Opinie o Zestaw prezentowy Richmont - Dzbanek Duo + herbaty

  • Zestaw Richmont, w skład którego wchodzi dzbanek o pojemności 400 ml, filiżanka do herbaty o pojemności 200 ml wraz ze spodkiem oraz 12 saszetek herbat różnych smaków. Jest to doskonały wybór dla miłośników wysokiej jakości herbat.
Kod produktu: 5903738758128
Producent: RICHMONT

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 15 Średnia ocena: 4.87
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Bielsko-Biała
2021-01-16
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JAROSŁAW, Nysa
2021-01-12
Super na prezent, obdarowany był w 7 niebie ❤️
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Olsztyn
2021-01-12
Super herbatki.Bardzo fajny pomysł na prezent.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: LIDIA, GÓRA
2021-01-11
BARDZO ELEGANCKI I FUNKCJONALNY ZESTAW, SUPER NA PREZENT. BARDZO POLECAM .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Milanówek
2020-12-17
Polecam sprzedawcę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Sterkowiec
2020-11-03
TOWAR PIERWSZA KLASA JESTEM BARDZO ZADOWOLONA
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Olga, Góra
2020-10-10
Solidne wykonanie, zapakowane przepięknie. Prezent udany, polecam każdemu!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edward, Dobromierz
2020-09-26
Produkt bardzo dobry do parzenia i smakowania herbaty.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dagmara, Słupca
2020-06-20
Bardzo dobry dzbanek i filiżanka! Doskonały zestaw i świetna herbata!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Głogów
2020-04-15
Ciekawy zestaw. Piękny czajniczek z filiżanką oraz herbaty w kilkunastu smakach, z których każdy znajdzie coś dla siebie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Strzelce Opolskie
2019-11-10
Idealny pomysł na prezent. Osoba obdarowana była zachwycona. Zestaw do zaparzania plus herbatki do testowania sprawiły ogromną radość.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Sosnowiec
2019-05-05
Bardzo fajny zestaw - można popróbować różnych herbat Richmont i wybrać ulubione smaki. Do tego czajniczek o pojemności dostosowany do wielkości torebki herbaty i fajna filiżanka. Z czajniczka nic się nie przelewa przez pokrywkę i nie kapie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Przemyśl
2019-04-25
Świetny zestaw na prezent polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łajski
2019-04-18
Idealny na prezent.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Marek, Kraków
2019-04-05
Po zamówieniu zestawu przentowego dostałem paczkę w której był tylko dzbanek. Telefonowałem do sklepu z reklamacją i przysłali mi ponownie drugą paczkę, w której było pudełko herbaty Gunpowder. Po raz drugi wykonałem telefon do sklepu z reklamacją. Okazało się, że nie mają innych pudełek i zestaw herbat pakują do takiego pudełka jakie akurat mają. Po otwarciu pudełka okazało sie, że są w nim różne herbaty. Czyli niby wszystko OK. Mogliśmy zaparzać w kolejnych dniach inny rodzaj herbaty. Jak na nasz gust to z 12 herbat tylko 4 są godne uwagi, czyli 33%. Niestety herbatki owocowe, które z prawdziwą herbatą nie mają nic wspólnego w tym sklepie sprzedawane są w cenie tych najlepszych herbat. Polecam zakup zestawu prezentowego do wypróbowania różnych oferowanych herbat
Opinia naszego klienta w
    pixel