Opinie o Odkamieniacz Bosch/Siemens 311138 / 311680 / 311968 - 500ml

  • Odkamieniacz do ekspresu BOSCH i SIEMENS 311138 skutecznie usuwa kamień powstający w ekspresach do kawy.
Kod produktu: 4242005126163
Producent: BOSCH

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 73 Średnia ocena: 4.99
Sortuj:
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2022-08-23
Dziwny specyfik - potrafi się zbrylić w postać brzydko to ujmując "glutów" - nie mam pojęcia co to za proces i czym owe "gluty" są, ale zdarzyło mi się to dwukrotnie, raz w tym płynie, a raz we własnoręcznie rozrobionym kwasie cytrynowym - być może to to samo, pytanie dlaczego kwas tak ma i czy komercyjny specyfik nie powinien być jakoś zabezpieczony przed "zgluceniem". Nic to, będę obserwował dalej, póki co nadal stosuję, bo na pewno lepsze właściwe proporcje niż moje na oko.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Łódź
2022-08-16
Błyskawiczna wysyłka, oryginalne produkty, dobre ceny. Polecam. Agni, Łódź
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Nowy Sącz
2022-07-14
Odkamieniacz z powodzeniem wystarczy na 5 czyszczeń. Gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Oleśnica
2022-04-06
Wzorowa obsługa zamówienia. Dobry produkt. Bez uwag.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ., Poznań
2022-03-21
Szybko i sprawnie - super cena - Polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Puławy
2022-03-21
Używam tylko tego odkamieniacza od blisko 10 lat w swoim ekspresie. Jest bardzo dobry. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Końskie
2022-02-14
SPRAWDZONY, DOBRY PRODUKT
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2022-01-24
Nic innego nie stosuję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Lipno
2022-01-03
Daje radę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Radomsko
2022-01-03
Płyn spełnia swoje zadanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Wroniawy
2021-12-31
Odkamieniacz jest bardzo skuteczny i jestem bardzo zadowolony z jego działania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Poznań
2021-12-27
Produkt stosuję od ponad 6 lat i się sprawdza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAŁGORZATA, RYBNO WIELKIE
2021-12-26
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Bogatynia
2021-12-11
Ten odkamieniacz zawsze kupuję w Konesso a używam go od chwili zakupu ekspresu Siemens, a skoro się sprawdza więc nie widzę potrzeby zmiany. Polecam produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: IWONA, KŁOBUCK
2021-12-01
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Stęszew
2021-11-11
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Nowa Sól
2021-09-16
Jak zwykle wszystko OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Poznań
2021-07-27
Stosuję go od zakupu ekspresu. Jest super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Cieszyn
2021-07-12
Bardzo sprawne i szybkie zakupy. Dziękuję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Krzyż Wlkp.
2021-07-05
Pełen profesjonalizm , polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Wrocław
2021-06-11
Super transakcja! Zadowolony klient :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Niepolomice
2021-04-13
Szybko i sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Zaręby Kościelne
2021-04-06
Produkt rewelacyjny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARIUSZ, WROCŁAW
2021-03-28
Produkt zgodny z opisem, wydaje się spełniać swoje zadanie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Krosno Odrzańskie
2021-01-29
Towar zgodny z opisem a na dodatek w paczce miła niespodzianka tj. drobne upominki od firmy, które wywołały uśmiech na twarzy żony :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Rabka-Zdrój
2021-01-22
Zawsze go kupuje ,sprawdza się w użyciu -w tym sklepie dobra cena produktu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Gorzów Wielkopolski
2021-01-12
Super produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2020-12-13
Wszystko ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Wieliszew
2020-11-07
Idealny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jadwiga, Kozienice
2020-10-07
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Rudna Mala
2020-09-24
Towar
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Czestochowa
2020-09-12
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Bytom
2020-09-08
Spełnia swoje zadanie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Wrocław
2020-07-31
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Gdynia
2020-07-28
Szybko i sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Jasło
2020-07-03
Profesjonalna obsługa, szybka dostawa, jestem bardzo zadowolona,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łódź
2019-12-30
Bardzo poręczny w użyciu, w przeciwieństwie do odkamieniaczy w tabletkach.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANDRZEJ, Gdynia
2019-10-29
Bardzo dobry produkt za świetną cenę!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Nowy Sącz
2019-09-05
Bardzo dobry dedykowany odkamieniacz w dużej pojemności za niską cenę. Jak zwykle ekspresowa wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Ropczyce
2019-05-07
Produkt zgodny z opisem. Bardzo szybka dostawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Międzyborów
2019-03-31
Sklep bardzo ładnie wywiązuje się z zobowiązań, dostawa szybka bez zastrzeżeń, a produkt dobry, ponieważ mój expres używam przynajmniej 1 x dziennie od prawie 4 lat i wciąż działa bez zarzutu. Polecam sklep i produkt Aleksander
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Lipków
2018-06-11
Wcześniej żuwałem zwykłego octu, ale zdarzało się, że dysza do spieniania mleka się trochę przytykała. Ten płyn wydaje się być skuteczniejszy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Bogatynia
2017-07-18
robi to co do niego należy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EMILIA, WARSZAWA
2017-04-21
Dobry środek. Robi to co powinien- odkamienia ekspres.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Gdow
2017-02-13
produkt idealnie pasuje do mojego ekspresu Simens. Cena nizsza niż u producenta :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Toruń
2016-02-04
Wszystko jak najbardziej ok bardzo polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Toruń
2016-01-08
chyba najtańsza "firmowa" wersja odkamieniacza, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Białośliwie
2016-01-03
Odkamieniacz prosty w zastosowaniu i skuteczny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Tuchom
2015-11-28
Świetny odkamieniacz. Współpraca ze sklepem jak zawsze wzorowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Bytom Odrzanski
2015-09-18
Polecam odkamieniacz i oczywiście sklep. Obsługa rewelacja :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Chojnice
2015-06-23
Polecam sklep przesyłka błyskawiczna towar ok. Jola Chojnice
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Karłowice
2015-02-11
Bardzo szybka realizacja zamówienia, polecam sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emil, Dobre Miasto
2015-01-28
Odkamieniacz działa jak należy, a sklep rewelacja. Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Kraków
2014-12-18
Bardzo dobry i wygodny w u zyciu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Piła
2014-09-11
Sklep jak zwykle OK.Odkamieniacz sprawdza się w 100% no i jest naprawdę wydajny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: IWONA, DOBIEŻYN
2014-07-29
Bardzo szybko otrzymałam przesyłkę:-).Produkty które zamówiłam już wcześniej używałam więc jest ok, super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Koszalin
2014-07-20
Szybka realizacja zamówienia, dobry kontakt, produkt bardzo przydatny. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Prusice
2014-04-22
Sprawdzony produkt w odpowiedniej cenie + szybka realizacja zamówienia to dokładnie to czego szukałam. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Józefów
2014-03-15
Odkamieniacz rewelacja, dziękuje za kuponik rabatowy... Ekspresowa dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KRZYSZTOF, ŚWIERKLANIEC
2014-02-14
Odkamieniacz rewelacja, dziękuje za kuponik rabatowy... Ekspresowa dostawa ... Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Trzebinia
2014-02-06
Odkamieniacz bardzo dobry . Stosuje go id 3 lat i wszystko OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Sanok
2014-01-14
Odkamieniacz jest super, używam wraz z tabletkami czyszczącymi Bosch/Siemens do ekspresu marki Siemens, sklep kawy włoskie.pl polecam ze względu na cenę, szybką przesyłkę (Paczkomat Inpost - rewelacja), profesjonalną i miłą obsługę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Swarzędz
2013-09-11
OK, czyszczę ekspres tym odkamieniaczem od roku i cały czas działa;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Wrocław
2013-06-26
Bardzo dobry, sprawdzony produkt. Cena odpowiednia do jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Ornontowice
2013-06-03
Odkamieniacz stosuję od początku posiadania expresu Bosch TCA5201 tj. regularnie od 2 lat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Brenna
2013-06-03
Polecam ten sklep.Przesyłka szybka, towar ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Puławy
2013-05-14
Super sklep! Błyskawiczna obsługa, przesyłka bardzo dobrze zapakowana i dostarczona na drugi dzień. zdecydowanie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Janowiec Wielkopolski
2013-04-03
Odkamieniacza używam już dwa lata, czyli zaczełam 3 butelkę jest super,a sklep kawy włoskie.pl polecam ze względu na cenę i szybką przesyłkę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Pilawa
2013-03-26
ok, ekspres po czyszczeniu działa nadal :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Klucze
2013-03-13
Odkamieniacz OK... cena\jakość....Działa expres po odkamienieniu działa ciszej i "spokojniej" ///Polecam!. . . Demolo-Klucze
Opinia naszego klienta w
    pixel