej. Po założeniu sitka z przelanym wcześniej filtrem papierowym całość uszczelnia się na tyle, że podgrzewane wewnątrz powietrze nieubłagsalnie wypycha tłok. Ale daje się to opanować zmniejszając ilość powietrza między naparem a sitkiem wciskając głębiej tłok i takim łapaniem przy odwracaniu, zeby blokować tłok przed samodzielnym wysunięciem. Mimo wszystko okazało się, że udaje mi się wyciagać owocowe smaczki dużo łatwiej niż przy dripie czy chemexie. Mam pełną kontrolę nad czasem parzenia - wystarczy, że mocniej/delikatniej przycisnę tłok. Po dodaniu do zestawu fellow prismo zamiast oryginalnego sitka i użyciu dodatkowo filtra papierowego efekty idealnie wpasowują się w moje gusta smakowe.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Michałowice
2021-01-11
To był prezent. Osoba obdarowana jest bardzo zadowolona. Choć chwilę jej zabrało opanowanie techniki zaparzania.Ucieszył ją pokrowiec, bo dużo wyjeżdża i chce zabierać aeropress ze sobą
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Mysłowice
2021-01-09
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Produkt zgodny z opisem, bardzo szybka wysyłka. Z pewnością jeszcze skorzystam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Szczecin
2021-01-09
Świetny zaparzacz do kawy, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Paweł, Łódź
2021-01-04
Jestem zadowolony z produktu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Mielec
2020-12-25
W genialny sposób zastępuje drogie ekspresy automatyczne.
Opinia naszego klienta w
    pixel