Opinie o Zestaw Melitta - Filtr wody, tabletki czyszczące, odkamieniacz, płyn do obwodów mleka

  • Zestaw akcesoriów do ekspresów Melitta. W skład zestawu wchodzi filtr wody, tabletki czyszczące, odkamieniacz w płynie oraz płyn do czyszczenia obwodów mleka w ekspresach Melitta.
Kod produktu: 4006508178599
Producent: MELITTA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 95 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, STALOWA WOLA
2022-07-29
Wszystko przebiegło ok, sprawna i miła obsługa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimiera, Zaleszany
2022-07-27
Wszystko szybko, sprawnie nadane. Ekstra zapakowane. Jestem zadowolona. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Luiza, Kraśnik
2022-06-18
Polecam wszystko OK,szybka wysyłka towar zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, świerklaniec
2022-06-09
szybko sprawnie ekspres też się bardzo dobrze sprawuje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, WARSZAWA
2022-05-22
Na razie korzystam tylko z filtra wody. Na jak długo mi on starczy, przekonam się po pewnym czasie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Gdańsk
2022-05-20
Zestaw w 100 procentach potrzebny do czyszczenia o konserwacji ekspesu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Poznań
2022-05-12
Bez zastrzeżeń, produkty OK, dobra komplementarna oferta
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Ciechocinek
2022-05-11
W zestawie taniej. Obowiązkowy zestaw dla nowego ekpresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Sandomierz
2022-05-06
Ekspresowa przesyłka, wszystko zgodnie z opisem ☺️ Polecam serdecznie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Kraków
2022-05-03
Bardzo sprawna obsługa, szybka realizacja zamówienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2022-04-19
Obsługa na wysokim poziomie. Szybka dostawa, żadnych pomyłek. Polecam....!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Aleksandrów Łódzki
2022-03-13
Bardzo dobre produkty. Wysyłka bardzo szybka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Żychlin
2022-03-02
Zestaw jest ok. Trzeba dbać o sprzęt kupując zalecane środki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Chojnów
2022-02-21
Bardzo dobra chemia do ekspresu, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Swadzim
2022-02-16
Szybko, sprawnie, w dobrej cenie. Polecam Sprzedawcę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Żegocina
2022-01-31
Chcesz pić dobrą kawę zadbaj o ekspres A to właśnie przydatne produkty. Kupuję zawsze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ula, Łódź
2022-01-31
Obsługa bardzo sprawna , zaproponowano dodatkowe akcesoria ,które są niezbędne do prawidłowej pracy ekspresu. Rzeczowo wyjaśniono jak należy stosować poszczególne elementy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alfred, Trzebielino
2022-01-30
Bardzo dobry w przyzwoitej cenie i pomocny komplet w utrzymaniu czystoście mojego expresu...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Pęgów
2022-01-20
Przydatny, i to bardzo. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosława, Skórzewo
2022-01-20
jestem zadowolona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabella, Sulejówek
2022-01-19
Zestaw bardzo przydatny Sklep super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Zdzieszowice
2022-01-14
Szybka, terminowa dostawa.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamila, Lubin
2022-01-10
Jestem bardzo zadowolona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Izabelin
2022-01-09
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Biłgoraj
2022-01-08
Bardzo dobre produkty , szybka realizacja zamówienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Brzeg
2022-01-02
Świetny zestaw do obsługi ekspresu, jest w nim wszystko aby ekspres był zachowany w dobrym stanie a kawa za każdym razem wychodziła pyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Tarnowo Podgórne
2021-12-30
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Borne Sulinowo
2021-12-27
Niezbędnik kawosza :) . W zestawie wszystko co potrzebne do dbania o zakupione urządzenie. Polecam. Cena zestawu bardzo konkurencyjna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Łubowo
2021-11-20
Zestaw ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, KRAKÓW
2021-11-11
Super produkty polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, LUBLIN
2021-11-04
Szybka dostawa. Towar zgodny z opisem i przystępna cena
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwester, Bydgoszcz
2021-11-02
Dobry zestaw na start
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Świdnica
2021-10-29
Niezbędny zestaw do ekspresu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Jawornik Polski
2021-10-28
Przydatny zestaw
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BARBARA, TURAWA
2021-10-10
Bardzo przydatny zestaw :) Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Toruń
2021-10-08
Wszystko ok szybko i sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Poznań
2021-09-26
Niezbędnik pozwalający zadbać o ekspres, zestaw pozwala od razu skompletować wszystkie potrzebne środki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Pilzno
2021-09-24
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: AGATA, SŁUPCA
2021-09-20
Bardzo dobre produkty, szybka obsługa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Niepołomice
2021-07-23
Cały komplet to super sprawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, PYSKOWICE
2021-07-12
wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Wierzchowisko
2021-07-10
znakomite produkty do pielęgnacji ekspresu i dodatkowo w zestawie niezła cena
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Szydlowiec
2021-07-09
Zamówiony towar zgodny z oczekiwaniami. Wszystko super. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aldona, Turek
2021-06-28
Produkty świetnej jakości, idealne do ekspresu Melitta. Dobrze zabezpieczone podczas przesyłki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Pleśna
2021-06-18
Jeszcze nie używałem ale cena przystępna . Jedna z najtańszych na rynku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Zgorzelec
2021-06-07
Pełny profesjonalizm
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Katowice
2021-06-06
Jestem zadowolona z wszystkich produktów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Czesław, Gdańsk
2021-05-27
Towar otrzymałem wszystko było w porządku tzn.towar nie naruszony dotarł w miarę szybko.Jeżeli chodzi o akcesoria w przesyłce zużyłem dopiero 1 szt.do czyszczenia ekspresu do kawy oraz jedną dawkę płukania układu mlecznego.Preparaty doskonale zdają egzamin polecam. Z poważaniem Czesław.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Zabrze
2021-04-29
Bardzo profesjonalna obsługa. Towar zgodny z opisem plus szybka wysyłka. Szczerze polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesława, Warszawa
2021-04-27
Błyskawiczna realizacja zamówienia. Polecam. Produkty oryginalne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Żegocina
2021-04-27
Spełnia swoją funkcję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jaroslaw, Myslowice
2021-04-22
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aurelia, Bielsko-Biała
2021-04-12
towar zgodny z wymaganiem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Leśnica
2021-04-08
Sprawdzają się.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Warszawa
2021-04-08
Świetny zestaw w dobrej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Stalowa Wola
2021-04-05
Szybko i wygodnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Polkowice
2021-03-20
Bardzo dobry towar
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Dobre Miasto
2021-03-19
wszystkie produkty są niezbędne w utrzymaniu ekspresu - jestem zadowolona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kolonia Zawada
2021-03-18
Żeby za bardzo sie nie rozpisywać. Wszystko jest ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Jawczyce
2021-03-11
Polecam sprswnie i szybko
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Trzcianne
2021-03-08
Nie zna się na chemii, tym bardziej fajnie, że firma ma konkretne, które poleca i są u nich dostępne. Użytkowanie bardzo proste, a może to zasługa ekspresu, nie wiem jak się czyści inne. W moim sprawdza się ok i nikt nie zarzuci że używałem nieodpowiednich środków czyszczących ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Sława
2021-02-19
Cała transakcja przebiegła pomyślnie, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JAN, Wrocław
2021-02-16
Szybko, sprawnie i zgonie z zamówieniem Polecam sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Człuchów
2021-01-31
Bardzo dobre środki do konserwacji ekspresu - polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Dobryszyce
2021-01-17
Produkt ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Ścinawa
2021-01-15
Towar ok. I szybka dostawa!!@
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Radom
2021-01-08
Zgodny z oczekiwaniami
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GRZEGORZ, Rzeszów
2021-01-05
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Jawor
2021-01-04
super szybka realizacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Jonkowo
2021-01-02
Drugi zakup wszystko ok.Bardzo szybka wysyłka.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mikołaj, Poznań
2020-12-21
polecam, wszystko zgodne z opisem. szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Piastów
2020-12-15
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Hrubieszów
2020-12-14
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Wrocław
2020-12-14
Świetne produkty w dobrej cenie. Szybka realizacja zamówień. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Jaworzno
2020-12-07
ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Kraków
2020-11-27
Polecam Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Stalowa Wola
2020-11-21
Towar zgodny z zamówieniem,estetycznie zapakowany,szybka dostawa. Super miłe panie w kawiarni,szkoda tylko że nie można kupić towaru z asortymentu sklepu stacjonarnie,mieszkam ok.300m od sklepu i muszę zamawiać przez kuriera.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Neosystem, Gorzów Wlkp.
2020-11-16
Obsługa super, dostawa ekspresowa, wszystko tak jak w opisie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michal, Brwinow
2020-10-31
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emilia, Białystok
2020-10-12
Towar odpowiadający oczekiwaniom.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Gostyń
2020-10-11
WSZYSTKO SPRAQNIE I SZYBKO
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Baranowo
2020-10-03
Wszystko zgodne z zamówieniem, szybko dostarczone!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Wierzchowisko
2020-09-24
znakomite produkty i w dodatku w zestawie mają świetną cenę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Toruń
2020-09-20
Szybka realizacja zamówienia oraz dostawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Masłowice
2020-09-11
Doskonałe środki do utrzymania w dobrym stanie expresu , a ze posiadam Expres Melita wię idealnie nadają się.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Gniezno
2020-07-16
Super zestaw w super cenie. Wszystko w jednym, bardzo dobry pomysł. Bardzo dobra jakość i bezpieczne opakowania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Kraków
2020-04-21
Polecam zestaw, szybka dostawa. Warto stosować markowe zestawy do konserwacji swojego ekspresu. Marek Kraków.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Stalowa Wola
2020-04-06
Dobra cena za cały zestaw :) Oprócz filtra, zamówione środki wystarczają mi na długie miesiące. Jakość naprawdę dobra. Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Masłowice
2020-03-30
Udany zakup taki zestaw przydaje się w domu filtr super się sprawdza doskonała kawa wszystkie produkty które zamawiałam są ok . Szyba dostawa .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Milan, Stara Kuźnia
2020-02-01
Polecam. Wszystko przyszło szybko i bez problemu. Zgodnie z zamówieniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Lubieszów
2020-01-05
Potrzebny zestaw do ekspresu Melitta. Błyskawiczna dostawa (zaskakujaco). Podoba mi się podejście sklepu i jakość produktów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorian, Reda
2019-10-25
Super zestawik. Warto posiadać te rzeczy na stanie w szufladzie kiedy już ma się ekspres. Szczególnie pozytywne zaskoczenie po zamontowaniu filtra. Kawa smakuje z 3x lepiej!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Polanka Wielka
2019-09-21
Polecam w 100% wszystko zgodnie z opisem - napewno skorzystam z zakupów ponownie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Jawor
2019-08-30
Produkty dotarły ekspresowo. To nie moje pierwsze zamówienie w sklepie Konesso i jak zwykle nie zawiodłam się. Polecam w 100%.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Pyskowice
2019-04-19
W zestawie taniej niż wszystko z osobna :)
Opinia naszego klienta w
    pixel