Opinie o Zestaw Melitta - Filtr wody, tabletki czyszczące, odkamieniacz, płyn do obwodów mleka

  • Zestaw akcesoriów do ekspresów Melitta. W skład zestawu wchodzi filtr wody, tabletki czyszczące, odkamieniacz w płynie oraz płyn do czyszczenia obwodów mleka w ekspresach Melitta.
Kod produktu: 4006508178599
Producent: MELITTA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 29 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Radom
2021-01-08
Zgodny z oczekiwaniami
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GRZEGORZ, Rzeszów
2021-01-05
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Jawor
2021-01-04
super szybka realizacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Jonkowo
2021-01-02
Drugi zakup wszystko ok.Bardzo szybka wysyłka.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mikołaj, Poznań
2020-12-21
polecam, wszystko zgodne z opisem. szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Piastów
2020-12-15
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Hrubieszów
2020-12-14
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Wrocław
2020-12-14
Świetne produkty w dobrej cenie. Szybka realizacja zamówień. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Jaworzno
2020-12-07
ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Kraków
2020-11-27
Polecam Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Stalowa Wola
2020-11-21
Towar zgodny z zamówieniem,estetycznie zapakowany,szybka dostawa. Super miłe panie w kawiarni,szkoda tylko że nie można kupić towaru z asortymentu sklepu stacjonarnie,mieszkam ok.300m od sklepu i muszę zamawiać przez kuriera.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Albert, Gorzów Wielkopolski
2020-11-16
Obsługa super, dostawa ekspresowa, wszystko tak jak w opisie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michal, Brwinow
2020-10-31
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emilia, Białystok
2020-10-12
Towar odpowiadający oczekiwaniom.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Gostyń
2020-10-11
WSZYSTKO SPRAQNIE I SZYBKO
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Baranowo
2020-10-03
Wszystko zgodne z zamówieniem, szybko dostarczone!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Wierzchowisko
2020-09-24
znakomite produkty i w dodatku w zestawie mają świetną cenę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Toruń
2020-09-20
Szybka realizacja zamówienia oraz dostawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Masłowice
2020-09-11
Doskonałe środki do utrzymania w dobrym stanie expresu , a ze posiadam Expres Melita wię idealnie nadają się.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Gniezno
2020-07-16
Super zestaw w super cenie. Wszystko w jednym, bardzo dobry pomysł. Bardzo dobra jakość i bezpieczne opakowania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Kraków
2020-04-21
Polecam zestaw, szybka dostawa. Warto stosować markowe zestawy do konserwacji swojego ekspresu. Marek Kraków.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Stalowa Wola
2020-04-06
Dobra cena za cały zestaw :) Oprócz filtra, zamówione środki wystarczają mi na długie miesiące. Jakość naprawdę dobra. Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Masłowice
2020-03-30
Udany zakup taki zestaw przydaje się w domu filtr super się sprawdza doskonała kawa wszystkie produkty które zamawiałam są ok . Szyba dostawa .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Milan, Stara Kuźnia
2020-02-01
Polecam. Wszystko przyszło szybko i bez problemu. Zgodnie z zamówieniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Lubieszów
2020-01-05
Potrzebny zestaw do ekspresu Melitta. Błyskawiczna dostawa (zaskakujaco). Podoba mi się podejście sklepu i jakość produktów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorian, Reda
2019-10-25
Super zestawik. Warto posiadać te rzeczy na stanie w szufladzie kiedy już ma się ekspres. Szczególnie pozytywne zaskoczenie po zamontowaniu filtra. Kawa smakuje z 3x lepiej!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Polanka Wielka
2019-09-21
Polecam w 100% wszystko zgodnie z opisem - napewno skorzystam z zakupów ponownie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Jawor
2019-08-30
Produkty dotarły ekspresowo. To nie moje pierwsze zamówienie w sklepie Konesso i jak zwykle nie zawiodłam się. Polecam w 100%.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Pyskowice
2019-04-19
W zestawie taniej niż wszystko z osobna :)
Opinia naszego klienta w
    pixel