Opinie o Czajnik Melitta - Stalowa konewka do kawy Melitta 0,7l

  • Czajnik wykonany ze stali nierdzewnej, który umożliwia idealną dystrybucję wody do zmielonej kawy w dripie lub chemexie. Pojemność konewki to 0,7 l, a urządzenie jest kompatybilne ze wszystkimi grzejnikami, w tym indukcyjnymi.
Kod produktu: 4006508217649
Producent: MELITTA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 51 Średnia ocena: 4.98
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Nowy Sącz
2021-01-15
Super czajnik, spełnia swoją funkcję przy robieniu kawy. Szybka wysyłka. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Puławy
2021-01-10
Czajnik bardzo ładny i wygodny Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Podkowa Leśna
2021-01-03
Genialny! Czajniczek w którym nie cieknie z "dziubka". Idealny do podawania w nim herbaty. Goście zachwyceni.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Zgorzelec
2020-12-28
Bezcenny w zaparzaniu kawy. Ocena - 5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Warszawa
2020-12-28
Ładna rzecz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Dariusz, Toruń
2020-12-27
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Rzeszów
2020-12-19
Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAREK, Sanniki
2020-12-17
Sprawnie szybko godny polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Kraków
2020-12-16
Bardzo dobry czajnik pod V60.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Koszalin
2020-12-04
Bardzo ładny czajniczek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Zielona Góra
2020-12-04
Czajnik spełnia swoją funkcję.Obsługa sklepu wzorcowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrianna, Poznań
2020-11-29
doskonały stosunek ceny do jakości. idealny dla rozpoczynających swoją przygodę z przelewem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojtek, Łódź
2020-11-23
Jestem zadowolony z towaru
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Liudmyla, Krakow
2020-11-22
Wystarczy do Chemexa na 3 filiżanki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Kraków
2020-11-21
Świetnie się sprawdza przy alternatywach
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ADAM, Inowrocław
2020-11-20
Bardzo ładne wzornictwo, pieknie sie prezentuje na półce kuchenne. Wykonanie solidne, nitowana rączka. Polecam do zaparzania kawy alternetywnej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Strzelce Krajeńskie
2020-11-14
Super. Godne polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2020-11-14
Idealny do porannej kawy:) Sprawna realizacja zamowienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Warszawa
2020-11-07
Wspaniały, pięknie prezentuje się w mojej nowej kuchni. Mimo niewielkiej pojemności w porównaniu do tradycyjnych czajników w zupełności mi wystarcza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magda, Warszawa
2020-11-01
Super czajnik. Bardzo precyzyjnie i przyjemnie się przelewa. Klasyczny design będzie pasował do każdego wystroju kuchni. Wg mnie nie ma co przepłacać za inne modele.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Płock
2020-10-31
Bardzo dobra konewka za niewielkie pieniądze. Można w niej zagotować nawet 900ml wody.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Rzeszów
2020-10-30
Bardzo fajny budżetowy czajnik. Szczerze polecam tym którzy nie chcą wydawać paru stówek. Otwory które są na pokrywce pozwalają włożyć termometr.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Igor, Katowice
2020-10-24
Super konewka na początek przygody :) Przeskok z plastikowego czajnika na konewkę Melitta robi sporą różnicę przy parzeniu dripów. No i cena bardzo atrakcyjna :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Rogoźno
2020-10-13
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Wałcz
2020-10-09
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Czajniczek jest fantastyczny!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Wrocław
2020-06-18
Czajniczek z gęsia szyjką jest wspaniały! Bardzo dobra jakość stali, długo trzyma temperaturę a przy tym ma ładny wygląd :) Zabezpieczona rączka chroni przed poparzeniem. Cena jak na ten produkt jest wyjątkowo niska. Polecam produkt oraz sprzedającego :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Wojnicz
2020-06-17
Świetny solo oraz jako backup do HARIO Buono Kettle :) Świetny stosunek Cena/Jakość. Może być praktyczną ozdobą każdej kuchni, fajny jako prezent dla młodej pary (na zachętę eksperymentów kawowych)... sklep jak zwykle 10/10...Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2020-06-15
Jest to moja pierwsza konewka, jednak wystarczająca jak na moje potrzeby. Dobra jakość wykonania, z pewnością cena nie jest wygórowana, wręcz odpowiednia. Spełnia swoje oczekiwania, nie kapie, leje się równym strumieniem. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Wrocław
2020-06-11
Czajnik jest bardzo ładny i solidnie wykonany, rączka nie lata i nie nagrzewa się. Dodatkowym plusem tego czajnika jest możliwość umieszczenia w pokrywie termometru. Gorąco polecam stosunek cena jakość 10 na 10
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Nowa Kuźnia
2020-05-24
Bardzo fajny czajnik, świetnie spełnia swoje zadanie. Polecam! :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Gdańsk
2020-05-19
Idealny do zalewania V60, pięknie się prezentuje i nie jest tak drogi jak Hario :) w dziurkę u góry można włożyć termometr do mierzenia temperatury wody podczas gotowania. Można używać na indukcji. Bardzo dobry wybór w rozsądnej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Violetta, Sucha Beskidzka
2020-05-06
Czajnik do alternatywnych metod parzenia kawy, bardzo przydatny, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Tychy
2020-05-02
Dla mnie niezbędne akcesorium do przelewów, dobrze wykonany czajnik, świetnie się sprawdza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Zielona Góra
2020-04-16
Bardzo dobry czajnik; ładny, wygodny, praktyczny i tani. Pojemność czajnika powinna wystarczyć do przepłukania filtru i zaparzenia około 500 ml kawy w dripperze Hario V60-2. Zwykle robię kubek kawy 350 ml i zostaje mi około 150 ml wody w czajniku, przy laniu wody "do kreski" (nominalne 700 ml osiąga się po zalaniu czajnika do wysokości góry napisu "MAX", przy kresce jest około 640 ml). Przy rozważaniu zakupu warto wiedzieć, że średnica podstawy czajnika wynosi 14 cm, ale kontakt z płytą grzejną ma kolista powierzchnia o średnicy 11 cm.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Pionki
2020-04-10
Czajnik idealny dla nas. Wygodna rączka, ładny wygląd i praktyczność to jego niewątpliwe zalety. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Szczecin
2020-03-24
Dobry czajnik. Fajne wykonanie. Jestem zadowolony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: CZESŁAW, SZCZECIN
2020-03-05
CZAJNIK BARDZO FAJNY NA INDUKCJĘ CENA WYGLĄD REWELACJA POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Wrocław
2020-02-24
Bardzo poręczny czajnik. Ładnie wygląda i dobrze się sprawdza w połączeniu z dripem. Czasem używam go nawet do zaparzania herbaty i też jest super:-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Skierniewice
2020-02-11
rewelacyjny czajniczek w rozsadnej cenie. w niczym nie ustepuje drozszym produktom, ktore tez posiadam i od jakiegos czasu intensywnie uzywam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Wrocław
2020-02-08
Niezastąpiony do parzenia pysznej kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Radom
2020-01-17
Czajnik świetny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Warszawa
2020-01-15
bardzo fajny czajnik.optymalna objętość i wygląd. Idealny prezent dla kawosza. Cena nie rujnująca. Kupiłem dwa dla dorosłych dzieci.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Łódź
2020-01-11
jestem bardzo zadowolona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Bydgoszcz
2019-12-30
Świetny czajnik - nie tylko piękny, ale bardzo wygodny. Ergonomiczny kształt rączki oraz rozmiar sprawiają, że korzystanie z niego to przyjemność. Dodatkowy plus za rozsądną cenę!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Brodnica
2019-12-11
Super rzecz do alternatywnego parzenia kawy. W otwór pokrywki wchodzi z lekkim oporem termometr https://allegro.pl/oferta/termometr-szpilkowy-miesa-grilla-ciasta-sonda-lcd-8618005394?item=8618005394. Polecam. Wszystko przebiegło sprawnie !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Wrocław
2019-10-11
Wygląd nie jest jedyną zaletą tego czajnika. Przystępna cena skłoniła mnie do zakupu i już wiem, że nie potrzebuję niczego innego. Optymalna pojemność, bezproblemowe utrzymanie w czystości, wygodny "lejek" pozwalający na precyzyjny wypływ wody. Świetny sprzęt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DOROTA, GIŻYCKO
2019-09-11
Czajnik konewka spełnia swoją rolę. Cena bardzo dostępna i wygląd super. Jestem bardzo zadowolona. POLECAM.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Mysłowice
2019-09-09
Świetny czajnik, precyzyjny no i wygląd na plus
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Bydgoszcz
2019-07-23
Chyba najtańsza konewka, jaką znalazłem (kupiłem w cenie promocyjnej za 69zł). Bardzo ładna, wygląda solidnie, wygodnie się trzyma i polewa. Trudno mi sobie wyobrazić lepszy produkt do moich domowych zastosowań.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Wrocław
2019-07-20
Bardzo fajny, poręczny czajnik, u mnie do ogólnych zastosowań w kuchni, bardzo dobrej jakości stal, nie zostają ślady na powierzchni, bardzo starannie wykonany, znacznik maksimum wody jest dobrze widoczny wewnątrz czajnika, działa na indukcji.
Opinia naszego klienta w
    pixel