Opinie o Tabletki czyszczące Melitta

  • Tabletki czyszczące Melitta, które pozwolą zachować higienę automatycznego ekspresu do kawy oraz przygotować kawę o zawsze czystym, niezaburzonym smaku.
Kod produktu: 4006508178599
Producent: MELITTA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 78 Średnia ocena: 4.97
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ingo, Lodz
2022-09-05
Bardzo dobre , łatwo i szybko . Lepiej jak taniej produkty
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANDRZEJ, RATOWICE
2022-08-25
Tabletki stanowią niezbędne akcesoria, które przedłużają żywotność i sprawność spieniacza do mleka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aldona, Turek
2022-08-05
Produkt bardzo dobrej jakosci. Zamawiam je odkąd mam ekspres i sprawdza się super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Kraków
2022-07-29
Zamówienie zrealizowane sprawnie. Towar zgodny z opisem i oczekiwaniem,dobra cena. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Warszawa
2022-07-06
Tabletki super się sprawdziły, używałam już kilka razy i wszystko jest ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Wrocław (Wrocław-Psie Pole)
2022-07-03
OK, bardzo skuteczne, zamawiam cyklicznie pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Żychlin
2022-05-22
Są ok. Stosuję zgodnie z instrukcją. Dlatego kawa jest dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafal, Wroclaw
2022-04-10
Chcesz odtłuścić swój ekspres, to tabletki dla Ciebie. Sprawdzają się od lat. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Szczecin
2022-03-03
Skuteczne, działają.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Jasionka
2022-02-10
Pozytywna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Szczecin
2022-02-02
Dobra jakość
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Warszawa
2022-01-27
działa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MATEUSZ, ZBUCZYN
2022-01-27
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Iława, Pow. Iławski
2022-01-17
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Milanówek
2022-01-15
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Włocławek
2022-01-12
Bardzo dobry preparat. Polecam w 100 %
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, ZABIERZÓW
2022-01-09
Bardzo dobry środek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JUSTYNA, Luzino
2022-01-06
produkt bardzo dobry, jak kupować to tylko oryginalne i dedykowane do konkretnego ekspresu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Polkowice
2021-12-27
Bardzo dobry produkt, polecam sklep Konesso 100 % profesjonalne
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Warszawa
2021-12-06
Super obsługa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Zabieżki
2021-12-05
Nie używałem jeszcze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Nysa
2021-12-03
Skuteczne, w dobrej cenie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Grodzisk Mazowiecki
2021-11-05
Rewelacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ADAM, SZCZECIN
2021-11-05
idealne
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stefania, Magnuszew
2021-11-05
Produkt spełnia moje oczekiwania, jest bardzo dobry jakościowo i dostosowany do sprzętu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Szczecin
2021-11-04
Działa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Czesław, Gdańsk
2021-10-30
Towar otrzymałem bardzo szybko jak na tak dużą odległość z południa Polski na północ do Gdańska. Polecam z całego serca ❤. Na wiosnę kupiłem również ekspres MELITTA z obsługi sklepu oraz dostawy tow.jestem zadowolony czego życzę również wszystkim klientom. Pozdrawiam załogę .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Gniezno
2021-10-23
Tabletki czyszczące bardzo dobrze spełniają swoją rolę. Są skuteczne i dostępne w dobrej cenie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: LESZEK, ZANIEMYŚL
2021-09-02
Produkt zgodny z oczekiwaniami. Dostawa na czas, obsługa na wysokim poziomie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lucyna, Zabierzów
2021-08-30
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Ciechanów
2021-08-18
Szybką dostawą, wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Leśnica
2021-07-12
Dobry produkt, zamawiam kolejny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Świdnica
2021-07-05
Towar zgodny z opisem. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Buczkowice
2021-07-02
Produkt spełnia wymogi, użyłam go narazie raz ale świetnie czyści i nie pozostawia nieprzyjemnego zapachu i nie zmienia smaku kawy, polecam w 100 %
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Stalowa Wola
2021-06-25
Spełniają swoją funkcję, dokładnie czyszczą system kawowy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Warszawa
2021-06-21
Szybka dostawa , towar O.K
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Świdnica
2021-06-21
Polecam. Szybko, sprawnie, bezproblemowo dostarczony towar o oczekiwanej jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gosia, Gliwice
2021-06-04
Super. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Radom
2021-06-01
Produkt ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANDRZEJ, RATOWICE
2021-05-27
JESZCZE NIE ZOSTAŁY UŻYTE.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Gdynia
2021-05-27
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malgorzata, Ostrowiec Świętokrzyski
2021-05-25
Produkt oczywiście najwyższej jakości .Polecam serdecznie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Julita, Poznań
2021-05-02
Spełniają oczekiwania , sklep Ok!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Wojnowice
2021-04-23
Jest ok jestem zadowolony z produktu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Iława, Pow. Iławski
2021-04-13
Jeszcze nie używałem ale dlaczego mają być złe?
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Pabianice
2021-03-17
produkt zgodny z opisem, działa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Wierzchowisko
2021-02-15
Zawsze kupuję,świetnie się sprawdza ,stosuję do ekspresu Melitta.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Świdnica
2021-02-15
towar zgodny z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Białystok
2021-02-14
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Dąbrowa Górnicza
2021-02-11
Realizacja Zamówienia jak i wysyłka przebiegła szybko i sprawnie, produkty zgodne z opisem. Bardzo polecam ! ;) mam nadzieję, że w przyszłości również się nie zawiodę :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Olsztyn
2021-02-08
Szybki termin realizacji. Towar zgodny z opisem. Transakcja sprawna i bezproblemową. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Polkowice
2021-02-02
Produkty godne polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Białystok
2021-01-28
Bez zarzutów. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Radom
2021-01-23
Jeszcze ich nie używałem, ale pewnie działają jak należy :) Jeśli chodzi o obsługę w sklepie - ocena wzorowa czyli 6 :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Aldona, Pszów
2021-01-19
Trudno jest mi ocenić ten produkt, nie wiem czy są warte tej ceny, ponieważ nie mogę ocenić skuteczności ich działania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Stalowa Wola
2021-01-09
Szybkie i proste kroki, aby złożyć zamówienie i ekspresowa wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: RAFAŁ, RUDA ŚLĄSKA
2021-01-09
Wszystko w porzadku. Polecam sklep. Prosze tylko odpisac czy tabletkami moge czyscici zwykly express przelewowy??
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Tuczno
2020-12-26
Wszystko zgodne z oczekiwaniami
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Regina, Rzemień
2020-12-19
Ok. Dobry produkt. Cena w porządku. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Tarnowskie Góry
2020-12-14
Towar zgodny z opisem. Wszystko w jak najlepszym porządku. polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2020-12-07
zadziałały :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiktor, Zbąszyń
2020-12-06
Realizacja zamówienia wzorowa! Wszystko 5/5!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Gniezno
2020-12-04
Tabletki czyszczące Melitta są nieodzowne w czyszczeniu modułu parzenia kawy. Spełniają swoją rolę bardzo dobrze. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lucyna, Zabierzów
2020-12-04
dobra cena
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EWA, Płock
2020-11-14
Było b.dobrze, szybko i fachowo. Tak jak powinno być w śród przyjaciół.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Katowice
2020-11-01
Dostawa OK. Kolejny zakup bez żadnych problemów. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Milan, Stara Kuźnia
2020-10-07
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, ŁÓDŹ
2020-09-27
Niezastąpione
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Hajnówka
2020-09-04
świetne tabletki czyszczące, niezbędne w utrzymaniu czystości ekspresu.polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Końskie
2020-06-07
Według mnie doskonały środek czyszczący. Produkt wart polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Hajnówka
2020-05-31
Skuteczne,dobrze czyszczą.polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Katowice
2020-04-26
Wszystko ok. Szybka przesyłka. Tabletki robią swoje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, ŁÓDŹ
2020-04-19
Produkt wydajny, dobrze czyści blok kawy z tłustych osadów
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Stalowa Wola
2020-04-10
Tabletki wystarczają na około rok umiarkowanego użytkowania ekspresu do kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Opacz Kolonia
2020-01-17
Bardzo dobra obsługa, sprawna przesyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Sokolniki
2020-01-16
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Gdynia
2019-06-15
Polecam, oby tak dalej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Zgierz
2019-04-20
Bardzo dobry towar. Polecam
Opinia naszego klienta w
    pixel