Opinie o Szklany dzbanek do ekspresu Melitta Aroma Fresh

  • Szklany dzbanek do kawy przeznaczony do ekspresu przelewowego Melitta Aroma Fresh. Dzbanek ma pojemność 1,25 l i na pokrywie posiada otwory, przez które zaparzona kawa kapie bezpośrednio z ekspresu.
Producent: MELITTA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 26 Średnia ocena: 4.96
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Kraków
2022-11-06
Trwałe i wytrzymałe tworzywo. Poręczny uchwyt. Odpowiednia pojemność.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, Kraków
2022-10-07
Dzbanek ok, jedyne do czego można się przyczepić to to, że jak się chce szybko nalać kawę to część jej ląduje na blacie, przez szeroki dziubek tak mi się wydaje. Ogólnie sklep jest super, przesympatyczna obsługa, która ratuje mnie z opresji za każdym razem jak zbije dzbanek i potrzebuje na cito drugiego :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Szczecin
2022-09-25
Produkt zgodny z opisem. Bardzo szybka wysyłka i starannie zapakowany delikatny produkt, dotarł bez żadnego uszczerbku do paczkomatu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Kraków
2022-09-19
Miła i konkretna obsługa. Załatwiłem wszystko co chciałem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Chwaszczyno
2022-09-11
Sprawne zakupy, dobrze zapakowana przesyłka, wszystko zgodnie z zamówieniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Radom
2022-07-12
Dzbanek przyszedł świetnie zapakowany bez żadnego uszczerbku podczas wysyłki. Ekspresowa przesyłka, obsługa sklepu również bez zarzutów. Szczerze polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Piaseczno, Pow. Piaseczyński
2022-06-10
Bardzo szybka wysyłka, dobrze zabezpieczona. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Oława
2022-06-03
Dzbanek pasuje do mojego ekspresu. Zamówienie zrealizowane błyskawicznie. Wszystko OK !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiktoria, Wrocław
2022-05-25
Szczerze polecam, dzbanek przyszedł świetnie zapakowany bez żadnego uszczerbku podczas wysyłki. Ekspresowa przesyłka, obsługa sklepu również bez zarzutów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kordian, NAMYSŁÓW
2022-05-16
Bardzo szybka obsługa klienta! Przesyłka godzinę po złożeniu zamówienia została wysłana
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: WIESŁAW, GOŁDAP
2022-04-15
Polecam . Wszystko ok . Sprawnie i szybko . Towar w pełni wartościowy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Warszawa
2022-03-11
Szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Tuplice
2022-02-23
Super kontakt i szybka wysyłka towaru. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamilla, Kłobuck
2022-02-21
Szybka transakcja. Wszystko ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Kołbiel
2022-01-16
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Wysoka Strzyżowska
2021-11-15
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Sławoszowice
2021-10-29
Bardzo sprawna i bezproblemowa transakcja. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Bialystok
2021-07-15
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janina, Toruń
2021-07-05
Moja opinia jest na wysokim poziomie tzn. ocena bardzo dobra : szybka obsługa i profesjonalna dostawa pozdrawiam Janina Skripkariuk
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lech, Gdynia
2021-05-08
Super !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Sylwia, Perlejewo
2021-03-29
Szklany dzbanek jest dobrej jakości, aczkolwiek trzeba uważać przy zmywaniu w go w zmywarce (poprzedni się uszczerbil. Zamówienie przygotowane i dostarczone w ekspresowym tempie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAŁGORZATA, TORUŃ
2021-03-18
Bardzo szybka i sprawna obsługa .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Łódź
2021-02-25
zgodny z opisem i przeznaczeniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAŁGORZATA, Warszawa
2021-01-11
Polecam produkty Konesso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stefanie, Chorzów
2020-12-20
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Warszawa
2020-12-18
100% zgodny z opisem, szybka wysyłka
Opinia naszego klienta w
    pixel