Opinie o Zestaw herbat Sir Williams dla dwóch osób - NIEDOSTĘPNY

  • Pakiet herbat Sir William's dla dwojga składa się z dwóch zestawów Sir William's Duo, 8 saszetek herbat Sir William's oraz 2 kart menu przedstawiających wszystkie smaki herbat Sir William's Royal Taste.
Kod produktu: 5903240323227

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 16 Średnia ocena: 4.69
Sortuj:
Ocena: ( 1 / 5 )
Autor: Beata, Oświęcim
2022-01-15
Niestety zestaw dwukrotnie dotarł do mnie mocno uszkodzony. Ponadto naprawdę nie jest wart swojej ceny. Nie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Kętrzyn
2021-10-24
Piękny komplet. Idealny na prezent:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Mszana Górna
2021-10-23
Przesyłka dostarczona szybko i bez problemów, towar zamówiony w pełni zgodny z opisem :) dziękuję :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Żyrardów
2021-09-04
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2021-04-22
wszystko super, polecam!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Julia, Rybnik
2021-02-25
Wszystko rewelacyjne
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Jastrzębia Góra
2021-02-12
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, Dzierżoniów
2021-02-12
Super zestaw. Bardzo polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Gostyń
2021-01-23
Jestem bardzo zadowolony z tego zestawu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Toruń
2021-01-23
Zestaw fantastyczny. Zakupiony dla osób wymagających jako prezent na święta. I co się okazało tak się zakochali, że dokupli kolejne 3 zestawy. Gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Kraków
2021-01-22
Piękny i funkcjonalny komplet
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Lipnica
2021-01-18
Polecam, transakcja przebiegła bez problemu, szybka obsługa i produkt zgodny z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta Lenartowicz, Żnin
2021-01-10
Super. Ekspresowa przesyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Płock
2021-01-08
idealny na prezent
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia Laura, Człuchów
2020-09-28
porcelanowe filiżanki wraz z imbrykami spełniły moje oczekiwania. Przede wszystkim są poręczne i eleganckie. Natomiast herbaty smaczne o ciekawych kompozycjach smakowych.POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jacek, Tarnobrzeg
2020-06-05
Sam zestaw fajna sprawa, gdyby nie te różnice w wykonaniu rzucają się w oko,miał to być mały prezent ale... dodatek herbat, sami moglibyście rozparcelować kilka pudełek i zrobić testowe samplery różnych smaków np 16 szt bez kupowania kiepsko wykonanych czajników.
Opinia naszego klienta w
    pixel