Opinie o French Press Bialetti Preziosa / Omino 350 ml

  • Zaparzacz French Press włoskiej marki Bialetti o pojemności 350 ml, który umożliwia przygotowanie wyśmienitej kawy pozbawionej fusów. Preziosa / Omino został wykonany ze szkła, tworzywa sztucznego oraz stali nierdzewnej.
Kod produktu: 8006363998321
Producent: BIALETTI

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 12 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zdzisława, Biłgoraj
2022-10-09
French Press zakupiłam do parzenia herbaty. Jest bardzo wygodny. Jakość na szóstkę. Towar dotarł ekspresowo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Puławy
2022-09-22
Solidnie wykonany. Na pewno trwały. Ładnie się prezentuje. Starsza pani - moja mama - zachwycona. Codziennie celebruje parzenie kawy zakupionej również w Konesso. Dziękujemy za umilanie nam życie już od prawie 2 lat!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Gdynia
2022-09-18
Doskonały zaparzacz. Kupiony na prezent - zachwycona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Wrocław
2022-07-14
Zamówienie (jak zawsze) zrealizowane szybko i terminowo. Towar zapakowany starannie, dotarł bez uszkodzeń. Sam French Press jest doskonały, takiego sprzętu oczekiwałem po Bialetti i się nie zawiodłem. Dziękuję Konesso!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Ustanów
2022-03-07
Szybka przesyłka, towar świetnej jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Wrocław
2022-02-09
French Press bardzo dobrej jakości. Kawa wychodzi z niego przepyszna, esencjonalna. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Szczecinek
2022-01-03
Jestem bardzo zadowolona i z zamówionego towaru i z obsługi,transakcja błyskawiczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Wrocław
2021-12-14
Przydatna rzecz. Dla 1-2 osób zakup bardzo dobry. Solidne wykonanie, czuć jakość tego produktu. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kraków
2021-11-14
Nie zaskoczyło mnie bardzo solidne i grube szkło oraz wyjatkowo ładna obudowa tego french pressa,gęste sitko nie pozwala na przedostanie się fusów do pitej kawy. Piekny design i funkcjonalność w jednym. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Irena, Kraków
2021-07-13
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Koszyce Małe
2021-06-24
Bardzo dobry press. Solidne wykonanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Przasnysz
2021-05-28
Długo się zastanawiałem jakiej firmy kupić french press, a wystarczyło zaufać małemu człowieczkowi zamawiającemu espresso :)
Opinia naszego klienta w
    pixel