Opinie o Czajnik elektryczny Hario Buono Kettle V60 Electric 800ml

  • Bezprzewodowy elektryczne czajnik do kawy, który doskonale sprawdzi się przy alternatywnych metodach parzenia kawy. Hario Buono Kettle V60 Electric posiada zabezpieczenie chroniące go przed włączeniem, gdy jest pusty.
Kod produktu: 4977642021150
Producent: HARIO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 13 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Poznań
2023-01-05
Czajnik bardzo wygodny i prosty w użytkowaniu. Znacznie zwiększa komfort parzenia kawy metodami alternatywnymi. Możemy przelewać kawę bezpośrednio po zagotowaniu wody, nie trzeba przelewać jej do osobnego czajnika tracąc przy tym temperaturę. Poza tym bardzo przyjemne w odbiorze urządzenie. Precyzja nalewania wody przydaje się również przy parzeniu herbaty, lub innych zalewanych napojów lub posiłków. Drobny minus za naklejki ostrzegawcze, którymi oklejony jest czajnik, a których usunięcie jest uciążliwe.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kraków
2022-11-07
Czajnik działa bez zarzutu, jest świetnie wykonany i bardzo ładny. Przesyłka była błyskawiczna i bezproblemowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Lublin
2022-08-17
Bardzo fajny czajnik perfekcyjne wykonanie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Pamiątkowo
2022-02-14
Bardzo elegancji, dobrze wykonany i zadziwiająco cichy, co uważam za duży plus. Użytkuje się przyjemnie. Gęsia szyja przy zalewaniu dripa, a nawet i aeropressu jest czymś nieocenionym, przeskok jakościowy podczas zaparzania ogromny! Dodatkowo, po odkręceniu uchwytu z pokrywki, w otworze po śrubce można umieścić termometr cyfrowy lub analogowy - ale z doświadczenia, nie każda średnica się tam zmieści ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Julia, Witkowo
2022-01-24
jeszcze nie używany ale wizualnie bardzo fajny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kasia, Gdańsk
2021-12-07
Świetny! Lekki kształtny wygodny piękny i super wykonany!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Warszawa
2021-11-04
5*/5*
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojtek, Chyby
2021-10-29
Bardzo fajny czajnik. Ładnie wykonany. Gęsia szyjka jednak robi różnicę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Słubice
2021-10-28
Bardzo dobry sprzęt w świetnej cenie-tylko w tym sklepie-polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Opole
2021-10-23
bardzo dobory i szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Długopole Dolne
2021-07-15
Brakuje mi 200 ml do 1000ml, ale i tak jest znakomity.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Poznań
2021-06-11
Super czajnik. Porządnie wykonany
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elzbieta, Turek
2020-12-07
Czajnik jest bardzo ładny wszystko jest zgodne z opisem. Wspaniale się prezentuje w kuchnia Trochę długo się czeka na zagotowaną wodę ale nie jest to bardzo uciążliwe
Opinia naszego klienta w
    pixel