Opinie o French Press Bialetti Preziosa / Omino 1000 ml

  • Zaparzacz French Press włoskiej marki Bialetti o pojemności 1 l, który umożliwia przygotowanie wyśmienitej kawy pozbawionej fusów. Preziosa / Omino został wykonany ze szkła, tworzywa sztucznego oraz stali nierdzewnej.
Kod produktu: 8006363998321
Producent: BIALETTI

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 10 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Wadąg
2022-11-24
Lekki a zarazem solidny french press - wysoka jakość wykonania. Zaparzanie kawy w tej prasce to czysta przyjemnosc i wygoda. Doskonale spasowany tloczek płynnie slizga się po ściance kielicha i nie przepuszcza fusów. Stabilna podstawa pewnie pozycjonuje dzbanek. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Kampinos A
2022-11-06
Porządnie wykonana preska francuska. Spokojnie można w niej zaparzyć jednocześnie ok. 4-6 kaw, w zależności od preferowanej wielkości. To mój kolejny zakup produktu tej marki i prawdopodobnie nie ostatni. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2022-10-03
Bardzo przydatny zaparzacz ,zakupiony głównie z myślą zabierania na wyjazdy gdzie nie zawsze jest możliwosć zaparzenia kawy na kuchence a dostępny jest czajnik z gorącą wodą . Kawa z french pressu w smaku jest łagodniejsza niż z kawiarki a zarazem aromatyczna i równie smaczna .Bardzo udany zakup ,jakosć ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2022-09-05
zgodny z opisem ,wygodny i poręczny ... serdecznie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Gdynia
2022-08-21
Zaparzacz jest najlepszy z najlepszych. Wykonanie jest wspaniałe,eleganckie. Używam i w porównaniu do innego innej marki jest naprawdę z górnej półki. Jest tylko jedna uwaga odnośnie demontażu tłoczka i jego czyszczenia,brak jakiejś informacji czy pliku pdf. przy artykule do pobrania,aby ułatwić użytkownikowi jego montaż. Byłoby to mile widziane.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Gdańsk
2022-01-14
Ok. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Zblewo
2022-01-09
zgodne z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kraków
2021-05-02
Rewelacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Szubin
2021-04-26
Uwielbiam markę.Nic wiecej nie dodam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Mysłowice
2020-11-03
Moje kolejne zakupy w Konesso i nie ostatnie. Ceny rewelacyjne, błyskawiczna dostawa, towar starannie zapakowany. Andrzej
Opinia naszego klienta w
    pixel