Opinie o Odkamieniacz do ekspresu Melitta 250 ml

  • Bio-odkamieniacz do ekspresów automatycznych Melitta. Jedna butelka zawiera 250 ml płynu, który wystarczy na 6 pełnych cykli odkamieniania.
Kod produktu: 4006508217700
Producent: MELITTA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 78 Średnia ocena: 4.95
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Poznań
2022-09-05
produkt w bardzo dobrej ofercie cenowej, sklep Konesso pierwsza klasa. Szybko, sprawnie , bez problemów. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Andrzej, Zduńska Wola
2022-08-24
To tylko rozpuszczony kwasek cytrynowy - najdroższy jaki kiedykolwiek kupiłem :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aldona, Turek
2022-08-05
U nas jest twarda woda więc odkamieniacz jest niezbędny żeby w pełni korzystać z ekspresu i pić kawę jaką się lubi. Dzięki odkamieniaczowi mój ekspres działa bez awarii od kilku lat (również zakupiony na stronie konesso.pl
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Lubieszów
2022-08-04
Jak masz ekspres Melitta to wybór okazuje się najlepszy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Poznań
2022-07-17
Preparat bardzo dobrze radzi sobie z kamieniem. Czyszczenie automatycznym programem daje zadawalające rezultaty.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Gdańsk
2022-07-16
Polecam. Idealny do odkamieniania.Polecam również firmę.Fachowość i terminowość dostaw.Oferowane produkty najwyższej jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Zabierzów
2022-07-08
Preparat bardzo dobrze się sprawdza, dokładnie odkamienia ekspres.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Warszawa
2022-07-06
Odkamieniacz super się sprawdził. To już moje drugie zamówienie i nie zawiodłam się na obsłudze sklepu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Wrocław (Wrocław-Psie Pole)
2022-07-03
OK, bardzo skuteczny, zamawiam cyklicznie pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Brygida, Zdzieszowice
2022-06-17
polecam szybko i idealnie został odkamieniony mój ekspres
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Warszawa
2022-05-11
Produkt spełnia swoje zadanie, jest łatwy w użyciu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafal, Wroclaw
2022-04-10
Super przygotowany, idealny do użycia przy odkamienianiu ekspresu. Sprawdza się od lat. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Katowice
2022-04-09
Super odkamieniacz do ekspresu i czajnika. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Lublin
2022-03-19
Używam od prawie 3 lat, jestem zadowolona z działania tego produktu. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Radom
2022-02-28
Wszystko super polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Milanówek
2022-02-20
Wszystko ok, wygodne dozowanie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Piła
2022-02-18
Super. Po odkamienieniu ekspresu, można wykorzystać do wyczyszczenia innych elementów na których zebrał się kamień. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MATEUSZ, ZBUCZYN
2022-01-27
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Luboń
2022-01-27
Wszystko sprawnie i miło
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Iława, Pow. Iławski
2022-01-17
Czyszczenie bardzo skuteczne
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Milanówek
2022-01-15
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Włocławek
2022-01-12
Bardzo dobry preparat. Polecam w 100 %
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JUSTYNA, Luzino
2022-01-06
produkt bardzo dobry, jak kupować to tylko oryginalne i dedykowane do konkretnego ekspresu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Polkowice
2021-12-27
Bardzo dobry produkt, polecam sklep Konesso 100 % profesjonalne
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Wrocław
2021-11-17
Kupuję już 4-ty odkamieniacz. Mój ekspres działa, wygląda na to że produkt jest dobry. Pierwszy raz - trochę przez przypadek - kupiłem w Konesso, ale zostaję. Z zakupów jestem zadowolony, organizacyjnie wszystko jest w porządku, więc nie ma po co zmieniać dostawcy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ADAM, SZCZECIN
2021-11-05
dobry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stefania, Magnuszew
2021-11-05
Produkt spełnia moje oczekiwania, jest bardzo dobry jakościowo i dostosowany do sprzętu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Warszawa
2021-10-24
Znakomity. Bardzo polecam nie tylko do ekspresu do kawy, ale też np. do czajnika elektrycznego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Gniezno
2021-10-23
Odkamieniacz do ekspresu Melitta, to klasa sama w sobie. Bardzo dobra jakość w rozsądnej cenie. Praktyczny i bezpieczny pojemnik. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Lublin
2021-09-27
Produkt godny polecenia, stosuję go od 2 lat i jestem zadowolona z jego działania. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2021-09-03
spoko
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Mirsk
2021-08-26
Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Katowice
2021-08-19
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Rzeszów
2021-07-08
Rewelacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Julita, Poznań
2021-06-22
Zawsze używam odkamieniacza tej samej firmy co ekspres.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Katowice
2021-06-01
Spełnia swoje zadanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ADAM, SZCZECIN
2021-05-31
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANDRZEJ, RATOWICE
2021-05-27
ZASTOSOWAŁEM - PROGRAM CZYSZCZENIA PRZEBIEGŁ BEZ PROBLEMU
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2021-05-02
Produkt w 100% spełnił swoje zadanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Wojnowice
2021-04-23
Jest ok jestem zadowolony
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirek, Piaseczno
2021-04-16
Zgodnie z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Leśna
2021-04-06
Jestem zadowolona z zakupu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Smolec
2021-04-05
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Pabianice
2021-03-17
produkt zgodny z opisem, działa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Rzuchowa
2021-03-13
Szybka realizacja zamówienia polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Poznań
2021-03-09
Produkt spełnia swoją rolę, lecz na moją wodę i tak nic nie poradzi
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominik, Kalisz
2021-02-28
Spełnia swoje zadanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, Warszawa
2021-02-26
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Łódź
2021-02-25
jest ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Trzebinia
2021-02-24
Działa polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Świdnica
2021-02-15
towar zgodny z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Białystok
2021-02-14
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Łódź
2021-02-11
Działa, odkamienia, nie pozostawia zapachu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Polkowice
2021-02-02
Produkty godne polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Iwkowa
2021-01-31
POLECAM!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Białystok
2021-01-28
Bez zarzutów. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Aldona, Pszów
2021-01-19
Nie jestem w stanie ocenić skuteczności działania więc nie wiem czy cena jest odpowiednia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Zagórów
2021-01-18
Bardzo dobrej jakości preparaty do czyszczenia ekspresu do kawy melitta .Szybka Dostawa.Miły prezencik w postaci cukierków i zapinki do opakowania kawy.jestem bardzo zadowolona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: LESZEK, ZANIEMYŚL
2020-12-14
Nieodzowny odkamieniacz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Tarnowskie Góry
2020-12-14
Towar zgodny z opisem. Wszystko w jak najlepszym porządku. polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiktor, Zbąszyń
2020-12-06
Realizacja zamówienia wzorowa! Wszystko 5/5!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lucyna, Zabierzów
2020-12-04
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Lublin
2020-11-30
produkt w 100% spełnia moje oczekiwania, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Diana, Rudnik Nad Sanem
2020-11-13
Wydajny, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Lubieszów
2020-10-26
Można stosować różne odkamieniacze ale melitta do melitty to jest to co trzeba :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Milan, Stara Kuźnia
2020-10-07
ok.polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Słupsk
2020-10-07
Doskonały preparat. Przy wodzie o twardości średnia, po odkamienianiu EKSPRESU MELITA, mam spokój na ponad miesiąc. Różnica w smaku kawy, przy regularnym odkamienianiu, zdecydowanie zauważalna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, ŁÓDŹ
2020-09-27
Najlepszy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Iwkowa
2020-09-20
Towar sprawdza się w 100% i jest godny polecenia!!! dziękuję za szybką dostawę zamówienia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Rydzyna
2020-09-13
wszystko sprawnie i bezproblemowo, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Białystok
2020-08-23
Jestem zadowolona z dokonanych zakupów. Szybka realizacja zamówienia. Profesjonalna obsługa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Kielce
2020-07-10
***** 5/5 Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Hajnówka
2020-05-31
Odkamienia dobrze,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Katowice
2020-04-26
Odkamieniacz działa tak jak powinien. Dostawa ekspresowa. Wszystko zgodnie z oczekiwaniami. Polecam ten sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, ŁÓDŹ
2020-04-19
Produkt wydajny, świetnie działa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Stalowa Wola
2020-04-10
Bardzo wydajny. 6 zastosowań (cała buteleczka) wystarcza na ponad rok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Gdynia
2019-06-25
Produkt dobrze odkamienił ekspres i czajnik a skoro tak dobrze usuwa kamienie to może by tak polecić go rolnikom?
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Zgierz
2019-04-20
Szybka wysyła i super produkt
Opinia naszego klienta w
    pixel