Opinie o Adapter do płyt indukcyjnych Bialetti

  • Adapter Bialetti, który umożliwia przygotowanie kawy z kawiarki aluminiowej na płycie indukcyjnej. Adapter Bialetti ma średnicę 130 mm i jest przeznaczony do kawiarek na 2, 4 i 6 filiżanek.
Kod produktu: 8002617007412
Producent: BIALETTI

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 42 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Katowice
2023-01-25
Adapter mocno się grzeje i po kilku razach żółknie, natomiast spełnia swoje zadanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Dobrzejewice
2023-01-20
Adapter świetny, idealnie spełnia swoją funkcję. Jestem zadowolona z zakupu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Kamionek
2023-01-13
W końcu mogę sobie zaparzyć kawę z kawiarki na płycie i nie muszę skręcać mojej turystycznej kuchenki gazowej. Działa wszystko jak trzeba. Po kilku użyciach adapter troszkę ściemniał od temperatury ale to zupełnie normalne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stefan, Warszawa
2022-12-18
Żałuję, że dopiero odkryłem dle siebie to świetne Konesso. Już się nie mogę nachwalić moim zakupem. To urocze i pożyteczne miejsce, które wszystkim polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Romek, Głubczyce
2022-12-04
No i co ja mogę napisać,po prostu rewelacja! Jak zawsze w Konesso.Cena,desing!Gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAREK, WROCŁAW
2022-09-14
Wszystko przebiegło sprawnie;jestem zadowolony z realzacji zamówienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lucjan, Częstochowa
2022-08-18
Kupiony na prezent................................
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Poznań
2022-07-21
super produkt, uratował mi życie no i dostawa błyskawiczna!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Poznań
2022-06-27
Dobra podkładka. Wszystko ok. spełnia swoje zadanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Lubin
2022-05-11
Wszystko ok. towar zgodny z zamówieniem.Nie mam żadnych uwag.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łomianki
2022-04-28
jestem bardzo zadowolona z szybkiej wysyłki i dobrej obsługi. Także cena relatywnie nie wysoka w porównaniu do tego samego produktu w innym sklepie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Łódź
2022-03-22
Adapter szybko się nagrzewa, więc powinien spełniać swoją rolę, jednak przekazywanie ciepła do naczynia przebiega dość wolno i trudniej jest regulować stopień gotowania potraw. Po kilku testach zdecydowałem się kupić naczynia typowe do kuchenek indukcyjnych i nie bawić się w stosowanie adaptera, to był zdecydowanie najlepszy wybór.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Bolesławiec
2022-02-26
najważniejsze to to ,że adapter jest skuteczny. W końcu mogę pić kawę jaką lubię
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Pszczyna
2022-02-17
Bardzo pomocne przy płytach indukcyjnych
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Zgorzała
2022-02-12
Wg mnie słabe. Bardzo się nagrzewa, czas parzenia kawy jest znacznie dłuższy niż w kawiarce działającej na indukcji.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Gdańsk
2022-01-19
Adapter spełnia swoją funkcję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Kraków
2022-01-14
genialne rozwiązanie - trzeba uważać tylko na temepraturę po użyciu. Polecam od razu schłodzić w zimnej wodzie, adapter jest bardzo gorący
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemek, Warszawa
2022-01-13
zgodnie z oczekiwaniami. polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrianna, Warszawa
2022-01-09
Wszystko działa, adapter poręczny. Kawiarka śmiga jak na gazie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Kraków
2022-01-06
Adapter jak adapter; pasuje idealnie na mniejsze pole mojej płyty, w miarę szybko się nagrzewa i studzi. Mimo brandowania marką Bialetti, był jednym z tańszych o tej średnicy w chwili zakupu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Pabianice
2021-12-27
Serdecznie dziękuję za adampter do indukcji. Dzięki niemu nie muszę wyrzucać swojej ukochanych kawiarek z których kawa jest najlepsza na świecie!!! Dostawa była bardzo szybko i profesjonalnie . Krówki w prezencie....przepychota. Będę Państwa polecać . Dziękuję Agnieszka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eryk, Szczecin
2021-12-07
Super, robi co ma robić.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Gryfice
2021-11-08
Towar zgodny z zamówieniem. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Cerkwica
2021-10-19
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Ostróda
2021-10-11
jestem zadowolony
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Będzin
2021-09-26
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin Andruszko, Piła
2021-09-20
Pełen profesjonalizm
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Pawel, Bydgoszcz
2021-09-12
wszystko szybko i sprawnie, adapter sprawdza się bez zarzutów. polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Krakow
2021-09-10
najwyższa klasa - super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Pawel, Warszawa
2021-09-05
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tamara, Elbląg
2021-09-03
Wszystko w porządku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stepan, Siechnice
2021-08-30
Polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Sochaczew
2021-08-27
Bardzo pomocne, praktyczne i estetyczne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Rzedkowice
2021-08-22
Super produkt zgodny z opisem i działa bardzo dobrze szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Poznań
2021-08-16
Adapter się sprawdza, używam codziennie :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ARTUR, Wrocław
2021-07-05
Super produkt. Spełnił moje oczekiwania. Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Rotmanka
2021-05-23
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Bielsko-Biała
2021-05-20
Mała rzecz a cieszy, a dzięki niej moja duża kawiarka nie wyszła z użycia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kraków
2021-05-17
Przejściówka spełnia swoją rolę, zgodna z opisem i zdjęciem, z czasem nieco pożółkła, ale to naturalny wynik podgrzewania stali do wysokich temperatur.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Białystok
2021-05-04
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Kraków
2021-04-25
Znakomity adapter, szkoda, że tylko w jednym rozmiarze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Roczyny
2021-04-08
Praktyczny, dobrze spełnia swoją tole.Polecam
Opinia naszego klienta w
    pixel