Opinie o Czajnik Melitta - Stalowa konewka do kawy Melitta 0,7l

  • Czajnik wykonany ze stali nierdzewnej, który umożliwia idealną dystrybucję wody do zmielonej kawy w dripie lub chemexie. Pojemność konewki to 0,7 l, a urządzenie jest kompatybilne ze wszystkimi grzejnikami, w tym indukcyjnymi.
Kod produktu: 4006508217649
Producent: MELITTA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 107 Średnia ocena: 4.99
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Gdynia
2022-07-02
Czujnik bardzo ładny i funkcjonalny, zgodny z opisem. Dostawa szybka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2022-06-22
Spełnia zadanie, warto nagrzać przed nalaniem do niego wody
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Knurów
2022-05-07
Konewka świetnie się sprawdza, jest w dobrej cenie i znacznie ułatwia zrobienie dripa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Rzeszów
2022-03-24
bardzo dobra jakość i cena polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Zbylitowska Góra
2022-03-03
Zrobiłem sobie bardzo dobry zakup... Wreszcie mogę korzystać i z dripa i z aeropressu. Taka konewka to naprawdę nieodzowny sprzęt dla smakosza kawy :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Chorzów
2022-02-22
bardzo fajny czajnik, używam codziennie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Katowice
2022-02-10
Dobrze wykonany, kompaktowy i wygodny w użytkowaniu. W porównaniu do droższych alternatyw (np. od Hario) brakuje tylko slotu na termometr. Z czystym sumieniem mogę czajnik polecić.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Gdańsk
2022-02-10
Bardzo dobra jakość produktu za bardzo dobrą cenę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Oława
2022-01-21
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Pniewy
2022-01-14
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Kędzierzyn-Koźle
2022-01-08
Bardzo szybka realizacja, produkt super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Szczecin
2022-01-08
Bardzo dobry produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Olsztyn
2022-01-07
Bardzo dobry zakup, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Kraków
2021-12-31
Przyzwoity czajniczek, leje się pewnie i gładko. W pokrywce są otworki na tyle duży, że cienki termometr się mieści.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Słupsk
2021-12-27
Duża ulga podczas zalewania kawy - jeśli porównać z tradycyjnymi czujnikami. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mieczysława, Poznań
2021-12-23
Produkt na 5! B. praktyczny i "estetycznie" wykonany.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lukasz, Rybnik
2021-12-17
Jest to jedna z tych rzeczy, którą lubi się od pierwszego kontaktu. POLECAM!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Kraków
2021-11-20
Pomimo niskiej ceny jest świetna, moim zdaniem lepsza niż Hario Buono, doskonale ułatwia panowanie nad strumieniem - bardzo polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Nowa Sól
2021-11-11
Idealny do V60
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Lipiany
2021-11-08
Świetnie się sprawdza, ładnie wygląda i parzy pyszną kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Wrocław
2021-10-11
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Rybnik
2021-09-17
Bardzo fajny i poręczny. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2021-08-14
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KRZYSZTOF, Bydgoszcz
2021-07-18
Dla mnie idealny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Józef, Budziska
2021-07-11
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Łuków
2021-07-09
Towar zgodny z opisem.polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Warszawa
2021-07-08
Bardzo wygodna i dobrze wykonana
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kleosin
2021-07-08
Czajnik dotarł w nienagannym stanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Kraków
2021-07-06
Towar jest jak najbardziej zgodny z opisem i spełnia swoje zadanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Łódź
2021-07-06
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Julian, Poznań
2021-07-05
Bardzo dobra konewka w przystępnej cenie. Pomimo braku towaru zamówienie nie zostało anulowane tylko lekko opóźnione co mi odpowiadało.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Jakubowice Koninskie
2021-06-29
Ładne i użyteczne . Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomira, Łódź
2021-06-27
Znakomity, spełnia oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Oporów
2021-06-26
Sprzęt najwyższej jakości. Serdecznie polecam. Wylewka nie rozchlapuje, woda szybko się gotuje, wygodnie się nalewa. Rączka się nie nagrzewa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Toruń
2021-06-26
Bardzo porządny,spełnia oczekiwania. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lesław, Tarnowskie Góry
2021-06-26
Zgrabny czajnik kupiony w bardzo dobrej cenie. Przesyłka dotarła szybko.Polecam produkt jak i sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Tarnów
2021-06-26
Czajnik jest bardzo fajny, znacznie poprawia komfort robienia kawki w V60. Czajnik jest stosunkowo mały więc nadaje się do zabrania na wyjazd zaraz z młynkiem, wagą i V60 by poza domem móc się cieszyć również pyszną kawką. Produkt bardzo przydatny do domowych miłośników kaw przelewowych. Kupiony w super promocji, gorąco polecam. Sklep super szybka i profesjonalna obsługa ekspresowa wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Bielsk Podlaski
2021-06-26
Bardzo dobra i szybka obsluga. Polecam Czajnik super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Płock
2021-06-25
piękne wykonanie, czajnik ładniejszy niż Hario
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ziemowit, Klucze
2021-06-25
Świetna jakość, detale i ergonomia. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Żory
2021-06-25
Produkt relewacja jeszcze w promocji która udało się go kupić muszę powiedzieć Towar i Sklep pierwsza klasa i Polecam zakupy tutaj
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Olga, Dąbrowa Górnicza
2021-06-25
Solidnie wykonany, sprawdza się świetnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Wieluń
2021-06-25
Rewelacja, świetnie wykonany, poręczny i w doskonałej cenie. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Otwock
2021-06-25
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Sosnowiec
2021-06-25
Świetny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Poznań
2021-06-21
Produkt zgodny z opisem. Fajny czajniczek typu gooseneck (tj. z wylewką) dla początkujących. Nie jest aż tak drogi jak Fellow, a na pewno pozwoli na precyzyjne zaparzanie kawy w Hario V60 czy dripperach Kalita.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Kędzierzyn-Koźle
2021-06-04
Dobrze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Szczęsne
2021-05-31
Bardzo fajny czajnik. Świetnie się sprawdza do przygotowania kawy w drip'ie. Idealna pojemność na 2 porcje kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Gościno
2021-05-27
Bardzo dobra konewka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Wrocław
2021-05-06
Czajnik bardzo dobrej jakości, polecam do zalewania dreepa. :)Wzorowy kontakt firmy Konesso z klientem! Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Stalowa Wola
2021-04-23
Super czajniczek. Dobre nalewanie i powoli trzeba nalewać.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Słupsk
2021-03-02
yObsługa w pełni profesjonalna. Czajnik /konewka/ ma przepiękny kształt i super jakość. Szybka realizacja zamówienia a w paczuszce miły gadżet. Pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Legionowo
2021-02-26
Konewka daje dużą wygodę przyrządzania kawy z drip'a, spełnia swoje zadanie w 100%.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Toruń
2021-02-14
Towar o bardzo wysokiej jakości. Doskonale spełnia swoją funkcję. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Stary Sacz
2021-02-11
Swietnie wyglada, poręczny i na wszystkienkuchenki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Bydgoszcz
2021-02-08
Towar zgodny z opisem. Czajnik idealnie nadaje się do przygotowania pysznej kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Nowy Sącz
2021-01-15
Super czajnik, spełnia swoją funkcję przy robieniu kawy. Szybka wysyłka. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Puławy
2021-01-10
Czajnik bardzo ładny i wygodny Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Podkowa Leśna
2021-01-03
Genialny! Czajniczek w którym nie cieknie z "dziubka". Idealny do podawania w nim herbaty. Goście zachwyceni.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Zgorzelec
2020-12-28
Bezcenny w zaparzaniu kawy. Ocena - 5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Warszawa
2020-12-28
Ładna rzecz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Dariusz, Toruń
2020-12-27
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Rzeszów
2020-12-19
Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAREK, Sanniki
2020-12-17
Sprawnie szybko godny polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Katowice
2020-12-16
Bardzo dobry czajnik pod V60.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Koszalin
2020-12-04
Bardzo ładny czajniczek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Zielona Góra
2020-12-04
Czajnik spełnia swoją funkcję.Obsługa sklepu wzorcowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrianna, Poznań
2020-11-29
doskonały stosunek ceny do jakości. idealny dla rozpoczynających swoją przygodę z przelewem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojtek, Łódź
2020-11-23
Jestem zadowolony z towaru
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Liudmyla, Krakow
2020-11-22
Wystarczy do Chemexa na 3 filiżanki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Kraków
2020-11-21
Świetnie się sprawdza przy alternatywach
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ADAM, Inowrocław
2020-11-20
Bardzo ładne wzornictwo, pieknie sie prezentuje na półce kuchenne. Wykonanie solidne, nitowana rączka. Polecam do zaparzania kawy alternetywnej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Strzelce Krajeńskie
2020-11-14
Super. Godne polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2020-11-14
Idealny do porannej kawy:) Sprawna realizacja zamowienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Warszawa
2020-11-07
Wspaniały, pięknie prezentuje się w mojej nowej kuchni. Mimo niewielkiej pojemności w porównaniu do tradycyjnych czajników w zupełności mi wystarcza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magda, Warszawa
2020-11-01
Super czajnik. Bardzo precyzyjnie i przyjemnie się przelewa. Klasyczny design będzie pasował do każdego wystroju kuchni. Wg mnie nie ma co przepłacać za inne modele.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Płock
2020-10-31
Bardzo dobra konewka za niewielkie pieniądze. Można w niej zagotować nawet 900ml wody.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Rzeszów
2020-10-30
Bardzo fajny budżetowy czajnik. Szczerze polecam tym którzy nie chcą wydawać paru stówek. Otwory które są na pokrywce pozwalają włożyć termometr.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Igor, Pszczyna
2020-10-24
Super konewka na początek przygody :) Przeskok z plastikowego czajnika na konewkę Melitta robi sporą różnicę przy parzeniu dripów. No i cena bardzo atrakcyjna :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Rogoźno
2020-10-13
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Wałcz
2020-10-09
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Czajniczek jest fantastyczny!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Wrocław
2020-06-18
Czajniczek z gęsia szyjką jest wspaniały! Bardzo dobra jakość stali, długo trzyma temperaturę a przy tym ma ładny wygląd :) Zabezpieczona rączka chroni przed poparzeniem. Cena jak na ten produkt jest wyjątkowo niska. Polecam produkt oraz sprzedającego :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Wojnicz
2020-06-17
Świetny solo oraz jako backup do HARIO Buono Kettle :) Świetny stosunek Cena/Jakość. Może być praktyczną ozdobą każdej kuchni, fajny jako prezent dla młodej pary (na zachętę eksperymentów kawowych)... sklep jak zwykle 10/10...Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2020-06-15
Jest to moja pierwsza konewka, jednak wystarczająca jak na moje potrzeby. Dobra jakość wykonania, z pewnością cena nie jest wygórowana, wręcz odpowiednia. Spełnia swoje oczekiwania, nie kapie, leje się równym strumieniem. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Wrocław
2020-06-11
Czajnik jest bardzo ładny i solidnie wykonany, rączka nie lata i nie nagrzewa się. Dodatkowym plusem tego czajnika jest możliwość umieszczenia w pokrywie termometru. Gorąco polecam stosunek cena jakość 10 na 10
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Nowa Kuźnia
2020-05-24
Bardzo fajny czajnik, świetnie spełnia swoje zadanie. Polecam! :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Gdańsk
2020-05-19
Idealny do zalewania V60, pięknie się prezentuje i nie jest tak drogi jak Hario :) w dziurkę u góry można włożyć termometr do mierzenia temperatury wody podczas gotowania. Można używać na indukcji. Bardzo dobry wybór w rozsądnej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Violetta, Sucha Beskidzka
2020-05-06
Czajnik do alternatywnych metod parzenia kawy, bardzo przydatny, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Tychy
2020-05-02
Dla mnie niezbędne akcesorium do przelewów, dobrze wykonany czajnik, świetnie się sprawdza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Zielona Góra
2020-04-16
Bardzo dobry czajnik; ładny, wygodny, praktyczny i tani. Pojemność czajnika powinna wystarczyć do przepłukania filtru i zaparzenia około 500 ml kawy w dripperze Hario V60-2. Zwykle robię kubek kawy 350 ml i zostaje mi około 150 ml wody w czajniku, przy laniu wody "do kreski" (nominalne 700 ml osiąga się po zalaniu czajnika do wysokości góry napisu "MAX", przy kresce jest około 640 ml). Przy rozważaniu zakupu warto wiedzieć, że średnica podstawy czajnika wynosi 14 cm, ale kontakt z płytą grzejną ma kolista powierzchnia o średnicy 11 cm.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Pionki
2020-04-10
Czajnik idealny dla nas. Wygodna rączka, ładny wygląd i praktyczność to jego niewątpliwe zalety. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Szczecin
2020-03-24
Dobry czajnik. Fajne wykonanie. Jestem zadowolony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: CZESŁAW, SZCZECIN
2020-03-05
CZAJNIK BARDZO FAJNY NA INDUKCJĘ CENA WYGLĄD REWELACJA POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Wrocław
2020-02-24
Bardzo poręczny czajnik. Ładnie wygląda i dobrze się sprawdza w połączeniu z dripem. Czasem używam go nawet do zaparzania herbaty i też jest super:-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Skierniewice
2020-02-11
rewelacyjny czajniczek w rozsadnej cenie. w niczym nie ustepuje drozszym produktom, ktore tez posiadam i od jakiegos czasu intensywnie uzywam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Wrocław
2020-02-08
Niezastąpiony do parzenia pysznej kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Radom
2020-01-17
Czajnik świetny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Warszawa
2020-01-15
bardzo fajny czajnik.optymalna objętość i wygląd. Idealny prezent dla kawosza. Cena nie rujnująca. Kupiłem dwa dla dorosłych dzieci.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Łódź
2020-01-11
jestem bardzo zadowolona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Bydgoszcz
2019-12-30
Świetny czajnik - nie tylko piękny, ale bardzo wygodny. Ergonomiczny kształt rączki oraz rozmiar sprawiają, że korzystanie z niego to przyjemność. Dodatkowy plus za rozsądną cenę!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Brodnica
2019-12-11
Super rzecz do alternatywnego parzenia kawy. W otwór pokrywki wchodzi z lekkim oporem termometr https://allegro.pl/oferta/termometr-szpilkowy-miesa-grilla-ciasta-sonda-lcd-8618005394?item=8618005394. Polecam. Wszystko przebiegło sprawnie !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Wrocław
2019-10-11
Wygląd nie jest jedyną zaletą tego czajnika. Przystępna cena skłoniła mnie do zakupu i już wiem, że nie potrzebuję niczego innego. Optymalna pojemność, bezproblemowe utrzymanie w czystości, wygodny "lejek" pozwalający na precyzyjny wypływ wody. Świetny sprzęt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DOROTA, GIŻYCKO
2019-09-11
Czajnik konewka spełnia swoją rolę. Cena bardzo dostępna i wygląd super. Jestem bardzo zadowolona. POLECAM.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Mysłowice
2019-09-09
Świetny czajnik, precyzyjny no i wygląd na plus
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Bydgoszcz
2019-07-23
Chyba najtańsza konewka, jaką znalazłem (kupiłem w cenie promocyjnej za 69zł). Bardzo ładna, wygląda solidnie, wygodnie się trzyma i polewa. Trudno mi sobie wyobrazić lepszy produkt do moich domowych zastosowań.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Wrocław
2019-07-20
Bardzo fajny, poręczny czajnik, u mnie do ogólnych zastosowań w kuchni, bardzo dobrej jakości stal, nie zostają ślady na powierzchni, bardzo starannie wykonany, znacznik maksimum wody jest dobrze widoczny wewnątrz czajnika, działa na indukcji.
Opinia naszego klienta w
    pixel