Opinie o Łyżeczka z miarką do kawy Melitta

  • Łyżeczka do kawy z miarką firmy Melitta. Pomaga odmierzyć 8 g kawy, czyli idealną ilość dla jednej dużej filiżanki. Wykonana została ze stali nierdzewnej i nadaje się do mycia w zmywarce.
Kod produktu: 4006508170432
Producent: MELITTA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 27 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Sokołów Podlaski
2024-01-02
od wielu lat używam takiej miarki do kawy, kupiłam na prezent
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Motycz
2023-08-03
Towar zgodny z opisem. Szybka dostawa. Nie mam żadnych uwag. Sklep trzyma poziom.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Rybnik
2023-05-25
Elegancka łyżeczka, super miarka do kawy.Polecam!Zakupy z Konesso to sama przyjemność!Szybką wysyłka i dostawa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Rumia
2023-05-23
Wszystko super. Towar spełnił moje oczekiwania. Sprawna i szybka wysyłka. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Toruń
2023-03-18
Łyżeczka superancka i bardzo "miła" w użytkowaniu. Idealnie jedna na dużą kawę. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DOROTA, PRUSZKÓW
2023-02-19
Produkt spełnia wymagania, ładnie wykończony. Szkoda, że z drugiej strony łyżeczki nie ma okrągłej stopki do utwardzenia kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Lubliniec
2022-12-23
Bardzo estetycznie wykonana. Moim zdaniem najlepszy z dostępnych wzorów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Warszawa
2022-12-22
Obsługa ok, towar bardzo ok. Obsługa ok, towar bardzo ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Sosnowiec
2022-12-19
Produkt zgodny z opisem, przesyłka superszybka. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malgorzata, Sulęczyno
2022-05-16
Ładna i solidna łyżka do kawy, bardzo przydatna w domu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Krosno
2021-12-30
Łyżeczka,miarka super. Bardzo ładnie wykonana,dobry wybór.polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Nidzica
2021-08-27
Super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Warszawa
2021-08-09
Daje radę, znaczy sprawdza się. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Radom
2021-03-28
Dobrze wykonana miarka do kawy, pojemność pasuje w sam raz do 200ml wietnamskiego zaparzacza phin. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: URSZULA, BIAŁYSTOK
2021-03-07
Łyżeczka z miarka jest zgodna z opisem i zdjęciem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Siedlce
2021-02-21
bardzo dobra jakościowo.Pojemność dopasowana do jednego espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daria, Gdańsk
2021-01-12
Elegancka, Swietnie wykonana.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Ligota Mała
2020-12-26
Podręczna, przydatna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Wola Osowińska
2020-12-24
Zgodnie z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Szewna
2020-12-17
Zamówienie zgodne i szybko dostarczone. Szczerze polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Olsztyn
2020-12-13
Super, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Mrągowo
2020-12-12
Bardzo profesjonalnie, serdecznie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Wałcz
2020-12-05
Bardzo solidnie wykonana, poręczna w użyciu, dla mnie idealna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Nowy Sącz
2020-10-19
Zgrabna miarka, z uchwytem na reling.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Głodowo
2020-05-03
Jestem bardzo zadowolona z zakupu w sklepie konesso zakupiona łyżka do kawy sprawia mi dużą przyjemność w zaparzaniu kawy jest bardzo solidnie wykonana POLECAM WSZYSTKIM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Trzcianka
2020-04-23
Bardzo praktyczna ,świetnie wykonana miarka do kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Wrocław
2020-04-11
Wykonanie dobre. Polecam.
Opinia naszego klienta w
    pixel