Opinie o Odkamieniacz do ekspresów Philips Saeco CA6700/10 250 ml

  • Oryginalny odkamieniacz do ekspresów do kawy marki Philips i Saeco. Odkamieniacz Saeco CA6700/10 szybko i skutecznie usuwa osad wapienny z ekspresów do kawy. Jedna butelka odkamieniacza wystarcza na jeden cykl odkamieniania.
Kod produktu: 8720389000362
Producent: SAECO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 65 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Bańska Niżna
2022-08-04
Transakcja przeszła płynnie, bez problemów. Paczka była starannie zapakowana i przyszła bardzo szybko. Cena produktu najlepsza na rynku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Warszawa
2022-06-05
Odkamieniacz działa. Roztwór do odkamieniania b. prosty do przygotowania. Ekspres po całej procedurze pracuje sprawnie i cicho. I parzy pyszną kawę!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Wolbrom
2022-05-27
Świetny płyn w 100% spełnia swoja funkcję. Polecam ten produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Szczecinek
2022-05-12
produkt pierwsza klasa dedykowany do odkamieniania mojego ekspresu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2022-04-25
bardzo dobry produkt, wszystko przebiegło szybko, sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Konstantynów Łódzki
2022-04-08
Produkt zgodny z oczekiwaniem polecam dobra jakość w rozsądnej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Ruda Śląska
2022-02-21
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EDYTA, KRASOCIN
2022-02-21
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Smolec
2022-02-20
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Gorzów Wielkopolski
2022-02-20
Odkamieniacz spełnia swoje zadanie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Elbląg
2022-02-18
Wszystko się zgadza, jestem bardzo zadowolony
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Partner, Kraków
2022-02-07
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sabina, Liszki
2022-01-12
DZIAŁA
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Gdansk
2021-12-31
Jest okp
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Radziszów
2021-12-27
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Toruń
2021-12-27
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Kielce
2021-12-11
Produkty OK. Dostawa szybka i bez problemu. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Wieliczka
2021-11-29
Wszystko ok, ekspres działa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, CHEŁM
2021-11-15
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2021-11-05
najlepszy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KRZYSZTOF, Zgierz
2021-10-31
Jest OK.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Police
2021-10-25
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Ostrowiec Świętokrzyski
2021-10-24
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Sierpc
2021-10-17
Szybko, sprawnie i zgodnie z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Wieliczka
2021-10-08
Nie wiem co można powiedzieć więcej o odkamieniaczu, ale użyłem, ekspres działa prawidłowo, więc jestem zadowolony
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Legnica
2021-10-08
Wszystko ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Stalowa Wola
2021-09-24
Spełnia swoje zadanie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Murowana Goślina
2021-09-24
Używamy tylko tego preparatu -ten spełnia nasze oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Łódź
2021-09-24
Bardzo skuteczny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Jonkowo
2021-09-03
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Gdańsk
2021-08-30
skuteczny jak zawsze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Łódź
2021-07-15
Skuteczny. Używam od dawna. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jadwiga, Namysłów
2021-05-29
Wszystko przebiegło bez komplikacji polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Łódź
2021-05-18
Skuteczny odkamieniacz. Stosuję do ekspresu marki SAECO. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Murowana Goślina
2021-04-22
Produkt bez zastrzeżeń. Nie uzywamy innego i ekspres sprawuje się bez zarzutu (producent poleca właśnie ten odkamieniacz).
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Bielsko-Biała
2021-04-02
POlecam, bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia, towar oryginalny, dodatkowy rabat
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Lipno
2021-03-27
Polecam!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2021-03-25
jestem zadowolona bardzo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Łódź
2021-03-20
Bardzo skuteczny preparat. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Gdańsk,
2021-03-04
wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Poznań
2021-02-19
Polecam!!!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iza, Pszczółki
2021-01-29
Polecam, odpowiednio zapakowane i szybko na miejscu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Korytów A
2021-01-22
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Zamość
2021-01-21
Bardzo dobry produkt,po zastosowaniu ekspres przestał głośno pracować i pracuje normalnie,polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Świnice Warckie
2021-01-19
Polecam produkty Konesso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Zubrzyca Dolna
2021-01-19
Jestem zdowolona!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Piątek
2021-01-17
Wyrażam pozytywną opinię.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Łódź
2021-01-17
Skuteczny. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Murowana Goślina
2021-01-16
Ekspres sprawuje się bez zarzutu, więc odkamieniacz spełnia swoje funkcje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Trawniki
2021-01-11
Produkt oryginalny, łatwy w użyciu polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Łódź
2020-12-19
Skuteczny. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Lublin
2020-11-28
Szybko i bezproblemowo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Iława
2020-11-27
Wszystko w hak najepszym porządku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Łódź
2020-11-23
Skuteczny. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2020-11-23
Produkt zgodny z oczekiwaniami
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Rzezawa
2020-11-21
Wszystko sprawnie i na czas. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Antoni, Stalowa Wola
2020-11-20
Zakup bardzo dobry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Stalowa Wola
2020-11-07
Wszystko ok. Towar zgodny z zamówieniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Łódź
2020-11-01
Odkamieniacz skuteczny. Używam od dawna. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Łódź
2020-10-02
Odkamieniacz skuteczny, zgodny z opisem. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Żarki
2020-09-08
Towar zgodny z zamówieniem , transakcja bez zarzutu , szybko , sprawnie -- polecam firmę Konesso !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Stary Sącz
2020-07-24
Dostawa zgodna z zamówieniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Dmosin
2020-06-28
Szybka realizacja. Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Kielce
2020-05-18
Wszystko OK. Bardzo szybka wysyłka.
Opinia naszego klienta w
    pixel