Opinie o Kawiarka Bialetti New Venus 4 filiżanki

  • Odświeżona wersja popularnej kawiarki Bialetti Venus, która posiada nowy kształt i grubszy dolny zbiornik na wodę. Bialetti New Venus pozwala zaparzyć 4 filiżanki kawy i jest przeznaczona do płyt indukcyjnych.
Kod produktu: 8006363028899
Producent: BIALETTI

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 76 Średnia ocena: 4.86
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Milanówek
2021-01-13
Bardzo dobra jakość kaw oraz kawiarki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Gliwice
2021-01-12
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Nowy Pilczyn
2021-01-11
Ładnie wygląda. Parzy kawę wyśmienicie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, Bielsko-Biała
2021-01-10
Przesyłka została wysłana bardzo szybko, zamówienie sprawnie zrealizowane. Kawiarka w jak najlepszym porządku. Jedyne co mnie nie urzekło to to, że gdy otworzyłam przesyłka mocno dało się wyczuć zapach papierosów. Śmiem twierdzić, magazynierzy palą na magazynie :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Kraków
2021-01-10
Świetna kawiarka, kawa pyszna. Działa na indukcji. Bardzo ładna i elegancka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Otwock
2021-01-10
Zamówione, zapłacone, przysłane zero problemów i tak ma być ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Świdnica
2021-01-10
To już kolejna kawiarka kupiona przeze mnie w Konesso. Wszystkie świetnie i długo służą. Prz wyborze wielkości należy pamiętać o różnicy między kawą we Włoszech i w Polsce. Venus 4 , to dwie średnie " nasze" kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Jarosław
2021-01-09
towar zgodny z zamówieniem, w dobrej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Gdynia
2021-01-09
Kawiarka wysokiej jakości, wykonana z dbałością o szczegóły. Ale to w końcu Bialetti! Służy od grudnia i nie ma z nią żadnych problemów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gdańsk
2021-01-08
Kawiarka jest rewelacyjna, spełniła moje oczekiwania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Warszawa
2021-01-07
Taki, jak miał być.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Wrocław
2021-01-05
Kawiarka bardzo bardzo dobrej jakości. Zamowienie i dostawa zrealizowane bez problemu. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Toruń
2021-01-02
Wspaniała!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zuzanna, Sochaczew
2021-01-02
Wspaniała elegancka kawiarka. Zmieni drobno mielone ziarna kawy w doskonałą bazę do latte macchiato czy cappuccino. Dzięki niej piłam najlepszą domową kawę w życiu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iza, Pruszków
2020-12-30
Polecam sklep oraz kawiarkę. Ekspresowa wysyłka, a z kawiarki jestem bardzo zadowolona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Pasłęk
2020-12-30
Marka mówi sama za siebie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Janusz, Koszalin
2020-12-30
Kawiarka bardzo mi się podoba. Niestety nie działa na mojej płycie indukcyjnej Elektrolux kupionej z 10 lat temu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Toruń
2020-12-30
Swietny produkt, wykonanie na 5 wiec polecam te marke i kawiarki ze stali. Do tego koniecznie dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Mateusz, Warszawa
2020-12-29
Skusiłem się nowym designem, nie żałuję jednakże wadami są: ciężko się odkręca przez śliska powierzchnię a przy zakręcaniu nie zawsze łatwo złapać gwint, czego nie doświadczyłem przy klasycznej kawiarce.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2020-12-28
Kawiarka spełnia moje wymagania. Działa na indukcji i parzy wyśmienitą kawę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Poznań
2020-12-27
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Gołdap
2020-12-27
Bardzo miła obsługa, szybka przesyłka, a kawiarka piękna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Kraków
2020-12-26
Kawiarka Venus była strzałem w 10 w tegoroczne Mikołajki. Mąż ją uwielbia. Jest mała, zgrabna, robi pyszną kawę. Z jej powodu wyrzuciliśmy ekspres.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wacław, Wrocław
2020-12-23
Jestem zadowolony z zakpionej kawiarki .Myślę, że uszczelkę do niej dostane w firmie gdy się zużyje. Życzę udanych Świąt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Warszawa
2020-12-21
Kawiarka bardzo dobrej jakości, działa też na indukcję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Lubin
2020-12-21
Sprzedawca godny polecenia, z pewnością w przyszłości będę tu wracać.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Olsztyn
2020-12-18
Współpraca ze Sklepem na najwyższym poziomie - jakość obsługi, szybkość bez zarzutów, szybka wysyłka, przystępne ceny. Jeśli chodzi o samą kawiarkę to kawa smaczna, starcza w sam raz na zaparzenie standardowego kubka kawy 250ml z mlekiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Chorzów
2020-12-17
Kawiarka bardzo fajna, kawa wychodzi bardzo dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Lublin
2020-12-15
Towar dokładnie taki jak prezentowany na stronie. Szybka przesyłka. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Bełżyce
2020-12-15
Towar zgodny z opisem, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Poznań
2020-12-14
Kawiarka śliczna a kawa z tej kawiarki pyszna !!!! Polecam gorąco !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PAWEŁ, ŁÓDŹ
2020-12-13
Dobra jakość za rozsądną cenę. Jestem zadowolony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2020-12-10
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Kraków
2020-11-29
Klasyczna kawiarka, w użytkowaniu bez zastrzeżeń. Wybrany model idealny do zaparzenia ilości kawy w sam raz do jednego kubka. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Kościerzyna
2020-11-28
Naprawdę świetny sprzęt. Robienie kawy, to przyjemność.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ilonka, Łódź
2020-11-24
Idealny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Mierzyn
2020-11-24
Idealny rozmiar na jedną dużą kawę lub dwie mniejsze. Działa bez zarzutu na płycie indukcyjnej. Ładnie się prezentuje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Gostyń
2020-11-22
Po miesiącu użytkowania - warte swojej ceny. Wykonanie piękne ( dla mnie ważne, w końcu stoi to na widoku ). Do tego czasu, używałem aluminiowych kawiarek, z marketu - dwa światy. Kawiarka z aluminium z marketu, rdzewieje w pojemniku na wodę, prawdopodobnie, to aluminium , to jednak nie jest czyste aluminium. Posiadam dwie kawiarki z marketu, różnych firm i o różnych pojemnościach - ta sama sytuacja.Warto więc kupić markowe. Wybrałem kawiarkę ze stali szlachetnej, dla możliwości zaparzania kawy na kuchenkach indukcyjnych ( zabieram ze sobą na wakacje ), a w domu używam na kuchence gazowej ( na co dzień )
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Łódź
2020-11-16
Niespodzianką dla mnie jest obsługa klienta! Kocham robić zakupy u Was
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioletta, Siemianowice Śląskie
2020-11-13
swietna kawiarka dla wymagajacych. szybko się składa i myje.polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2020-11-13
Idealna spełnia swoje zastosowanie. Polecem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Warszawa
2020-11-07
Bardzo fajna kawiarka, idealna pojemność
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2020-11-02
Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Jastrzębie Zdrój
2020-10-20
Przyjemnie robi sie zakupy w tym sklepie.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Walerian, Świerklany
2020-10-18
Spełnia moje oczekiwania. Dobra jakość.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Łódź
2020-10-12
Super kawiarka szybko i sprawnie można zaparzyć aromatyczną kawę jak i ją umyć.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOANNA, BIELSKO-BIAŁA
2020-10-12
świetny, przesyłka ekspresowa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Kraków
2020-10-09
Kawiarka bardzo dobra. Szkoda że mały jest wybór kawiarek elektrycznych (tylko nie aluminiowych)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lucas, Warszawa
2020-10-02
Very well designed product.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Nysa
2020-09-28
Polecam bardzo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Wodzisław Śląski
2020-09-25
Wspaniała obsługa i ekspresowa wysyłka! Sam ekspres polecam, łatwy w obsłudze, super jakość. Kawa wychodzi pyszna!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bronisław, Żory
2020-09-21
Towar ma cechy użytkowe takie jakie oczekiwałem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Paweł, Skrzypne
2020-09-19
Dobrze wykonana kawiarka , jedna połączenie lubi się nie dokręcać. Trzeba zwracać uwagę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Kiekrz
2020-09-14
Kawiarka zgodna z opisem, wygląda bardzo ładnie, działa bez zarzutu. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: KRZYSZTOF, BIAŁYSTOK
2020-09-13
Produkt wykonany bardzo starannie i solidnie, wygląda w mojej ocenie atrakcyjnie niestety nie działał na mojej płycie indukcyjnej (Samsung). Musiałem dokupić adapter do kuchenek indukcyjnych za prawie 60 zł. Kawiarka ma ewidentnie za cienkie dno z ferromagnetykiem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: KRZYSZTOF, BIAŁYSTOK
2020-09-13
Produkt wykonany bardzo starannie i solidnie, wygląda w mojej ocenie atrakcyjnie niestety nie działał na mojej płycie indukcyjnej (Samsung). Musiałem dokupić adapter do kuchenek indukcyjnych za prawie 60 zł. Kawiarka ma ewidentnie za cienkie dno z ferromagnetykiem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Warszawa
2020-09-12
Rewelacja, najlepsza kawiarka jaką dotąd miałem. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2020-09-11
Jestem bardzo zadowolona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Konstancin
2020-09-11
Świetna na 1-3 osoby. Najważniejsze ze działa na idukcję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Kraków
2020-09-08
teraz piję rano pyszną kawę,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Igor, Warszawa
2020-09-06
Rewelacja! Jest to moja pierwsza kawiarka, ale jakość wykonania i smak kawy z niej przyrządzone są naprawdę zadowalające
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kobylanka
2020-09-06
Kawiarka bardzo dobrej jakości, kawa wyśmienita.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alior Leasing, Lublin
2020-09-04
Świetnie się sprawdza dla dwóch osób.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Terespol
2020-08-25
Jakość wykonania na najwyższym poziomie. Warto dopłacić do tego markowego sprzętu i cieszyć się kawą, nie martwiąc się o dziwne zapachy, nieszczelne/niesprawne zawory, i inne niedoróbki o połowę tańszych no-nameów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Kraków
2020-08-07
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Kraków
2020-07-25
Produkt godny polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Gdańsk
2020-06-05
Polecam tę kawiarkę w szczególności posiadaczom płyty indukcyjnej. Dzięki niej w łatwy sposób wychodzi robienie pysznej kawy a do tego kawiarka sama w sobie świetnie się prezentuje. Jednak gdybym miała kupić ponownie, wzięłabym większą.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Gdańsk
2020-06-05
polecam, bardzo dobry produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Wrocław
2020-04-24
Kawiarka sprawdza się bardzo dobrze. Kawa smakuje dużo lepiej niż parzona tradycyjnie. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cezary, Poznań
2020-03-20
Fantastyczny sprzęt. Bardzo ładny wygląd. Łatwa do umycia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Błonie
2020-03-11
Fantastyczny sprzęt. Bardzo ładny wygląd. Pojemność jak dla mnie na dwie filiżanki lub większy kubek.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kraków
2019-12-21
Powracam po latach do kafetiery stalowej - smak kawy jest zupełnie inny niż z aluminiowej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Radzyń Podlaski
2019-10-20
Super. Zrobiona z bardzo dobrych materiałów. Używam od ponad roku, nic się nie zużyło.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Łódź
2019-10-05
ładna stylowa kawiarka dla osób z płytą ceramiczną, rozmiar idealny na dwie większe kawy. Warto mieć w zapasie, gdyby coś akurat się stało z ekspresem albo nie chce sie czekac aż się rozgrzeje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata Anna, Chełm
2019-08-04
Bardzo ładna kawiarka, która również i przede wszystkim parzy bez zarzutu kawę. Pojemność bardziej na dwie małe filiżanki chyba, że pijemy espresso w typowych włoskich naczyniach. Polecam.
Opinia naszego klienta w
    pixel