Opinie o Odkamieniacz Bosch/Siemens 311138 / 311680 / 311968 - 500ml

  • Odkamieniacz do ekspresu BOSCH i SIEMENS 311138 skutecznie usuwa kamień powstający w ekspresach do kawy.
Kod produktu: 4242005126163
Producent: BOSCH

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 58 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Stęszew
2021-11-11
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Nowa Sól
2021-09-16
Jak zwykle wszystko OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Poznań
2021-07-27
Stosuję go od zakupu ekspresu. Jest super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Cieszyn
2021-07-12
Bardzo sprawne i szybkie zakupy. Dziękuję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Krzyż Wlkp.
2021-07-05
Pełen profesjonalizm , polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Wrocław
2021-06-11
Super transakcja! Zadowolony klient :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Niepolomice
2021-04-13
Szybko i sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Zaręby Kościelne
2021-04-06
Produkt rewelacyjny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARIUSZ, WROCŁAW
2021-03-28
Produkt zgodny z opisem, wydaje się spełniać swoje zadanie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Krosno Odrzańskie
2021-01-29
Towar zgodny z opisem a na dodatek w paczce miła niespodzianka tj. drobne upominki od firmy, które wywołały uśmiech na twarzy żony :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Rabka-Zdrój
2021-01-22
Zawsze go kupuje ,sprawdza się w użyciu -w tym sklepie dobra cena produktu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Gorzów Wielkopolski
2021-01-12
Super produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Zielonka
2020-12-13
Wszystko ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Wieliszew
2020-11-07
Idealny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jadwiga, Kozienice
2020-10-07
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Rudna Mala
2020-09-24
Towar
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Czestochowa
2020-09-12
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Bytom
2020-09-08
Spełnia swoje zadanie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Wrocław
2020-07-31
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Gdynia
2020-07-28
Szybko i sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Jasło
2020-07-03
Profesjonalna obsługa, szybka dostawa, jestem bardzo zadowolona,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łódź
2019-12-30
Bardzo poręczny w użyciu, w przeciwieństwie do odkamieniaczy w tabletkach.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Gdynia
2019-10-29
Bardzo dobry produkt za świetną cenę!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Nowy Sącz
2019-09-05
Bardzo dobry dedykowany odkamieniacz w dużej pojemności za niską cenę. Jak zwykle ekspresowa wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Ropczyce
2019-05-07
Produkt zgodny z opisem. Bardzo szybka dostawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Międzyborów
2019-03-31
Sklep bardzo ładnie wywiązuje się z zobowiązań, dostawa szybka bez zastrzeżeń, a produkt dobry, ponieważ mój expres używam przynajmniej 1 x dziennie od prawie 4 lat i wciąż działa bez zarzutu. Polecam sklep i produkt Aleksander
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Lipków
2018-06-11
Wcześniej żuwałem zwykłego octu, ale zdarzało się, że dysza do spieniania mleka się trochę przytykała. Ten płyn wydaje się być skuteczniejszy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Bogatynia
2017-07-18
robi to co do niego należy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EMILIA, WARSZAWA
2017-04-21
Dobry środek. Robi to co powinien- odkamienia ekspres.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Gdow
2017-02-13
produkt idealnie pasuje do mojego ekspresu Simens. Cena nizsza niż u producenta :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Toruń
2016-02-04
Wszystko jak najbardziej ok bardzo polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Toruń
2016-01-08
chyba najtańsza "firmowa" wersja odkamieniacza, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Białośliwie
2016-01-03
Odkamieniacz prosty w zastosowaniu i skuteczny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Tuchom
2015-11-28
Świetny odkamieniacz. Współpraca ze sklepem jak zawsze wzorowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Bytom Odrzanski
2015-09-18
Polecam odkamieniacz i oczywiście sklep. Obsługa rewelacja :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Chojnice
2015-06-23
Polecam sklep przesyłka błyskawiczna towar ok. Jola Chojnice
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Karłowice
2015-02-11
Bardzo szybka realizacja zamówienia, polecam sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emil, Dobre Miasto
2015-01-28
Odkamieniacz działa jak należy, a sklep rewelacja. Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Kraków
2014-12-18
Bardzo dobry i wygodny w u zyciu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Piła
2014-09-11
Sklep jak zwykle OK.Odkamieniacz sprawdza się w 100% no i jest naprawdę wydajny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: IWONA, DOBIEŻYN
2014-07-29
Bardzo szybko otrzymałam przesyłkę:-).Produkty które zamówiłam już wcześniej używałam więc jest ok, super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Koszalin
2014-07-20
Szybka realizacja zamówienia, dobry kontakt, produkt bardzo przydatny. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Prusice
2014-04-22
Sprawdzony produkt w odpowiedniej cenie + szybka realizacja zamówienia to dokładnie to czego szukałam. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Józefów
2014-03-15
Odkamieniacz rewelacja, dziękuje za kuponik rabatowy... Ekspresowa dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KRZYSZTOF, ŚWIERKLANIEC
2014-02-14
Odkamieniacz rewelacja, dziękuje za kuponik rabatowy... Ekspresowa dostawa ... Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Trzebinia
2014-02-06
Odkamieniacz bardzo dobry . Stosuje go id 3 lat i wszystko OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Sanok
2014-01-14
Odkamieniacz jest super, używam wraz z tabletkami czyszczącymi Bosch/Siemens do ekspresu marki Siemens, sklep kawy włoskie.pl polecam ze względu na cenę, szybką przesyłkę (Paczkomat Inpost - rewelacja), profesjonalną i miłą obsługę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Swarzędz
2013-09-11
OK, czyszczę ekspres tym odkamieniaczem od roku i cały czas działa;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Wrocław
2013-06-26
Bardzo dobry, sprawdzony produkt. Cena odpowiednia do jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Ornontowice
2013-06-03
Odkamieniacz stosuję od początku posiadania expresu Bosch TCA5201 tj. regularnie od 2 lat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Brenna
2013-06-03
Polecam ten sklep.Przesyłka szybka, towar ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Puławy
2013-05-14
Super sklep! Błyskawiczna obsługa, przesyłka bardzo dobrze zapakowana i dostarczona na drugi dzień. zdecydowanie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Janowiec Wielkopolski
2013-04-03
Odkamieniacza używam już dwa lata, czyli zaczełam 3 butelkę jest super,a sklep kawy włoskie.pl polecam ze względu na cenę i szybką przesyłkę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Pilawa
2013-03-26
ok, ekspres po czyszczeniu działa nadal :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Klucze
2013-03-13
Odkamieniacz OK... cena\jakość....Działa expres po odkamienieniu działa ciszej i "spokojniej" ///Polecam!. . . Demolo-Klucze
Opinia naszego klienta w
    pixel