Opinie o French Press Melitta Coffee Maker Standard - 9 filiżanek

  • French press firmy Melitta, który umożliwia przygotowanie kawy dla 9 osób. Został wykonany ze szkła borokrzemowego oraz stali nierdzewnej. W zaparzaczu można przygotować pyszną kawę, herbatę oraz zioła.
Kod produktu: 4006508170401
Producent: MELITTA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 12 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Kraków
2022-09-22
Jakościowy french press. O wiele lepszy niż to, co można kupić za takie pieniądze w markecie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Wrocław
2022-01-14
Robi swoją robotę. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Siemianowice Śląskie
2021-12-05
Idealny zakup i super dostawa. Polecam gorąco.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Poznań
2021-09-23
Wygodne, pojemne i idealne na herbaty sypane. Gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, Żnin
2021-07-19
Ofiarowany w prezencie. Obdarowany podziękował i ... koniec. Na tyle ile ,na ile ja moglam ocenić, jest w porządku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Wrocław
2021-06-10
Krótko, jest OK ! Jestem zadowolona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Brzozów
2021-05-29
Porządny sklep polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Szczecin
2021-05-23
Bardzo dobry FP jak na pierwszy raz. Muszę pochwalić też obsługę sklepu, ponieważ od razu dosłali druga sztukę, gdyż pierwsza uległa rozbiciu w transporcie u kuriera.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Benedykt, Ilawa
2021-01-02
Zakup udany. Towar zgodny z zamówieniem i oczekiwaniami. Dostawa bardzo szybka i sprawną. Polecam sprzedawcę. Nie zamierzam rezygnować z z usług tej firmy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marlena, Siemianice
2020-11-13
Profesjonalizm w każdym calu, miło, sprawnie, bez zbędnych opóźnień. Dziękuję i polecam. Napewno jeszcze skorzystam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marlena, Siemianice
2020-11-06
Zakup bardzo udany, kontakt ze sklepem świetny, szybka udana dostawa, pełen profesjonalizm. Gorąco polecam ten sklep. Będziecie zadowoleni. Dziękuję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dagmara, Wrocław
2020-02-13
Najwygodniejszy sposób parzenia kawy dla dużej ilości osób. Super zaparzacz, łatwy w utrzymaniu czystości
Opinia naszego klienta w
    pixel