Opinie o Spieniacz do mleka Melitta 1014-01 Cremio II - biały

  • Spieniacz do mleka firmy Melitta, który umożliwia przygotowanie idealnej gorącej lub zimnej pianki mlecznej do kawy oraz gorącego mleka do czekolady lub kakao. Urządzenie jest łatwe w obsłudze dzięki czytelnym i podświetlanym przyciskom.
Kod produktu: 4006508215621
Producent: MELITTA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 9 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrianna, Warszawa
2022-01-09
Must have w każdej kuchni! Żałuję, że nie odkryłam tego spieniacza wcześniej. Możliwa do przyrządzenia pianka zimna, ciepła oraz możliwość podgrzania mleka które temperaturę ma idealną do wypicia kakao. Bardzo polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, STARGARD
2022-01-07
Spieniacz bardzo dobry. Kilka trybów spieniania mleka. Łatwe czyszczenie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Lublin
2021-10-21
Super spienia mleko.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Szczecin
2021-04-16
Moje wielkie WoW! Cudownie pieni mleko (używam migdałowego). Piana jest puszysta i gęsta. Jest kilka wariantów: pienienie na ciepło, zimno, samo podgrzewanie mleka. Wart każdej złotówki! Polecam każdemu!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartek, Wrocław
2021-01-04
Spienia i podgrzewa mleko. Rodzina zadowolona. Bardzo szybka realizacja zamówienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Biała Piska
2020-09-20
Rewelacyjnie spienią mleko ciepłe i zimne. Gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Kraków
2020-06-11
Spieniacz świetnie spełnia swoje zadanie. Jest w pełni automatyczny. Wlewam mleko i uruchamiam. Spienione mleko ma idealną konsystencję do cappucino. Łatwy w czyszczeniu, wystarczy opłukać pod bierzącą wodą. Udany zakup.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Jelenia Góra
2020-01-19
Po zakupieniu spieniacza dla siebie, natychmiast pojawiło się "zamówienie" od rodziców, którzy zostali miłośnikami kawy z dobrą pianką. Urządzenie doskonale spienia zarówno na ciepło, jak i na zimno. Przede wszystkim, jest niezwykle ciche i proste w obsłudze. Zdecydowanie dobry wybór dla miłośników kaw z kafetier, gdyż można samemu zdecydować o proporcjach kawy i mleka. Szczerze polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Żelazków
2019-07-28
Spieniacz do mleka kupiłem kilka tygodni temu jako uzupełnienie do ekspresu (Saeco), który także posiada możliwość spieniania mleka. Od samego początku cappuccino z ekspresu tylko trochę przypominało włoski oryginał. Teraz posługuję się osobnym spieniaczem mleka firmy Melitta, sam decyduję o proporcjach kawy i mleka. Jeśli ktoś się zastanawia nad zakupem ekspresu, to według mnie najlepszym rozwiązaniem jest zwykły ekspres do kawy (nie automat!!!) i osobny spieniacz do mleka. Polecam spieniacz firmy Melitta. JB
Opinia naszego klienta w
    pixel