Opinie o Zestaw do czyszczenia ekspresów Nivona CLEAN 3 BOX

  • Zestaw akcesoriów przeznaczonych do czyszczenia automatycznych ekspresów do kawy Nivona. W skład zestawu wchodzi odkamieniacz w płynie, płyn do czyszczenia systemu mlecznego oraz tabletki czyszczące Nivona.
Kod produktu: 4260083464021
Producent: NIVONA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 69 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAGDALENA, GDANSK
2023-01-09
Wszystko ok. Dostawa w ekspresowym tempie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Pietrzykowice
2022-12-28
Jeszcze nie testowałem ale kupiłem ponieważ nie wyobrażam sobie kupić ekspresu do kawy i o niego nie dbac tak jak należy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Sieradz
2022-12-26
Produkt zgodny z opisem. Bardzo dobrze i bez problemu czyści ekspres. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2022-12-05
Wszystko sprawnie dostarczone, produkty wysokiej jakości zapakowane profesjonalnie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Poznań
2022-10-06
Po prostu "must have" dla posiadaczy ekspresu Nivona. Dbałość o higienę jak i sam ekspres jest dzięki temu zestawowi o wiele łatwiejsza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Szczecin
2022-07-29
niezbędny niezbędnik, do tak słabego ekspresu jakim jest nivona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Janów Lubelski
2022-06-05
Zestaw do czyszczenia ekspresów, super sprawa - gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Teodorówka
2022-06-03
Super zestaw do zadbania o swój ekspres. Paczka dotarła szybko i bez problemu do punktu odbioru. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łódź
2022-04-03
Zestaw doskonale nadaje się do ekspresów NIVONA. Produkty są wydajne i łatwe w aplikacji. Atrakcyjna cena. Szybka dostawa. Zdecydowanie polecam zakupy w Konesso!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Wrocław
2022-03-17
Przesyłka dotarła bardzo szybko,co do produktów to jeszcze ich nie używałam , więc ciężko mi wyrazić opinię.Ale myślę ,że wszystko będzie ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Warszawa
2022-03-09
Bez zastrzeżeń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Franciszek, Bielsko-Biała
2022-02-15
Zestaw bardzo praktyczny, mam wszystko pod ręką czego potrzeba do utrzymania mojego ekspresu w pełnej sprawności i czystości.Polecam produkt i sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Dynów
2022-02-14
Wszysto OK.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Wrocław
2022-02-03
Zawiera, co trzeba i działa, jak trzeba. Jeszcze tylko dokupić oddzielnie filtry wody i ew. smar silikonowy i ma się komplet do konserwacji. :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Radzyń Podlaski
2022-01-30
Zestaw do czyszczenia ekspresu Nivona jest super. Jeszcze wszystkiego nie używałem ale na pewno są super. Zakupy w tym sklepie jak zawsze bez problemów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Nidzica
2022-01-17
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Kraków
2022-01-12
Polecam ten sklep szybka dostawa , kontakt bardzo dobry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cezary, Białystok
2021-12-31
Polecam. Spełnia oczekiwania :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Świdnica
2021-12-27
Wszystko bez zarzutu, wysoka jakość produktu, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Mosina
2021-12-20
szybko i sprawnie , poleca
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, KRAKÓW
2021-12-19
Jak zwykle wszystko w porządku polecam sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Skalmierzyce
2021-12-05
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Wola Zaradzyńska
2021-12-03
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Stalowa Wola
2021-12-02
Bardzo przydawany zestaw do pielęgnacji ekspresów Nivona. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamila, Gorzów Wielkopolski
2021-11-07
Polecam, szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Dębica
2021-10-31
Chemia jak chemia... Mamy wszystko co potrzebne w jednej paczce. Taniej niż osobno. Jest OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hortensja, Chełmsko Sląskie
2021-10-31
bardzo dobry zestaw
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Bydgoszcz
2021-10-18
Działa bez zarzutów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Warszawa
2021-10-11
4
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Potępa
2021-09-25
Szybka i sprawna transakcja. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Secemin
2021-09-24
Zestaw taki jaki potrzebowałem- dokładnie! Cześć już wypröbowałem- super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Skalmierzyce
2021-09-23
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Głogówek
2021-08-24
Zestaw minimalnie tańszy od zakupów pojedynczych. Warto go kupić.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Słupsk
2021-08-20
Jeszcze nie wypróbowałam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusław, Zabrze
2021-08-17
Sklep godny polecenia. Transakcja szybka i bezproblemowa. Ciekawe gratisy i promocje. Moja rekomendacja dla Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ADAM, Sosnowiec
2021-08-15
Ok - szybko, sprawnie i w dobrej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Świdnik
2021-08-15
Ok Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Lublin
2021-07-24
po ponad roku użytkowania 821-zestaw do clinowania powoli się wykańcza,a do dobrego funkcjonowania ekspresu jest niezbędny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Aleksandrów
2021-07-18
Zgodny z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Czarnków
2021-06-17
Cały zestaw ok - nie mam zastrzeżeń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiktor, Turbia
2021-04-24
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Gabryelin
2021-04-23
Towar zgodny z opisem. Szybka przesyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Warszawa
2021-04-18
Spełnia oczekiwania. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Toruń
2021-04-07
Ekspresowa realizacja zamówienia. Super zestaw do czyszczenia ekspresu, jest w nim wszystko co potrzebne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Wroclaw
2021-03-30
Zgodny z opisem i oczekiwaniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanislaw, Niepołomice
2021-03-25
Pk
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Chybie
2021-03-14
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Wroclaw
2021-02-23
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, GLIWICE
2021-02-20
zgodne z przeznaczeniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Kraków
2021-02-17
Wszystko w terminie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Domaniewice
2021-02-13
Wszystko jest ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Kraków
2021-01-30
Zestaw w dobrej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Tomaszów Mazowiecki
2021-01-29
ok. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Żelistrzewo
2021-01-11
Towar spełnia moje oczekiwania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Kalisz
2020-12-18
Super wygodny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Wałcz
2020-12-03
Wszystko zgodne z opisem, zaczynam stosować
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Radomsko
2020-11-07
Zestaw zakupiony w zestawie z ekspresem jako gratis.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Nowa Sarzyna
2020-11-07
W zestawie do czyszczenia ekspresów jest wszystko co niezbędne, żeby zadbać właściwie o swoje urządzenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Wyszków
2020-11-06
W zestawie z ekspresem był zestaw gratis , który jest niezbędny do prawidłowej konserwacji i obsługi ekspresu. Taka opcja to super oferta .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Niedźwiedź
2020-10-24
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Lubin
2020-09-13
Towar spełnia swoją rolę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Czesław, Dębogórze
2020-09-13
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARIUSZ, PABIANICE
2020-09-12
Super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Gdańsk
2020-08-13
Bardzo jestem zadowolona z produktów. W zestawie wyszło taniej. Produkty oczywiście niezbędne do prawidłowego funkcjonowania expresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Ustroń
2020-08-04
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zdzisława, Płużnica
2020-06-19
Bardzo dobre środki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Lublin
2020-06-14
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Pilchów
2020-05-01
bardzo przystepny produkt , polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Fryderyk, Piaseczno
2020-04-28
Produkt rekomendowany do ekspresu Nivona. Cena w KONESSO bardzo konkurencyjna, w porównaniu z innymi sklepami oferującymi ten zestaw. Polecam zarówno sam produkt jak też i zakupy w www.konesso.pl .
Opinia naszego klienta w
    pixel